Xbox 360 - pitanja i odgovori

poruka: 7.690
|
čitano: 2.296.942
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Imam par pitanja u vezi modanja konzole.Sad je izašao novi čip za nove konzole koje imaju dashboard 2.0.14719 a ja imam 2.0.15574.0 to zato jer mi se napravio update dali ikako mogu izbrisati update ili resetirati konzolu ili da mi oni to u servisu naprave.A ako nemogu reko mi je da mogu još igrati modane igrice sa modifikacijom dvd čitača (ixtreme lt+) igrati sa DL DVD-a i kaj to sad znači i dali se to može napravit na mom Xbox-u.

EDIT: Moj xbox je novija verzija i napravljen je u 10mj 2011 to je slim konzola 250GB.Hvala vam unaprijed

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

ima li tko za prodat x360 usb pro? kit za modifikaciju, ili ako netko zna gdje se u hrvatskoj može kupiti molio bih da mi pošalje poruku :)

http://sharecashzarada.blogspot.com/ <--- upute, tutoriali, alati i dokazi o Sharecash zaradi :)

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Imam jednostavno pitanje ako mi netko moze objasniti malo o bananju kod modificiranja ...

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

e ovo moram podijelit s vama pitam ja frenda na facebooku koji xbox ima evo odgovor: 360   novi ovaj i moze igrat igre od PS3 PS2 i Xbox naravno,kopije prima i sve.. lollllllllllllllllllll

hahahahahahah prima igre od ps3 {#}X1000a

maxy
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
protjeran

Pozdrav ljudi,rijesio sam se svog xboxa pa mi je ostalo jos 5 igri na prodaju.Jel mi moze netko reci kolko bih mogao dobiti za njih?

Igre su sljedece:

Call Of Duty World at War

Mortal Kombat

Metal Gear Solid HD Collection

HALO 3

NFS Hot Pursuit

The king is back!

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Pozdrav, zanima me mogu li slusati i pricati preko nekih obicnih slusalica za komp na xboxu, vidio sam ovaj X360 Earphone Converter http://www.sophoslab.hr/kablovi/32/x360-earphone-converter/1388/, vidim da ima 2 rupe (za mic i slusalice), al sad neznam treba li jos neki kabel da bi to radilo ili je to, to samo ustekam i sve radi, ne bih htio kupit pa da ne radi.

limboLIVE98
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Xbox 360 - pitanja i odgovori
PEXer kaže...

e ovo moram podijelit s vama pitam ja frenda na facebooku koji xbox ima evo odgovor: 360   novi ovaj i moze igrat igre od PS3 PS2 i Xbox naravno,kopije prima i sve.. lollllllllllllllllllll

hahahahahahah prima igre od ps3 {#}X1000a

ajme, jel on pije? jedino je moguće igrat xbox jedinicu al uz JTAG..mislim da na JTAG može čak i gameboy emulator..nisam siguran

http://sharecashzarada.blogspot.com/ <--- upute, tutoriali, alati i dokazi o Sharecash zaradi :)
14 godina

Odlučio sam nabavit xbox 360 i našao sam elite 120 gb verziju. Zanima me imaju li oni problema sa rrodom ili su to riješili? 2009 je godina, pretpostavljam da je jasper unutra

0 0 hvala 0
13 godina

Da trebao bi biti jasper.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Moze neko pomoc?

limboLIVE98
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
AsAsiN kaže...

Moze neko pomoc?

da, radi, al rađe naruči s ove stranice: http://www.dealextreme.com/p/xbox-360-voice-headset-port-to-2-regular-3-5mm-earphone-microphone-ports-converter-21993

dođe ti za 2-3 tjedna a platit ćeš 20 kuna, naravno ako imaš paypal

14 godina
neaktivan

Hvala, ma i imislio sam naručit iz vana ovo sam naveo samo ko primjer, vazno da radi :D

limboLIVE98
13 godina
neaktivan

Jel se meni cini ili vise ne daju 1 mijesec besplatno kada napravite profil?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Nedaju ja sma dobio kod za 1 mjesec koji samo jednom vrijedi!
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
13 godina
neaktivan
CroVandal kaže...
Nedaju ja sma dobio kod za 1 mjesec koji samo jednom vrijedi!

Kako si ga uspio dobit, kupio si ili ? Nadam se da nece ukinuti i one popuste koje nude 1 mjesec 1 dolar  ili funta.

15 godina
Dobio sam uz konzolu i vrijedi samo za uk racun ali nemoras ima vpn nego samo racun! Najbolje je uzet na ebayu 12 mjeseci i mir!
13 godina
neaktivan

Pozdrav, imam pitanje u vezi guitar hero-a i bubnjeva. ukljucim joystick na bubnjevima, odaberem pjesmu i sve radi normalno, al onda na pola pjesme bubnjevi prestanu reagirati i rade samo tipke na joysticku. ugasim ga i opet upalim te rade bubnjevi,al bas pedala ne radi, opet joystick radi normalno. mucim se vec 2-3 sata s tim i ne znam jel ja nekaj krivo radim il nesto drugo treba jos napraviti da bubnjevi normalno pocnu raditi.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Još jedno pitanje; Igrao sam istu igru na pc-u i xbox-u u 1080p. Primjetio sam da su detalji podjednaki no rubovi su nekako ne izoštreni u xbox-a kao da sam promijenio anti-alising. Zna li netko do čega je to? Prijatelj mi kaže da je to zato što se igre u xbox-a prave u 720p, Ima li pravo?

Poruka je uređivana zadnji put sub 8.9.2012 20:40 (Oseka).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Oseka kaže...

Imam još jedno veliko pitanje, igrao sam istu igru na pc-u i x360 i kvaliteta slike nije ista a monitor i tv su 1080p. Znam da x360 i pc u određenoj igri ima različite grafike no kod ove igre je bila podjednaka grafika. Problem je ležao u rezoluciji, na x360 igra je bila kvalitete isto kao kad je igram u 720p na pc-u. Jedan tip mi je rekao da je to zato što se igre na x360 prave u 720p.

Meni ima smisla to što on govori no što vi mislite o tome??

Imašovdje popis rezolucija, nema sve igre, ali je najveći

13 godina
neaktivan

Kupio sam Red Dead Redemption: Game Of The Year Edition on dolazi uz neke DLC no nemogu nigdje naći te DLC i nez kako ih uključit. Npr gold guns patch.

Poruka je uređivana zadnji put uto 11.9.2012 10:38 (Oseka).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Dobio sam igricu za xbox 360 slim 250gb ubacio sam cd i pise mi this disc is invalid for this console POMOCCC!!!!{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

cekaj jel original igra!? mozda ti je konzola pal a igra je ntsc ili obratno

@ Oseka

trebalo bi biti u config sekciji u opcijama iako mislim da za multiplayer moras otkljucat sve chalenge za oruzje da dobijes gold... rijesenje sam nasao na netu

Poruka je uređivana zadnji put sri 12.9.2012 22:37 (CroVandal).
15 godina
neaktivan

E ovako imam jedno pitanje, spoio sam xbox360 na HD monitor putem HDMI-a i kako monitor nema zvučnike zanima me kako mogu zvuk napravit?

"Who are you to judge the life I live? I know I'm not perfect -and I don't live to be- but before you start pointing fingers... make sure you hands are
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Spoji zvučnike na monitor ako možeš.

15 godina
neaktivan

Ne mogu to, jel ima još kakva solucija?

"Who are you to judge the life I live? I know I'm not perfect -and I don't live to be- but before you start pointing fingers... make sure you hands are
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Spojis i hdmi i obicni kabel u xbox onda spojis one chinceve u ovo i to spojis u LINE IN(plava na zvucnoj kartici) na zvucnu i radi bez problema ja tako imam rijeseno samo ces morat rastavit onu plastiku od kabla koja ide u xbox jel ti nece stati i hdmi i taj obicni kabel! i da naravno pc mora biti upaljen ako hoces zvuk dok igras!

Poruka je uređivana zadnji put ned 16.9.2012 23:27 (CroVandal).
15 godina
neaktivan

Zahvaljujem :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Pozdrav imam xbox slim sa LT 2.0 i Dashboard 2.0.13604.0 danas sam nabavio PES 13 i traži me update dashboarda, pa me zanima dali smijem normalno nadograditi ili ce mi zablokirati konzola i morat cu je nosit na servis tj opet na modifikaciju

Ako se moze napraviti update dali ga mogu instalirati sa CD-a PES-a 13?

Poruka je uređivana zadnji put sri 19.9.2012 15:14 (Xboxn00b).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Malo sam surfao i vidio sam da je izašao novi čip za čipiranje Xbox-a (Lite-on 1175 DG16D5S).Moj Xbox se do sada još nijem ogao modificirati jer je napravljen u 10mj 2011 pa jel mi se mogao onda modificirati s time sada.

0 0 hvala 0
13 godina

Dali se igra moze poslije prženja provuci kroz abgx 360

EDIT: moze se :) samo se kod input odabere Burned DVD

Poruka je uređivana zadnji put čet 20.9.2012 16:59 (Xboxn00b).
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice