Sony PlayStation 5 izdvojena tema

poruka: 27.451
|
čitano: 5.510.824
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Sony PlayStation 5

kako sam se shebo :) uopce nisam gledao. Kupio sam klincima ps5 pro i nadobudno astro bota :) kad ono ovo shranje nema citac :) i sad hocu kupit citac nigdje ga nema...

Show

Bnet: mNik987#2148
Poruka je uređivana zadnji put jučer u 13:11 (toxic).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Re: Sony PlayStation 5
Kupi digitalnu, a ovu prodaj
Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
16 godina
Hexfire kaže...
Kupi digitalnu, a ovu prodaj

Tako sam i napravio :)

dakle necu niti kupovati disk za uredaj ko ga sljivi

Bnet: mNik987#2148
16 godina
toxic kaže...

Tako sam i napravio :)

dakle necu niti kupovati disk za uredaj ko ga sljivi

Niti ga nema za kupiti nigdje.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
Poruka je uređivana zadnji put jučer u 14:41 (Bitanga).
5 dana
Sony PlayStation 5

Misliš niti ga ima igdje za kupiti ?

0 0 hvala 0
16 godina
Sony PlayStation 5

koliko vidim, ima ga u gamer shopu za 144 eura

Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
Jazavac1980 kaže...

Misliš niti ga ima igdje za kupiti ?

Pa ne baš, baš mislim da ga "niti nema nigdje za kupiti".

niti ga ima igdje = niti ga nema nigdje

U svakom slučaju... nema ga za kupiti.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
Poruka je uređivana zadnji put jučer u 16:13 (Bitanga).
16 godina
Gemmy kaže...

koliko vidim, ima ga u gamer shopu za 144 eura

Eh, propala mi spika :-)

Fina cifra.

16 godina
Sony PlayStation 5

Nema ga nigdje još, ja sam gledao jer sam navikao na trampanje i prodaju igara, te se čitač može naći jedino od scalpera koji ga prodaju za 150 eura cca.

Ja sam odustao od potrage za istim do daljnjeg, a čak mi je i super što je konzola nečujna s obzirom da ne vrti disk unutra, base model kada upalim,a disk ostao unutra, imao sam nekada osjećaj da će Sony poletit do plafona 

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Sony PlayStation 5

ja sam odustao jer mi se za 150 eura ne isplati

za obicni ps5 sam u 4 godine uzeo 5-6 igri, i nakon sta sam ih presao prodao za 30 eura manje. znaci da bi mi se "isplatio" nakon 5 igri. ali mi se vise neda zajebavam s prodajom igri.

takoder ako kupim igru day1 s namjerom da je prodam, pokusavam zuriti da sta prije prodam, i onda se zasitim igre jer je previse ili prebrzo igram.

vecinu igri kupujem na snizenju, ili nove kupim i sharam s bratom pa je cijena 50% manja

Moj PC  
4 0 hvala 0
11 godina
Sony PlayStation 5

Krenuo sam igrat Clear Sky na master težini i kad sam stigao do Cordona, pa još malo, skužio sam da sam počeo na sekundarnom accountu. Ne da mi se sad ispočetka na primarnom. 

Može li se save prebacit na primarni da tam samo nastavim? 

If you can handle it by your self and not go mad, then you are on the right path to become insane.

0 0 hvala 0
14 godina
Ja da napravim upgrade na Pro isto vjerojatno nebi uzimao disc drive. U ove 4 godine sam kupio možda 3-4 igre na disku, sve ostalo digitala. Jednostavno više nemam volje stalno mijenjati, vaditi i stavljati diskove u konzolu i nazad u kutije kad god želim nešto igrati. Još buči ko nenormalno kad je disk unutra.

Al svejedno je smećarski potez da to ne dolazi sa Pro konzolom od 800 eura.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put danas u 1:14 (antimadridista).
Moj PC  
3 0 hvala 0
12 godina
Sony PlayStation 5

Dolaskom blagdana riješih se napokon i PS+ pretplate. Mislim da me više neće vidjeti. Kroz niz godina "ovisnosti" shvatio sam da od toga imam više štete nego koristi. 

Ogromna većina onoga što dolazi na PS+ me uopće ne interesira. Onaj sitan postotak koji me zanima samo mi stvara anksioznost/FOMO da moram probati i odigrati dok ne ode iz ponude.

Na kraju kroz godinu instaliram 20-30 igara, igram dva-tri sata i ostavim. Svih ovih godina mislim da nisam do kraja odigrao više od dvije igre sa PS+. Nakon što sam otkazao pretplatu s diska sam obrisao valjda 20 igara, od kojih nijedna nema više od par sati gameplaya.

Odsad pa nadalje sâm diktiram tempo, kad ću i koliko nešto igrati i po kojoj cijeni platiti. Ionako već neko vrijeme planiram posve novi PC, Steam je daleko bolji izbor od PS Storea.

Origin: klemp0, Steam: Klempo, Battle.net: Klempo, Uplay: klemp0
Moj PC  
6 0 hvala 2
13 godina
Pa da ps+ se isplati nekome kojemu je ps 5 prva konzola, za ostale i ne bas. Dok game pass na xboxu je puno isplativiji i jeftiniji jer izlaze odma nove igre.
16 godina
Sony PlayStation 5

slazem se

ps+ srednji rang je dobar za nove igrace jer imaju dosta dobrih igri u katalogu

obicni ps+ za ljudi koji igraju online igre kao fifa/nba/cod

i ps+ premium za ljude koji zele streamat s ps handheld

kako mi istekla extra pretplata sam je prekinuo, i downgradao na obicnu, jer nisam koristio nis kataloga, sve sta me interesiralo sam kupio davno prije nego je doslo na katalog

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
nike098 kaže...
Pa da ps+ se isplati nekome kojemu je ps 5 prva konzola, za ostale i ne bas. Dok game pass na xboxu je puno isplativiji i jeftiniji jer izlaze odma nove igre.

Imao sam i PC Game Pass ranije, također otkazao nakon par mjeseci. Izlaze nove igre, ali to je jedina razlika. Ni tamo me ne zanima većina toga, a anksioznost je i dalje tu. 

Ovako sam "svoga tela gospodar", kupim ono što me zaista zanima i odigram, value for money daleko veći. Ne mora sve na svijetu biti "na pretplatu". 

Origin: klemp0, Steam: Klempo, Battle.net: Klempo, Uplay: klemp0
9 godina
Q-Tip kaže...
nike098 kaže...

Imao sam i PC Game Pass ranije, također otkazao nakon par mjeseci. Izlaze nove igre, ali to je jedina razlika. Ni tamo me ne zanima većina toga, a anksioznost je i dalje tu. 

Ovako sam "svoga tela gospodar", kupim ono što me zaista zanima i odigram, value for money daleko veći. Ne mora sve na svijetu biti "na pretplatu". 

Bas tak. Gamepass se po meni jedino isplati sa onim turskim forama na par godina za sitnu lovu.
Moral bi bit lud da placam mjesecnu pretplatu i onda jos moram kupovat igre koje me stvarno zanimaju. Tko uopce stigne sve to odigrat ?

If Microsoft ever made a product that didn't suck ... it would be a vacuum cleaner.
16 godina
Q-Tip kaže...

...Steam je daleko bolji izbor od PS Storea.

Yup, a i osim povoljnijih cijena, nedavno je postao još bolji otkako su unaprijedili Friends & Family sharing, da se može igrati istovremeno iz tuđeg librarya nešto što vlasnik trenutno ne igra. Prije je cijeli tvoj library bio zaključan kad si nešto igrao. Top spika kad djeca imaju svoje steam accounte i isto kupuju igre.

Makar mislim da ću se truditi još manje igrati iduće godine. U zadnje vrijeme mi je krivulja zadovoljstva kod nove igre uvijek ista: igram par sati oduševljeno, skužim mehanike, vidim kud to vodi i da je playtime preogroman za zabavu koju ću dobiti i cijenu koju ću platiti, završavam igru na silu radi OCD-a (sreća pa nemam OCD i na achievemente) i onda dođe razočaranje što sam uopće kupio (makar to bilo na akciji). A cijelo vrijeme razmišljam još kako spržiti novce na još bolji monitor, grafičku i sl. A uopće mi ne treba.

Zato imam više vremena za druge aktivnosti. Ove godine sam odigrao 2 igre, a pročitao 34 knjige (i platio ih digitalno legalno skoro isto kao i te dvije igre).

Godine idu, stari se :)

Poruka je uređivana zadnji put danas u 11:05 (Bitanga).
14 godina
Bitanga kaže...
Q-Tip kaže...

...Steam je daleko bolji izbor od PS Storea.

Yup, a i osim povoljnijih cijena, nedavno je postao još bolji otkako su unaprijedili Friends & Family sharing, da se može igrati istovremeno iz tuđeg librarya nešto što vlasnik trenutno ne igra. Prije je cijeli tvoj library bio zaključan kad si nešto igrao. Top spika kad djeca imaju svoje steam accounte i isto kupuju igre.

Pa to se na plejki može odavno sa shareanjem accounta. I to još bolje bez ograničenja i oboje možete igrati istu igru u isto vrijeme.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
9 godina
Ne kuzim ove probleme sa bukom kod igranja fizickih igara. Meni osim pocetnog loadanja ne buci uopce, a ps je gotovo necujan kod online igara takodjer... Ocito sam potrefio dobar vent.
Hardware: the parts of a computer that can be kicked.
Poruka je uređivana zadnji put danas u 11:44 (deepshitcro).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
antimadridista kaže...

Pa to se na plejki može odavno sa shareanjem accounta. I to još bolje bez ograničenja i oboje možete igrati istu igru u isto vrijeme.

Nisam radio uspredbu sa PS, nego samo naveo novi feature na steamu.

Ali ako ćemo već uspoređivati, na PS možeš shareati s jednim frendom (odnosno konzolom) i to sa "hackom" gdje tvoja konzola na kojoj ustvari igraš nije primarna (što je apsurdno). A na steamu možeš imati 6 usera u familyu bez ikakvih hackova, primarnih sekundarnih PCeva i nepotrebnih pitanja o primarnim i sekundarnim accountima ;-)

Isto tako vidiš lijepo sve igre na jednom mjestu bez prebacivanja na druge accounte. Ma milina.

No, nema veze.

Poruka je uređivana zadnji put danas u 11:48 (Bitanga).
14 godina
Osobno mi je puno bitnije da mogu s frendom shareati igru koju igramo skupa u isto vrijeme što na Steamu nije moguće. Ali sve zavisi individualno što je nekome potrebno.
16 godina
deepshitcro kaže...
Ne kuzim ove probleme sa bukom kod igranja fizickih igara. Meni osim pocetnog loadanja ne buci uopce, a ps je gotovo necujan kod online igara takodjer... Ocito sam potrefio dobar vent.

Ne buči ventilator nego čitač dok vrti disk unutra...i da, ne buči konstantno, ali kada buči čuje se kao turbina, a bez diska je non stop tišina 

Poruka je uređivana zadnji put danas u 11:57 (lobotomac90).
10 godina
Sony PlayStation 5

Jeste imali ovaj problem na slici?

wifi radi ok ali kablo ne.

Origin_Steam: hrka11
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
hrka11 kaže...

Jeste imali ovaj problem na slici?

wifi radi ok ali kablo ne.

Sigurno je puno ljudi imalo taj problem.

Nego reci ti nama što si sve provjerio?

10 godina
Bitanga kaže...

Sigurno je puno ljudi imalo taj problem.

Nego reci ti nama što si sve provjerio?

ma mislio sam ako ima neka glupa caka da zajebava,logično da osnovne stvari prvo provjerim nego upitam..rucne postavke za vezu,automatske,drugi DNS,drugo kablo itd...mislim nije cak toliko ni bitno nego skidam igru trenutno pa bi valjalo da je full brzina skidanja,ovako me preko wifija zakine,umjesto 90mbps mjeri 50-60mbps.

Nego,je li ima nesto od igara da vrijedi sada uzeti na ovom sale-u ili je popust kao i svaki do sada? God of war ovaj novi mi je lagano dosadio nije toliko zanimljiv kao prošli nastavak.Cyberpunk,ghost of Tsushima,sekiro.Mislim se nesto od tog uzeti.

Origin_Steam: hrka11
Poruka je uređivana zadnji put danas u 12:42 (hrka11).
16 godina
Ja si mislim ostaviti PS Plus Premium, budući da sam kupil Portal, a idu u tom smjeru.

Samo očekujem neki popust, PlayStation mi vječito nekaj na mail šalje - bude valjda i popust.
Samo je problem kaj mi ističe tek 31.1.25.

Baš sam kompletiral Astro Playroom i iskoristil bodove za 10€ - sad me bi Astro Bot koštal 49€, kaj još uvijek nije malo ali možda se odlučim.
Nije hitno.

Još su mi za oko zapeli NBA 2K25+Top Spin 2K25 bundle, No Man's Sky i Metaphor ReFantazio - budući da mi je Persona 5 jedna od najboljih igara uopće, i to je veliki kandidat.
Moj PC  
0 0 hvala 0
7 godina
Sony PlayStation 5

Nabijem ja nove igre na k! 

Mali rant. Jedan od razloga zašto sam prestao igrati Warzone je onaj užasni uvodni menu, gdje ti stalno iskaču neki paketi, sezone, kupi ovo, kupi ono, otvori ovo, zatvori ono. Užas. Ja samo želim odigrati partiju, ubiti par ljudi i onda ići dalje kroz dan. Znači taj menu ima vibe onih opskurnih internet stranica sa milijun popup-ova i reklama. I sada si instaliram trial verziju Diabla 4, pošto si nešto razmišljam možda kupiti. Ista stvar, kreiraj profil tamo, stisni vamo, nova sezona ovdje, kupi DLC tamo, otvori paket, upgrejdaj lik. Užas. Ja stvarno nemam snage i volje prolaziti kroz to. 

Volim ući u igru i imati izbor: New game i Continue game. Old school sam, šta da kažem. 

Poruka je uređivana zadnji put danas u 14:45 (Vandit).

6 0 hvala 4
8 godina
lobotomac90 kaže...
deepshitcro kaže...

Ne buči ventilator nego čitač dok vrti disk unutra...i da, ne buči konstantno, ali kada buči čuje se kao turbina, a bez diska je non stop tišina 

Čitač se baš bolesno glasno čuje kad učitava igru, najgore mi je kad navečer palim iz resta, tridesetak sekundi slusam ultra glasnu turbinu.

12 godina
Vandit kaže...

Nabijem ja nove igre na k! 

Mali rant. Jedan od razloga zašto sam prestao igrati Warzone je onaj užasni uvodni menu, gdje ti stalno iskaču neki paketi, sezone, kupi ovo, kupi ono, otvori ovo, zatvori ono. Užas. Ja samo želim odigrati partiju, ubiti par ljudi i onda ići dalje kroz dan. Znači taj menu ima vibe onih opskurnih internet stranica sa milijun popup-ova i reklama. I sada si instaliram trail verziju Diabla 4, pošto si nešto razmišljam možda kupiti. Ista stvar, kreiraj profil tamo, stisni vamo, nova sezona ovdje, kupi DLC tamo, otvori paket, upgrejdaj lik. Užas. Ja stvarno nemam snage i volje prolaziti kroz to. 

Volim ući u igru i imati izbor: New game i Continue game. Old school sam, šta da kažem. 

Slazem se skroz.

http://www.forum.hr/showthread.php?t=1017619&page=24
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice