Xbox 360 - pitanja i odgovori

poruka: 7.690
|
čitano: 2.286.120
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: Xbox 360 - pitanja i odgovori
hitmanr kaže...

s obzirom da se ceka po 2 tjedna i daleko je, pa koliko onda postarine dođe?

Postarina na zavviu je 0.99 funti ;)

14 godina

Imam pitanja 1)Ima sam xbox 360 ali mi je bija banan pa nisam moga ic na live ali ipak sam moga igrat piratske igre i sve ostalo normalno radit kako to ali nije kad ti banaju sa liva da ti banjaju cili xbox
2)je ima vise vrsta bana
3)koji bi xbox 360 triba kupit jer mi je ovaj sjeban je bolje da moze igrat piratske igrice ili da nije modificiran
4)4 nije pitanje nego ako iko hoce ili mu triba imam od proslog xbox x-clamp i onaj dio za paljenje pa posalji pm

Poruka je uređivana zadnji put sub 29.10.2011 14:11 (blink182x).

0 0 hvala 0
14 godina
Skidy kaže...

Imam problem.. naime, imam Xbox 360 Elite, Jasper ploca, 120GB s LT modifikacijom.. skinuo sam igru koja je XGD3.. misleci da ce igrat.. e sad.. instalirao sam igru al kad sam je isao igrat javilo mi je error i poceo je neki update, nakon update-a se konzola restartirala.. i onda je pocelo ic applying update i to je doslo do pola i izbacilo error i sad nemogu uopce uc u xbox dok se to ne zavrsi a nemoze se zavrsit nego dode samo do pola.. najvjerovatnije bi trebao moddat konzolu na LT+ da bi mogao igrat tu igru.. al eto, ja sam isao probat misleci da ce ic i na ovu moju LT modifikaciju al eto, ipak nemoze..

sto mi je sada raditi? neki savjet?

molio bi nekog za odgovor.. jel se moze to sredit il ne? trebam samo nac nekog tko ce mi modificirat xbox na LT+ 2.0 i taj ce problem nestat il?

Skidy is MetalHeaD and he likes his weapon like his music.. Heavy and Metal
14 godina

Imam jedno pitanje da li se mogu na modificiranome xboxu igrati igrice preko externog HDD-a i kako da ih stavim je li ih treba instalirati na hdd externi ili sta treba napraviti 

0 0 hvala 0
14 godina
Ivanjino96 kaže...

Imam jedno pitanje da li se mogu na modificiranome xboxu igrati igrice preko externog HDD-a i kako da ih stavim je li ih treba instalirati na hdd externi ili sta treba napraviti 

treba ti jtag konzola da bi to mogao

http://www.slike.com/slike/screenkfk.jpg
14 godina
Sir_Henry_Dale kaže...
Ivanjino96 kaže...

treba ti jtag konzola da bi to mogao

A di mogu vidjeti koji je xbox i ovaj moj je obican nije slim verzija 

14 godina
Ivanjino96 kaže...

konzola mora biti starija od 15.6.2009 te dashboard stariji od 2.0.7371

http://www.slike.com/slike/screenkfk.jpg
14 godina
neaktivan

Šalje li zavvi.com električne proizvode u Hrvatsku?

0 0 hvala 0
15 godina
joce123 kaže...

Šalje li zavvi.com električne proizvode u Hrvatsku?

mislim da sve osim konzola.... i btw imas temu o zavvi

If you have NOS, you are the BOSS... dude don't slow down drift that shit !!! =)
14 godina
Sir_Henry_Dale kaže...
Ivanjino96 kaže...

Pise mi 2.0.12625

17 godina
neaktivan

Imam Xbox 360 wireless kontroler.
Kako da ga spojim s PC-om? Vidio sam da se može kupiti USB kabel koji generalno služi za punjenje baterije pa me zanima da li kontroler funkcionira na PC-u s tim kablom ili moram kupiti onaj službeni microsoftov "adapter" koji se ušteka u PC i preko kojeg se kontroler wireless može koristiti na PC-u?

Problem je doduše što taj "adapter" košta 300-ak kn, a kabel je duplo jeftiniji (gledao na stranicama Sophosa).

So this is how liberty dies...with thunderous applause

0 0 hvala 0
17 godina
Ivanjino96 kaže...
Sir_Henry_Dale kaže...
Ivanjino96 kaže...

Pise mi 2.0.12625

Zaboravi na JTAG...

Deadwalker kaže...

Imam Xbox 360 wireless kontroler.
Kako da ga spojim s PC-om? Vidio sam da se može kupiti USB kabel koji generalno služi za punjenje baterije pa me zanima da li kontroler funkcionira na PC-u s tim kablom ili moram kupiti onaj službeni microsoftov "adapter" koji se ušteka u PC i preko kojeg se kontroler wireless može koristiti na PC-u?

Problem je doduše što taj "adapter" košta 300-ak kn, a kabel je duplo jeftiniji (gledao na stranicama Sophosa).

Kabel je samo za punjenje, treba ti wireless adapter koji ti na ebayu dođe stotinjak kuna tak da ni to nije puno...

He who is brave is free.
17 godina
neaktivan

E tnx na odgovoru, da bezveze ne bacam novce onda.
Dobro, budem potražio na ebayu.

So this is how liberty dies...with thunderous applause

0 0 hvala 0
14 godina

Treba mi pomoc oko jedne igrice igrica ima 15 gb i sada ima disc jedan i disc 2 da li da sprzim na dva dvd tako ili to ide nekako drugacije i kako mogu sa hdd citati igrice sto sve trebam napraviti da bi mogao sa hdd citati

0 0 hvala 0
14 godina
Skidy kaže...
Skidy kaže...

Imam problem.. naime, imam Xbox 360 Elite, Jasper ploca, 120GB s LT modifikacijom.. skinuo sam igru koja je XGD3.. misleci da ce igrat.. e sad.. instalirao sam igru al kad sam je isao igrat javilo mi je error i poceo je neki update, nakon update-a se konzola restartirala.. i onda je pocelo ic applying update i to je doslo do pola i izbacilo error i sad nemogu uopce uc u xbox dok se to ne zavrsi a nemoze se zavrsit nego dode samo do pola.. najvjerovatnije bi trebao moddat konzolu na LT+ da bi mogao igrat tu igru.. al eto, ja sam isao probat misleci da ce ic i na ovu moju LT modifikaciju al eto, ipak nemoze..

molio bi nekog za odgovor.. jel se moze to sredit il ne? trebam samo nac nekog tko ce mi modificirat xbox na LT+ 2.0 i taj ce problem nestat il?

Jel zna itko odgovor na moje pitanje?

Skidy is MetalHeaD and he likes his weapon like his music.. Heavy and Metal
17 godina
Ivanjino96 kaže...

Treba mi pomoc oko jedne igrice igrica ima 15 gb i sada ima disc jedan i disc 2 da li da sprzim na dva dvd tako ili to ide nekako drugacije i kako mogu sa hdd citati igrice sto sve trebam napraviti da bi mogao sa hdd citati

Nitko ti neće odgovoriti na to jer si lijen. Pročitaj par stranica unazad ili barem prvu na kojoj ti sve piše. Jbt kako vas nije sram, ja kad sam prije par god došao na jedan forum po savjete za gym nije mi bilo na kraj pameti da bzvz postavljam pitanja i ispadam kreten jer te ekipa popljuje bez milosti (a ima i pravo nije to kao ovdje gdje se svi prave fini, kulturni i idu nedjeljom na misu) nego sam fino pročitao sve stickye i dobio svoje odgovore... A što se tiče ovog člana sa modanim boxom mislim da se o tome ne smije tu raspravljati...{#}

He who is brave is free.
16 godina
smije se raspravljat, nazalost... mozda si primjetio da vise nitko od admina ne upozorava na to. a i tukcima je tesko otvorit par stranica unazad, vec je lakse jedna te ista pitanja postavljat unedogled.
14 godina
neaktivan

Mogu li svoj X360 spojiti nekako na SONY liniju preko audio kabla?

Dok igram Guitar Hero na LCD televizoru nema bass-a i ne čuje se dovoljno jako...

Peace.......Ja sam muško, zakaj svi mislite da sam žensko ?
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Skidy kaže...
Skidy kaže...
Skidy kaže...

Jel zna itko odgovor na moje pitanje?

Tocno, potrebno je ponovo modificirati na LT+ 2.0 i problem rijesen!

15 godina
neaktivan

Nemogu se registrirat na xbox live...prilikom registracije kazu da nije moguce sa tom domenom misle na email, nez u cem je problem?

Poruka je uređivana zadnji put uto 1.11.2011 14:18 (hitmanr).

0 0 hvala 0
17 godina

Otvori novi mail i kao državu odaberi UK (ili USA ovisi koji acc radiš)... {#}

EDIT: zaboravio sam napisat al mislim da se podrazumijeva da mora biti od hotmaila

He who is brave is free.
Poruka je uređivana zadnji put uto 1.11.2011 14:40 (Dwyane Wade).

0 0 hvala 0
17 godina
Dwyane Wade kaže...

Otvori novi mail i kao državu odaberi UK (ili USA ovisi koji acc radiš)... {#}

EDIT: zaboravio sam napisat al mislim da se podrazumijeva da mora biti od hotmaila

Mail ne treba biti od hotmaila, moze i od drugih domena.

Poruka je uređivana zadnji put uto 1.11.2011 15:17 (Virty).
17 godina

Nemam pojma, cijeli život koristim hotmail valjda od dana kad sam se upoznavao s internetom prije nekih 10-11god... A i idem za onim da je to i tako servis od Microsofta, povezanost XBLa sa mailom kojeg i tako koristim i te gluposti... Ugl šta je sigurno je sigurno - s Hotmailom ne možeš fulati {#}

He who is brave is free.

0 0 hvala 0
17 godina
Dwyane Wade kaže...

Nemam pojma, cijeli život koristim hotmail valjda od dana kad sam se upoznavao s internetom prije nekih 10-11god... A i idem za onim da je to i tako servis od Microsofta, povezanost XBLa sa mailom kojeg i tako koristim i te gluposti... Ugl šta je sigurno je sigurno - s Hotmailom ne možeš fulati {#}

Niti moze falit i sa drugim domenama kao recimo nasim :)

Meni t.com (htnet) mail prolazi.

15 godina
neaktivan

ja sam priko hotmaila i radio al nece...sad sam napravio novi email na ovom windows liveu i kad sam upisa sifru na registraciji i stiska za dalje vratilo me na email i kaze da upotrjebim drugi windows live ID....jel to neka sala ili...? Jer mislim moga sam tako i modificiranu kupit kad nemam live...

Poruka je uređivana zadnji put uto 1.11.2011 17:08 (hitmanr).

0 0 hvala 0
17 godina
hitmanr kaže...

ja sam priko hotmaila i radio al nece...sad sam napravio novi email na ovom windows liveu i kad sam upisa sifru na registraciji i stiska za dalje vratilo me na email i kaze da upotrjebim drugi windows live ID....jel to neka sala ili...? Jer mislim moga sam tako i modificiranu kupit kad nemam live...

Jesi upisao adresu, drzavu i postal cod?

Ako nisi upisao recimo tocan postal cod, ne mozes zavrsit pravljenje accounta....

15 godina
neaktivan

sta ti je taj postal cod jel to passford

0 0 hvala 0
17 godina

3 stranice prije je neki lik to isto pitao... Odgovor.

He who is brave is free.

0 0 hvala 0
17 godina
hitmanr kaže...

Dwyane Wade ti je linkao pitanje-odgovor.

Inace, jesi bar probao upisat u google "postal code"? {#}

Nije to tesko...

15 godina
neaktivan
Virty kaže...
hitmanr kaže...

Dwyane Wade ti je linkao pitanje-odgovor.

Inace, jesi bar probao upisat u google "postal code"? {#}

Nije to tesko...

cek, polako ce mo. Kad sam se registrira na xboxu trazilo me samo prvo ime email i lozinku, nikakvi poštanski broj.....jedino kad sam radio email na windows liveu i odabrao us drzavu trazilo me uz nju npr drzavu kao njujork ili texas da stavim i onda ispod poštanski broj a ja sam odabrao hrvatsku. Jesam li tu treba stavit us ili uk i poštanski broj?

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice