uskoro izlaze slim konzole koje nece se moci modificirat niti sa kamikazon...cini se da je microsoft uporan...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
malo sam pratio to oko XGD3 i tog svega skupa. Zaintrigiralo me koliko je cijena Liteon przilica skocila. :D
Pa sam isao malo pokusati vidjeti cijene po shopovima prije/sad i po oglasnicima, ebayju i tako.
Isao sam malo g00glati kod nas da vidim jel su skocile cijene, al cini se ( bar po web shopovima ) da nitko (vise) nema Liteona.
Nasao sam jedino na njuskalu ovog, ima izgleda przilicu za odmah i to jaci model iHAS524B
http://www.njuskalo.hr/cd-dvd/liteon-ihas524-b-oglas-3790437
Nisam iHAS524 uspio naci kod nas po webshopovima, a cak i na ebayu kosta 60$ - znaci oko 300kn
I ovog http://www.njuskalo.hr/xbox/x360-dvd-rw-liteon-ihas124-19b-version-b-jamstvo-oglas-3767370
Taj vjerojatno ceka isporuku izvana, jer kaze isporuka 29.10 i to za "osnovni" model iHAS124 hoce 240kn
Taj iHAS124 se inace izgleda mogao naci kod nas u ducanima jel ga dosta webshopova ima - ovaj po 150kn npr. http://www.dipol.hr/#http://www.dipol.hr/explore_proizvod.cgi?mode=lij_meni&proizvod_id=22826&kategorija=23
U svakom slucaju zanimljiva situacija. Al ako netko treba usput sam mu nasao dvije opcije :D
Ja sam bas malo razmisljo i skuzio...svo to przenje igrica i hakiranje xboxa svako toliko vise kosta nego original igra...najbolje je sad uzet original i uzet gold pretplatu i prasit multiplayer i to je to,a ne se zahebavat sa svim ovim s*anjima...
Ja sam bas malo razmisljo i skuzio...svo to przenje igrica i hakiranje xboxa svako toliko vise kosta nego original igra...najbolje je sad uzet original i uzet gold pretplatu i prasit multiplayer i to je to,a ne se zahebavat sa svim ovim s*anjima...
No shit sherlock?
Ma ljudi su danas pre zaglupljeni zbog silnih opcija.
Najbolje uvatit se necega i ne pustat a ne ocu necu. Od tog ncee nikad nista bit, pa ni tad.
Definitivno piratluk nije sta je nekad bio. :D Kao sto sam vec u vise navrata napomenuo, nemoram uvijek igrat najnovije naslove.
Cekas neko vrijeme dok cijene padnu, kupis original za 100-200kn i amen. Jednom kad zavrtis tu pricu uvijek imas sta igrat...
Definitivno piratluk nije sta je nekad bio. :D Kao sto sam vec u vise navrata napomenuo, nemoram uvijek igrat najnovije naslove.
Cekas neko vrijeme dok cijene padnu, kupis original za 100-200kn i amen. Jednom kad zavrtis tu pricu uvijek imas sta igrat...
I tu igru od 100kn opet prodas za 100kn ili zamijenis za nesto drugo i tako sve ponovo... bar ja tako radim :)
I ja radim po tom principu, kupujem originale sa zavvia i ebaya po 10-15 funti, pratim sniženja i uz to još uvijek imam puno neodigranog.
Međutim, ovo boldano je mnogim ljudima problem, ne da se mora igrati novi naslov kad izađe, nego se po mogućnosti treba igrati prije izlaska. Vidi priču sa Battlefieldom 3 - ljudi dobili key 3 dana prije lzlaska i ne mogu se strpiti do petka već preko nekih korejskih proxy servera aktiviraju igru i još se hvale kako su face. Da ne spominjemo leakene igre preko torrenta npr. Crysis 2 i sl.
A što se tiče Xboxa i sve te muke sa flashanjima, prženjima, ban waveovim i sl. - ne znam, teško mi je zamisliti igranje bez Live-a i online - marketplace, demoi, XLBA arkade, popusti, achievementi, frendovi, multiplayer (npr. roaming u RDR-u) - nekako mi je to nedvojivi dio igraćeg iskustva i Microsoft je barem kod mene u tome uspio.
I ja radim po tom principu, kupujem originale sa zavvia i ebaya po 10-15 funti, pratim sniženja i uz to još uvijek imam puno neodigranog.
Međutim, ovo boldano je mnogim ljudima problem, ne da se mora igrati novi naslov kad izađe, nego se po mogućnosti treba igrati prije izlaska. Vidi priču sa Battlefieldom 3 - ljudi dobili key 3 dana prije lzlaska i ne mogu se strpiti do petka već preko nekih korejskih proxy servera aktiviraju igru i još se hvale kako su face. Da ne spominjemo leakene igre preko torrenta npr. Crysis 2 i sl.
A što se tiče Xboxa i sve te muke sa flashanjima, prženjima, ban waveovim i sl. - ne znam, teško mi je zamisliti igranje bez Live-a i online - marketplace, demoi, XLBA arkade, popusti, achievementi, frendovi, multiplayer (npr. roaming u RDR-u) - nekako mi je to nedvojivi dio igraćeg iskustva i Microsoft je barem kod mene u tome uspio.
Slozio bih se, ja sam uvijek prije igrao na pc-u pa mi je bilo normalno zaigrat nesto cim izađe al kad sam cuo ovo koliko se treba muciti oko modificiraniih konzola svatio sam da mi je na kraju jeftinije proc sa nemodificiranim xboxom. Kupis igru i igras bez straha i zamaranja od bana ili novog updatea da nebii obrisao modifikaciju. Istina, nije piratluk sta je bio nekad vise se isplati legalnim putem. Sve u svemu manje zamaranja i opterecivanja.
Slozio bih se, ja sam uvijek prije igrao na pc-u pa mi je bilo normalno zaigrat nesto cim izađe al kad sam cuo ovo koliko se treba muciti oko modificiraniih konzola svatio sam da mi je na kraju jeftinije proc sa nemodificiranim xboxom. Kupis igru i igras bez straha i zamaranja od bana ili novog updatea da nebii obrisao modifikaciju. Istina, nije piratluk sta je bio nekad vise se isplati legalnim putem. Sve u svemu manje zamaranja i opterecivanja.
...te igru koju kupis prodjes do kraja dok kod piratluka i nije cest slucaj s obzirom da imas brdo igara na stolu i sam neznas koju bi igrao :)
nema smisla bez live tako i ja mislim mada ga jos nisam ni iskusio al prema onome sta su mi rekli oni koji znaju stvarno je tako ako ces offline onda mozes i pc
nema smisla bez live tako i ja mislim mada ga jos nisam ni iskusio al prema onome sta su mi rekli oni koji znaju stvarno je tako ako ces offline onda mozes i pc
Ima ljudi kojima nije napet live, jednostavno zele igrat i to ih zadovoljava a PC ih ne zanima.
Zele ubacit igru u konzolu i igrati, ne zanimaju ih instalacije, crackovi, problemi sa OS, nadogradnja hardvera i sl tome...
Zavaljeni u fotelji igraju na TVu i nije ih briga.
Ja koristim live, ali nisam bas nesto lud za mreznim igranjem, tu i tamo bacim ponesto sa prijateljima.
Valjda je 7-8 godina igranja MMORPGova ucinilo svoje :)
to je razlog zasto sam ga ja odlucio uzest, dosta mi je vise onih izbagiranih igara koje trzaju i na jacem kompu, ovako kupim jednom konzolu i igram dokle ne izađe nova...boli me glava od nadogradnji i konfiguracije...
to je razlog zasto sam ga ja odlucio uzest, dosta mi je vise onih izbagiranih igara koje trzaju i na jacem kompu, ovako kupim jednom konzolu i igram dokle ne izađe nova...boli me glava od nadogradnji i konfiguracije...
To je ispravan put!
Ako ne moras imat najnovije igre, razne akcije su po web ducanima ceste, pa mozes naci dobre igre po 10 funti ili manje...
Ako nisi kolekcionar, kad ti dosadi/prodjes je, prodas ili mjenjas za neku drugu
nisam bas upucen na taj ebay jel imas neki korektan link za tu stranicu ja sam pretraziva al nikad nisam nasa bas ono di su igre i izbor igara....
nisam bas upucen na taj ebay jel imas neki korektan link za tu stranicu ja sam pretraziva al nikad nisam nasa bas ono di su igre i izbor igara....
Osim ebaya imas i razne web shopove, evo nekih:
Na ovoj stranici mozes provjerit cijene u engleskim web shopovima: www.find-game.co.uk
www.cheapxboxlivecodes.com - ime sve govori...
Ima jos stranica, ovo sam napisao samo one koje najcesce koristim.
Osim ebaya imas i razne web shopove, evo nekih:
Na ovoj stranici mozes provjerit cijene u engleskim web shopovima: www.find-game.co.uk
www.cheapxboxlivecodes.com - ime sve govori...
Ima jos stranica, ovo sam napisao samo one koje najcesce koristim.
a moj boze je ovo jeftino pa bio bi lud igrat pirat, znaci ode narucim i dolazi postom. S obzirom da su uk verzije znaci da je pal, a kako placam priko paypala?
da preko paypala :D i ja ti narucujem sa zavvi.com...odlicni su :D
samo da su sigurni all dobro ja vijerujem da jesu glupo je u svakog sumljat...:) i kad odprilike ti posta dostavi igru?
dode za 2-3 tjedna najkasnije :D
Naravno da su sigurni,nemas brige ;) Samo kod zavvia se najduze ceka na igru tocnije 7-10 dana ;)
Ja sam narucio bf3 za xbox 360 kod njih,poslali mi ga utorak i nadam se da ce doci sljedeci tjedan :)
moze preporuka?
Madcatz FPS PRO ili Madcatz Call of Duty.... i jedno glupo pitanje u vezi ovih gamepadova, oce mi bit cudno igrat naslove poput GTA i DRIVER: SF sa njima?
Neda mi se gledat baš sve slike ali na prvu bi rekao da su to isti kontroleri, ovaj COD edition ti je došao sa izdanjem MW2. Ukratko uzmi njega jer je jeftiniji...
samo da su sigurni all dobro ja vijerujem da jesu glupo je u svakog sumljat...:) i kad odprilike ti posta dostavi igru?
Godinama kupujem preko ovih i sl stranica i nikad nije bilo problema.
Najvise kupovina sam obavio preko www.game.co.uk, on mi je favorit :)
Nemal broj igara sam kupio i rabljenih preko njih i svaki put je bilo sve za 5.
Prije 4 dana sam kupio preko www.game.co.uk 4 igre, trebale bi doci svaki dan.
Bila akcija pa su me The Elder Scrolls IV: Oblivion 5th Anniversary Edition, Mafia 2 Classic, Halo 3 Classic i Halo 3: ODST izasli 35 funti. Nije puno
Neda mi se gledat baš sve slike ali na prvu bi rekao da su to isti kontroleri, ovaj COD edition ti je došao sa izdanjem MW2. Ukratko uzmi njega jer je jeftiniji...
da, isti su i jedina razlika je to sto fps pro ima vise boja svijetlosti, mozda je i zato skuplji
pozdrav imam xbox slim 4gb modanu i želio bi igrati forcu 3 ali vidim da je ona na 2 DVD DL. Vidim da je jedan DVD za igranje a drugi za instalaciju a ja imam samo 3.1GB slobodno na internom hdd, dali se može igra instalirati na prijenosni hdd pa igrati
Moze
Naravno da su sigurni,nemas brige ;) Samo kod zavvia se najduze ceka na igru tocnije 7-10 dana ;)
Ja sam narucio bf3 za xbox 360 kod njih,poslali mi ga utorak i nadam se da ce doci sljedeci tjedan :)
s obzirom da se ceka po 2 tjedna i daleko je, pa koliko onda postarine dođe?
Imam problem.. naime, imam Xbox 360 Elite, Jasper ploca, 120GB s LT modifikacijom.. skinuo sam igru koja je XGD3.. misleci da ce igrat.. e sad.. instalirao sam igru al kad sam je isao igrat javilo mi je error i poceo je neki update, nakon update-a se konzola restartirala.. i onda je pocelo ic applying update i to je doslo do pola i izbacilo error i sad nemogu uopce uc u xbox dok se to ne zavrsi a nemoze se zavrsit nego dode samo do pola.. najvjerovatnije bi trebao moddat konzolu na LT+ da bi mogao igrat tu igru.. al eto, ja sam isao probat misleci da ce ic i na ovu moju LT modifikaciju al eto, ipak nemoze..
sto mi je sada raditi? neki savjet?
s obzirom da se ceka po 2 tjedna i daleko je, pa koliko onda postarine dođe?
postarinu neces platit vise od 2 funte.... btw zavvi preporucujem jer jos nisam nasao jeftiniji sajt od njih!..... zadnja moja narudzba je dosla za tocno 10 dana