Xbox One izdvojena tema

poruka: 1.764
|
čitano: 636.465
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Xbox One

Logika je najjednostavniji način da samouvjereno dođeš do krivog zaključka..
Moj PC  
1 1 hvala 3
14 godina
neaktivan
Xbox One

Nije se teško odlučit koju konzolu uzet osim ako niste fanboy...ps4 definitivno

jeftiniji,bolje igre,jači hardver,ljepši dizajn i kontroler kažu da je puno bolji.

Moj PC  
3 5 hvala 0
15 godina
Re: Xbox One
floks kaže...

jeftiniji,bolje igre,jači hardver,ljepši dizajn i kontroler kažu da je puno bolji.

Ovo je ipak stvar pojedinca. I o boljim igrama bi se dalo raspravljati. Mislim, PlayStation će imati svoje ekskluzive, Xbox svoje, kao i dosad. Ali definitivno je PS4 zbog cijene, nešto jačeg hardvera i generalno samim predstavljanjem i dojmovima dosad nekako primamljiviji.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put pet 21.6.2013 19:07 (antimadridista).
17 godina
neaktivan
Xbox One

Aha, sada su odlučili maknuti online provjeru i pustiti ljude da kupljene igre posjeduju, a ne da ih praktično iznajmljuju.

I to su odlučili tek kada su vidjeli da će im prodaja totalno "tropnuti".Eh pa takvo "ispipavanje" IQ korisnika ja ocjenjujem kao totalnu lakrdiju, i za mene je MS, ostao papak.

Od Xboxa pokušavaju načiniti nekakav kvazi PC, kao neko all in one, multimedijalno slash gameing slash whatever slash univerzalno riješenje.I to je OK, sviđa mi se to, ali činiti to na ovako traljav način !? WTF ! Kako ne razume da ljudi mrze nešto posuđivati, ili da i netko stalno kontrolira, naročito u privatnosti njihova doma.Šta se blamiraju opipavajući "bilo naroda".Što nije pametnije zaposliti psihologa, a ne antagonizirati potencijalne kupce sa dubioznim riješenjima.

Svaki politički sustav je idila.A idila je po svojoj prirodi svijet za sve.Stoga oni koji ne žele živjeti u toj idili, su negatori idile kojima je mjesto u zatvoru.
Moj PC  
3 1 hvala 0
16 godina
floks kaže...

Nema Xbox One lose igre (mozda tebi jesu sto ne znaci da i ostali tako misle, pa cak i PS4 fanovima su neke igre privlacne koliko vidim) i kako mozes reci to za kontroler? nismo ih niti probali, a vec donosis zakljucke lol, a za dizajn konzole, pa ne mozes tako govoriti kao da je cinjenica (nemaju svi isti ukus). Inace, Xbox360 kontroler je kvalitetniji od PS3 kontrolera i vecina gamer-a dijeli isto misljenje, vecina recenzenata takoder itd. Imam isto misljenje, uvijek sam igrao sa PS1, PS2 i PS3 kontrolerima ali kada sam probao ovaj Xbox360 kontroler na PC-u, preporodio sam se i jednostavno mi je bolji od Sony-evog kontrolera (jedina mana mu je D-pad), a o novim kontrolerima ne mozemo govoriti jer ih nismo niti probali. Meni je najveca mana Xbox360 konzole bila ta sto nije imao previse ekskluziva koje su mi se svidale (meni osobno, to je i glavni razlog zasto sam uzeo PS3), disc swapping i pretplata za xbla... sve ostalo je bilo odlicno.

I onda ti spominjes rijec fanboy?

Whenever there's light, there are shadows. We, who were changed by being bathed in the light only once... will spend our future in a world without light.
Poruka je uređivana zadnji put pet 21.6.2013 23:57 (lovac82).
17 godina
neaktivan
Xbox One

Disc swapping na X360? Imam par igri na 2 diska i samo se instalira drugi disk na hard, a s prvim se igra i nema nikakvog mjenjanja diskova ko u PS1 danima.

0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
Xbox One

Znači sada će biti isto kao na X360,Live nije dostupan u Hrvatskoj ali samo napraviš acc. u UK.

Get a life! What? I'm a gamer, I have tons of lives!

1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

dok ne skuzi support da se to događa pa će hrvatski ip range bannati :D

14 godina
neaktivan
Xbox One

Zašto uopće želite kupiti xbox one(određeni od vas)? Nerazumijem, cijena veča, ekskluzive su im zadnjih par godina vrlo klimave, stavljaju striktna ograničenja na regije, imate uređaj u stanu koji vas snima i koji na koncu morate imati iako ste kupili konzolu za igranje, a ta nepotreba sprava samo zauzima mjesto, konzola im je vraški glomazna(manje bitno, ali usporedno s konkurencijom, značajno), nešto slabiji hardver(također manje bitno, ali nije zanemarivo), xbox live u konačnici 10 dolara skuplji od PS+, ta konzola ničime ne zaslužuje novac kupaca osim ako niste Amerikanac koji na sve ovo može zažmiriti jer je konzola made in USA, ali vjerujem da niti oni ne bi trošili novac da su ostala ona stara ograničenja.

Da se razumijemo nisam fanboy(ta riječ me nervira jer je ona po meni sinonim za glupe ljude), imao sam prvo PS3, i nakon toga Xbox360 i podjenako sam uživao u obje konzole, tako da bi vjerovatno podjenako birao između ove dvije konzole da Microsoft nije ispao totalni dickhead company.

Poruka je uređivana zadnji put sub 22.6.2013 11:10 (Đapa club).

2 2 hvala 0
13 godina
neaktivan
Đapa club kaže...

Zašto uopće želite kupiti xbox one(određeni od vas)? Nerazumijem, cijena veča, ekskluzive su im zadnjih par godina vrlo klimave, stavljaju striktna ograničenja na regije, imate uređaj u stanu koji vas snima i koji na koncu morate imati iako ste kupili konzolu za igranje, a ta nepotreba sprava samo zauzima mjesto, konzola im je vraški glomazna(manje bitno, ali usporedno s konkurencijom, značajno), nešto slabiji hardver(također manje bitno, ali nije zanemarivo), xbox live u konačnici 10 dolara skuplji od PS+, ta konzola ničime ne zaslužuje novac kupaca osim ako niste Amerikanac koji na sve ovo može zažmiriti jer je konzola made in USA, ali vjerujem da niti oni ne bi trošili novac da su ostala ona stara ograničenja.

Da se razumijemo nisam fanboy(ta riječ me nervira jer je ona po meni sinonim za glupe ljude), imao sam prvo PS3, i nakon toga Xbox360 i podjenako sam uživao u obje konzole, tako da bi vjerovatno podjenako birao između ove dvije konzole da Microsoft nije ispao totalni dickhead company.

Pa šta da ti kažem,po meni ja ga biram radi exkluziva(X360 također radi igre Halo i gears of war) tako da ću i ove godine(Ryse,najviše mi se svidjela na E3-u,Halo 5 i  možda još koja jer ih dosta izlazi za XB1).Hardware,po meni nije toliko bitan,Ps3 je također imao bolji hardware ali za koju korist kada su igre(portovi,ne govorim za exkluzive)bile bolje na X360!

To je barem po meni,neznam za druge,nije mi jedino volja davati extra novac za Kinect,ali u konačnici možda mi se i svidi,koliko znam 1080p rezoluciju i 10 puta bolji,jači od prvog Kinecta....

To su moji razlozi....

Btw:Nemoj te me mrziti zato što sam fanboy xbox-a,uostalom,svatko bi skužio da jesam kada mi je slika profila X360 logo {#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 22.6.2013 11:29 (funky boy).
14 godina
neaktivan
funky boy kaže...
Đapa club kaže...

Pa šta da ti kažem,po meni ja ga biram radi exkluziva(X360 također radi igre Halo i gears of war) tako da ću i ove godine(Ryse,najviše mi se svidjela na E3-u,Halo 5 i  možda još koja jer ih dosta izlazi za XB1).Hardware,po meni nije toliko bitan,Ps3 je također imao bolji hardware ali za koju korist kada su igre(portovi,ne govorim za exkluzive)bile bolje na X360!

To je barem po meni,neznam za druge,nije mi jedino volja davati extra novac za Kinect,ali u konačnici možda mi se i svidi,koliko znam 1080p rezoluciju i 10 puta bolji,jači od prvog Kinecta....

To su moji razlozi....

Halo i Gears of War su odavno istrošeni naslovi i nimalo originalne eksluzive, ali to je moje mišljenje. Kako sam i sam napomenuo jačina hardwarea nije bitna, ali nije niti zanemariva. PS3 je istina imao bolji hardware, ali je njegov kompleski cell procesor kočio developere da na njemu primarno rade kojekave kalibracije. No isto tako to sada neće biti slučaj jer takvog procesora više nema, a nije zanemarivo da je na PS3 pred kraj došlo puno prekrasnih eksluziva koje grafički posrame gotovo svaku igru Xbox-u 360. Zaboravio sam još spomenuti Ryse, ta igra osim ljepote grafike nije pokazala ništa više, gameplay se barem po viđenom svodi na skriptirane poteze što dosadi nakon 2h igranja.

EDIT: nitko te ne mrzi{#}{#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 22.6.2013 11:34 (Đapa club).
13 godina
neaktivan
Đapa club kaže...

Halo i Gears of War su odavno istrošeni naslovi i nimalo originalne eksluzive, ali to je moje mišljenje. Kako sam i sam napomenuo jačina hardwarea nije bitna, ali nije niti zanemariva. PS3 je istina imao bolji hardware, ali je njegov kompleski cell procesor kočio developere da na njemu primarno rade kojekave kalibracije. No isto tako to sada neće biti slučaj jer takvog procesora više nema, a nije zanemarivo da je na PS3 pred kraj došlo puno prekrasnih eksluziva koje grafički posrame gotovo svaku igru Xbox-u 360. Zaboravio sam još spomenuti Ryse, ta igra osim ljepote grafike nije pokazala ništa više, gameplay se barem po viđenom svodi na skriptirane poteze što dosadi nakon 2h igranja.

Gears of war možda je ali Halo definitivno nije,pa meni je to najbolja MP exkluziva.Da Ps3 je pokazao više exkluziva ali to ne znači da su se X360 exkluzive prestati raditi,dapače,još 2 exkluzive dolaze ove godine ili druge,nisam siguran,Max i još neka(zaboravio sam ime :D)!To što si rekao za Ryse mogu samo reći "Jok 2h" , ta igra a pogotovo gameplay me "očarao" ali opet kažem,to je samo moje mišljenje ;)

16 godina
Xbox One

"Watch Dogs producer Dominic Guay drops a bombshell saying that the Xbox One version of Watch Dogs will have a more dynamic city."

http://www.gamingtarget.com/article.php?artid=13270

Hmm

Whenever there's light, there are shadows. We, who were changed by being bathed in the light only once... will spend our future in a world without light.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Cloud, a? A jel ps4 na kraju ima cloud ili nema? Negdje sam procitao da da a negdje da ne.. Za streaming znam i to me ne zanima
Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
13 godina
neaktivan
Xbox One

Xbox one 12GB RAM-a????

http://reboot.hr/community/multiplatform-37/konzole-nove-generacije/19480/

4gb rama više nego ps4??

Poruka je uređivana zadnji put čet 11.7.2013 13:38 (funky boy).

0 7 hvala 0
16 godina
Xbox One

Izgleda da ima neke istine u ovim glasinama, poboljsali su Xbox One GPU, a to isto tako moze znaciti da ce biti i vise od 8GB ram-a + vrlo brzih 32 ESRAM-a sto ne trebamo zaboraviti

http://www.gamespot.com//news/xbox-one-gpu-speed-increased-since-e3-says-microsoft-6412435?

Takoder, pogledajte i ovo (XboxOne DX 11.2 i "Tiled Resources"):

http://www.tomshardware.com/news/DirectX-11.2-Tiled-Resources-Xbox,23322.html

"Tiled Resources" allows for significant enhancement of in-game textures by making it possible to simultaneously access GPU and traditional RAM memory and create a single large buffer where large textures can be stored. This technique was demonstrated with a model of Mars which displayed a 3 GB texture using just 16 MB of GPU memory and in Graphine’s Granite Flight Simulator that showed "a remarkably detailed island with gliders constructed out of 64 megapixels."

Zanimljivo..... izgleda da Xbox One bas i nece biti slab kako neki prognoziraju. 

Moj PC  
1 1 hvala 2
13 godina
neaktivan
Xbox One
Poruka je uređivana zadnji put čet 8.8.2013 23:42 (green2).

0 1 hvala 0
16 godina
Xbox One
Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
floks kaže...

Haha, dobar dan fanboy-ce {#}

Steam profile: Virty
13 godina
neaktivan
Virty kaže...
floks kaže...

Haha, dobar dan fanboy-ce {#}

Ja uzimam Xbox one :D Ps4 jeftiniji možda ali xbox će se prodavat bez kinecta druge godine pa će bit jeftiniji.Bolje igre hm,meni nisu uopće!Uostalom ja sam kupio X360 zbog Halo,Forza itd!Ps4 bi možda uzeo da MS nije ukinuo ono za rabljene igre itd.Jači hardver,neznamo još,Ms će navodno povećat GPU i CPU , ali i da bude slabiji hardver,mene to nebriga,Ps3 je također imao jači hardvare ali za koju korist kada su grafike bile iste!Dizajn nema nikakve veze sa odabirom konzola!Kontroler,pa kako znaš da je bolji i ovi koji kažu,pa to su fanboyi,meni je X360 kontroler bio vrh vrhova,nadam se da će i ovaj,malo mi baca na prvi xbox kontroler!

15 godina
neaktivan
Xbox One

Čini se da bi infomark mogao imati u ponudi day one edition sa Fifa 14 download codom. Sad sam poslao upit pa čekam odgovor.

Nego, nastavljaju se problemi za xbox fanove. Danas je procurila informacija da za razliku od PS4, novi Xbox ne podržava tzv. hUMA (Heterogeneous Uniform Memory Access). Posljedica: ''This should put the 3D-performance of PlayStation 4 much farther ahead of Xbox One than many have expected so far.'' ''Our guy on the ground has heard this as well from multiplatform developers and publishers. Their PS4 game builds are significantly outperforming the Xbox One game builds.

2 1 hvala 2
15 godina
neaktivan
Xbox One

Situacija se nešto izmijenila što se tiće hUMA-e pa da vas obavijestim.

Nakon što je AMD developer rekao za ugledni njemački časopis da će samo PS4 koristiti hUMA, javio se xbox developer koji kaže da za to nikad nije čuo, ali da oni imaju nešto slično. Također, časopis verge je još prošli mjesec objavio da i PS4 i xONE imaju hUMA. 

Da bi se situacija dodatno zakomplicirala, ovdje vidimo članak u kojem se potpuno opovrgava postojanje hUMA-e na next gen konzolama. O svemu se naravno oglasio i AMD i oni kažu sljedeće: ''AMD will not comment on the Microsoft Xbox One and Sony PS4 memory architectures and will not speak for Microsoft, Sony or other AMD customers."

Osobno smatram da iako PS4 koristi Kabini koji ne podžava hUMA, on je ipak donekle custom i vjerojatno će koristi neku custom verziju hUMA-e. Isto mislim i za xONE čiji je system po meni još više custom made.

0 0 hvala 1
16 godina
Hojs kaže...

Nakon što je AMD developer rekao za ugledni njemački časopis da će samo PS4 koristiti hUMA, javio se xbox developer koji kaže da za to nikad nije čuo, ali da oni imaju nešto slično. Također, časopis verge je još prošli mjesec objavio da i PS4 i xONE imaju hUMA. 

Da bi se situacija dodatno zakomplicirala, ovdje vidimo članak u kojem se potpuno opovrgava postojanje hUMA-e na next gen konzolama. O svemu se naravno oglasio i AMD i oni kažu sljedeće: ''AMD will not comment on the Microsoft Xbox One and Sony PS4 memory architectures and will not speak for Microsoft, Sony or other AMD customers."

Osobno smatram da iako PS4 koristi Kabini koji ne podžava hUMA, on je ipak donekle custom i vjerojatno će koristi neku custom verziju hUMA-e. Isto mislim i za xONE čiji je system po meni još više custom made.

Po cemu je to Xbox One (kao cijelina) vise custom made od PS4 konzole?

1. Koristi DirectX kao i PC.

2. APU na njemu se ne razlikuje previse od APU-a na PC-u, jedni i drugi koriste DDR3 memoriju kao video memoriju.

15 godina
neaktivan
lovac82 kaže...
Hojs kaže...

Po cemu je to Xbox One (kao cijelina) vise custom made od PS4 konzole?

1. Koristi DirectX kao i PC.

2. APU na njemu se ne razlikuje previse od APU-a na PC-u, jedni i drugi koriste DDR3 memoriju kao video memoriju.

Možda sam se malo nespretno izrazio. Zapravo sam htio reći da će Xbox One koristiti custom rješenja kao zamjenu za hUMA, ali je činjenica da on ima custom AMD GPU. Također, zbog slabije GPU-a, bit će primoran na custom rješenja više nego PS4.

edit: Da ne pišem sad novi post, intervju sa developerima War Thundera. Zanimljiv dio:

DEV: Well, obviously PlayStation 4 is more powerful than Xbox One.

How much more powerful?

DEV: It depends what you’re doing. GPU, like 40 per cent more powerful. DDR5 is basically 50 per cent more powerful than DDR3, but the memory write is bigger on Xbox One so it depends on what you’re doing.

Poruka je uređivana zadnji put pet 23.8.2013 11:51 (Hojs).
14 godina
Xbox One

Evo na kaj sam naletil.

Svi govore da nas je veliki microsoft nasamario i skrivao svoje adute u rukavu,sad da li je to točno ili nije odlučite sami.

Xbox One će imati APU+dGPU ili ti ga APU koji će biti puno veći od onog što ima PS4,pričaju da je to Jaguar na steroidima i pored njega još jedna dodatna grafa koja bi se trebala pokazati kao adut za 'future proof' xbona ili ti ga da je microsoft pripremljen za 4k rezolucije.

izvor

Microsoft o nečemu šuti ali o čemu...to je misterija.

Ta glasina je procurila direktno iz AMD-a,i teorija o jačini xbona od 1.37 Tflopa pada u vodu jer se sada špekulira o snazi od 2,4 do 3 Tflopa.

Albert Penello Microsoft senior director davajući intervju za Gamespot u vezi Xbona nadodao,citiram- “I just believe that we’re going to have a better system,” što se ne odnosi na kinect 2.0.

Ujedno i neki gamerski blogovi se pitaju zašto se ekskluzive na PS4 vrte na 30fps-a dok na xbonu ide uredno na 60fps-a.

Živi bili pa vidjeli,mene osobno ko xboxovca to veseli ali razum mi je na strani PS4 zasad.

Biti ili ne biti pitanje je sada.
Poruka je uređivana zadnji put uto 3.9.2013 10:03 (Zizo).
Moj PC  
3 0 hvala 3
15 godina
neaktivan
Zizo kaže...

Evo na kaj sam naletil.

Svi govore da nas je veliki microsoft nasamario i skrivao svoje adute u rukavu,sad da li je to točno ili nije odlučite sami.

Xbox One će imati APU+dGPU ili ti ga APU koji će biti puno veći od onog što ima PS4,pričaju da je to Jaguar na steroidima i pored njega još jedna dodatna grafa koja bi se trebala pokazati kao adut za 'future proof' xbona ili ti ga da je microsoft pripremljen za 4k rezolucije.

izvor

Microsoft o nečemu šuti ali o čemu...to je misterija.

Ta glasina je procurila direktno iz AMD-a,i teorija o jačini xbona od 1.37 Tflopa pada u vodu jer se sada špekulira o snazi od 2,4 do 3 Tflopa.

Albert Penello Microsoft senior director davajući intervju za Gamespot u vezi Xbona nadodao,citiram- “I just believe that we’re going to have a better system,” što se ne odnosi na kinect 2.0.

Ujedno i neki gamerski blogovi se pitaju zašto se ekskluzive na PS4 vrte na 30fps-a dok na xbonu ide uredno na 60fps-a.

Živi bili pa vidjeli,mene osobno ko xboxovca to veseli ali razum mi je na strani PS4 zasad.

Čitao sam to prije par i dana i sve što imam reći je da je to neviđena glupost. Prvo, nema smisla da bi Microsoft tajio svoj najjači adut kad mu prodaja ide jako loše naspram PS4. Drugo, niz developera je izjavilo da je PS4 bitno snažniji pa i na nedavnoj konferenciji je Microsoft objavio službeni xbone hardware i nema govora od 2 do 3 Tflopsa.

Dalje, reci mi koje to xbone eks. osim Forze idu na 60fps? Možda Dead Rising 3 koji uz current gen grafiku ide na jedva 30fps ili Ryse koji također ima ogromne fps dropove?

Zašto se dosad niti jedna igra nije vrtila na xbox one nego pc sa xbone gamepadom? Zašto nema informacija o multiplatform igrama na xbone npr. BF4? Javna je tajna da će multiplatform igre izgledati bolje na PS4 što je i logično s obzirom na puno jači hardware.

Poruka je uređivana zadnji put uto 3.9.2013 15:07 (Hojs).
16 godina
Hojs kaže...

Čitao sam to prije par i dana i sve što imam reći je da je to neviđena glupost. Prvo, nema smisla da bi Microsoft tajio svoj najjači adut kad mu prodaja ide jako loše naspram PS4. Drugo, niz developera je izjavilo da je PS4 bitno snažniji pa i na nedavnoj konferenciji je Microsoft objavio službeni xbone hardware i nema govora od 2 do 3 Tflopsa.

Dalje, reci mi koje to xbone eks. osim Forze idu na 60fps? Možda Dead Rising 3 koji uz current gen grafiku ide na jedva 30fps ili Ryse koji također ima ogromne fps dropove?

Zašto se dosad niti jedna igra nije vrtila na xbox one nego pc sa xbone gamepadom? Zašto nema informacija o multiplatform igrama na xbone npr. BF4? Javna je tajna da će multiplatform igre izgledati bolje na PS4 što je i logično s obzirom na puno jači hardware.

Ehm, niti jedna se igra nije vrtila na Xbox One hardveru? pa morat cu te razocarati, pa vecina igara se takoder nije vrtila niti na PS4 konzoli (bas je neki dan bilo to aktualno).

S druge strane, prisjetimo se malo proslosti, sjeca li se netko ovoga za PS3:

http://www.gamespot.com/news/ps3-to-run-at-120-fps-6136786  - 120 FPS za PS3

http://www.psu.com/a001063/4D-Graphics--A-Reality-Only-For-PlayStation-3 - 4D je samo za PS3

Jos se govorilo da ce PS3 imati dual HDMi, da ce moci igre biti u 4K rezoluciji i jos neke sitnice (nazalost ne mogu sada naci link) i sto je jos najgore od svega, to nisu bile glasine/rumori, to su sve govorili Sony-evi ljudi tako da, Sony je kompanija bas kao i sami MS tako da, nemojte im previse vjerovati na rijec. MS se sa Xbox360 konzolom nije kur*** toliko s hardverkom snagom, a cinjenica je da mnoge multiplatform igre bolje izgledaju na Xbox360 konzoli nego na PS3 konzoli (dokaz Digital Doundry, Beyond3D i Lens of Truth).

Trenutno sam na strani PS4, a bude li se ova glasina za Xbox One obistinila, znat cete koliko je sati.....

Poruka je uređivana zadnji put uto 3.9.2013 16:24 (lovac82).
14 godina
Xbox One

Xbone nije vrtio na svome hardveru igre,to znamo,ali znamo da je microsoft bulaznio da nemaju pojma o HSA/hUMA da bi na kraju ispalo nešto sasvim obrnuto-izvor.

The dev added: "I remember reading something on this when I got my first alpha kit. I pulled up a couple of our internal white papers and it's pretty clear that this was the exact implementation in the Xbox One's memory system.

So there you go, both systems will support hUMA or an equivalent system, but what exactly does this mean? Well, AMD says that hUMA promises to deliver more performance from the same form factor, which means both the PS4 and Xbox One may actually be more powerful than the hardware specs led us to believe.

No i sad ti budi pametan i reci ko tu koga??

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
Xbox One

Počela full proizvodnja Xbox One-a i evo novost da je Jaguarova frekvencija dignuta sa originalnih 1.6ghz na 1.75ghz i otprije dignuta frekvencija Gpu-a sa 800Mhz na 853 Mhz,znači ipak nekaj ovi glavonje imaju spremljeno i možda glasine o drugoj grafi i nisu toliko neistinite.Sljedećih dana će sigurno neko nekaj izlajnuti ako postoji second gpu u konzoli pošto se počelo sa proizvodnjom.

izvor Gamespot

Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Zizo kaže...

Počela full proizvodnja Xbox One-a i evo novost da je Jaguarova frekvencija dignuta sa originalnih 1.6ghz na 1.75ghz i otprije dignuta frekvencija Gpu-a sa 800Mhz na 853 Mhz,znači ipak nekaj ovi glavonje imaju spremljeno i možda glasine o drugoj grafi i nisu toliko neistinite.Sljedećih dana će sigurno neko nekaj izlajnuti ako postoji second gpu u konzoli pošto se počelo sa proizvodnjom.

izvor Gamespot

Ja bih rekao da nema potrebe dizati taktove ako postoji nekakav dodatni gpu

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice