Xbox 360 - pitanja i odgovori

poruka: 7.690
|
čitano: 2.315.465
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Xbox 360 - pitanja i odgovori
Nase igre ti nece radit ako je iz amerike mislim da si region locked na ntsc a mi koristimo pal! Trazi jasper plocu taj je siguran! Tih 4 gb (2.9gb je ustvari na raspolaganju) mozes koristiti za demo igre,video i slicno to je flash memorija! Moze se staviti 2.5" ali samo wd prolazi recimo wd scorpio blue koji moras moddat da radi sa boxom! Znaci softwerski se modificira hard a ne konzola i 100% je sigurno bez opasnosti za ban!
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Poruka je uređivana zadnji put čet 12.7.2012 13:35 (CroVandal).
17 godina
neaktivan

Većina igara nema zaključanu regiju, tek tu i tamo koja.

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR

0 0 hvala 0
14 godina

Znaci ici ce mi danny,i jel do ima ikakve veze sa koliko volti se tu koristi a koliko tamo.

Poruka je uređivana zadnji put čet 12.7.2012 13:44 (lovvro).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
skank666 kaže...
glikoprotein kaže...

ovako...kupujem xbox 360 4gb za 1499 kn u infomarku i zanima me ako je teško modificirati konzolu i ako mogu nakon nekog vremena maknuti tu modifikaciju i igrat igre originale multy normalno?

koja je fora s tih 4gb? cemu to sluzi? kakav disk se onda spoji na konzolu? sucelje? brzina diska?

manje memorije? Brzina je ista kao i 250 gb u smislu opčeniti ali ne i upokretanju igre koja ima 5 gb jer trebaš preko dvd-a igrat.A nezz...još se dvoumim s ps3

Poruka je uređivana zadnji put čet 12.7.2012 15:07 (glikoprotein).
15 godina
Pa da samo ima manje memorije ali mozes prosirit! Nije to nesto sporo zato sto ide sa dvd a! Sve igram sa dvd a bez problema naravno da je hdd brzi!
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
14 godina

Koliko bi otprilike smio igrat xbox 360 prvi sto je izasao da nebih slucajno dobio rrod {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
lovvro kaže...

Koliko bi otprilike smio igrat xbox 360 prvi sto je izasao da nebih slucajno dobio rrod {#}

ako dosada jos nikada nije imao rrod bilo bi odlicno da mu zamjenis termalnu pastu i po mogucnosti imas ga po ljeti otvorenog

14 godina

Nikad nije imao rrod i hvala na savjetu

Poruka je uređivana zadnji put čet 12.7.2012 19:52 (lovvro).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Jos koji savjet :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Jedini savjet koji ti ja mogu dat je da si uzmeš Jasper ploču ili noviji model iz razloga šta sam imao Falcona i krepao mi je u roku od 4 mjeseca, a bio je novi, kupljen u Shophosu. 
Iako nije tolika vjerovatnost da češ dobit rrod na toj ploči još uvijek postiji mogučnost da možeš.
Nisam siguran dal ima HDMI. znam da Jasper ima.
Malo se još raspitaj i vidi jer ne bi volio da ti se desi isto šta i meni, nije baš divan osječaj kad utučeš pare u nešto pa krepa nakon kratkog vremena :) 

"Who are you to judge the life I live? I know I'm not perfect -and I don't live to be- but before you start pointing fingers... make sure you hands are
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

sto to tocno znaci silver i gold pretplata?

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR
16 godina
odjavljen

al nema silver? :/

tocnije ovo Xbox LIVE Silver Membership

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Poruka je uređivana zadnji put pet 13.7.2012 11:18 (skank666).
17 godina
neaktivan
Silver ti je free. To ti je to.
16 godina
odjavljen

cek, al ima i ko neka videoteka? trazio sam po temi ali nisam bas uspio naci... da nebi bilo da je8em bezveze :D

mislim da cu si ga uzet pa se malo informiram, igre mogu kupovat i preko neta? ima neki poseban servis ili ima sve u "xbox trgovini"..

tocnije dark i deamon souls za pocetak.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Postoji videoteka, samo nisam siguran radi li kod nas. Najvjerojatnije ne jer Xbox ni Xbox live usluga nisu službeno dostupni u Hrvatskoj. Osobno imam engleski account.

Igre možeš kupovati na XBLA marketplaceu. Sve manje igre, takozvane Arcade igre, možeš kupiti izravno na Xboxu. Osim toga postoji i Games on Demand sekcija, gdje kupuješ digitalne verzije većih igara, samo je kvaka u tome da ih je malo u ponudi. Navodno će ih ubuduće biti sve više, al još ništa od toga.

Osim toga, jeftinije su ti standardne varijante u kutijama. Ako kupuješ iz vana naravno.

Ove igre koje si naveo nema na Games on Demandu, znači samo retail.

0 0 hvala 1
14 godina

Moze mi netko rec nesto o modifikaciji XBOX-a 360? npr. kak pokrece igre, moze li se to kod kuce napravit itd...

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Moguće na jailbrakanom ps3 igrat original igre online? Sorry za spam ali nitko mi ne odgovara u drugim temama za ps3 {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

evo kupi xbox i dolazi ali tip mi kaze da ne cita novije igre(moze citat pirate),sto treba updajtat neki softwer

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Crofarmer kaže...

Moze mi netko rec nesto o modifikaciji XBOX-a 360? npr. kak pokrece igre, moze li se to kod kuce napravit itd...

xboxrepublika.com sve imas tu ;)

noćas mi se LUDUJE, noćas NEMA sna, noćas čašu TORRESA ispijmo do dna!
Poruka je uređivana zadnji put pet 13.7.2012 21:49 (Indestructible).
14 godina

Sto nitko nezna zasto nece cita igre novije od 4 mjeseca ove godine a xbox je modificaran,sta treba nesto updajte ili?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
lovvro kaže...

Sto nitko nezna zasto nece cita igre novije od 4 mjeseca ove godine a xbox je modificaran,sta treba nesto updajte ili?

Zar je tako tesko koristiti google?

Znam da novije igre zahtijevaju LT 3.0 ,tako da oni stariji 1.5,1.6 ne prolaze vise,i ako se ne varam moras po nekom novom postupku prziti ove najnovije naslove,zato sam se ja prebacio na originale i zaboravio na sve te probleme,jer gledaj,koliko puta modificiras konzolu s nadogradnjama ja znam 3 osobe koje to rade,i salju to u infomark ( postarina + modifikacija ) i tako par puta svaki puta kada dode nova,ostavi se finih 500 kn za 2 doze...  Ebay i forumi su odlicni za kupnju jeftinih origigi igara

16 godina
najbolje ti je da spojis xbox na net da skine najnoviji update, tako ces moc igrat bas sve igre
14 godina
neaktivan

Koliko bi morao platit ako bi htio igrat ufc undisputed 3 online na xboxu ? Kako ide ta shema, ufc sam zasad samo igrao offline.

Sometimes I feel like a prophet, misunderstood and under gun like a new disease disease disease
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Moraš kupit gold membership i to je to, onda si napraviš acc na xbox liveu i onda upišeš kod koi dobiješ za live i onda špilaš :)

"Who are you to judge the life I live? I know I'm not perfect -and I don't live to be- but before you start pointing fingers... make sure you hands are
14 godina
neaktivan

1. da li se na modificiranoj konzoli ostvaraju achievementsi?

2. kolike su šanse da dobijem ban ako igram pirate offline, a original online?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
razbijach** kaže...

1. da li se na modificiranoj konzoli ostvaraju achievementsi?

2. kolike su šanse da dobijem ban ako igram pirate offline, a original online?

nema ti tu razlike,ista je sansa oko 80,90%

vatefak is going on :D
16 godina
odjavljen

ej, jel postoje neke wireless sluske za xbox? tj headset. ono govno sto sam dobio ne sluzi nicemu. aj da je bar kabel dugacak... :/

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Ovo što si dobio za Xbox su sluške za chat a ne za zvuk igre. Ukopčavaju se u kontroler.

Postoje specijalizirane sluške za Xbox, uguglaj Turtlebeach.
16 godina
odjavljen

e da je bilo procitat manual. {#}

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice