Xbox Series X izdvojena tema

poruka: 6.501
|
čitano: 1.663.293
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Xbox Series X

Jesi probao redeemati, jer poprilixno sam siguran da ti uvijek u zagradama piše regija na kojoj ti je Microsoft račun

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Re: Xbox Series X
MadDogMattis kaže...
MSN kaže...

Provjeri prvo ovdje https://whatismyipaddress.com/de/meine-ip

Koja ti je ip adresa, dal je stvarno turska ili ne. 

Ako je, kada ideš redeem čak i ako u zagradama piše USA, redeem bi trebao raditi 😊

Piše mi da je Turska kada odem tamo ali u zagradama pise UK haha

U zagradi će uvijek pisat ona regija na kojoj si, vpn to ne može promjenit. Ali zato može dodati bez problema.

Pametan čovjek primjećuje sve. Glup za sve ima poneku zamjerku.
8 godina
Xbox Series X

Evo da prenesem svoja svježa iskustva.

Prvo sam kupio 2*12 mjeseci na ovoj stranici: https://www.cdkeys.com/xbox-live/12-month-xbox-live-gold-membership-turkey

Nakon toga sam kreirao novi microsoft account i novi "@outlook" mail, odabrao sam regiju United Kingdom.
Nakon obavljene kreacije accounta, nabavio sam VPN, stavio Tursku te otišao na reedem.microsoft.com.
Tamo sam se ulogirao sa svojim novim accountom i upisao kodove koje sam dobio na "cdkeys" stranici, kodovi su prihvaćeni iako je u zagradama pisalo United Kingdom.

Nakon toga sam ugasio vpn, otisao na xbox.com i tamo potražio ponudu da za jednu funtu aktiviram Game Pass Ultimate, izbacilo mi je da ce mi automatski konvertirati Xbox Live u GPU.

Unesao sam podatke od moje VISA kartice, stavio neku UK adresu iz Londona i transakcija je uspjesno obavljena, malo zafrkancije ali sada imam 24 mjeseca GPU za 450kn.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Xbox Series X

Jel imao ko iskustva da mu cod warzone ne radi?

a required network service has failed. Mi piše. Probao na wifiju i na mobilnom internetu i dalje neće. Nat type mi je Moderate zvao samo vip i prebacili su mi ga iz strict moda.

Uglavnom druge igre hoću samo cod neće 

Nakon mnogo pokušaja krene mi igrati i tokom treninga me već treći put izbacuje error da sam disconnected from servers. Veza mi odlična inače nikad prije se nije dešavalo kažem druge igre rade perfektno 

Poruka je uređivana zadnji put pet 24.12.2021 21:55 (mrDamir).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Xbox Series X

Ako bih uzeo gamepass ultimate npr. za 1 mjesec sa cdkeys stranice:

https://www.cdkeys.com/xbox-live/1-month-xbox-game-pass-ultimate-xbox-one-pc-eu

Piše da je regija Europe - dovoljno je staviti UK kao regiju na microsoft accountu i platiti našom karticom?

Može li se platiti direktno karticom, bez paypal accounta i treba li negdje upisivati UK adresu kod kartice?

I u ovom slučaju mi ne treba VPN?

Poruka je uređivana zadnji put sub 25.12.2021 20:16 (listerstorm).

0 0 hvala 0
17 godina

Zasto to uzimat kad imas trial za 1 mjesec od 10kn??

14 godina
neaktivan

Da, sad vidim, thx.

To onda isto ide bez VPN-a i i mogu platit našom karticom samo stavim neku UK adresu? 

3 godine
neaktivan
listerstorm kaže...

Da, sad vidim, thx.

To onda isto ide bez VPN-a i i mogu platit našom karticom samo stavim neku UK adresu? 

Da, vpn ide samo kad se upisuje kod od cdkeysa

17 godina
listerstorm kaže...

Da, sad vidim, thx.

E nzn ja sam stavio na UK sa fake adresom i koristio revoult virtualnu karticu. Mislim da vpn nisam ni palio.

9 godina
protjeran
Xbox Series X

Sta trenutno igrate, dajte neke prijedloge 

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

A može li se platiti direktno našom karticom, bez da se radi paypal račun i treba li i onda fake adresa?

12 godina
Tvpronlem kaže...

Sta trenutno igrate, dajte neke prijedloge 

Forza 5 Horizon, Cod Warzone Pacific.

Preporučam Dark Pictures Anthology: House of Ashes, Resident Evil Village.

PSN - DeniZg80; Xbox - DeniZg#5788
14 godina
neaktivan
Xbox Series X

Ekipa imam problema pa ako tko zna i hoće pomoći. Kupio sam Cd-key asassins cred valhalla Argentina. Upalio vpn tunelbear otišao na redeem.microsoft.com i neće mi prihvatiti CD key jel itko zna zašto? Piša da mi regija nije ispravna ali kada odem na Google i upišem nešto izbaci mi argentinske stranice ali kad odem na redeem.microstoft pitalo me na hrvatskom jeziku za podatke za logiranje.

Ako mi je tko voljan pomoći pošaljem podatke u DM i platim pivu 😅

Poruka je uređivana zadnji put ned 26.12.2021 17:10 (mrDamir).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Xbox Series X

Ne radi Tunel sa ARG, probaj neki placeni VPN koji ima free trial i prihvatiti ce ti. Ja sam korisitio UnlimitedVPN.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Xbox Series X

Da, tunnel bear Argentina vpn ne radi, mislim da je taj server zapravo u Kolumbiji.

Ako ne želiš platiti a imaš Android, instaliraj ovo

https://forum.mobilism.me/viewtopic.php?f=428&t=4601346&hilit=Vpn

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Xbox Series X

Proradilo, hvala puno 

Moj PC  
0 0 hvala 0
3 godine
neaktivan
MSN kaže...

Da, tunnel bear Argentina vpn ne radi, mislim da je taj server zapravo u Kolumbiji.

Ako ne želiš platiti a imaš Android, instaliraj ovo

https://forum.mobilism.me/viewtopic.php?f=428&t=4601346&hilit=Vpn

Koji vpn radi za tursku? I jel mjenjam regiju na tursku ili moze ostati de?

13 godina
neaktivan
Xbox Series X

Express vpn radi okey za mene, koristio ga za tursku, argentinu, Brazil i uvijek radi s njime

Regiju nikad ne mijenjaš, samo vpn i ideš na redeem.microsoft.com upišeš key i to je to, nakon toga gasis vpn. 

Poruka je uređivana zadnji put ned 26.12.2021 20:38 (MSN).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Xbox Series X

U Hr gamershopu ima dostupnih series S i X konzola. 

https://www.gamershop.hr/xboxseries/konzole 

Get a life! What? I'm a gamer, I have tons of lives!

0 1 hvala 0
14 godina
Koliko vidim imaju samo S. Tak je već dulje vrijeme.
Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
4 godine
neaktivan
Xbox Series X

Možete li mi objasniti sledeću suštinu oko Game Passa?

Kako će uskro doći naslovi kao što su Stalker, Starfield i Avowed, koliko dugo ih možemo igrati ako imamo Game Pass? Šta će biti kada se nakon mesec dana uklone sa Game Passa? Da li ih mogu nastaviti igrati?

0 0 hvala 0
12 godina

Gamepass igre igraš dok su na Gamepassu, a to je znatno duže od mjesec dana.

Kad ih uklone, nakon najave koja ide 2 tjedna ranije, ne možeš više "besplatno" igrati (osim ako konzolu isključiš s Interneta).

Microsoft igre dolaze na Gamepass day 1. i ne uklanjaju ih sa Gamepassa.

I druge igre koje nisu Microsoftove znaju također doći day 1.

Poruka je uređivana zadnji put sub 1.1.2022 12:16 (DeniZg).
14 godina
Dragonbane kaže...

Kako će uskro doći naslovi kao što su Stalker, Starfield i Avowed, koliko dugo ih možemo igrati ako imamo Game Pass? Šta će biti kada se nakon mesec dana uklone sa Game Passa? Da li ih mogu nastaviti igrati?

Odkud ti da se uklanjaju nakon mjesec dana. Koristim GP tek godinu i pol, ali mislim da je samo Red Dead Redemption 2 bio cca mjesec dana dostupan. Sve ostalo je ili trajno ili znatno dulje od mjesec dana.

E ljudi, ima li što na gamepassu za klince? Nećakinja je sad tri godine pa malo prčka po mom xboxu. "Igra" Migty Pups i neke utrke s Ryanom. Imate još kakvu preporuku? Mora biti full jednostavno. I da, probali smo već Dark Souls, ali zasad joj je pretežak.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
12 godina
Hexfire kaže...

E ljudi, ima li što na gamepassu za klince? Nećakinja je sad tri godine pa malo prčka po mom xboxu. "Igra" Migty Pups i neke utrke s Ryanom. Imate još kakvu preporuku? Mora biti full jednostavno. I da, probali smo već Dark Souls, ali zasad joj je pretežak.

Goat Simulator, I am Fish, Gang Beasts, Roblox, Human fall flat, It Takes Two, Minecraft Dungeons, Among us....

15 godina
Hexfire kaže...
Dragonbane kaže...

Odkud ti da se uklanjaju nakon mjesec dana. Koristim GP tek godinu i pol, ali mislim da je samo Red Dead Redemption 2 bio cca mjesec dana dostupan. Sve ostalo je ili trajno ili znatno dulje od mjesec dana.

unravel 1 i 2, sve od Ori-a 

Ju je je? Je ju je!
15 godina
Xbox Series X

Mojeg najdulje od svega drži Lego Worlds. To jedino i traži igrati.

Mislim da nije na passu.

E da, traži i onog stričeka koji može ući u svaki auto.

PSN - darklydexter
Poruka je uređivana zadnji put sub 1.1.2022 19:33 (Ezio).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Baš sam gledao neki dan, nema ništa od LEGO na passu što mi je malo čudno.
15 godina

Nije cudno Lego igre su jako trazene i stabilne sa cijenom za sve platforme. 

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
13 godina
protjeran
Hexfire kaže...
Baš sam gledao neki dan, nema ništa od LEGO na passu što mi je malo čudno.

Na goldu cesto dijele te starije lego igrice , mislim da je u 11 mjesecu bio neki lego batman .Prolistaj malo po microsoft trgovini vjerovatno za 3-6 eura mozes naci neke lego naslove iz 360 ili xbox 1 generacije.

4 godine
neaktivan
Xbox Series X

Znači ljudi koliko vas ja shvatam niko više nikada ne mora kupiti neku Bethesdinu igru ako ima Game Pass Pa kako im se to isplati čoveče!!!

Microsoft je ovog puta baš nagazio. Imamo ogromnu konkurenciju. Ne želim da započinjem neku svađu. Sviđa mi se i Playstation 5, ali brate, ovako dobru ponudu nemaju

Poruka je uređivana zadnji put sub 1.1.2022 22:23 (Dragonbane).

0 0 hvala 1
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice