- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore

Većina igara nema zaključanu regiju, tek tu i tamo koja.
Znaci ici ce mi danny,i jel do ima ikakve veze sa koliko volti se tu koristi a koliko tamo.
ovako...kupujem xbox 360 4gb za 1499 kn u infomarku i zanima me ako je teško modificirati konzolu i ako mogu nakon nekog vremena maknuti tu modifikaciju i igrat igre originale multy normalno?
koja je fora s tih 4gb? cemu to sluzi? kakav disk se onda spoji na konzolu? sucelje? brzina diska?
manje memorije? Brzina je ista kao i 250 gb u smislu opčeniti ali ne i upokretanju igre koja ima 5 gb jer trebaš preko dvd-a igrat.A nezz...još se dvoumim s ps3

Koliko bi otprilike smio igrat xbox 360 prvi sto je izasao da nebih slucajno dobio rrod
Koliko bi otprilike smio igrat xbox 360 prvi sto je izasao da nebih slucajno dobio rrod
ako dosada jos nikada nije imao rrod bilo bi odlicno da mu zamjenis termalnu pastu i po mogucnosti imas ga po ljeti otvorenog
Nikad nije imao rrod i hvala na savjetu
Jos koji savjet :D
Jedini savjet koji ti ja mogu dat je da si uzmeš Jasper ploču ili noviji model iz razloga šta sam imao Falcona i krepao mi je u roku od 4 mjeseca, a bio je novi, kupljen u Shophosu.
Iako nije tolika vjerovatnost da češ dobit rrod na toj ploči još uvijek postiji mogučnost da možeš.
Nisam siguran dal ima HDMI. znam da Jasper ima.
Malo se još raspitaj i vidi jer ne bi volio da ti se desi isto šta i meni, nije baš divan osječaj kad utučeš pare u nešto pa krepa nakon kratkog vremena :)
sto to tocno znaci silver i gold pretplata?
Tu ti pišu razlike.
al nema silver? :/
tocnije ovo Xbox LIVE Silver Membership
cek, al ima i ko neka videoteka? trazio sam po temi ali nisam bas uspio naci... da nebi bilo da je8em bezveze :D
mislim da cu si ga uzet pa se malo informiram, igre mogu kupovat i preko neta? ima neki poseban servis ili ima sve u "xbox trgovini"..
tocnije dark i deamon souls za pocetak.
Postoji videoteka, samo nisam siguran radi li kod nas. Najvjerojatnije ne jer Xbox ni Xbox live usluga nisu službeno dostupni u Hrvatskoj. Osobno imam engleski account.
Igre možeš kupovati na XBLA marketplaceu. Sve manje igre, takozvane Arcade igre, možeš kupiti izravno na Xboxu. Osim toga postoji i Games on Demand sekcija, gdje kupuješ digitalne verzije većih igara, samo je kvaka u tome da ih je malo u ponudi. Navodno će ih ubuduće biti sve više, al još ništa od toga.
Osim toga, jeftinije su ti standardne varijante u kutijama. Ako kupuješ iz vana naravno.
Ove igre koje si naveo nema na Games on Demandu, znači samo retail.
Moze mi netko rec nesto o modifikaciji XBOX-a 360? npr. kak pokrece igre, moze li se to kod kuce napravit itd...
Moguće na jailbrakanom ps3 igrat original igre online? Sorry za spam ali nitko mi ne odgovara u drugim temama za ps3
evo kupi xbox i dolazi ali tip mi kaze da ne cita novije igre(moze citat pirate),sto treba updajtat neki softwer
Moze mi netko rec nesto o modifikaciji XBOX-a 360? npr. kak pokrece igre, moze li se to kod kuce napravit itd...
xboxrepublika.com sve imas tu ;)
Sto nitko nezna zasto nece cita igre novije od 4 mjeseca ove godine a xbox je modificaran,sta treba nesto updajte ili?
Sto nitko nezna zasto nece cita igre novije od 4 mjeseca ove godine a xbox je modificaran,sta treba nesto updajte ili?
Zar je tako tesko koristiti google?
Znam da novije igre zahtijevaju LT 3.0 ,tako da oni stariji 1.5,1.6 ne prolaze vise,i ako se ne varam moras po nekom novom postupku prziti ove najnovije naslove,zato sam se ja prebacio na originale i zaboravio na sve te probleme,jer gledaj,koliko puta modificiras konzolu s nadogradnjama ja znam 3 osobe koje to rade,i salju to u infomark ( postarina + modifikacija ) i tako par puta svaki puta kada dode nova,ostavi se finih 500 kn za 2 doze... Ebay i forumi su odlicni za kupnju jeftinih origigi igara
Koliko bi morao platit ako bi htio igrat ufc undisputed 3 online na xboxu ? Kako ide ta shema, ufc sam zasad samo igrao offline.
Moraš kupit gold membership i to je to, onda si napraviš acc na xbox liveu i onda upišeš kod koi dobiješ za live i onda špilaš :)
1. da li se na modificiranoj konzoli ostvaraju achievementsi?
2. kolike su šanse da dobijem ban ako igram pirate offline, a original online?
1. da li se na modificiranoj konzoli ostvaraju achievementsi?
2. kolike su šanse da dobijem ban ako igram pirate offline, a original online?
nema ti tu razlike,ista je sansa oko 80,90%
ej, jel postoje neke wireless sluske za xbox? tj headset. ono govno sto sam dobio ne sluzi nicemu. aj da je bar kabel dugacak... :/
Postoje specijalizirane sluške za Xbox, uguglaj Turtlebeach.
e da je bilo procitat manual.