Xbox One izdvojena tema

poruka: 1.764
|
čitano: 636.407
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
odjavljen
Re: Xbox One

ne znam ako si vidio da taj tekst ima još koji update...

ne padajte na špekulacije to je sve što kažem. držte se onog što se zna sigurno. imate i bez nagađanja materijala (kinect, internet check, je8ade oko posudbe/prodaje). 

ako ima netko kome nije jasno, ne opravdavam niš od toga - lošija je situacija nego kod konkurencije ali boga mi nije ni tako kako vi prezentirate. i to je ono što me ljuti i zbog čega "branim" xbone... iako ga ne branim nego ispravljam napisane gluposti. 

tko zna što sve još može biti do izlaska konzola. možda i sony nešto pripremi, možda se MS totalno uništi, možda sve te gluposti oko neta i posudbe poništi.

jedino kinect za vjerujem da neće nikako maknut. on je duboko integriran u konzolu i način njenog korištenja. i meni se osobno to više sviđa, davat glasovne naradbe za "binganje" (skoro napisao guglanje), surfanje opčenito  i tako to... 

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Poruka je uređivana zadnji put pon 17.6.2013 10:41 (skank666).
15 godina
neaktivan
Xbox One

Izgleda da su došli pameti...

http://www.theverge.com/2013/6/19/4445984/xbox-one-policy-reversal-changes

Evo i službeno: http://news.xbox.com/2013/06/update  

• An internet connection will not be required to play offline Xbox One games – After a one-time system set-up with a new Xbox One, you can play any disc based game without ever connecting online again. There is no 24 hour connection requirement and you can take your Xbox One anywhere you want and play your games, just like on Xbox 360.
  • Trade-in, lend, resell, gift, and rent disc based games just like you do today – There will be no limitations to using and sharing games, it will work just as it does today on Xbox 360.
 -- || \o/
Poruka je uređivana zadnji put sri 19.6.2013 22:59 (Agent Rico).
Moj PC  
2 0 hvala 3
15 godina
Xbox One

Svi xbox korisnici trebaju poslati čestitku Sony-u. :)

I don't believe in a lot of things but I do believe in duct tape
Poruka je uređivana zadnji put sri 19.6.2013 23:00 (ph3nom_gamer).
Moj PC  
7 0 hvala 0
16 godina
Xbox One

Eto.... Xbox One mi je vec sada puno drazi, samo izgleda da kod nas jos nece biti dostupan pa se samo jos ceka to (ali eto, bar cemo moci kupiti konzolu vani i zaigrati SP igre ako nista drugo).

Whenever there's light, there are shadows. We, who were changed by being bathed in the light only once... will spend our future in a world without light.
Poruka je uređivana zadnji put čet 20.6.2013 8:09 (lovac82).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Xbox One

Ma tako je!Znači ako sam dobro pročitao,xbox neće zahtjevati 24h internet konekcije i moći ćemo igrati rabljene igre?

Rekao sam Vam da će se MS opametiz(barem malo),ipak sa prijašnjim odlukama već je bilo 90% sigurno da ćemo uzeti PS4!

Svaka čast MS!

Get a life! What? I'm a gamer, I have tons of lives!

0 3 hvala 0
17 godina

Ma šta svaka čast.

Pa svaka čast Sonyu koji je natjerao Microsoft da promjeni uvjete. Te naravno, općoj publici koja je pokrenula lavinu nezadovoljstva.

Nije Microsoft promjenio uvjete jer je Majka Tereza, već jer su vidjeli da su u ovih tjedan dana preorderi za PS4 doslovce potukli XB1 do koljena.

13 godina
neaktivan
Dachande kaže...

Ma šta svaka čast.

Pa svaka čast Sonyu koji je natjerao Microsoft da promjeni uvjete. Te naravno, općoj publici koja je pokrenula lavinu nezadovoljstva.

Nije Microsoft promjenio uvjete jer je Majka Tereza, već jer su vidjeli da su u ovih tjedan dana preorderi za PS4 doslovce potukli XB1 do koljena.

Ma boli mene K dali su se sami natjerali ili ih je netko drugi!Znači ako bude dostupan kod nas,kupujem ga 100%!

17 godina

Dva posta gore si napisao da ćeš 90% uzet PS4, sad XB1.

Fakat ne kužim zakaj se s tobom opće upuštam u raspravu. Jednostavno se sa nekim ljudima neda razgovarat. Trebao sam još prije pročitati i ostatak tvojih postova pa bi mi bilo jasnije.

13 godina
neaktivan
Dachande kaže...

Dva posta gore si napisao da ćeš 90% uzet PS4, sad XB1.

Fakat ne kužim zakaj se s tobom opće upuštam u raspravu. Jednostavno se sa nekim ljudima neda razgovarat. Trebao sam još prije pročitati i ostatak tvojih postova pa bi mi bilo jasnije.

Nisam uopće rekao da ću JA kupiti PS4,nego večina!Ako ti se neda raspravljat,nemoj,samo drugi put malo bolje pročitaj! {#}

17 godina
funky boy kaže...

Ma tako je!Znači ako sam dobro pročitao,xbox neće zahtjevati 24h internet konekcije i moći ćemo igrati rabljene igre?

Rekao sam Vam da će se MS opametiz(barem malo),ipak sa prijašnjim odlukama već je bilo 90% sigurno da ćemo uzeti PS4!

Svaka čast MS!

E da, i molim te stavi mi hvala ili TU ako sam ti pomogao.

16 godina
odjavljen

evo troll će  ti.. :D

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
17 godina

Haha, da. :)

Ima svjetla na kraju tunela.

Nego, da ne bude samo offtopic, evo jedan komentar na ovu promjenu uvjeta od MS-a, koji po meni dobro oslikava stanje.

Nope. Just because they wiped the spit away doesn't mean they didn't spit in my face. 

15 godina

Jos da smanji cijenu i eto ga ali nece pa je i dalje ps4 u prednosti! microsoft je morao ovo napraviti inace bi bio fail a konzole nisu izasle...sony je najbolje odigrao cekao da oni sve izdaju i onda potukao sve sa kontrom i dobio reklamu nad reklamama i hrpu novih korisnika njihove konzole!

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
16 godina
odjavljen
CroVandal kaže...

Jos da smanji cijenu i eto ga ali nece pa je i dalje ps4 u prednosti! microsoft je morao ovo napraviti inace bi bio fail a konzole nisu izasle...sony je najbolje odigrao cekao da oni sve izdaju i onda potukao sve sa kontrom i dobio reklamu nad reklamama i hrpu novih korisnika njihove konzole!

teško, konzola, tj njen UI skoro pa zahtjeva kinect za kojeg oni misle da košta toliko koliko traže za njega.

15 godina

Znam razvijali su cijelo vrijeme da ide skupa sa kinectom pa ga nemogu sad izbaciti...i da navodno su i regionalna ogranicenja ukinuta!

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
16 godina
CroVandal kaže...

hmm kada bolje razmislim, veca cijena i nije bas toliki problem, veci je problem to sto nas prisiljavaju da kupimo ono sto mozda i necemo korisititi odnosno ono sto mozda uopce ne zelimo (Kinect).

PS4: 400$ bez PS Eye-a ali 460$ s Ey-em

Xbox One: 500$ ali zajedno s Kinectom (hardver u Kinectu je bolji od ovog u PS Eye-u).

Dakle, 500 vs 460 dolara i nije neka razlika s obzirom na to da je Kinect nesto bolji..... kao sto rekoh, veci je problem sto nas prisiljavaju da kupimo Kinect, nije da ne shvacam zasto su se odlucili na taj potez (poprilicno je jednostavno) ali sumnjam da ce Kinect steci neku vecu popularnost ali zivi bili pa vidjeli jer isto/slicno se govorilo za Wii i njegov wiimote+nunchuck i vidi ih sada (100+ mil prodanih primjeraka Wii konzole, a Wii je popularan i kod PC zajednice zbog Dolphin emulatora koji moze emulirati i to u real time-u te wiimote+nunchuck kontrolere i ofc igre, a valja takoder istaknuti da samo prosjecno snazno racunalo moze bez problema emulirati odnosno pokretati Wii emulator).

Whenever there's light, there are shadows. We, who were changed by being bathed in the light only once... will spend our future in a world without light.
Poruka je uređivana zadnji put čet 20.6.2013 11:35 (lovac82).
15 godina
lovac82 kaže...
CroVandal kaže...

Nemozes koristiti tu logiku, sta ako ja necu koristiti kinect/eye ?Dzabe bi placao bar 100 eura vise za beskoristan periferal.

a man , a city and a lighthouse
16 godina
odjavljen
hari85 kaže...
lovac82 kaže...
CroVandal kaže...

Nemozes koristiti tu logiku, sta ako ja necu koristiti kinect/eye ?Dzabe bi placao bar 100 eura vise za beskoristan periferal.

pitanje je kako ćeš i ako ćeš uopče moći koristiti neke naredbe na xboxu bez kinecta kad je UI prilagođen kinectu.

13 godina
lovac82 kaže...
CroVandal kaže...

hmm kada bolje razmislim, veca cijena i nije bas toliki problem, veci je problem to sto nas prisiljavaju da kupimo ono sto mozda i necemo korisititi odnosno ono sto mozda uopce ne zelimo (Kinect).

PS4: 400$ bez PS Eye-a ali 460$ s Ey-em

Xbox One: 500$ ali zajedno s Kinectom (hardver u Kinectu je bolji od ovog u PS Eye-u).

Dakle, 500 vs 460 dolara i nije neka razlika s obzirom na to da je Kinect nesto bolji..... kao sto rekoh, veci je problem sto nas prisiljavaju da kupimo Kinect, nije da ne shvacam zasto su se odlucili na taj potez (poprilicno je jednostavno) ali sumnjam da ce Kinect steci neku vecu popularnost ali zivi bili pa vidjeli jer isto/slicno se govorilo za Wii i njegov wiimote+nunchuck i vidi ih sada (100+ mil prodanih primjeraka Wii konzole, a Wii je popularan i kod PC zajednice zbog Dolphin emulatora koji moze emulirati i to u real time-u te wiimote+nunchuck kontrolere i ofc igre, a valja takoder istaknuti da samo prosjecno snazno racunalo moze bez problema emulirati odnosno pokretati Wii emulator).

A kinect mi treba za sta tocno ? Da spikam sa Xboxom... to je vise za klince ovako. Osobno koristio bi ga samo iz razonode tek toliko, ali da placam skoro 800kn visu cijenu... nece ici.

16 godina
odjavljen

da ima box bez kinecta uzeo bih toga. ovako mi baš nešto i ne smeta.

14 godina
Dachande kaže...

Nope. Just because they wiped the spit away doesn't mean they didn't spit in my face. 

Mislim da neki sve ovo shvacaju preosobno. 

On topic. 

Mislim da je Ms ucinio dobru stvar sto je poceo slusat community, jos samo da ga omoguce u HR i nema problema. Jos je jedini problem cijena, to jest nije problem cijena vec to sto je kinect obavezna stavka, oke onima koji ga zele je super ponuda jer je Ms mnogo ulozio u razvoj kinecta i jako ga usavrsio, ali ja bi rade platio 100e manje pa da ga nemam jer mi nije toliko potreban. I iskreno meni je XOne ispred ps4, znam da ce na kraju to biti gotovo iste konzole samo iz drugih tabora, ali ono sto xbox ima je bolji kontroler (meni osobno puno bolje pase) te bolje ekskluzive kao sto je Halo koji je po meni najbolja ekskluziva na obje platforme.

12 godina
neaktivan
gamer34 kaže...
Dachande kaže...

On topic. 

Mislim da je Ms ucinio dobru stvar sto je poceo slusat community, jos samo da ga omoguce u HR i nema problema. Jos je jedini problem cijena, to jest nije problem cijena vec to sto je kinect obavezna stavka, oke onima koji ga zele je super ponuda jer je Ms mnogo ulozio u razvoj kinecta i jako ga usavrsio, ali ja bi rade platio 100e manje pa da ga nemam jer mi nije toliko potreban. I iskreno meni je XOne ispred ps4, znam da ce na kraju to biti gotovo iste konzole samo iz drugih tabora, ali ono sto xbox ima je bolji kontroler (meni osobno puno bolje pase) te bolje ekskluzive kao sto je Halo koji je po meni najbolja ekskluziva na obje platforme.

nije MS poceo slusat fanove nego znaju da bi ih sony unistio do kraja da su ostali na svojim odlukama. evo ovako pitanje da li bi MS napravio ove "dobre" odluke da PS uopce ne postoji ?

14 godina
aswada kaže...
gamer34 kaže...
Dachande kaže...

On topic. 

nije MS poceo slusat fanove nego znaju da bi ih sony unistio do kraja da su ostali na svojim odlukama. evo ovako pitanje da li bi MS napravio ove "dobre" odluke da PS uopce ne postoji ?

A tko je omogucio sony-u da stekne takvu prednost? Pa community koji je popljuvao vecinu njhiovih odluka.

17 godina
Xbox One

Po meni je veći problem kako će kinect funkcionirati nego da li ću ga koristiti. Ovaj stari je zahtijevao dosta prostora. U svom stanu mogu složiti samo da jedan igrač može igrati, za dva nema mjesta, kinect je preblizu. Morao bih izbaciti kutnu garnituru da ima mjesta... Probavao sam i sa onim Nyko Zoomom, koji bi trebao pomoći za takve stvari. No stvar je srajnje, trzavo prati pokrete umjesto fluidno, malo pomakneš ruku, a ovaj na ekranu samo što ju ne iščupa.

Zbog toga mi je XBone malo li-la, to forsiranje kinecta mi nema smisla ako će mu i dalje trebati minimalno 3 metra udaljenosti.

Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
Solo761 kaže...

Po meni je veći problem kako će kinect funkcionirati nego da li ću ga koristiti. Ovaj stari je zahtijevao dosta prostora. U svom stanu mogu složiti samo da jedan igrač može igrati, za dva nema mjesta, kinect je preblizu. Morao bih izbaciti kutnu garnituru da ima mjesta... Probavao sam i sa onim Nyko Zoomom, koji bi trebao pomoći za takve stvari. No stvar je srajnje, trzavo prati pokrete umjesto fluidno, malo pomakneš ruku, a ovaj na ekranu samo što ju ne iščupa.

Zbog toga mi je XBone malo li-la, to forsiranje kinecta mi nema smisla ako će mu i dalje trebati minimalno 3 metra udaljenosti.

Pa nemoraš ti napraviti mjesta u stanu za kinect ako ga ne želiš koristiti!On ti služi više manje za one "govorne" sposobnosti i naravno igre!

16 godina
hari85 kaže...
lovac82 kaže...
CroVandal kaže...

Citirati cu sam sebe kada vec ne zelis citati sam: "veci je problem to sto nas prisiljavaju da kupimo ono sto mozda i necemo korisititi odnosno ono sto mozda uopce ne zelimo (Kinect)"

SimeKZ kaže...
lovac82 kaže...
CroVandal kaže...

A kinect mi treba za sta tocno ? Da spikam sa Xboxom... to je vise za klince ovako. Osobno koristio bi ga samo iz razonode tek toliko, ali da placam skoro 800kn visu cijenu... nece ici.

Gdje sam ja to napisao da nam/ti Kinect treba? samo sam rekao da je bolji od PS Eye-a i da Sony ima nesto slicno sto se zove PS Eye sto je tocno (inace, razlika izmedu Kinect-a za Xbox360 i ovog za Xbox One je kao nebo i zemlja).

Solo761 kaže...

MS se dotakao te teme.... ne samo da ce imati vece vidno polje, detektirati ce i vise ljudi, detektirati ce cak i u mraku, na manjoj udaljenosti.. a da ne govorimo o tome kako ce ti mjeriti otkucaje srca itd (ugl, novi Kinect je sam po sebi hardverski odlican uredaj). E sada, postavlja se pitanje, komu to zapravo treba... hoce li sada konacno biti kvalitetnijih Kinect igara?

13 godina
neaktivan
Cvrkutalo pored Alianz Arene kaže...

I dalje je x1 ostao smeće! SMEĆE! i gotovo.

Tek si danas postao član foruma i već počeo "kenjat" okolo!Nećeš ti dugo izdržati na forumu {#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 20.6.2013 14:33 (funky boy).

1 2 hvala 0
13 godina
odjavljen
funky boy kaže...

Tek si danas postao član foruma i već počeo "kenjat" okolo!Nećeš ti dugo izdržati na forumu {#}

ma on je clan pitaj boga od kad 

nego ovo je sad vec drugacija stvar ,ali meni je jos PS4 broj 1 zbog HR podrske i nize cijene 

http://revohd.blogspot.com/
13 godina
neaktivan

ma on je clan pitaj boga od kad 

nego ovo je sad vec drugacija stvar ,ali meni je jos PS4 broj 1 zbog HR podrske i nize cijene 

Član je od danas,piše mu "član od 20.06" !

Pitao sam  tj. "chatao" sam sa MS suportom i rekli u mi da taj "list" podržanih zemalja je još u radu ali možda se to odnosi samo na Live(kao na X360) pa samo napraviš acc. u UK!

Poruka je uređivana zadnji put čet 20.6.2013 15:19 (funky boy).
13 godina
funky boy kaže...

To je velika stvar sta je clan od danas :) 

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice