512mb ti uzme os(bar mislim)
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
mene pita hd ili mem karticu da sprema sejvove
Jbt nema nigdje za kupit xbox :(
mene pita hd ili mem karticu da sprema sejvove
zato sta imas obadvoje da ubacis jos jedan externi i formatiras ga za xbox pito bi te jos i za njega
a omg zaboravih da sam napiso prije jos post :S
zkj bi to neko kupio to isto u ducanu sam bez igra i jednog kontrolera dode 1500kn(novo)
zkj bi to neko kupio to isto u ducanu sam bez igra i jednog kontrolera dode 1500kn(novo)
da ... arcade verzija ... a elite verzija je u ducanu 2100kn ....
Nema u sophos labu, nema u ronisu, a poštom ne bih...Na njuškalu isto nema :(
Tj. ima jedan lik samo koji mi se ne javlja
Nema u sophos labu, nema u ronisu, a poštom ne bih...Na njuškalu isto nema :(
Tj. ima jedan lik samo koji mi se ne javlja
imas ovdje uvijek ali su nesto skuplji koliko ja znam.
Tu sam ja kupio wii i bio sam zadovoljan
http://www.consoleuniverse.com.hr/Proizvodi/MS-XBOX-i-XBOX-360.aspx
Upravo sam kupio Xbox 360 Elite konzolu za 2095kn i modifikacijom+jamstvom za 595kn i play an charge kit 189kn .... triba bi mi stić za sutra ili u pon... no sve u svemu naravno da možeš kupit Xbox konzolu u SOPHOSlab sam se trebaš registrirat ili ih nazvat na njihov broj ....poštarina besplatna možeš platit pouzećem ili u trgovini ili karticom ili kako već ....
Imam jedno pitanje što nisam shvatio iz prethodnih postova. Ako nekoga bannaju zbog modificirane konzole može li on nastaviti igrati single player???
Imam jedno pitanje što nisam shvatio iz prethodnih postova. Ako nekoga bannaju zbog modificirane konzole može li on nastaviti igrati single player???
možeš
mozes ali dobis ban i na hdd i nemozes ga vise koristiti
Ali moze se popraviti hdd za 100kn
ak mislis na jednog tipa s njuskala mislim da ti on da samo drugi hdd a tvoj nekome drugome i radi vam normalno jel nije na toj konzoli banano
Glavno da se problem riješi :D
Ako vma bude banan konzola ne mozete korisit hdd okd ne uradite update softvera preko usb stick-a takav je slicaj bio u mene
bok zanimame kakve baterije koristite u kontroleru?
Jel koristite dve AA ili punjive AA ili ona punjiva baterija koja se mora kupit posebno. ono što se moze kupit u kompletu kad se kupuje kontroler(play & charge kit)
Kolko vam traje baterija i koje je po vašem mišljenju bolje imat
bok zanimame kakve baterije koristite u kontroleru?
Jel koristite dve AA ili punjive AA ili ona punjiva baterija koja se mora kupit posebno. ono što se moze kupit u kompletu kad se kupuje kontroler(play & charge kit)
Kolko vam traje baterija i koje je po vašem mišljenju bolje imat
dobiješ 2 aa baterije nepunjive ako očeš možeš kupiti punjač i baterije ili od M$-a play & charge ili quickcharge
ima li razlike u kvaliteti slike između 360 i playstation 3???
ima li razlike u kvaliteti slike između 360 i playstation 3???
I da i ne...Igre se vrte na sličnim rezolucijama, XBOX ima mogučnosti naprednijeg antialiasinga i kontrasnije slike, dok plejka zbog procesorske snage ima mogučnost više particlesa i sličnih efekata.
Lista rezolucija ( drugi i treći post ) :
http://forum.beyond3d.com/showthread.php?t=46241
No prava stvar koja je tu presudna je blue ray kod plejke na kojeg stanu Full Hd cut scene animacija i igre po 30 GB ( God of War 3, Final Fantasy zadnji ), a na Xboxu su filmići znatno manje rezolucije zbog ograničenja dual layer dvdom.
nece i nebudi dosadan jbt samo gluposti pises tako tesko prolistat par strana
To sa zamatenjem je za stare modele.
Na novom modelu teško češ dobiti rrod ako dobije imaš garanciju pa zamjeni.
Da vas pitam, moze li se FPS normalmalno igrati na Xboxovom gamepad-u?
Da vas pitam, moze li se FPS normalmalno igrati na Xboxovom gamepad-u?
Može ali se moraš malo naviknut.
xclamp