Sony PlayStation 5 izdvojena tema

poruka: 29.065
|
čitano: 6.455.946
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Sony PlayStation 5
Ovi iz Rockstara nisu normalni. 50 eura za Red Dead Redemption (prva igra) koja je na kraju čisti port PS3 verzije i nema nikakvih napredaka niti se spominje 60 fps...

Kakvo razočarenje nakon što se pumpao hype sa remasterom/remakeom. Na kraju govno.
Na Xboxu sam nedavno kupio RDR disk za Xbox 360 za 10-ak eura i na Series X radi u 4k rezoluciji. Oni će sad ovo na Playstationu i Switchu prodavati za 50 eura.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put pon 7.8.2023 19:22 (antimadridista).
Moj PC  
2 0 hvala 0
2 godine
protjeran
antimadridista kaže...
Ovi iz Rockstara nisu normalni. 50 eura za Red Dead Redemption (prva igra) koja je na kraju čisti port PS3 verzije i nema nikakvih napredaka niti se spominje 60 fps...

Kakvo razočarenje nakon što se pumpao hype sa remasterom/remakeom. Na kraju govno.
Na Xboxu sam nedavno kupio RDR disk za Xbox 360 za 10-ak eura i na Series X radi u 4k rezoluciji. Oni će sad ovo na Playstationu i Switchu prodavati za 50 eura.

Ako ne bude 60FPS to je će biti teži smijeh. Jedino gore od ovog je biti PC gamer koji su opet dobili k u usta.

15 godina
Ne vjerujem da je 60 fps jer se u traileru vidi ista grafika iz PS3 verzije i uopće se ne reklamira 60 fps. To bi sigurno naveli u traileru kao reklamu. Dakle čisti port sa PS3.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
17 godina
Sony PlayStation 5

Drago mi je zbog Switcha. Možda tamo odigram.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
Poruka je uređivana zadnji put pon 7.8.2023 19:41 (Bitanga).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Sony PlayStation 5

A kaj očekivati od njih kad još nisu RDR 2 za PS5 otključali na 60 fpsa...znaju naplatiti, ljudi plaćaju punu cijenu pa zakaj ne kad se nudi zarada na tacni 

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
Znaci Ovaj RDR nije ni remake, ni remaster, vec obican refresh na novijim konzolama. 30fps i dostupno na switchu ali ne i na pcu, to vam sve govori. Koja sramota i mlacenje para na ničemu.
Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
Sony PlayStation 5

Baš sam jučer naletio na ovaj meme :-D Prikladan je.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
Moj PC  
11 0 hvala 0
11 godina
Ako nista drugo bar znamo da ce GTA 6 izaći na slijedeće 3 Playstation konzole, a sudeci po glasinama, prvo nam dolazi GTA 4 cash grab.
16 godina
Sony PlayStation 5

GTA6 150 eura, zato jer mogu...i onda mužnja do 2035.

Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
Krenulo je beta testiranje PS5 cloud streaminga. Stream Igara u 720p, 1080p, 1440p i 4K rezoluciji bit ce uskoro dostupno svim korisnicima ps plus premiuma.
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Što je da je, prvi Red Dead je odličan i ako ništa barem će se moći odigrati na modernom HW. Ali pare im bome nedam za ovakvu debilanu. Bit će kad tad na Gamepassu.
Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Hexfire kaže...
Što je da je, prvi Red Dead je odličan i ako ništa barem će se moći odigrati na modernom HW. Ali pare im bome nedam za ovakvu debilanu. Bit će kad tad na Gamepassu.

Užasna igra, na jedvite jade sam ju završio prošle godine. Kužim zašto je bila wow tad kad je izašla, ali iz današnje perspektive tipični Rockstar smor.

I naravno da će sad ponovno zaraditi puste milijune praktički bez ikakvog truda. Nisu ludi da ulažu lovu u remaster kad to košta, a i ovak će se prodati.

11 godina
41.7 milijun prodanih PS5 konzola
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
Gogy7 kaže...

Nadam se da se više koriste od moje :-)

9 godina
Bitanga kaže...
Gogy7 kaže...

Pa pokloni ga nekome, sigurno imaš neke klince u familiji koji bi dali sve da ga imaju.

8 godina
Bitanga kaže...
Gogy7 kaže...

Moja sluzi ka punjac za mobitel zadnja 4 mj

9 godina
Ako slucajno nema u familiji, i mi bugovci smo neka vrsta familije, pa eto.....
Its just the way of it, son. We all sell our souls sooner or later.
Moj PC  
10 0 hvala 0
12 godina
Braćo moja mila, što bi reko izet
10 godina
Damir22 kaže...
Ako slucajno nema u familiji, i mi bugovci smo neka vrsta familije, pa eto.....

sada jesmo, ali ako slučajno javi da mu treba par momaka za utovarit neku šutu ili prebacit neki namještaj onda se ne poznamo

11 godina
Sony PlayStation 5

PlayStation Plus Extra Games Catalog - August 2023

Sea Of Stars | PS4, PS5

Moving Out 2 | PS4, PS5

Destiny 2: The Witch Queen | PS4, PS5

Lost Judgment | PS4, PS5

Destroy All Humans 2 Reprobed | PS4, PS5

Two Point Hospital: Jumbo Edition | PS4

Source of Madness | PS4, PS5

Cursed to Golf | PS4, PS5

Dreams | PS4

PJ Masks: Heroes of the Night | PS4, PS5

Hotel Transylvania: Scary-Tale Adventures | PS4, PS5

Lawn Mowing Simulator: Landmark Edition | PS4, PS5

Spellforce III Reforced | PS4

Midnight Fight Express | PS4

Moj PC  
5 5 hvala 5
14 godina
Bitanga kaže...
Gogy7 kaže...

Eto da ti uljepšam dan onda:

https://www.hcl.hr/vijest/igraci-playstationu-bili-aktivniji-ovog-proljeca-2022-godini-205721/

3 godine
neaktivan
Ja vise igram PS3 nego PS5. PS5 sluzi kao polica za trojku… nostalgija? nekako mi grafika nije bitna, iako imam i OLED i svasta.

5 5 hvala 0
2 godine
protjeran
Sony PlayStation 5

Sea of Stars? Jej!

August 29. Eh.

Mogli su onda komotno napisati da je to za Septembar.

2 2 hvala 0
9 godina
Sony PlayStation 5

Konzola vam je ko žena, ako dugo ne koristite već će se naći netko drugi ko se je voljan igrati na njoj.

6 0 hvala 0
17 godina
Sony PlayStation 5

Ne bum ju poklanjao... čuvat ću... jednog dana će vrijedit milijune tako očuvana.

Nego, kupio Baldur's Gate 3 , igrao noćas do 4 ujutro. Uh, koja dobra igra.

Moj PC  
6 0 hvala 0
10 godina
Bitanga kaže...

Ne bum ju poklanjao... čuvat ću... jednog dana će vrijedit milijune tako očuvana.

Eto ga na. Ja isto kupio prekjučer, vrhunska igretina.

12 godina
Sony PlayStation 5

Ovo je dosao Dolby Atmos fw update danas?

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
Bitanga, de napiši nesto o igri.
Svi je hvale, nisam htio jos nista citao o njoj jer ima dosta vremena do izlaska na PS5.
@megatama, dolby je beta, tesko da je vec dostupno svima
8 godina
Gogy7 kaže...
Bitanga, de napiši nesto o igri.
Svi je hvale, nisam htio jos nista citao o njoj jer ima dosta vremena do izlaska na PS5.
@megatama, dolby je beta, tesko da je vec dostupno svima

Pridružujem se zahtjevima. Mislio sam igrati Diablo ali sam odustao iz očitih razloga. Stoga izbor pada na Baldur's Gate. 

17 godina
Bitanga kaže...

Yes, samo da nešto vidim. Tataaaaaaaaaaaaaaaaaaaa gladna sam, pe dao sam ti jest maloprije. Pogledam na sat a ono upsi dejzi.  

Osim par povrataka u WoT nisam na PC-u igrao sigurno 8g+

Poruka je uređivana zadnji put čet 10.8.2023 18:16 (Gajotres).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice