Xbox One izdvojena tema

poruka: 1.764
|
čitano: 580.638
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
7 godina
neaktivan
Re: Xbox One
Igramo the division, titanfall, titanfall 2 , GoW 4 itd.

1 0 hvala 0
7 godina
neaktivan
Bravo care bilo bi cool da nas ima vise gejmera na jednom mjestu da se prica malo i hrvatski i roka
7 godina
neaktivan
Bravo care bilo bi cool da nas ima vise gejmera na jednom mjestu da se prica malo i hrvatski i roka
7 godina
neaktivan
Gamers Club croatian se zahvaljuje na interesu

0 0 hvala 0
7 godina
neaktivan
Super uclanit cu se
7 godina
neaktivan
Gamers Club croatia
7 godina
neaktivan
Bog , ako zelis uci u nas Klub na xbox one
Gamers Club Croatia
Mozemo ti dati mnogo savjeta , ja posjedujem xbox vec 6 godina
9 godina
neaktivan
bobsi kaže...
bobsi kaže...

Moguće da radi pc usb žični Logitech joystik na xbox one s?? thnx

??

pogledaj točno model, pa pogledaj u opisu na Logitechevoj stranici da li za taj model piše da li je podržan na XBOX One

ili pitaj na Microsoftovoj podršci

16 godina
Xbox One

Postoji club "Croatian gamers" koji broji skoro 100 clanova zasad.

Slobodno dođite.

Xbox: Muskarcina
Poruka je uređivana zadnji put uto 3.1.2017 22:14 (Virty).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Xbox One

Pozdrav

Zamolila me frendica da joj pogledam neku konzolu za klince koja ima mogucnost zabave bez kontrolera ili bio kakvih stvari koje moraju imati u ruci.

Ja sam totalno neupucen u konzole, jedino sto znam je da postoji Nintendo, Xbox i Playstion.

Dali je po difoltu u paketu od Xbox kinect unutra ili se kupuje posebno?

Ako moze isto to pitanje i za PS (da li on ima svoj "kinect" u paketu ili ide posebna kupnja)?

Hvala

http://av-gurus.blogspot.com/ | http://www.facebook.com/antivirusna.ekipa | http://www.youtube.com/user/TheDjigibao/videos
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
djigibao kaže...

Pozdrav

Zamolila me frendica da joj pogledam neku konzolu za klince koja ima mogucnost zabave bez kontrolera ili bio kakvih stvari koje moraju imati u ruci.

Ja sam totalno neupucen u konzole, jedino sto znam je da postoji Nintendo, Xbox i Playstion.

Ako moze isto to pitanje i za PS (da li on ima svoj "kinect" u paketu ili ide posebna kupnja)?

Hvala

za stari XBOX 360 Kinekt se posebno kupuje

za noviji XBOX One i XBOX One S, Kinekt je dio paketa.

za PS imaš Camera i Move dodatak. ako ne ide u paketu kod prodaje, kupuje se posebno

u stvarnosti ako već ne dobijaš u paketu badava, ne isplati se baš kupnja...

i najvažnija stvar: ne rade ti sve igre sa time. mora igra podržavati (znači za XBOX npr. igra mora u naslovu imati riječ Kinect) tako da ne očekuje da će sve igre igrati na taj način

Poruka je uređivana zadnji put sri 4.1.2017 19:36 (dadn).
16 godina
Od ove ponude svi su sa Kinectom ili ne?
http://www.nabava.net/konzole__350/microsoft-xbox-one__21657751
http://av-gurus.blogspot.com/ | http://www.facebook.com/antivirusna.ekipa | http://www.youtube.com/user/TheDjigibao/videos
9 godina
neaktivan
Xbox One

u brzini sam ti možda i krivo napisao... provjeri i nazovi trgovinu pa vidi da li i Kinect ide... ja obično ne kupujem ovdje kod nas u shopovima već u Njemačkoj, a tamo daju sve i svašta dodatno

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
djigibao kaže...

Pozdrav

Hvala

Xbox one s uopce nema kinect konektor tako da nista od toga,a sve xbox one (fat) se prodaju bez kinecta vec par godina tako da sretno s potragom.

14 godina
neaktivan
Xbox One kupnja gold igara

Po naputku prijavio sam regiju US na mom novom xbox one s i prijavio sam moju master karticu s adresom u new yorku. Bez problema i je dao kupiti live gold za godinu dana, ali kada hoću kupiti igru iz gold ponude uvijek mi javlja problem s regijom. Otvorio sam zatim i pay pal, ali mi i tu javlja grešku. Ne znam kako, no jedino je prošla kupovina GTA V na isti način i sad ga imam. Kako, nemam pojma jer ništa drugo neće. Sve igre sam morao kupiti na disku na amazonu. Isto tako, kupio sam GOW 4 i dobio kodove za 4 prve igre. Ne želi mi prihvatiti niti jedan. Kako ih odraditi ovo, kako kupiti igru? Molim instrukcije, jer sam vlasnik xboxa tek 2 mjeseca.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Xbox One kod

Po naputku prijavio sam regiju US na mom novom xbox one s i prijavio sam moju master karticu s adresom u new yorku. Bez problema mi je dao kupiti live gold za godinu dana, ali kada hoću kupiti igru iz gold ponude uvijek mi javlja problem s regijom. Otvorio sam zatim i pay pal, ali mi i tu javlja grešku. Ne znam kako, no jedino je prošla kupovina GTA V na isti način i sad ga imam. Kako, nemam pojma jer ništa drugo neće. Sve igre sam morao kupiti na disku na amazonu. Isto tako, kupio sam GOW 4 i dobio kodove za 4 prve igre. Ne želi mi prihvatiti niti jedan. Kako ih odraditi ovo, kako kupiti igru? Molim instrukcije, jer sam vlasnik xboxa tek 2 mjeseca. Isto tako napravio sam novi račun na microsoftu kao da sam iz US.

7 godina
neaktivan
14 godina
neaktivan

Jesam

16 godina
Yamacha kaže...
djigibao kaže...

Pozdrav

Hvala

Xbox one s uopce nema kinect konektor tako da nista od toga,a sve xbox one (fat) se prodaju bez kinecta vec par godina tako da sretno s potragom.

Xbox One S treba USB adapter da bi Kinect radio.

Evo linka kako to izgleda: Kinect Adapter for Xbox One S and Windows PC

Poruka je uređivana zadnji put čet 5.1.2017 13:47 (Virty).
16 godina
bakyos kaže...

Po naputku prijavio sam regiju US na mom novom xbox one s i prijavio sam moju master karticu s adresom u new yorku. Bez problema mi je dao kupiti live gold za godinu dana, ali kada hoću kupiti igru iz gold ponude uvijek mi javlja problem s regijom. Otvorio sam zatim i pay pal, ali mi i tu javlja grešku. Ne znam kako, no jedino je prošla kupovina GTA V na isti način i sad ga imam. Kako, nemam pojma jer ništa drugo neće. Sve igre sam morao kupiti na disku na amazonu. Isto tako, kupio sam GOW 4 i dobio kodove za 4 prve igre. Ne želi mi prihvatiti niti jedan. Kako ih odraditi ovo, kako kupiti igru? Molim instrukcije, jer sam vlasnik xboxa tek 2 mjeseca. Isto tako napravio sam novi račun na microsoftu kao da sam iz US.

Uzmi US VPN. Kad počne skidati igru, slobodno nastavi bez VPNa, radit će.

He who is brave is free.
16 godina
Dobro, moze netko predlozit onda sta da se uzme?
Znaci, treba konzola za djecu (2-3 rez osnovne skole) koja bi im koristila (samo) za neke igre koje se igraju bez kontrolera i da djeca budu u pokretu (npr. Zumba dance), takodjer jacina konzole i graficke postavke su nebitne, znaci moze i nesto starije konzole ako nude to sto se trazi.
14 godina
neaktivan

Što je US VPN?

15 godina
neaktivan
Xbox One

gledam po youtubu da se xbox one moze syncat sa laptopom i tako mozes igrat preko ekrana od laptopa...jel to netko probao

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Molim te objasni mi kako sve podesiti na konzoli i kako kreirati account da možeš kupovati na livu? Ja se patim već dva mjeseca. Napravio sam account kao u us, stavio regiju na us i pridružio accountu svoj master card. Nekako je uspio kupiti gta 5 po 30 dolara, međutim, kada želim nešto kupiti kaže mi da regija kartice ne odgovara microsoft accountu. Možeš li mi objasniti korak po korak što sve učiniti kako bi mogao kupovati u microdoft storeu na xbox one s?

14 godina
neaktivan

Može se, ja sam to uradio na pc, no i nije nešto posebno, iako imam 4k

15 godina
neaktivan
Xbox One

ja sam stavio da mi skida preko paypala..nikakvih problema...evo danas uzeo xbox one s i kupio forzu 6....mozda je bolje da linkas karticu na paypal i preko njega obavis kupnju

0 0 hvala 0
7 godina
neaktivan
Bok svima! Molim za pomoć oko kupnje xbox one s konzole. Gdje kupiti? Da li će raditi konzola kupljena na ebayu (uk, de) sa igricama kupljenim u RH? Hvala.

0 0 hvala 0
16 godina
NaSoLeRi kaže...
Bok svima! Molim za pomoć oko kupnje xbox one s konzole. Gdje kupiti? Da li će raditi konzola kupljena na ebayu (uk, de) sa igricama kupljenim u RH? Hvala.

Kupi di ti je jeftinije, baci oko i na EU web shopove.

Bude akcija i povoljnih cijena. Ja sam primjera radi kupio u ceskom Alzashopu sa 2 godine jamstva.

Igre su region free tako da nemas brige glede kupovine igara.

Izbjegavaj kupovat igre za kinesko i japansko trziste jer te mozda ne budu radile.

7 godina
neaktivan
Hvala. Zbunila me je informacija od prodavača u engleskoj koji mi je rekao da ako kupim konzolu u uk onda neću moć koristiti igre kupljene u Hrvatskoj.
16 godina
NaSoLeRi kaže...
Hvala. Zbunila me je informacija od prodavača u engleskoj koji mi je rekao da ako kupim konzolu u uk onda neću moć koristiti igre kupljene u Hrvatskoj.

Jedino moze biti problem u strujnom kabelu ako je konzola kupljena za neko trziste koje koristi drukciji prikljucak.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice