Xbox One izdvojena tema

poruka: 1.764
|
čitano: 580.791
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
neaktivan
Xbox One

Se isplati ovo kupiti? Ili bolje(jeftinije) uzeti Sunset Overdrive bundle zbog bijele boje ili Xb1+kinect crne boje?

http://www.edigital.hr/igra-hobiji-slobono-vrijeme/xbox-one-limited-edition-call-of-dutyadvanced-warfare-paket-p91908.html

Edit: Narucen, 2.1 dolaze neke slike na forum ;) Dali da idem na US ili UK account? Te koje igre mi preporucate da nabavim uz COD:AW koji sam dobio?

Find me here |||: Steam: |CRO|Vitaly™ ||| Origin: MasterNerdx ||| Uplay: CRO_Vitaly ||| Diablo 3: Pršut#2139 ||| Proud to be Mrcina "www.mrcine.org" Hrvatski multigaming klan, 10godina djel
Poruka je uređivana zadnji put uto 30.12.2014 1:42 (Skillzor70).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Xbox One
Skillzor70 kaže...

Se isplati ovo kupiti? Ili bolje(jeftinije) uzeti Sunset Overdrive bundle zbog bijele boje ili Xb1+kinect crne boje?

http://www.edigital.hr/igra-hobiji-slobono-vrijeme/xbox-one-limited-edition-call-of-dutyadvanced-warfare-paket-p91908.html

Edit: Narucen, 2.1 dolaze neke slike na forum ;) Dali da idem na US ili UK account? Te koje igre mi preporucate da nabavim uz COD:AW koji sam dobio?

Za početak se pretplati na EA Access. 5 bucksa mjesečno, a imaš 7 manje-više odličnih igara besplatno.

16 godina
Xbox One

Di se ima kupit xboxone kontroler za pc -žičani ili jel moze ovaj vulgatis pa sa driverima ga osposobit....

Poruka je uređivana zadnji put uto 30.12.2014 10:21 (4mal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Xbox One

imaš u svijet medija za 500, feniksu za 600 i u extremeu za 390 kn.

ja ću 2.1. za zg pa uzet u svijetu medija, wireless, al dobije se usb kabel pa se spoji na komp.

klasičnu žičanu verziju (ko stari x360 kontroler) nisam nigdje pronašao...

edit: drivere sam povuče ako imaš win 7/8

Kappa
Poruka je uređivana zadnji put uto 30.12.2014 10:41 (Apachy).

1 0 hvala 1
10 godina
neaktivan
Hojs kaže...
Skillzor70 kaže...

Za početak se pretplati na EA Access. 5 bucksa mjesečno, a imaš 7 manje-više odličnih igara besplatno.

Jel ostaju zauvjek besplatno(vjerujem da ne) ili je to na sistem PSN-a svaki mijesec druge igre?

Find me here |||: Steam: |CRO|Vitaly™ ||| Origin: MasterNerdx ||| Uplay: CRO_Vitaly ||| Diablo 3: Pršut#2139 ||| Proud to be Mrcina "www.mrcine.org" Hrvatski multigaming klan, 10godina djel
14 godina
neaktivan
Skillzor70 kaže...
Hojs kaže...
Skillzor70 kaže...

Jel ostaju zauvjek besplatno(vjerujem da ne) ili je to na sistem PSN-a svaki mijesec druge igre?

Dok god si pretplacen imas sve igre. Bez obzira na dolazak novih igara u vault, stare ostaju dostupne, dakle bolje nego ps+.

10 godina
neaktivan
Hojs kaže...
Skillzor70 kaže...
Hojs kaže...
Skillzor70 kaže...

Dok god si pretplacen imas sve igre. Bez obzira na dolazak novih igara u vault, stare ostaju dostupne, dakle bolje nego ps+.

Da ali 5 mjesecno x 12mjeseci=60$ a za te pare mogu kupit 2 igre i ne placat, pa sada gledam koliko se to isplati jer ne vjerujem a cu igrat NBA,PvsZ,Madden... jedino Fifa,Battlefield mozda NFC i dragon age

Edit: Nego gdje da ACC napravim?

Find me here |||: Steam: |CRO|Vitaly™ ||| Origin: MasterNerdx ||| Uplay: CRO_Vitaly ||| Diablo 3: Pršut#2139 ||| Proud to be Mrcina www.mrcine.org
Poruka je uređivana zadnji put uto 30.12.2014 21:31 (Skillzor70).
14 godina
neaktivan
Apachy kaže...

imaš u svijet medija za 500, feniksu za 600 i u extremeu za 390 kn.

ja ću 2.1. za zg pa uzet u svijetu medija, wireless, al dobije se usb kabel pa se spoji na komp.

klasičnu žičanu verziju (ko stari x360 kontroler) nisam nigdje pronašao...

edit: drivere sam povuče ako imaš win 7/8

Ja sam xone controlera uzeo n zavviu prošlog ljeta za 390kn.

Koristim ga na PCu, milina za igrat s njim. Kontroler od 360 mi je postao bezvezniji.

Inače znaš da svaki micro usb kabel ide na kontroler, od punjača recimo. A klasična žičana verzija još ne postoji.

Steam: nuketown | skype: bernard.sasko | Facebook: Bernard Šaško | XboxLive: Berologic2013
Poruka je uređivana zadnji put uto 30.12.2014 13:43 (Bernard Huky Hux).
10 godina
neaktivan
Xbox One

Evo došao mi xbox danas i uz njega sam uzeo gta v na cd-u i ja ubacim i krenem instalirati međutim evo 2h kasnije još uvijek sjedi na 2%

Find me here |||: Steam: |CRO|Vitaly™ ||| Origin: MasterNerdx ||| Uplay: CRO_Vitaly ||| Diablo 3: Pršut#2139 ||| Proud to be Mrcina www.mrcine.org
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Skillzor70 kaže...

Evo došao mi xbox danas i uz njega sam uzeo gta v na cd-u i ja ubacim i krenem instalirati međutim evo 2h kasnije još uvijek sjedi na 2%

Probaj instalirat u offline modu pa javi kak je proslo..;)

16 godina
neaktivan
Xbox One

Gdje u Zg-u se može kupiti XBOX ONE na potrošački kredit (mastercard)?

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
tomislavivic kaže...
Skillzor70 kaže...

Probaj instalirat u offline modu pa javi kak je proslo..;)

Uspio sam se snac, za oko 30min se instaloralo i jos sam morao skinuti update 1,3GB. Samo imam pitanje, registrirao sam xbox na US(u onom setup na pocetku) I danas sam isao postaviti paypal i kaze mi da mi xbox nije u registriranoj zoni i izbaci me iz postavljanja paypala.

Poruka je uređivana zadnji put čet 1.1.2015 21:43 (Skillzor70).
14 godina
neaktivan

Vise ne mozes koristit ni karticu ni paypal na US storeu. Samo Xbox Gift Cards.

10 godina
neaktivan
Hojs kaže...

Vise ne mozes koristit ni karticu ni paypal na US storeu. Samo Xbox Gift Cards.

uredu.

Nego sada imam opet problem ali sa cod:aw naime jučer mi se skinuo išao sam multiplayer kliknuo connect na xbox live čekao 5min i piše service is unavaliable please try again later, probao sam danas ista stvar, a imam aktiviran gold trial 14dana sta sam dobio uz konzolu.

Edit: Dodajte me Possiblebowl610, ovaj nick mi je dao microsoft promjenit cu ga uskoro pa cu i tu napisati novi, ali za sada je ovaj :) Igre: GTA V,COD:AW,Halo MCC(skida se), to je sve za sada, ako igrate nesto od ovoga ili igrate neke sljedece: Destiny,Dead Rising 3,Fifa 15, Forza Horizon 2, Minecraft dodajte me jer te su mi igre na popisu za nabavu :))

Poruka je uređivana zadnji put pet 2.1.2015 15:38 (Skillzor70).
12 godina
Xbox One

jel mi moze neko pomoci isao sam uzeti ea acess ali sam kupio 30$ za xbox live i sad gledam nikako se nemoze uzet preko xbox storea pa jel moze pomoc jel me stalno trazi kreditnu karticu..

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Xbox One

Pozdrav, može pomoć oko gift kodova? Gdje kupovati? Preko koje stranice? Imam paypal i amex svejedno. Treba li šta mijenjati u konzoli? Možda DNS ili se to mijenja u samom routeru? ili upće ne treba? Imam acc na U.S. i imam pretplatu na Xbox live gold 12 mjeseci. Jel se kod ubacuje preko konzole ili se može preko xbox live stranice? Jel se može ubaciti taj kod i onda osim igara kupiti EA Access na 12 mj.? Treba li kod biti za U.S. account?

Unaprijed hvala....

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Xbox One

You need a couple of things to buy from the US Store. Create a vPost account and use that address when adding your credit card to Amazon.com and when adding a billing address on your Xbox. Using that would make sure that the address you use is actually linked to you, even though all the codes will be sent by email (remember to buy "online game code" and not "card"). Remember that you must choose the vPost address as your Amazon.com billing address or you won't be able to buy the codes.

Using the address from vPost lets you buy from the US Store. Since it is an Oregon address you will not have any added sales tax.

With these things in hand, follow these instructions:

1. On your Xbox One go to Settings>System>Language & Location and change your Location to United States and press reboot.
  2. Go to Settings>Payment & Billing>Change/Add billing address
  3. Enter your name and the address provided by vPost
  4. Redeem your codes from Amazon
  5. Buy stuff
  6. (Optional) Change back region to whatever it was before, don't worry, you can change as often as you want and your billing info is saved for the next time you want to switch to the US Store and buy something.

*Nisam 100% siguran, ali mislim da za EA Access treba baš kartica. Meni, a vidim i korisniku tomislavivic trazi karticu. Ipak, meni je kartica prošla i uspio sam kupit, doduše ja sam Xbox  Ambassador pa možda zato.

1 1 hvala 1
9 godina
neaktivan
Xbox One

Hvala na odgovoru... uspjelo je kao iz prethodnog posta...

0 0 hvala 0
12 godina
Xbox One

a di vi na amazonu nadjete te kodove..??
ja se ubih od trazenja i nemogu nac(ili sam ja nesto krivo razumio)..??

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Xbox One

Pozdrav ekipa... Pokvario mi je se RT na Onzi BF 3 verziji... Pa sam sada gledao neke gamepade onzu ne bi vise zbog kratkog vijeka jamstva ( 6 mjeseci vs 36 za retail ). Jel moze ovaj gamepad raditi na PC kao prijasnja zicana verzija 360 Xbox ? http://www.edigital.hr/kiegeszito/xbox-one-vezetek-nelkuli-kontroller-p414130.html

http://g.bf4stats.com/5x9DH6mr/pc/53COP-ceco.png
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Da, može. Spojiš ga micro usb kablom recimo od punjača za mobitel. Ako imaš windows 8.1 driveri ti se automatski povuču, a ako ne onda skini. Googlaj "Major Nelson XO controller drivers" 

Steam: nuketown | skype: bernard.sasko | Facebook: Bernard Šaško | XboxLive: Berologic2013
11 godina
PSN - DeniZg80
Poruka je uređivana zadnji put ned 18.1.2015 22:32 (DeniZg).
12 godina
neaktivan
Xbox One

Ppzdrav

Zanima me zasto je xbone toliko populjuvan kod Buga?

Govore da je totalno razocarao i da je teski shit?

Moze netko objasnjenje?

Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
odjavljen
Xbox One

Nemoj slusat te gluposti.Svaka konzole ima svoje prednosti i mane.Uzmi ono sto ti se osobno svida.Nemoj trazit dlaku u jajetu :)

2 0 hvala 1
16 godina
IvanDado kaže...

Nemoj slusat te gluposti.Svaka konzole ima svoje prednosti i mane.Uzmi ono sto ti se osobno svida.Nemoj trazit dlaku u jajetu :)

Imao obje konzole tj. Brat mi još uvijek ima xbox one a ja sam prodao ps4

npr bf4 na ps4 izgleda duplo bolje, sve igre koje su izašle na ps4 i xbox one na ps4 izgledaju bolje..

Ono što treba gledat je ekskluzive, npr novi Halo je zakon bolja mi je od svega što je ps4 do sada ponudio, forza mi je bolja od svih vožnji što postoji na ps4.

Online servis na xboxu radi bolje. Ps4 je jednostavniji za korištenje znači jednostavniji meni itd..

Pa ne znam, sada da kupujem ne bih kupio niti jednu. :)

10 godina
odjavljen

Slazem se s tobom.Evo ja sam malo prije Bozica prodo PS4 za Xbox One ali ga na kraju nisam kupio nego stedim jos malo da si kupim novi komp :)

12 godina
Xbox One

da li mi neko moze objasniti kako ide licence transfer odnosno game sharing na xboxu ak nije problem i da li postoji kakvo ogranicenje..??

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Xbox One

Alo ljudi, dal se igra sta?? Tema je mrtva totalno, ajde malo se aktivirate vlasinici X1 :)

Ima tu domace ekipe koja igra titanfall online?

XBL - skols1555

0 0 hvala 0
12 godina
Xbox One

ja igram povremeno prije sam ga igrao vise..
dali neko mozda zna kako prekinuti nekome onaj licence share jel lik s kojim sam se dog me malo zeznuo pa sad nezz dali ce njemu prekinuti sve to ako ja kod sebe stavim da je primary xbox odnosno home tj oce li kod njega ostati isto ili ce mu prekinut pretplatu?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Prekinuti će mu pretplatu i sve tvoje igre drugi dan.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice