Xbox 360 - pitanja i odgovori

poruka: 7.690
|
čitano: 2.283.131
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: Xbox 360 - pitanja i odgovori
aDePoO kaže...

Samo ides i cipujes ili pecujes konzolu.A mogao bi i da ubacis hard drive da imas vise gb

Taj dio mi je poznat, no vidio sam da ima jako puno verzija modifikacija, neke su skuplje, neke jeftinije. Koju odabrati i zasto ? Koja bi bila najpogodnija za single play/coop igre ?

14 godina
neaktivan
BorgMater kaže...
aDePoO kaže...

Samo ides i cipujes ili pecujes konzolu.A mogao bi i da ubacis hard drive da imas vise gb

Taj dio mi je poznat, no vidio sam da ima jako puno verzija modifikacija, neke su skuplje, neke jeftinije. Koju odabrati i zasto ? Koja bi bila najpogodnija za single play/coop igre ?

Uzmi RGH modifikaciju. Možda je u startu skuplje, ali se dugoročno isplati. Igre samo staviš na usb/hdd/externi hdd, ubodeš u konzolu i igraš. Nemožeš ići na live, tj igrati multiplayer, ali mislim da ti to neće biti problem. Također na RGH konzolama ne postoji ograničenje hard diska, tj. nemoraš koristiti službeni precjenjeni microsoftov hdd, negu samo staviš bilo koji 2.5''(uglavnom se koriste za laptope) i uživaj

Ako si stisnuo TU, stisni i HVALA da znam tko si
13 godina
Ivan_hacker kaže...
BorgMater kaže...
aDePoO kaže...

Uzmi RGH modifikaciju. Možda je u startu skuplje, ali se dugoročno isplati. Igre samo staviš na usb/hdd/externi hdd, ubodeš u konzolu i igraš. Nemožeš ići na live, tj igrati multiplayer, ali mislim da ti to neće biti problem. Također na RGH konzolama ne postoji ograničenje hard diska, tj. nemoraš koristiti službeni precjenjeni microsoftov hdd, negu samo staviš bilo koji 2.5''(uglavnom se koriste za laptope) i uživaj

Puno hvala :) No, ako sam dobro shvatio, mogu koristiti obican usb ili prijenosni hdd za load igre ? Zasto bih 2.5'' onda morao stavljati ako mogu tako ?

14 godina
neaktivan
Nemoras, samo sam dao savjet da se nebi zaletio i kupio originalni hdd
11 godina
neaktivan

jel netko zna jel mogu pomocu Microsoft T3F-00008 igrice sa 1 Xbox-a prebacivat na svoj Xbox 360 HDD

0 0 hvala 0
15 godina
Prowl kaže...

jel netko zna jel mogu pomocu Microsoft T3F-00008 igrice sa 1 Xbox-a prebacivat na svoj Xbox 360 HDD

Taj kabel je pljačka, jednostavno spoji HDD na SATA priključak na PC-u.

Upute kako prebaciti i igrati XBox igre na XBox 360 RGH konzoli imaš na netu.

STB-7710/SG8000/VIP1003 Firmware Development: http://blagus.info
11 godina
neaktivan

hehe ma znam al moj prijatelj ima isto Xbox HDD i ja sam ubacio njegov HDD u svoj Xbox i nisam mogao ukljucit RGH modifikaciju TJ.freestyle dash a sad nezz jel ima neki kabel da mogu taj Xbox HDD ukljucit u PC

Poruka je uređivana zadnji put čet 30.1.2014 17:07 (Prowl).

0 0 hvala 0
15 godina
Prowl kaže...

hehe ma znam al moj prijatelj ima isto Xbox HDD i ja sam ubacio njegov HDD u svoj Xbox i nisam mogao ukljucit RGH modifikaciju TJ.freestyle dash a sad nezz jel ima neki kabel da mogu taj Xbox HDD ukljucit u PC

RGH modifikacija se ne "uključuje" preko hard diska nego je konzolu potrebno čipirati. Bez toga ne ide.

11 godina
neaktivan

a ma i moja i njegova je modificirana ja kad stisnem ono veliko X i u onom "izborniku" mi nigdje nepise freestyle a meni odmah pise

0 0 hvala 0
15 godina
Prowl kaže...

a ma i moja i njegova je modificirana ja kad stisnem ono veliko X i u onom "izborniku" mi nigdje nepise freestyle a meni odmah pise

Modificirana, kako? LT+ modifikacija ili RGH? Da je RGH onda bi taj tko je to radio odmah i instalirao FSD3 (ja ga uvijek složim i namjestim na auto boot, ali iz flash memorije, ne HDD-a).

I ispravi ovo što si napisao boldano, kome piše a kome ne piše FSD?

12 godina
neaktivan

Pozdrav :) Evo nakon toliko mjeseci xD skužio sam kako reproducirati titlove.Bez stremanja preko PC-a,skidanja itd.Naime ima super stranica koja moze reproducirat videe preko xbox-a odnosno preko internet explorera.Zove se video tražilica( http://www.videotrazilica.com/ ),inače samo noviji filmovi imaju to za reprodukciju odnosno crveni gumb(skuzit cete poslije),na oni starijima uvijek izbaci neke rekalme,nemoguce je.ednostavno Upišite npr. na 'traži' 'last vegas filmovita' (slika 1),pojavit ce vam se 'link' last vegasa od filmovite,caka je u tome sto ako idete na stranicu od filmovite mozete reproducirat film,al reproducira u drukcijem playeru pa troka film,zato je ta video trazilica.Nakon toga pojavit ce vam se(slika 2) i kliknite 'Gledaj film online s prevodom' i nakon toga (slika3) idete na verziju 2(neke imaju i verziju 3) maknete onu reklamu,i onda ce vam se prikazat pravi gumb za play(crveni).Uživajte ;) I da kad kliknite na crveni gumb,makunt ce vam se i onda opet kliknite(nije komplicirano stvarno)

slika1 slika1
slika2 slika2
slika3 slika3
Get a life! What? I'm a gamer, I have tons of lives!
Poruka je uređivana zadnji put sub 1.2.2014 14:14 (funky boy).

0 0 hvala 1
11 godina
neaktivan

Pozdrav ljudi :) naime,zelim se kupiti Xbox 360 I igrati piratske igrice. Nisam upucen stim i nisam nikad imao iskustva s konzolama te o tom modofociranju istoimenih. Pa ak mo mozete reci koje je najbolje rijesenje naravno najjeftinije polovono novo it'd. Ak sam dobro skuzio trebao bih uzeti Xbox lupam 4gb modificirati ga i onda skidati igre s neta i ptrko prijenosnog hard diska usba i sl igrati igrice. Koliko kosta modificiranje? Pa eto ak ima neka dobra dusa da mi objasni, bio bih jako zahvalan. Lijep pozdrav!

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

pozdrav,

planiram kupiti xbox 360 slim 250gb.

inače imao sam ps1 i ps2 i od tada nijednu drugu konzolu i slabo se razumijem u to.

dosta sam sad čitao po forumima i netu ali je previše informacija u igri,pa evo par sitnih stvari koje me muče {#}

1.vjerovanto bi stavio RGH modifikaciju, i sada mi nije jasno svi govore da se igrice igraju sa harda ili usb-a.

taj xbox u sebi ima hard od 250gb što mi se čini sasvim dovoljno.sad, jel meni treba još jedan prijenosni hard(ili usb) sa kojeg ću ja prebacivati igre na xbox ili se može direktno na hard od xboxa staviti tako šta se spoji  preko kompjutera ili nešto slično{#}

2.vi koji više pratite sve te novosti oko konzola i igrica,šta mislite ,hoće izlaziti još novih igrica tj. jel se mogu nadati fifi2015 i nba2k15 na xboxu 360? {#}

unaprijed hvala na odgovorima i gnjavaži sa uvijek jednim te istim početničkim pitanjima :)

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
joejoe kaže...

pozdrav,

planiram kupiti xbox 360 slim 250gb.

inače imao sam ps1 i ps2 i od tada nijednu drugu konzolu i slabo se razumijem u to.

dosta sam sad čitao po forumima i netu ali je previše informacija u igri,pa evo par sitnih stvari koje me muče {#}

1.vjerovanto bi stavio RGH modifikaciju, i sada mi nije jasno svi govore da se igrice igraju sa harda ili usb-a.

taj xbox u sebi ima hard od 250gb što mi se čini sasvim dovoljno.sad, jel meni treba još jedan prijenosni hard(ili usb) sa kojeg ću ja prebacivati igre na xbox ili se može direktno na hard od xboxa staviti tako šta se spoji  preko kompjutera ili nešto slično{#}

2.vi koji više pratite sve te novosti oko konzola i igrica,šta mislite ,hoće izlaziti još novih igrica tj. jel se mogu nadati fifi2015 i nba2k15 na xboxu 360? {#}

unaprijed hvala na odgovorima i gnjavaži sa uvijek jednim te istim početničkim pitanjima :)

1. ne znam, jer ja imam prijenosni hard sa kojeg igram a drugo je sigurno, bar sljedecih 5-6 godina mozes ocekivat sve nove naslove na xboxu

Som la gent blaugrana
14 godina
neaktivan
Na rgh konzoli mozes preko interneta/ftp-a prebacivat, dovoljno je da su pc i xbox povezani na istu mrezu. Takodjer mozes kupiti usb od 8/16 gb te preko njega prebacivat
11 godina
neaktivan

Jel mozete meni odg? :)

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
RondoVK kaže...

Jel mozete meni odg? :)

Ja sam u ovoj temi pisao minimalno 20 puta o vrstama modifikacije, potraži malo. Ili pročitaj ovo od kolege Blagusa

12 godina
neaktivan

Dali je ko mozda isprobao ove besplatne kodove za online igranje,sad mi istece a neda mi se davat 200 k za live.pa eto,dali je ko probo? :)

Get a life! What? I'm a gamer, I have tons of lives!

0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan

jel zna netko kako instalirat igre sa 2 isoa na rgh? mislim, znam ali mi i ne pali bas, za bf 4 sam nasa neki super tutorial na yt i proradilo je, ali ne rade mi ni gta ni ghosts.. treba onaj content prebaciti na interni hdd ali ja ga neman.. i jos mi u horizonu ne pripoznaje externi hdd na kojem su mi igre 

Som la gent blaugrana

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
rookica19 kaže...

jel zna netko kako instalirat igre sa 2 isoa na rgh? mislim, znam ali mi i ne pali bas, za bf 4 sam nasa neki super tutorial na yt i proradilo je, ali ne rade mi ni gta ni ghosts.. treba onaj content prebaciti na interni hdd ali ja ga neman.. i jos mi u horizonu ne pripoznaje externi hdd na kojem su mi igre

Prouči ovaj tutorijal i ovo za gtaV

14 godina
neaktivan

vidija san to, ali tu isto pise da content ide na interni hdd kojeg ja nemam, zato i pitam

evo vidim da mogu i umjesto internog koristit obicni usb, probat cemo s tim {#}

Som la gent blaugrana
Poruka je uređivana zadnji put sub 8.2.2014 11:07 (rookica19).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

samo da napisem da radi savrseno sa usbom {#}

Som la gent blaugrana

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

jel ovi sa xbox republike dostavljaju u hrvatsku?

Som la gent blaugrana

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Kontaktiraj ih i pitaj. Ja sam mislio uzeti konzolu kod njih i odgovorili su da ne salju unutar BiH
11 godina
neaktivan

Bok imam na Xbox-u igricu need for speed rivals i kad mi ono udje u nju i pise mi da stisnem START i onda mi izbaci INSTALL HD CONTENT i cekam vec 10 min i nista se nedogadja ?? jel netko zna u cemu je problem

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

prebaci u odgovarjući folder preko horizona...

14 godina
neaktivan
Prowl kaže...

Bok imam na Xbox-u igricu need for speed rivals i kad mi ono udje u nju i pise mi da stisnem START i onda mi izbaci INSTALL HD CONTENT i cekam vec 10 min i nista se nedogadja ?? jel netko zna u cemu je problem

stavi folder content iz mape igre na interni hdd ili na usb konfiguriran kao memory unit

Som la gent blaugrana
11 godina
neaktivan

jel moze neki tutorial ili video kako se to napravi :) nekuzim se bas u konzole

0 0 hvala 0
15 godina

Pozdrav!

Evo nedavno sam dobio xbox360, nije moddan niti čipiran niti se ne planiram s tim zezati.

Uglavnom, zanima me gdje kupujete igre? Postoje li povoljnije stranice od game.co.uk i zavvi a da šalju u Hrvatsku?

And I assure you, I did not have sexual relations with that woman!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Dali je ikako moguce ubaciti DLC neke igre na Xbox slim LT 3.0 ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice