Sony PlayStation 5 izdvojena tema

poruka: 29.025
|
čitano: 6.419.951
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
2 godine
neaktivan
Re: Sony PlayStation 5
crocro23 kaže...
Tincha kaže...
crocro23 kaže...

Znači nitko u HR ne može kupiti ništa na storeu jer on ne postoji i dalje

https://store.playstation.com/en-hr/pages/deals

Prebacili su nas u eure, ali store i dalje ne radi niti bude uskoro. Koliko vidim 1.1.2024 tek. Znači nema akcija za Hrvatsku.

Samo za info, ja sam prekjučer kupio igru preko storea i platio direkt Visom, dakle bez nadopune walleta i sve je prošlo ok.

Možeš kupit, ali ne možeš kupiti ništa na akcijama, nemaš pristup dealsima, znači kupio si normalnu cijenu, nemaš black friday, nemaš nikakav sale. Tako da, nisi kupio ništa povoljno.

Black friday ide tek od sutra, onda ćemo vidjet. A di ćeš bolje uštede nego kad ništa ne potrošiš.

7 godina
Nemo nemo kaže...
gnautix kaže...
manipulator kaže...
gnautix kaže...
manipulator kaže...
Bitanga kaže...
manipulator kaže...

Do neki dan sam kupovao i dodavao gift cardove sa G2a.com bez ikakvog problema .Danas pokušam dodati 100€ da i izbacuje mi da je limit Walleta i da ne mogu ?? Gledao sam malo online za tu grešku ne mogu naći ništa specifično ,samo 1 user ima ,nema djecihih accountova dodatnih .Moze pomoć 

Čitaj gore iznad.

Pročitao sam cijelu stranicu ,no ne vidim nigdje problem kao moj ...?

Sve preko cca 50e ne radi. Pise wallet limit, probao sam 10 pa 20 i 30 radili su, 60 ne radi i pitanje je kada ce. Ako zoves support pitaju racun (nadam se da je G2A racun valjan).

Imam g2a racun i kod je valjan 100% jer sam kontaktirao prvo G2a support i rekli su da je kod valjan,za Hrvatsku je i u eurima je a i kad ga dodam piše 100€ samo ga ne mogu reedem..  :(

Sta onda Radit ? Sačekati ili ?

Poz, probao sam sad opet onaj svoj od 60 i uspjelo je. Probao sam znaci preko kompa nakon sto se logiras u svoj acc i onda redeem code (ne na konzoli). 

Ja sam zvao suport, poslao im na mail scan vaučera i računa i oni su mi unijeli iznos vaučera u wallet. Barem sam takav mail dobio od njih i od Sonya. Točno budem znao kad dođem doma i upalim PS.

Kupio igru novcima iz walleta! Izgleda su uspjeli Sony-u "objasniti" da je 100€ =100€ a ne 750!

11 godina
Sony PlayStation 5

Evo nekoliko Black friday popusta iz japana 

Tesko da cemo imati digitalne popuste u hrvatskoj, ali zato je tu santa domenica i ostali

20% OFF: Lies Of P, Payday 3, AC Mirage

30% OFF: Lords of the fallen, Final Fantasy 16, Remnant 2, Street Fighter 6

40% OFF: Ragnarok, Jedi Survivor, Diablo 4

50% OFF: EA FC 24, Immortals Of Aveum

Moj PC  
0 0 hvala 1
3 godine
neaktivan

https://www.playstation.com/hr-hr/deals/black-friday/

imamo i mi popuste ali se ne mogu prijaviti na račun... 

dobijam error da se nije moguće povezati sa poslužiteljom

Poruka je uređivana zadnji put pet 17.11.2023 9:49 (Vive24).
17 godina
Vive24 kaže...

https://www.playstation.com/hr-hr/deals/black-friday/

imamo i mi popuste ali se ne mogu prijaviti na račun... 

dobijam error da se nije moguće povezati sa poslužiteljom

To je samo za dvije konzole deal.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
8 godina
Sony PlayStation 5

Hahaha pa stvarno nema black friday popusta na hr store-u. 

Gledam na USA store-u, mislim da ću uzeti Cyberpunk i GoW Ragnarok.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Sony PlayStation 5

Vidim na njemačkom storu FC24 na 50%, jel to mogu uzet ili ima kakvih prepreka/caka?

0 0 hvala 0
14 godina
Sony PlayStation 5

Sta nije rečeno da sutra ide popust 18.11.2023.

0 0 hvala 0
7 godina
protjeran
Gale92 kaže...

Sta nije rečeno da sutra ide popust 18.11.2023.

Kome i na koji nacin je receno?

Zasto sutra, bas me zanima?

Ne bih se previse nadao tome, mislim da je netko nesto krivo shvatio.

15 godina
Sony PlayStation 5

Nema ništa, rekao sam vam, neće popravit na vrijeme, neće sigurno ni do kraja 2023. Nema akcija, dealova, ništa za HR račune. Kupite ionako bolje fizičke igre. Eno po 9 eura na stotinu naslova ps5 i ps5. Ozone provjerite, gamershop, između ostalog. Igru kupiš za 10 eura, kasnije prodaš za toliko. Jebeš digitalne.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
crocro23 kaže...

Nema ništa, rekao sam vam, neće popravit na vrijeme, neće sigurno ni do kraja 2023. Nema akcija, dealova, ništa za HR račune. Kupite ionako bolje fizičke igre. Eno po 9 eura na stotinu naslova ps5 i ps5. Ozone provjerite, gamershop, između ostalog. Igru kupiš za 10 eura, kasnije prodaš za toliko. Jebeš digitalne.

Otvaranje US accounta je doslovno par minuta posla.

Jebeš fizičke igre.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
15 godina
Sony PlayStation 5

Kako se to otvori ?

NBA - I love this game !!

0 0 hvala 0
17 godina
mac23 kaže...

Kako se to otvori ?

Uzmeš novu gmail adresu (moguće da radi i sa ono + forom u mailu) i odeš na US PSN sajt, registriraš se, upišeš neku US adresu (portland oregon npr), kupiš PSN kod na pcgamesupply, g2a i sl., topupaš account, kupiš igru.

Dodaš novi account na PS konzolu, skineš igru i igraš sa svojim HR accountom ili kojim god.

14 godina
Bitanga kaže...
crocro23 kaže...

Jebeš fizičke igre.

Uf, ne znam. Nisam od deluxe editiona, al ovo izgleda slasno:

https://twitter.com/larianstudios/status/1725200049179607123/photo/1

11 godina
Evo vam Najbolji Black Friday Popusti po Europskim cijenama.
Po meni dosta visoke cijene, ove nove igre su 20-30% popusta.
PS Plus popust je samo za nove korisnike.
Kod nas ce biti popusti na konzole i fizicke igre. Mozemo zaboraviti na popuste.
Predlazem vam da otvorite USA account kako bitanga kaže, puno su jeftinije igre.
Moj PC  
2 0 hvala 2
6 godina
Sony PlayStation 5

Radi toga sam ja jos prije otvorio indijski account. Tamo su jos jeftinije igre. A top up za wallet kupujem na indijskom amazonu

0 0 hvala 0
17 godina
Sony PlayStation 5

isto najvise igri imam na americkog accu, jer su cijene povoljno i lako kupit bonove

ali planiram uzet HR acc samo radi igranja online, jer neke igre me spajaju na americke servere kao gt sport/7

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Bitanga kaže...
crocro23 kaže...

Jebeš fizičke igre.

Da, samo sumnjam da si odigrao 20-30+ novih naslova u 2023, a ako jesi dao si min 2000 € za njih i ne možeš ih prodati. Ja ih prodam ili zamjenim, u gubitku 10 € do 15 € po igri. Lako onima što kupe 3 igre godišnje, takvi su nebitni i za Sony, a i ovdje u raspravi.

14 godina
Sony PlayStation 5

Ma kakve vražje digitalne igre, da je PlayStation digital-only vratio bi se na PC.

Iz inata neću kupiti Alan Wake II iz PS Store-a, pogotovo ne Hrvatskog. Rađe ću kupiti second hand account ili od onih preprodavača.

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
crocro23 kaže...

Da, samo sumnjam da si odigrao 20-30+ novih naslova u 2023, a ako jesi dao si min 2000 € za njih i ne možeš ih prodati. Ja ih prodam ili zamjenim, u gubitku 10 € do 15 € po igri. Lako onima što kupe 3 igre godišnje, takvi su nebitni i za Sony, a i ovdje u raspravi.

Nisam, zašto bih kupio ili igrao 20-30 novih naslova u 2023. Ne bih mogao niti nabrojati 20-30 novih naslova, a i nema potrebe da kupujem jer nisam odigrao ni ono što već imam... a niti imam vremena toliko.

20-30 naslova da je svaki u prosjeku 40h-60h to je svakodnevno igranje cijelu godinu po 4h dnevno. 

A ionako se ne igram na playki nego uglavnom na PCu. Kupujem na akcijama, a puno toga i besplatno dobijem. A i igram igre koje traju godinama, a ne interaktivne pričice.

Za toliko koliko si ti u gubitku na preprodaji ja kupim igru na akciji i onda ju imam do daljnjeg.

Poruka je uređivana zadnji put pet 17.11.2023 18:30 (Bitanga).
17 godina
Sony PlayStation 5

meni je najveci problem kada kupim novu igru na ps5 koju planiram proci i prodati, previse zurim s igrom i silim se vise nego obicno samo da ne izgubim 10 eura. strasna psihologija

najbolje biti patient gamer i kupovat na debelom popustu kada se ispatchiraju igre, i mozda s pokojim ektra DLCom

recimo sada je najbolje vrijeme za ubost Cyberpunk tko nije igrao :)

Poruka je uređivana zadnji put pet 17.11.2023 18:36 (Gemmy).
Moj PC  
5 0 hvala 0
17 godina
Gemmy kaže...

meni je najveci problem kada kupim novu igru na ps5 koju planiram proci i prodati, previse zurim s igrom i silim se vise nego obicno samo da ne izgubim 10 eura. strasna psihologija

najbolje biti patient gamer i kupovat na debelom popustu kada se ispatchiraju igre, i mozda s pojim ektra DLCom

recimo sada je najbolje vrijeme za ubost Cyberpunk tko nije igrao :)

Pa da, to sad i planiram ubost (za PC ofc), al pričekat će još na New Year sale.

17 godina
Sony PlayStation 5

Ove godine sam na PSNu kupio jednu jedinu igru, jer su klinci htjeli:

Spiderman 2

Prošle godine je to bilo 5 igara:

Horizon Forbidden West

Elden Ring

Gran Turismo 7

God of War

Sonic Frontiers

Moj PC  
3 0 hvala 0
11 godina
Nitko nikad ne pise o indie igrama.
Ja sam bas uzivao u

Dredge,
Cocoon,
Planet of Lana,
Chants of Sennaar.

Jedino mi Sea of stars nije bio nesto jer ne volim takve RPG igre.

Pisite malo o indie naslovima, mozda nekime date ideju za slijedecu igru.
Moj PC  
2 0 hvala 1
13 godina
Sony PlayStation 5

Koliko je teško ili lagano očistiti konzolu i promjeniti pastu? Redovno to radim na pcu, laptopu, ali nisam nikada ni na jednoj konzoli radio. Prošla mi je garancija pa reko bilo bi dobro obaviti čišćenje i zamjenu paste

0 0 hvala 0
2 godine
neaktivan
sstrmi kaže...

Koliko je teško ili lagano očistiti konzolu i promjeniti pastu? Redovno to radim na pcu, laptopu, ali nisam nikada ni na jednoj konzoli radio. Prošla mi je garancija pa reko bilo bi dobro obaviti čišćenje i zamjenu paste

Ovisi kolko si vješt i dal znaš kaj radiš.

Nije pasta nego liquid metal pa ukoliko ti konzola radi normalno nema razloga da mijenjaš, eventualno ga razmazati.
Dosta ti je da počistiš prašinu ak ti se nakupila na fanu i/ili heatsinku.
Ak baš hoćeš mijenjat pogledaj si par videa na jubitou pa odluči jel ti se da zabavljat s tim.

15 godina
sstrmi kaže...

Malo ispuši konzolu i očisti ventilator. Dalje otvaranje konzole ti nije preporučljivo. 

XBOX: RENZOR GT 01
14 godina
Sony PlayStation 5

I sta nema u nas Hrvata "popusta"... sad gledam i ništa... čini se kako ona šuškanja da će se pojaviti 18.11. nisu bila točna....

0 0 hvala 0
13 godina
Gale92 kaže...

I sta nema u nas Hrvata "popusta"... sad gledam i ništa... čini se kako ona šuškanja da će se pojaviti 18.11. nisu bila točna....

Nema. Ja sam evo van sebe cijeli dan jučer i danas. Neću potrošiti ništa i Sony neće dobiti moj novac. 

Origin: klemp0, Steam: Klempo, Battle.net: Klempo, Uplay: klemp0
2 godine
neaktivan
Gale92 kaže...

Šta će Hrvatima popusti, Hrvati rade za 8000€ mjesečno, popusti su za sirotinju.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice