Xbox 360 - pitanja i odgovori

poruka: 7.690
|
čitano: 2.239.317
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
Re: Xbox 360 - pitanja i odgovori
fastlane kaže...

Hvala na odgovoru.Još me samo zanima bi li stick od 32 gb plus 4gb interne memorije bio dovoljan za gta 5 i još 5-6 igrica ili je bolje odmah uzeti hard od 250gb?

Pa sam skontaj xd GTA V nekih 16 gb.... a vecina igara je na jednom dvdu 8 GB... pa sracunaj kolko ce ti biti dovoljno :)

L0L
14 godina
neaktivan
Bog xboxeri ;)
De nek mi neko preporuci dvd DL przilicu da mogu prziti xbox 360 igrice do nekih 200 kn..ak je moguce...cuo sam da se traze neke liteon i ihas przilice
Hvala
11 godina

koje su najbolje besplatne igre na gold membershipu

0 1 hvala 0
11 godina
protjeran

Jel moguce download igru,stavit na usb i install na konzolu gdje je LT 3.0 ?

KUPUJEM PS3 SLIM | You'll never walk alone ! 150+ decibel in CAR ! NO BASS,NO FUN :/

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
FC_Liverpool kaže...

ne! LT 3.0 samo DVDovi...RGH može ovo št ohoćeš

11 godina
protjeran
HDesignz kaže...
FC_Liverpool kaže...

ne! LT 3.0 samo DVDovi...RGH može ovo št ohoćeš

A jel se moze sa dvda instalirati?
KUPUJEM PS3 SLIM | You'll never walk alone ! 150+ decibel in CAR ! NO BASS,NO FUN :/
12 godina
neaktivan

da ali dvd mora bit unutra...

0 0 hvala 0
14 godina
FC_Liverpool kaže...
HDesignz kaže...

da ali dvd mora bit unutra...

Ali to samo kada ga zelimo instalirati i nakon instaalcije mogu ga izvaditi iz konzole i igrati igru ucitajuci je iz hdda?

ne, DVD igre mora biti u konzoli dok je igraš ako nemaš RGH, bez obzira što je instalirana na hdd. Instalacija ti donosi prednost da se DVD unutar konzole ne vrti kad je igra instalirana pa ne oštećuješ čitač i manja je buka. Nakon instalacije konzola će učitati igru sa hdd-a, ali DVD mora biti unutra.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put pet 27.9.2013 22:00 (antimadridista).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina

imam dashboard 2.0.16203.0. kako cu ga updateat ako mi je xbox modificiran?

Poruka je uređivana zadnji put ned 29.9.2013 11:15 (mrba).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
mrba kaže...

imam dashboard 2.0.16203.0. kako cu ga updateat ako mi je xbox modificiran?

Skini sa neta dashboard update i stavi ga na root USB-a. (FAT32, ne formatiran za xbox korištenje).

Ako ne dobiš odma poruku, restartaj konzolu.

11 godina

Možeš li mi dati link tog dashboarda?

15 godina
neaktivan
E,sad jel se može tako updejtat a bez da se izgubi modifikacija? Jer ja imam jos onu prije nego je izasao onaj update što makne modifikaciju...
Listen, this is no set of rules. I'm not tellin' you what to do, all I'm saying is I'm bringing up of three things that are like, so important to the world, I don't have to find as much importance in.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Pozdrav planiram kupiti xbox 360 slim 4gb modificirani sa tim RGH uskoro, zanima me, prženje igara, tipa recimo sad top igara na piratskoj luci{#} GTA V, koji je postupak prženja, koji program trebam imati, koje cd-e ili dvd-e moram imati, dali se bas svaka igra moze instalirati ili ima nekih problema sa starijima/novijima itd.?

EDIT- Zanemarite ovo sto sam prekrizio, saznao sam citajuci da je RGH pokretanje backup igara sa usb ili hdda, a taj ltt flash pokretanje preko CD-a valjda. Sad mene zanima, kako instalirati te backup igre te kako ih onda instalirati na xbox, preko USB-a ili? No sto ce onda hdd na xboxu? Isto tako zar nema USB limit od 16gb. Molim vas mozete mi to nekako detaljnije objasniti, jer sam noob u konzolama, a volio bih odigrati hrpu naslova kojih sam prepustio, a vise mi se isplati uzeti RGH xbox 360, nego nadograditi komp.

Best countries in LoL: Poland, Brazil, Russia, Serbia, Turkey
Poruka je uređivana zadnji put ned 29.9.2013 20:20 (Bera).
Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
protjeran
Gdje kupiti membership po najpovoljnijoj cijeni?

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Pozdrav...imam jedno pitanje...uzeo sam xbox u 4 mj..i na njemu igram dvije igre..Fifu i Nba...i zanima me kak da igram igru a da mi se laser ne troši...znam da to svi spominju..i zato je vjerovatna tolka memorija al jbg..ne kužim..pa bi molio nekog da mi objasni postupak od ubacivanja cd-a do njegovog vađenja i  igranja bez njega..hvala

0 0 hvala 0
14 godina

Nemozes igrat bez DVD-a u xboxu ali mozes instalirati igru da se ucitava sa diska a dvd sluzi samo za provjeru orginalnosti podataka!

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
13 godina
neaktivan
Ovako, jel mi moze netko prije negoli kupim ukratko objasniti kakav bi trebao biti usb koji xbox prihvaca? planiram uzeti sutra neki od 16 gb za gta te me zanima jel mora biti 2.0 ili 3, koja brzina i sve ostalo, cisto da se ne prevarim i bacim ovo ustedenih para u vjetar
Som la gent blaugrana
16 godina
neaktivan
razermario kaže...
fastlane kaže...

Hvala na odgovoru.Još me samo zanima bi li stick od 32 gb plus 4gb interne memorije bio dovoljan za gta 5 i još 5-6 igrica ili je bolje odmah uzeti hard od 250gb?

Pa sam skontaj xd GTA V nekih 16 gb.... a vecina igara je na jednom dvdu 8 GB... pa sracunaj kolko ce ti biti dovoljno :)

Koliko sam uspio pročitati Xbox podržava FAT32 koji ne dozvoljava fajlove veće od 4gb, pa me zanima kako onda prebaciti i igrati ove dual layer igre od 8 gb?

14 godina

Niti jedan fajl nije veci od 4gb samostalno valjda... imas gore video kako se kopira sa diska igra! kad imas RGH onda Iso2GoD.

@rokica

Osobno koristim sandisk cruzer fit 32gb uglavnom bi gotovo svi san disk trebali raditi posto je original iste marke!

Poruka je uređivana zadnji put sri 2.10.2013 19:47 (CroVandal).
14 godina
neaktivan

Ja prebacujem pomocu programa Filezilla, netrebam pržit niš ni stavljat na usb niš, pomocu program se prek interneta spojim na IP xboxa i tako se konektaju. I onda samo na kompu prebacim igru u xbox. Punio lakse nego na usb pa na xbox.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

evo posudija sam neki adata usb 16 gb samo dok ne kupim svoj i kad idem u ono usb storage device i configure now izbaci i pise there was a problem performing this action, jel do usba ili? nadam se da cu nac neki sandisk do 100 kn u gradu

Som la gent blaugrana

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Mogu li spojit XBOX na monitor tako da : Kupim HDMI TO DVI i onda na taj DVI dodam DVI TO VGA adapter? Oce funkcionirat to ?

Nemam kuće, nemam novaca, nemam obitelji. Ma nema čega nemam :D

0 1 hvala 0
14 godina

Da nece svaki usb raditi tako je i meni bilo pa sam googlanjem nasao da San Disk inace radi posto je original on xbox te marke naravno moraju biti relativno novijeg datuma. Portio ima za 100kn 16gb

@ Bash

Nece raditi imas za kupiti VGA kabel za xbox iako meni nije radio kako treba, tocnije slika je bila mutna(kupio jeftini sa ebay-a), original bi valjda normalno sliku prikazao! dok kod digitalnog prijenosa slike ili ima ili nema a kvaliteta je ista!

Poruka je uređivana zadnji put čet 3.10.2013 13:49 (CroVandal).
13 godina
neaktivan
Jel se ikome dogadalo sa gta da mu instalacija stane na 4095 mb slike se vrte i loada se ali megabajti ostaju isti, moguce da je do usba ili, ovo je privremeni adata neki koji je proradio nakon 20 errora
Som la gent blaugrana
12 godina
neaktivan

Jos jedno pitanje u vezi spajanja xboxa.. Bi ga mogo preko HDMI-a prikljucit na laptop i nekako dobit sliku s njega na ekranu od laptopa?

Nemam kuće, nemam novaca, nemam obitelji. Ma nema čega nemam :D

0 0 hvala 0
14 godina
Bash kaže...

Jos jedno pitanje u vezi spajanja xboxa.. Bi ga mogo preko HDMI-a prikljucit na laptop i nekako dobit sliku s njega na ekranu od laptopa?

Ne, HDMI konektor na prijenosniku služi samo za video izlaz, ne ulaz. Treba ti video-capture kartica koju spojiš na laptop, a u karticu video izlaz iz xboxa

Ako si stisnuo TU, stisni i HVALA da znam tko si
11 godina
neaktivan

ma znam da nemrem bez dvd-a....al sad kad gledam ovaj video, uopće nemrem doć na taj install...neam pojma di mi je to

14 godina

Znaci odes na na games pa my games otvoris tamo odabers igru koja je na DVD-u i umjesto da otvoris sa A ti stisnes X pa ti se otvore "detalji" i tamo imas install opciju!

13 godina

Decki se isplati ovo uzeti za 1200 kuna? http://www.njuskalo.hr/xbox/x-box-360-gold-membership-oglas-8544898 

Trebao bi mi brzi odgovor jer idem za sat vremena po to pa me zanima ako se ovo ispalti uzeti

Peace!
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
XVII Mini kaže...

Decki se isplati ovo uzeti za 1200 kuna? http://www.njuskalo.hr/xbox/x-box-360-gold-membership-oglas-8544898 

Trebao bi mi brzi odgovor jer idem za sat vremena po to pa me zanima ako se ovo ispalti uzeti

ništa spešl....u oglasu piše 1500

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice