mogu li igrati online original igru, ako nemam xbox gold bodove?
treba ti gold membership

mogu li igrati online original igru, ako nemam xbox gold bodove?
treba ti gold membership
treba ti gold membership
bez toga nemogu igrati online original igru? :S
treba ti gold membership
bez toga nemogu igrati online original igru? :S
yep :) ali kad napravis account prvi put dobijes mjesec dana besplatno,i onda poslije placas.
Ukoliko imate paypal najbolje vam je gold kupovati direktno s xboxa. Npr, 2 mjeseca platite samo 2 funte odnosno 20etak kunica :D
Ukoliko imate paypal najbolje vam je gold kupovati direktno s xboxa. Npr, 2 mjeseca platite samo 2 funte odnosno 20etak kunica :D
ja nemogu :( javi neki status code :( vjerojatno zato stao sam bio uzeo 1 mjesec za 1 funtu i stisno sam ono da ne zelim automatski da mi naplati iduci mjesec po normalnoj cijeni 60kn...i sada moram reedemati kod za live pa cu tek onda opet moci preko xboxy
imam brata u us i kod njih ima i tv programa i svega pa me zanim adali to ima i tu.
I isto dali bi mi bilo bolje stavit us kad se prijavljujem zato sto bi mi on mogao kupovat stvari tamo.
imam brata u us i kod njih ima i tv programa i svega pa me zanim adali to ima i tu.
I isto dali bi mi bilo bolje stavit us kad se prijavljujem zato sto bi mi on mogao kupovat stvari tamo.
Mislim da tv programa tipa Netflix nerade tu kod nas.
Stavi rađe UK, jer ako si kupio konzolu u Europi onda je ona PAL, tako da trebaš PAL igre (europske), sad ako on tebi kupuje US igre nećeš ih moć pokretat jer su one NTSC!
Stavi rađe UK, jer ako si kupio konzolu u Europi onda je ona PAL, tako da trebaš PAL igre (europske), sad ako on tebi kupuje US igre nećeš ih moć pokretat jer su one NTSC!
znaci ja ako kupim konzolu ovde nemogu u us kupovat igre
nemislim netflix i to nego espn i tako
Koji god da acc odaberes ne možeš ni skinuti ni neke demo igre jer su region-locked a o tvu da ne govorimo. Međutim ako napraviš američki acc i kupiš neki us proxy moći ćeš jer te više neće ograničavati IP adresa - na XBLu će izgledati kao da si stvarno iz US i samim time će ti sve te zgodne điđe biti otključane. Sad jel to uključeno već u pretplatu s kabelskom (tako je kod Skya za to sam ziher) nemam pojma al vjerojatno ti burki to zna...
Koji god da acc odaberes ne možeš ni skinuti ni neke demo igre jer su region-locked a o tvu da ne govorimo. Međutim ako napraviš američki acc i kupiš neki us proxy moći ćeš jer te više neće ograničavati IP adresa - na XBLu će izgledati kao da si stvarno iz US i samim time će ti sve te zgodne điđe biti otključane. Sad jel to uključeno već u pretplatu s kabelskom (tako je kod Skya za to sam ziher) nemam pojma al vjerojatno ti burki to zna...
Prije sam imao ps3 i koji sam kupio u HR i kupovao sam igrice iz US. I radile su mi, dali ima to ikakve veze.
Valjda igre nisu bile Region Locked
Valjda igre nisu bile Region Locked
Na PS3 su ti sve igre region free...
Zanimame dali bi mogao igrati us (ntsc) igre na novom tv-u
i ako stavim us na liveu dali bi imao programe poput espn-a i tako??
Zanimame dali bi mogao igrati us (ntsc) igre na novom tv-u
i ako stavim us na liveu dali bi imao programe poput espn-a i tako??
Vec su ti odgovorili na ta pitanja gore... Link za ubuduce..I link...
Dvoumim se između dvije MP igrice BF Bad company 2 i Homefront treba mi vaša pomoč koji je bolji mp
Dvoumim se između dvije MP igrice BF Bad company 2 i Homefront treba mi vaša pomoč koji je bolji mp
BBC2 naravno ;). Jedini problem je da te dvije igre NITKO neigra na xboxu
zna tko kada izlazi nova modifikacija za xbox 360 slim?
Htio bih kupiti xbox u americi pa me zanim ada li bi radio ovjde i da li bi mogao igrati igrice kupljene ovdje.
Htio bih kupiti xbox u americi pa me zanim ada li bi radio ovjde i da li bi mogao igrati igrice kupljene ovdje.
NE. USA je NTSC, a EUROPA JE PAL. ZA ntsc konzolu trebaš ntsc igre, a za pal konzolu trebaš PAL igre.
a ako ju kupim u uk sto onda
ne mislim ja za igre nego za konzolu
i cuo sam nesto da su region locked pa me zanim adali bi mi us konzol aradila u hrvatskoj za igre nije problem narucivao bi ih ja iz us,glupo mi ne kupit konzolu pa da mi sad ne radi.