kako sam se shebo :) uopce nisam gledao. Kupio sam klincima ps5 pro i nadobudno astro bota :) kad ono ovo shranje nema citac :) i sad hocu kupit citac nigdje ga nema...
Show
kako sam se shebo :) uopce nisam gledao. Kupio sam klincima ps5 pro i nadobudno astro bota :) kad ono ovo shranje nema citac :) i sad hocu kupit citac nigdje ga nema...
Show
Tako sam i napravio :)
dakle necu niti kupovati disk za uredaj ko ga sljivi
Tako sam i napravio :)
dakle necu niti kupovati disk za uredaj ko ga sljivi
Niti ga nema za kupiti nigdje.
Misliš niti ga ima igdje za kupiti ?
koliko vidim, ima ga u gamer shopu za 144 eura
Misliš niti ga ima igdje za kupiti ?
Pa ne baš, baš mislim da ga "niti nema nigdje za kupiti".
niti ga ima igdje = niti ga nema nigdje
U svakom slučaju... nema ga za kupiti.
koliko vidim, ima ga u gamer shopu za 144 eura
Eh, propala mi spika :-)
Fina cifra.
Nema ga nigdje još, ja sam gledao jer sam navikao na trampanje i prodaju igara, te se čitač može naći jedino od scalpera koji ga prodaju za 150 eura cca.
Ja sam odustao od potrage za istim do daljnjeg, a čak mi je i super što je konzola nečujna s obzirom da ne vrti disk unutra, base model kada upalim,a disk ostao unutra, imao sam nekada osjećaj da će Sony poletit do plafona
ja sam odustao jer mi se za 150 eura ne isplati
za obicni ps5 sam u 4 godine uzeo 5-6 igri, i nakon sta sam ih presao prodao za 30 eura manje. znaci da bi mi se "isplatio" nakon 5 igri. ali mi se vise neda zajebavam s prodajom igri.
takoder ako kupim igru day1 s namjerom da je prodam, pokusavam zuriti da sta prije prodam, i onda se zasitim igre jer je previse ili prebrzo igram.
vecinu igri kupujem na snizenju, ili nove kupim i sharam s bratom pa je cijena 50% manja
Krenuo sam igrat Clear Sky na master težini i kad sam stigao do Cordona, pa još malo, skužio sam da sam počeo na sekundarnom accountu. Ne da mi se sad ispočetka na primarnom.
Može li se save prebacit na primarni da tam samo nastavim?
Dolaskom blagdana riješih se napokon i PS+ pretplate. Mislim da me više neće vidjeti. Kroz niz godina "ovisnosti" shvatio sam da od toga imam više štete nego koristi.
Ogromna većina onoga što dolazi na PS+ me uopće ne interesira. Onaj sitan postotak koji me zanima samo mi stvara anksioznost/FOMO da moram probati i odigrati dok ne ode iz ponude.
Na kraju kroz godinu instaliram 20-30 igara, igram dva-tri sata i ostavim. Svih ovih godina mislim da nisam do kraja odigrao više od dvije igre sa PS+. Nakon što sam otkazao pretplatu s diska sam obrisao valjda 20 igara, od kojih nijedna nema više od par sati gameplaya.
Odsad pa nadalje sâm diktiram tempo, kad ću i koliko nešto igrati i po kojoj cijeni platiti. Ionako već neko vrijeme planiram posve novi PC, Steam je daleko bolji izbor od PS Storea.
slazem se
ps+ srednji rang je dobar za nove igrace jer imaju dosta dobrih igri u katalogu
obicni ps+ za ljudi koji igraju online igre kao fifa/nba/cod
i ps+ premium za ljude koji zele streamat s ps handheld
kako mi istekla extra pretplata sam je prekinuo, i downgradao na obicnu, jer nisam koristio nis kataloga, sve sta me interesiralo sam kupio davno prije nego je doslo na katalog
Imao sam i PC Game Pass ranije, također otkazao nakon par mjeseci. Izlaze nove igre, ali to je jedina razlika. Ni tamo me ne zanima većina toga, a anksioznost je i dalje tu.
Ovako sam "svoga tela gospodar", kupim ono što me zaista zanima i odigram, value for money daleko veći. Ne mora sve na svijetu biti "na pretplatu".
Imao sam i PC Game Pass ranije, također otkazao nakon par mjeseci. Izlaze nove igre, ali to je jedina razlika. Ni tamo me ne zanima većina toga, a anksioznost je i dalje tu.
Ovako sam "svoga tela gospodar", kupim ono što me zaista zanima i odigram, value for money daleko veći. Ne mora sve na svijetu biti "na pretplatu".
Bas tak. Gamepass se po meni jedino isplati sa onim turskim forama na par godina za sitnu lovu.
Moral bi bit lud da placam mjesecnu pretplatu i onda jos moram kupovat igre koje me stvarno zanimaju. Tko uopce stigne sve to odigrat ?
...Steam je daleko bolji izbor od PS Storea.
Yup, a i osim povoljnijih cijena, nedavno je postao još bolji otkako su unaprijedili Friends & Family sharing, da se može igrati istovremeno iz tuđeg librarya nešto što vlasnik trenutno ne igra. Prije je cijeli tvoj library bio zaključan kad si nešto igrao. Top spika kad djeca imaju svoje steam accounte i isto kupuju igre.
Makar mislim da ću se truditi još manje igrati iduće godine. U zadnje vrijeme mi je krivulja zadovoljstva kod nove igre uvijek ista: igram par sati oduševljeno, skužim mehanike, vidim kud to vodi i da je playtime preogroman za zabavu koju ću dobiti i cijenu koju ću platiti, završavam igru na silu radi OCD-a (sreća pa nemam OCD i na achievemente) i onda dođe razočaranje što sam uopće kupio (makar to bilo na akciji). A cijelo vrijeme razmišljam još kako spržiti novce na još bolji monitor, grafičku i sl. A uopće mi ne treba.
Zato imam više vremena za druge aktivnosti. Ove godine sam odigrao 2 igre, a pročitao 34 knjige (i platio ih digitalno legalno skoro isto kao i te dvije igre).
Godine idu, stari se :)
...Steam je daleko bolji izbor od PS Storea.
Yup, a i osim povoljnijih cijena, nedavno je postao još bolji otkako su unaprijedili Friends & Family sharing, da se može igrati istovremeno iz tuđeg librarya nešto što vlasnik trenutno ne igra. Prije je cijeli tvoj library bio zaključan kad si nešto igrao. Top spika kad djeca imaju svoje steam accounte i isto kupuju igre.
Pa to se na plejki može odavno sa shareanjem accounta. I to još bolje bez ograničenja i oboje možete igrati istu igru u isto vrijeme.
Pa to se na plejki može odavno sa shareanjem accounta. I to još bolje bez ograničenja i oboje možete igrati istu igru u isto vrijeme.
Nisam radio uspredbu sa PS, nego samo naveo novi feature na steamu.
Ali ako ćemo već uspoređivati, na PS možeš shareati s jednim frendom (odnosno konzolom) i to sa "hackom" gdje tvoja konzola na kojoj ustvari igraš nije primarna (što je apsurdno). A na steamu možeš imati 6 usera u familyu bez ikakvih hackova, primarnih sekundarnih PCeva i nepotrebnih pitanja o primarnim i sekundarnim accountima ;-)
Isto tako vidiš lijepo sve igre na jednom mjestu bez prebacivanja na druge accounte. Ma milina.
No, nema veze.
Ne buči ventilator nego čitač dok vrti disk unutra...i da, ne buči konstantno, ali kada buči čuje se kao turbina, a bez diska je non stop tišina
Jeste imali ovaj problem na slici?
wifi radi ok ali kablo ne.
Sigurno je puno ljudi imalo taj problem.
Nego reci ti nama što si sve provjerio?
Sigurno je puno ljudi imalo taj problem.
Nego reci ti nama što si sve provjerio?
ma mislio sam ako ima neka glupa caka da zajebava,logično da osnovne stvari prvo provjerim nego upitam..rucne postavke za vezu,automatske,drugi DNS,drugo kablo itd...mislim nije cak toliko ni bitno nego skidam igru trenutno pa bi valjalo da je full brzina skidanja,ovako me preko wifija zakine,umjesto 90mbps mjeri 50-60mbps.
Nego,je li ima nesto od igara da vrijedi sada uzeti na ovom sale-u ili je popust kao i svaki do sada? God of war ovaj novi mi je lagano dosadio nije toliko zanimljiv kao prošli nastavak.Cyberpunk,ghost of Tsushima,sekiro.Mislim se nesto od tog uzeti.
Nabijem ja nove igre na k!
Mali rant. Jedan od razloga zašto sam prestao igrati Warzone je onaj užasni uvodni menu, gdje ti stalno iskaču neki paketi, sezone, kupi ovo, kupi ono, otvori ovo, zatvori ono. Užas. Ja samo želim odigrati partiju, ubiti par ljudi i onda ići dalje kroz dan. Znači taj menu ima vibe onih opskurnih internet stranica sa milijun popup-ova i reklama. I sada si instaliram trial verziju Diabla 4, pošto si nešto razmišljam možda kupiti. Ista stvar, kreiraj profil tamo, stisni vamo, nova sezona ovdje, kupi DLC tamo, otvori paket, upgrejdaj lik. Užas. Ja stvarno nemam snage i volje prolaziti kroz to.
Volim ući u igru i imati izbor: New game i Continue game. Old school sam, šta da kažem.
Ne buči ventilator nego čitač dok vrti disk unutra...i da, ne buči konstantno, ali kada buči čuje se kao turbina, a bez diska je non stop tišina
Čitač se baš bolesno glasno čuje kad učitava igru, najgore mi je kad navečer palim iz resta, tridesetak sekundi slusam ultra glasnu turbinu.
Nabijem ja nove igre na k!
Mali rant. Jedan od razloga zašto sam prestao igrati Warzone je onaj užasni uvodni menu, gdje ti stalno iskaču neki paketi, sezone, kupi ovo, kupi ono, otvori ovo, zatvori ono. Užas. Ja samo želim odigrati partiju, ubiti par ljudi i onda ići dalje kroz dan. Znači taj menu ima vibe onih opskurnih internet stranica sa milijun popup-ova i reklama. I sada si instaliram trail verziju Diabla 4, pošto si nešto razmišljam možda kupiti. Ista stvar, kreiraj profil tamo, stisni vamo, nova sezona ovdje, kupi DLC tamo, otvori paket, upgrejdaj lik. Užas. Ja stvarno nemam snage i volje prolaziti kroz to.
Volim ući u igru i imati izbor: New game i Continue game. Old school sam, šta da kažem.
Slazem se skroz.