EDIT: Moj xbox je novija verzija i napravljen je u 10mj 2011 to je slim konzola 250GB.Hvala vam unaprijed
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
EDIT: Moj xbox je novija verzija i napravljen je u 10mj 2011 to je slim konzola 250GB.Hvala vam unaprijed
ima li tko za prodat x360 usb pro? kit za modifikaciju, ili ako netko zna gdje se u hrvatskoj može kupiti molio bih da mi pošalje poruku :)
e ovo moram podijelit s vama pitam ja frenda na facebooku koji xbox ima evo odgovor: 360 novi ovaj i moze igrat igre od PS3 PS2 i Xbox naravno,kopije prima i sve.. lollllllllllllllllllll
hahahahahahah prima igre od ps3 X1000a
Pozdrav ljudi,rijesio sam se svog xboxa pa mi je ostalo jos 5 igri na prodaju.Jel mi moze netko reci kolko bih mogao dobiti za njih?
Igre su sljedece:
Call Of Duty World at War
Mortal Kombat
Metal Gear Solid HD Collection
HALO 3
NFS Hot Pursuit
Pozdrav, zanima me mogu li slusati i pricati preko nekih obicnih slusalica za komp na xboxu, vidio sam ovaj X360 Earphone Converter http://www.sophoslab.hr/kablovi/32/x360-earphone-converter/1388/, vidim da ima 2 rupe (za mic i slusalice), al sad neznam treba li jos neki kabel da bi to radilo ili je to, to samo ustekam i sve radi, ne bih htio kupit pa da ne radi.
e ovo moram podijelit s vama pitam ja frenda na facebooku koji xbox ima evo odgovor: 360 novi ovaj i moze igrat igre od PS3 PS2 i Xbox naravno,kopije prima i sve.. lollllllllllllllllllll
hahahahahahah prima igre od ps3 X1000a
ajme, jel on pije? jedino je moguće igrat xbox jedinicu al uz JTAG..mislim da na JTAG može čak i gameboy emulator..nisam siguran
Odlučio sam nabavit xbox 360 i našao sam elite 120 gb verziju. Zanima me imaju li oni problema sa rrodom ili su to riješili? 2009 je godina, pretpostavljam da je jasper unutra
Da trebao bi biti jasper.
Moze neko pomoc?
Moze neko pomoc?
da, radi, al rađe naruči s ove stranice: http://www.dealextreme.com/p/xbox-360-voice-headset-port-to-2-regular-3-5mm-earphone-microphone-ports-converter-21993
dođe ti za 2-3 tjedna a platit ćeš 20 kuna, naravno ako imaš paypal
Hvala, ma i imislio sam naručit iz vana ovo sam naveo samo ko primjer, vazno da radi :D
Jel se meni cini ili vise ne daju 1 mijesec besplatno kada napravite profil?

Kako si ga uspio dobit, kupio si ili ? Nadam se da nece ukinuti i one popuste koje nude 1 mjesec 1 dolar ili funta.

Pozdrav, imam pitanje u vezi guitar hero-a i bubnjeva. ukljucim joystick na bubnjevima, odaberem pjesmu i sve radi normalno, al onda na pola pjesme bubnjevi prestanu reagirati i rade samo tipke na joysticku. ugasim ga i opet upalim te rade bubnjevi,al bas pedala ne radi, opet joystick radi normalno. mucim se vec 2-3 sata s tim i ne znam jel ja nekaj krivo radim il nesto drugo treba jos napraviti da bubnjevi normalno pocnu raditi.
Još jedno pitanje; Igrao sam istu igru na pc-u i xbox-u u 1080p. Primjetio sam da su detalji podjednaki no rubovi su nekako ne izoštreni u xbox-a kao da sam promijenio anti-alising. Zna li netko do čega je to? Prijatelj mi kaže da je to zato što se igre u xbox-a prave u 720p, Ima li pravo?
Imam još jedno veliko pitanje, igrao sam istu igru na pc-u i x360 i kvaliteta slike nije ista a monitor i tv su 1080p. Znam da x360 i pc u određenoj igri ima različite grafike no kod ove igre je bila podjednaka grafika. Problem je ležao u rezoluciji, na x360 igra je bila kvalitete isto kao kad je igram u 720p na pc-u. Jedan tip mi je rekao da je to zato što se igre na x360 prave u 720p.
Meni ima smisla to što on govori no što vi mislite o tome??
Imašovdje popis rezolucija, nema sve igre, ali je najveći
Kupio sam Red Dead Redemption: Game Of The Year Edition on dolazi uz neke DLC no nemogu nigdje naći te DLC i nez kako ih uključit. Npr gold guns patch.
Dobio sam igricu za xbox 360 slim 250gb ubacio sam cd i pise mi this disc is invalid for this console POMOCCC!!!!
cekaj jel original igra!? mozda ti je konzola pal a igra je ntsc ili obratno
@ Oseka
trebalo bi biti u config sekciji u opcijama iako mislim da za multiplayer moras otkljucat sve chalenge za oruzje da dobijes gold... rijesenje sam nasao na netu
E ovako imam jedno pitanje, spoio sam xbox360 na HD monitor putem HDMI-a i kako monitor nema zvučnike zanima me kako mogu zvuk napravit?
Spoji zvučnike na monitor ako možeš.
Ne mogu to, jel ima još kakva solucija?
Spojis i hdmi i obicni kabel u xbox onda spojis one chinceve u ovo i to spojis u LINE IN(plava na zvucnoj kartici) na zvucnu i radi bez problema ja tako imam rijeseno samo ces morat rastavit onu plastiku od kabla koja ide u xbox jel ti nece stati i hdmi i taj obicni kabel! i da naravno pc mora biti upaljen ako hoces zvuk dok igras!
Zahvaljujem :)
Pozdrav imam xbox slim sa LT 2.0 i Dashboard 2.0.13604.0 danas sam nabavio PES 13 i traži me update dashboarda, pa me zanima dali smijem normalno nadograditi ili ce mi zablokirati konzola i morat cu je nosit na servis tj opet na modifikaciju
Ako se moze napraviti update dali ga mogu instalirati sa CD-a PES-a 13?
Dali se igra moze poslije prženja provuci kroz abgx 360
EDIT: moze se :) samo se kod input odabere Burned DVD