Sony PlayStation 5 izdvojena tema

poruka: 28.815
|
čitano: 6.270.524
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
7 mjeseci
Re: Sony PlayStation 5
antimadridista kaže...
Meni je kod Cyberpunka "problem" što se igra od izlaska toliko promijenila da je praktičkii sad nešto potpuno drugo. Nemam pojma kad je najbolje početi kad će vjerojatno za par mjeseci opet izdati nekakav update koji mijenja igru. Da se razumijemo, drago mi je da podržavaju igru i da su je uspjeli vratiti iz mrtvih. Ali za jednu singleplayer igru, puno je promjena. Kao da od početka nisu imali razrađen plan što i kako.

Neće, toga se ne treba bojati. A ovo sta si napisao da su do sada okrenuli igru naopacke, to stoji.

14 godina
Sony PlayStation 5

Ja sam nedavno kupio Complete Edition pošto nisam igrao ekspanziju nego samo osnovnu par mjeseci nakon izlaska. Ovaj patch bi trebao biti zadnji sa većim promjenama pa planiram odigrati sad tokom ljeta.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Poruka je uređivana zadnji put pon 21.7.2025 9:11 (Hexfire).
Moj PC  
0 0 hvala 0
21 mjesec

k od ofce..

Dobar je Cyberpunk, nemreš fulat s tim.

Poruka je uređivana zadnji put pon 21.7.2025 11:22 (QKYMON).
16 godina
Sony PlayStation 5

što su to mjenjali u cyberpunku? 

sjecam se kad je izasla, instaliro sam ju, tolko je bilo bugovito da sam odigro 30-45 min i ugasio i nikad vise upalio.

prije nekih mjesec dana sam ju instaliro sa svim tim novim updateovima i sad mi fino vrti na pc-u, odigro sam cca sat vremena. uletio mi je tad ghost of tsushima pa sam ipak to zavrsio i sad je na redu cyberpunk. 

cisto iz znatizelje me zanima sto su mjenjali od one prvobitne igre osim popravljanja bugova kojih je bilo ohoho. 

Poruka je uređivana zadnji put pon 21.7.2025 15:52 (mar123).
Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
Previše toga da bi stalo u par redaka teksta.

https://www.cyberpunk.net/en/news/51674/update-2-3-patch-notes
16 godina
robogo kaže...
Previše toga da bi stalo u par redaka teksta.

https://www.cyberpunk.net/en/news/51674/update-2-3-patch-notes

Chat GPT, Gemini, a i drugi AI-evi fino sažmu i odgovore na pitanje:

"Since the release of Cyberpunk 2077, what are the biggest changes if you look at the patch notes of all updates?"

Generalni zaključak je: "The changes have touched almost every aspect of the game, from core gameplay mechanics and systems to quality-of-life features and graphical fidelity."

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
13 godina
Sony PlayStation 5

meni je na indijcu upravo ponudilo 25% popusta za 12 mjeseci ps extra i za 3 mjeseca. mislio sam gurat do bf, al sam sad uzeo godinu dana. Pa ako ima jos netko da ceka bacite oko.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Sony PlayStation 5

Presao CP jednom na launchu i jednom nedavno, ver 2.2 s DLC-om. Ne slazem se bas da je skroz drukcija igra, ne bih rekao da su znacajno dirali jezgru igre. Bilo je dosta popravaka i poliranja, neki prethodno nepostojeci sistemi su dodani, neki malo ispolirani, al kazem, nista sto zapravo toliko utjece na gameplay. Ima vise auti, bojanje auti, potpuno remakean gear i progression sistem, u smislu da je odjeca sad samo kozmetika a sva snaga dolazi iz cyberwarea, sad kao kolko tolko funkcionira Police sistem, iako je i dalje losiji od GTA 3 iz 2000. godine  i tak, jos uvijek postoje neki problemi i bugovi iz launch verzije, cak i 5 god kasnije. Meni mozda najbitnija promjena na bolje u mobilnosti lika, prije si tek na pol igre il kasnije dobio double jump i to si morao birati izmedu toga ili 2 druge opcije, a sad mos sve odjednom, wall run, double jump, dash u bilo kojem smjeru i sl, puno je bolji osjecaj.

~beware the beast, but enjoy the feast he offers~
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Sony PlayStation 5

Đžojstik za Play4 može uredno raditi na PS5 ukoliko se igraju igre za Playstation 4. A šta je sa besplatnim Pesom npr ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Sony PlayStation 5

pozdrav, imam jedno pitanje. nije moj, ali rođakoc. PS5 sa blurayem kupljen  prije mjesec dana, jčer nije htio izbaciti disk izpogona. Gašenje/restart nije pomogao, ali nakon par min ištekavanja iz utičnice i uključenja izbacio je disk. E sada je problem što neće da poovuče nije dan disk. je li to znak da je crkao drive ili?

da li ga nositi na servis?

prečudno mi je. moj je već više od 3 god kod mene  i nikakvih problema nije bilo (knock on wood)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
crni83 kaže...

pozdrav, imam jedno pitanje. nije moj, ali rođakoc. PS5 sa blurayem kupljen  prije mjesec dana, jčer nije htio izbaciti disk izpogona. Gašenje/restart nije pomogao, ali nakon par min ištekavanja iz utičnice i uključenja izbacio je disk. E sada je problem što neće da poovuče nije dan disk. je li to znak da je crkao drive ili?

da li ga nositi na servis?

prečudno mi je. moj je već više od 3 god kod mene  i nikakvih problema nije bilo (knock on wood)

S obzirom da bi trebao biti pod garancijom, servis, naravno.

14 godina
Sony PlayStation 5

Bok,

za ženinog nećaka bih trebao preporuku TV-a do 55".

Glavni use-case je da će biti spojen na PS5 i da će igrati na njemu igre.

Ostale funkcionalnosti nisu toliko pretjerano bitne, jasno podrška Smart funkcionalnostima je plust.

Cijena do kojih 500ish € i neki shop kod nas.

Hvala unaprijed

You know what that is? SIMPLY LOVELY!! Ill tell you that - Max Verstappen, BrazilGP 2024
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
sudy_freak kaže...

Bok,

za ženinog nećaka bih trebao preporuku TV-a do 55".

Glavni use-case je da će biti spojen na PS5 i da će igrati na njemu igre.

Ostale funkcionalnosti nisu toliko pretjerano bitne, jasno podrška Smart funkcionalnostima je plust.

Cijena do kojih 500ish € i neki shop kod nas.

Hvala unaprijed

kriva tema.

tu pitaj.

https://forum.bug.hr/forum/topic/televizori/koji-televizor-kupiti-vodic-odabir/48433.aspx

12 godina
Sony PlayStation 5

Može brisanje.

Kovačić
Poruka je uređivana zadnji put ned 27.7.2025 19:41 (acmilan2).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Bitanga kaže...

Ipak sam bio glup i kupio. Nešto mi se igralo, a izbor je malen.

Uglavnom, igra je još bolja od prvog dijela. Prekrasno je dan uvod iz jedinice i prije same igre, i kroz priču se uvijek ponavljaju bitni dijelovi iz prve igre. Grafika je vrhunska. Igram u performance modeu, sve leti, a izgleda odlično i na običnom PS5 u 4k/HDR. Na prvoj sceni iz igre sam mislio da je demo video-snimka iz dućana TVa :)

Igra je još dorađenija od prvog dijela, eno već imam 30h, a tek sam na četvrtom od 17 chaptera.

Jedino me i dalje najviše smeta, kao i u prvom dijelu, bjesomučna količina klikanja X-a kod predaje paketa da preskočiš sve animacije. Fora je jednom, dvaput vidjeti kako utovaruje pakete na traku, ali 47. put više nije fora. 

125 sati gameplaya Death Stranding 2 i platina je tu (jedna od rijetkih koje imam). Nije čak ni pretjerano teško čim sam ju i ja zaradio.

Jedna od originalnijih, ali spaljenih igara koja će mi svakako ostati u sjećanju.

Imam par zamjerki pogotvo što se tiče pretjerane upotrebe lajkova i simbola posvuda po tlu, ali generalno sam zadovoljan. Decima engine je stvarno odličan.

Šteta jedino što nema nekih daily misija koje bi motivirale na daljnje dugotrajnije igranje. Čini mi se kao propuštena prilika za dodatnu motivaciju igračima da još rade na infrastrukturi za sebe i druge.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
Poruka je uređivana zadnji put jučer u 23:07 (Bitanga).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice