Xbox 360 - pitanja i odgovori

poruka: 7.690
|
čitano: 2.292.631
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina

Sjećam se kad sam prije par god kupio prvi xbox i naletilo mi je isto postal code u registraciji. Pa valjda znaš toliko engleskog da skužiš kaj znači. Kod mene je to išlo ovako - prvo sam upisao nešto bzvz tek tolko možda proradi {#}. Onda balkansko psovanje majke microsoftu, xboxu, gatesu... Zatim na komp i uzimam prvo što nađem. Upišem i vidi vraga - radi. {#} Inače rekao sam ti da ako radiš UK acc za državu u mailu staviš UK (za USA acc u mailu USA...) jer meni nije htjelo raditi na hrvatskom hotmailu (zadnji acc koji sam radio je bio u 4mj i isto je nije prihvaćalo Croatia kao državu u mailu nezz dal se otad šta promijenilo), probaj... I ako hoćeš džabe mjesec dana golda acc XBL acc napravi sa xboxa.

He who is brave is free.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

pa normalno da znam nesto engleskog i da sam skuzio...samo eto u mene je hrvatski hotmail pa ocito da mi zbog toga nije radilo...al sto se tice besplatnog golda mjesec dana zar se on ne ukljuci cim se registriras na xbox live...

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

naravno da se ukljuci i pise ti da ti je gold dole kod onog avatara...tako da nemos fulat...i poslie te onda pita dal zelis obnovit il nastavit na silver...

"Who are you to judge the life I live? I know I'm not perfect -and I don't live to be- but before you start pointing fingers... make sure you hands are clean!&
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

dal neko zna taj postal cod neke us drzave

Poruka je uređivana zadnji put sri 2.11.2011 9:46 (hitmanr).

0 0 hvala 0
17 godina
Re: Xbox 360 - pitanja i odgovori
hitmanr kaže...

dal neko zna taj postal cod neke us drzave

Treba ti postal cod grada/kvarta a ne drzave.

Proguglaj, tako ces najlakse naci.

15 godina
neaktivan

uspio sam, ljudi hvala. Samo me jos zanima dali na goldu ima za demo skinit red dead redemption trazim ga al ga ne mogu nac

Poruka je uređivana zadnji put sri 2.11.2011 10:26 (hitmanr).

0 0 hvala 0
16 godina
ako si trazio i nema ga... onda ga nema.
17 godina
hitmanr kaže...

uspio sam, ljudi hvala. Samo me jos zanima dali na goldu ima za demo skinit red dead redemption trazim ga al ga ne mogu nac

Mislim da RDR demo ne postoji.

Rockstar ima politiku " ne dajmo im demoe, kupite igru!" :)

16 godina
neaktivan
hitmanr kaže...

RDR nema demo. Ali ako imalo naginješ tom tipu igre, ne možeš pogriješiti ako ga ubodeš. Izašla je nedavno 2-disc GOTY verzija koja uključuje RDR i Undead nightmare pack, na zavvi-u je 24 funte. Vrijedi definitivno tih novaca.

17 godina
Tvrdy kaže...
hitmanr kaže...

RDR nema demo. Ali ako imalo naginješ tom tipu igre, ne možeš pogriješiti ako ga ubodeš. Izašla je nedavno 2-disc GOTY verzija koja uključuje RDR i Undead nightmare pack, na zavvi-u je 24 funte. Vrijedi definitivno tih novaca.

Slazem se, to cu si kupiti za Bozic.

Zeni cu kupit parfem, a djeci RDR GOTY kojeg cu naravno, ja igrati {#}

15 godina
neaktivan
Virty kaže...
hitmanr kaže...

Mislim da RDR demo ne postoji.

Rockstar ima politiku " ne dajmo im demoe, kupite igru!" :)

glupa im je politika, demo nije cijela igra nego samo za provat pa nece se neko zadovoljit samo sa demo igrom ako mu se ta igra sviđa

17 godina

Zašto je glupa politika? RDR je sandbox igra kako ćeš od toga napraviti demo? Ima jedan način - skini si onaj za Saints Row: The Third pa ćeš vidjeti kako izgleda demo od tako nečega (ako to itko može nazvati demo)... Inače demo je dobra volja svakog izdavača i u zadnje vrijeme ih je sve manje... Lakše je dati kopiju igre IGNu, Gamespotu ili nekom par dana unaprijed da se još malo zakuha atmosfera i riješeno...

He who is brave is free.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Rekli su mi da na liveu daju gold za samo funtu, meni nude za dolar predpostavljam da je to zbog toga sto sam se registrira na USD. Pa Znaci li to da kad bi skida tj. kupova igre sa livea da bi ih kupio u ntsc verziji?...Moram li napravit jos jedan profil na UK ako zelim pal verziju?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Pozdrav! Ja imam par pitanja, dakle narućio sam s eBay-a onaj VGA HD Cable koji možeš uštekat u monitor (evo slika http://www.ebay.com/itm/Official-Microsoft-XBox-360-VGA-HD-AV-Cable-USA-SHIP-Video-HDTV-original-OEM-/390358027271?pt=Video_Games_Accessories&hash=item5ae326cc07#ht_982wt_1164) i sad mene zanima di moram uštekat ova 2 ćinća koji su za zvuk?? a drugo pitanje je kad uštekam taj VGA HD kabel u monitor i normalno vidi se sve na monitoru ali kad je rezolucija 640× neš onda je onak slika slabe kvalitete a kad stavim na neku višu rezu npr. 1920×1080 onda mi je slika ok  ali slova kao da imaju neki odsjaj ili tako nešto onak pišu slova i s njihove desne strane kao da se ponavljaju sam kaj su onak prozirna plzzzz help !

edit: ja imam DELL p2211h monitor 21.5 incha 

FrankY
Poruka je uređivana zadnji put čet 3.11.2011 15:42 (AsAsiN).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

to za sliku ti bas i neznam, mozda je full HD (1920x1080) rezolucija namjenjena više za digitalnu sliku a tu dobivas priko HDMI AVi kabela, a ovaj vga ti je analogna slika ako se ne varam, neko ce ti to bolje objasnit ko se razumi u to. Što se tiče ova dva činća njih moraš uštekat u npr. wufer, liniju ili neki radio koji ima na sebi ulaz za lijevi i desni zvuk tojest ulaz za crveni i bijeli činć utikač.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

e a ja mislio kupit ovo http://www.optimum-online.hr/detalji_proizvoda.73883e7c5c9d421aaed675b82a4fdbca.adapter-3-5mm-jack-m-2-rca-f-chinch-kabel-0-2-m-roline-retail.aspx i onda to u komp sam neznam di bi to onda u kopm ušteko ??

i ak neko zna za ovu sliku plzzz, ova slika je npr. kao da gledam 3D bez 3D naočala onak slova se vidi i onda iza njih kao sjena ili tako neš 

FrankY
Poruka je uređivana zadnji put čet 3.11.2011 16:16 (AsAsiN).
16 godina
ja imam konzolu kupljenu u Americi, pa moram pazit na ntsc i pal kod kupovine fizickih igara. kod kupovine igara preko live-a nema beda, radi. btw, registriran sam na UK
16 godina
neaktivan
AsAsiN kaže...

e a ja mislio kupit ovo http://www.optimum-online.hr/detalji_proizvoda.73883e7c5c9d421aaed675b82a4fdbca.adapter-3-5mm-jack-m-2-rca-f-chinch-kabel-0-2-m-roline-retail.aspx i onda to u komp sam neznam di bi to onda u kopm ušteko ??

i ak neko zna za ovu sliku plzzz, ova slika je npr. kao da gledam 3D bez 3D naočala onak slova se vidi i onda iza njih kao sjena ili tako neš 

3,5 mm jack uštekaj u line-in u zvučnoj kartici. Mana je što komp mora biti upaljen ako želiš zvuk. Ja sam si posložio par dodatnih adaptera tako da furam zvuk iz xboxa direktno u pc zvučnik, bez da ide kroz komp. Ali i line-in je ok rješenje.

Što se tiče slike, VGA ulaz daje jako lošu sliku. Bolja varijanta je da nabaviš HDMI-DVI kabel i da furaš sliku kroz to na monitor. Ja sam si napravio da slika iz kompa ide kroz dsub (vga) na monitor a iz xboxa na dvi. Puno manji je gubitak kvalitete slike iz kompa nego one iz boxa.

Ali što je tu je, najbolje je imati LCD TV ili plazmu i HDMI kabelom spojiti xbox pa imaš i sliku i zvuk.

15 godina
If you have NOS, you are the BOSS... dude don't slow down drift that shit !!! =)

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Tvrdy slažem se za LCD, ali otkrio sam da mi je frajer na eBay-u prodo fake :( donio sam pravi MS-ov kabel od frenda kupljen u Sophos labu i sve radi savršeno tako da ... a daj mi reci kako si to izveo s tim kablovim i onda na monitor pošalji i poruke ak hoćeš da tu ne pišeš 

FrankY
Poruka je uređivana zadnji put čet 3.11.2011 20:02 (AsAsiN).
14 godina
neaktivan

Genoxxx taj kabel je dobar takav sam ja kupio sam s eBaya koji ne radi ja ću mislim isto kupit takav oism ak ne nađem neku drugu opciju npr. ak mi kolega Tvrdy napiše kablove koje je on koristio da bi to spojio na monitor 

FrankY
Poruka je uređivana zadnji put čet 3.11.2011 20:07 (AsAsiN).
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
AsAsiN kaže...

Genoxxx taj kabel je dobar takav sam ja kupio sam s eBaya koji ne radi ja ću mislim isto kupit takav oism ak ne nađem neku drugu opciju npr. ak mi kolega Tvrdy napiše kablove koje je on koristio da bi to spojio na monitor 

posto vjerojatno imas paypal evo ti sta ti treba: female to rca, ovo, i kabl.... e sad, to bi meni trebalo doc i izgleda da je ovaj kabl neko kinesko smece pa cu vjerojatno uzet taj od shopa

EDIT: moze i male to rca kako ti pase ;)

EDIT 2: molio bi autora teme da u 1. post napise tut kako se spaja xbox na monitor i koji kablovi su potrebni, da se to ne pita 100 puta.

If you have NOS, you are the BOSS... dude don't slow down drift that shit !!! =)
Poruka je uređivana zadnji put čet 3.11.2011 20:31 (Genoxxx).
14 godina
neaktivan

slažem se 

FrankY
14 godina
neaktivan

ja isto mislim da ću uzet ovaj kabel iz sophos-a jer ovaj kaj si ti naveo(kinesko smeće) takav je i moj bio isto kinesko smeće sam kaj sam ga ja platio 10 dolara sa shippingom 

FrankY
13 godina
neaktivan

planiram si uzet xbox 360... pa me zanima jel se isplati uzeti ovaj koji nije modificiran http://www.infomark.hr/Konzole/343/Microsoft%20Xbox%20360%20Slim%20250Gb,%20sa%202%20Be%C5%BEi%C4%8Dna%20gamepada#naslov pa ga kasnije modificirati ili uzeti modificirani direktno od njih http://www.infomark.hr/Konzole/29/Microsoft%20Xbox%20360%20Slim%20250Gb,%20modificiran%20iXtreme%20LT+%202.0#naslov.... sto se vise isplati uzeti taj bez modifikacije pa ga kasnije modificirat ili ovaj modificirani??? hvala

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

ja mislimda se više isplati uzeti ovaj ne modificirani zato što za 2100 kn dobiš 2 Gamepad-a i još modificiranje 200 kn ja platio i to je 2300 a ovak bi dao 2700 za modificirani ...

ja mislim da se viđše isplati uzet ne modificirani ak sam ukrivu nek me neko ispravi 

FrankY
16 godina
neaktivan

To je HDMi-DVI i naravno da ne prenosi zvuk jer DVI ima samo sliku. Slika je najbolja koju možeš dobiti na monitoru.

Taj u kombinaciji s onim tankim AV kabelom može dati zvuk i sliku kak treba.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

meni je jedan na forumu rekao da dvi prenosi zvuk, ko je sad tu pametan. Samo mi jedna stvar nije jasna akodvi ne prenosi zvuk zasto onda HDMI DVI kabel nema i 2 činća za audio kao što to ima npr vga kabel

Poruka je uređivana zadnji put pet 4.11.2011 14:06 (hitmanr).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

onaj ko je izmislio HDMI, jer hdmi je dvi + zvuk, sam dvi je samo video

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice