Sony PlayStation 5 izdvojena tema

poruka: 29.566
|
čitano: 7.490.313
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Sony PlayStation 5

PSSR 2.0 stvarno funkcionira odlično. Spiderman 2 izgleda bolje u Performance Pro modu sa svim RT efektima nego quality mode 4K native koji na base PS5 radi u 30 fps.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Sony PlayStation 5

Ako razmišljate o kupovini nove PS5 konzole požurite:

Following the price hike, the PlayStation 5 Slim will cost €649.99, up from €549.99, while the PS5 Pro will increase from €799.99 to €899.99, and the PlayStation Portal will cost €249.99, up from €219.99.

Izvor techpowerup

Super Maria su stvorili Japanci,Talijan je a govori Engleski, kompanija mu ima urede u Americi, trči kao Ruski atletičar i skuplja novčiće kao Židov! Ne budimo rasisti budimo kao Mario!

1 0 hvala 0
7 godina
Sony PlayStation 5

Naravno prvo se poskupljuje u Europi 

0 0 hvala 0
6 mjeseci
Sony PlayStation 5

Još da za argument imaju vrhunske naslove koji su bili užasno skupio u razvoju, nebi čovjek ništa ni rekao. 

Moj PC  
1 0 hvala 0
18 godina
Sony PlayStation 5

oni dealovi za bf kao 350e za slim i 650e za pro se sada cine kao jako dobri popusti

kako cijene memorije i ssda idu gore, gaming postaje sve skuplji za nas seljake

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: Sony PlayStation 5

Katastrofa je ova generacija konzoli, stalna poskupljenja.

Ajde barem se osjećam manje debilan pošto sam ja svoju u ono vrijeme kad ih uopće nije bilo platio 700€. Kreten

8 godina
Sony PlayStation 5

Ja sam svoju platio 430 Eura i tada sam mislio da je to malo previše za konzolu. Sad vidim da sam jako dobro prošao. 

Jebiga, ovo je nova realnost gdje na tržištu konzola više ne postoji konkurencija. 

1 0 hvala 0
15 godina
Vandit kaže...

Ja sam svoju platio 430 Eura i tada sam mislio da je to malo previše za konzolu. Sad vidim da sam jako dobro prošao. 

Jebiga, ovo je nova realnost gdje na tržištu konzola više ne postoji konkurencija. 

Nije stvar u konkurenciji nego u rastu troškova proizvodnje. Sve je išlo gore a najviše memorija. Praktički za svaki komad tehnike koji sam planirao kupiti u zadnje vrijeme sad najavljuje povećanje cijena. Nisu konzole jedinstven slučaj što se tiče toga.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put danas u 13:29 (antimadridista).
15 godina
Sony PlayStation 5

Mislio sam prodati svoj digital edition model iz 2022. godine za 300 eura (imao sam i neke ponude) pa ciljati pro verziju kao pripremu za GTA 6, ali s ovim poskupljenjima nema šanse. Ionako je ova generacija konzola za k.. nikakvih ekskluziva nema, a sve naslove igram na mocnijem PC. Samo se pitam jel će prodaja i dalje ići s base verzijom od 650€

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
antimadridista kaže... 

Nije stvar u konkurenciji nego u rastu troškova proizvodnje. Sve je išlo gore a najviše memorija. Praktički za svaki komad tehnike koji sam planirao kupiti u zadnje vrijeme sad najavljuje povećanje cijena. Nisu konzole jedinstven slučaj što se tiče toga.

Nije stvar u poskupljenju, nego je stvar u poskupljenju ionako već nerealno skupe konzole.

Ako gledamo samu generaciju, nemjerljivo loša u usporedbi s prošlim generacijama (remasteri, remakeovi i sl).

Zatim tu dolazimo do cijene PS5 PRO, uz koju ne ide disc, a sama cijena te konzole znači i da će sljedeća generacija iç još gore.

Kad uz sve to dodamo cijene PS preplata (nekad ne tako davno iste nisu uvjetovale online igranje), igrači se s pravom pitaju imaju li konzole više smisla.

Ja kao netko tko je imao sve od PS1, a imam i odličan PC, pitam se ima li to više smisla.

Nemoj me krivo shvatit, ne omalovažavam nikog niti umanjujem razloge kupnje, ali isto tako u potpunosti razumijem ljude što se bune.

15 godina
maxy0 kaže...

Mislio sam prodati svoj digital edition model iz 2022. godine za 300 eura (imao sam i neke ponude) pa ciljati pro verziju kao pripremu za GTA 6, ali s ovim poskupljenjima nema šanse.

Pa sa poskupljenjem konzola automatski će ti porasti i vrijednost konzole koju već imaš. Nisi lud prodati za 300 kad će nova biti 650.

16 godina
Sony PlayStation 5

Čak se piše da će sa GTA VI i cijene igara ić gore, sad koliko tu ima istine.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Sony PlayStation 5

Odbiti će im se to u glavu,Nintendo kreše proizvodnju NS2 za 30% jer se preko zime nije prodao koliko su očekivali.

Nabiju cijenu konzola,dignu igre na 80€ i očekuju šta.....?

Moj PC  
0 0 hvala 0
6 godina
Sony PlayStation 5

Ma to da za blackfriday i bozicne blagdane spuste na danasnje razine i prikazu kako je to odlican popust.

0 0 hvala 0
16 godina
Sony PlayStation 5

Cijena ...

BE HAPPY 要開心 : )
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
MEGATAMA kaže...

Odbiti će im se to u glavu,Nintendo kreše proizvodnju NS2 za 30% jer se preko zime nije prodao koliko su očekivali.

Nabiju cijenu konzola,dignu igre na 80€ i očekuju šta.....?

A što bi trebali, beskonačno štancati konzole istim tempom kao i pred launch? Imali su odličan launch, sad nakon godinu dana smanjuju. To nije ništa loše nego potpuno normalno.

Za razliku od Sonya koji za launch nije mogao isporučiti ni preordere.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice