isto razmisljam o vracanju, danas mi je zadnji dan pa moram odlucit a posto mi optika dolazi tek sljedeci tjedan nemogu probati, dal ima netko da mu dobro radi
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
isto razmisljam o vracanju, danas mi je zadnji dan pa moram odlucit a posto mi optika dolazi tek sljedeci tjedan nemogu probati, dal ima netko da mu dobro radi
Po tko zna koji put, link prema van nema veze dok igraš lokalno tj. dok su PS5 i Portal na istom routeru/mreži (PS5 idealno na gigabit linku, Portal na 5 ghz wifi). Lokalna mreža je ključna u tom slučaju, link prema van je bitan jedino ako si van te mreže.
Ja sam isprobao sa Remote Play i nisam bio zadovoljan. Rocket League je neigriv manje više, a sporije SP igre su donekle OK ali ima stutteringa, input laga i slično. Mikrotik nije baš poznat po vrhunskom wifi
pa da, ali dobivam drugi ruter koji ima gigabitni lan i wi fi 5 ghz, a za van mi nije toliko bitno, al sve mi se cini da to nikad nebude dobro radilo
Ja ne kužim što se čudite, pa bile su neke recenzije već pred neko vrijeme i rečeno je da mobiteli i tableti rade puno bolje od samog Portala.
I vidim da je netko i tu došao do istog zaključka kada je probao.
Spojiš DS preko BT na mob/tablet i lupaš.
Ne trošiš lovu na niš dodatno.
Pa čudim se što nije normalno da Sony izbaci uređaj namijenjen sa streming od 200 eura koji radi lošije od mobitela.
Definitivno tako nije trebalo biti, a druga stvar, meni nikako nije opcija igrati se na mobitelu jer imam mobitel od 150 eura sa duplo manjim ekranom od Portala, tako da nije stvar namjene, nego same izvedbe uređaja koji bi bio odličan da radi kako treba.
probao i preko mobitela i tableta i isto sranje, s tim da na njima max rezolucija je 720p
Ček, jel se može mobitelom dok si negdje vani igrat kao sa portalom? Ili je to samo dok je i mob spojen na kućnu mrežu?
Mozes i sa laptopom ali meni osobno je dosta losije radilo nego portal
Pozdrav.
Jel mi može netko opisati postupak ?
Imam ps5 i ps plus pretplatu.
Frend ima Ps4 .
step by step opis
Kako skinuti neke igre sa mog ps5 profila na njegov ps4?
Hvala unaprijed
Pozdrav.
Frend ima Ps4 .
step by step opis
Hvala unaprijed
On unese tvoj profil na svoj ps4. Kada to napravi uđe u tvoj acc skine igre koje želi i onda ode na svoj profil i igra. Nema puno step by step.
Pozdrav.
Frend ima Ps4 .
step by step opis
Hvala unaprijed
Da, čudno mi je da nema već tisuće takvih uputa na internetu... oh, wait... ima!
Pozdrav,
postoji li mogucnost da se pulse 3D slušalice spoje na TV?
Pozdrav,
https://www.google.com/search?q=connect+pulse+3d+to+tv&oq=connect+pulse+3d+to+tv
Javite ako treba još kome pomoći.
Pozdrav,
Radi ti top, spoji dongle u TV i radit će. Probao sam sa Sony TV, ne sječam se jesam li sa Samsungom uspio.
God of War Gameplay, Ghost of Tsushima pristup priči, Murdered soul suspect atmosfera i duhovi.
Neznam kako bolje opisati ovu igru ali nista slicno ovome nisam igrao.
Obratite pozornost na ovu igru, dosta kvalitetna Dark fantasy igra.
Drustvo kratko pitanje imam primarni US account svoj i sad napravio novi HR account zbog cyberpunka da dobijem update za ps5... jel mogu sad na.ovom novom HR accountj ukljuciti onu opciju consol sharing (ili kako se vec zove) i da cyberpunk igram na svom primarnom profilu?
Pozdrav,
Radi ti top, spoji dongle u TV i radit će. Probao sam sa Sony TV, ne sječam se jesam li sa Samsungom uspio.
Jbg meni nece da radi na Samsungu
PlayStation je kupljen prije par mjeseci, izgled jako dobar kao iz dućana. Sve uredno radi. Ima račun, kutiju i garanciju.
Uz njega dolazi 4 kontrolera nova, stanica za punjenje, godinu dana PS+ Premium, 11 igri, dodatni SSD od 2TB i PS5 Pulse 3D Wireless Headset. Bežična kompatibilna tipkovnica za igre koje podržavaju tastaturu te bežični kompatibilni miš koji je također namijenjen za igre koje podržavaju miš.
Konzola se može doći pogledati da se i sami uvjerite da je sve u redu. Iz Novog Zagreba sam.
Igre na accountu su sljedeće:
- Hogwarts Legacy
- Call of Duty® MW III (jako puno skinova otključanih)
- Marvel’s Spider-Man 2
- Red Dead Redemption 2
- God of War Ragnarök
- EA SPORTS FC™ 24
- EA SPORTS™ WRC
- Crash Bandicoot™ 4: It’s About Time
- Sackboy: A Big Adventure
- Spyro™ Reignited Trilogy
- Kao the Kangaroo
1000 EUR
Imaš oglasnik za to. Nemoj spamati temu.
A moglo bi ti se dogoditi da ih i tu izgubiš.
Prodano sve osim 2 kontrolera, fala :)
Edit: otišlo sve.
40 min traje i pokazat će 15+ igara
Playstation Plus mi je od danas na snizenju (samo godisnja pretplata):
- Premium - 33% = €101.83
- Extra - 43% = €71.81
Moja pretplata je istekla 27/12/2023 i od tad do sad nisam imao nikakve popuste.
Ovo snizenje vrijedi do 11/02/2024.