Problem je sto ih nema dovoljno, potraznja je tu i da ima konzola sigurno bi bilo vise prodanih nego PS4 u tom razdoblju.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Problem je sto ih nema dovoljno, potraznja je tu i da ima konzola sigurno bi bilo vise prodanih nego PS4 u tom razdoblju.
A i upitno je jesu li sve te završile kod gamera ili ih masa čeka na lageru kod scalpera.
Glupost. Ako te konzole stoje negdje u skladištu ne generiraju nikakav prihod. Tek kad konzola dođe do osobe koja će ju stvarno i koristiti, Sony ima financijske koristi od toga. Da su meni npr omogućili da za normalnu cijenu nabavim konzolu nakon release datea, sigurno bih potrošio barem još pola toliko u ovih godinu i pol.
Upravo stigao za 470€ 👌
Glupost. Ako te konzole stoje negdje u skladištu ne generiraju nikakav prihod. Tek kad konzola dođe do osobe koja će ju stvarno i koristiti, Sony ima financijske koristi od toga. Da su meni npr omogućili da za normalnu cijenu nabavim konzolu nakon release datea, sigurno bih potrošio barem još pola toliko u ovih godinu i pol.
Hype i potražnja su toliko veliki da se konzole prodaju, čak i po nenormalnim cijenama.
To što ćemo ti i ja i još zanemarivi postotak potencijalnih kupaca čekati normalne cijene Sony i dalje ne zanima. Jer smo velika manjina.
Da je Sonyu bilo važno da svaka konzola dobije kupca koji će ju koristiti, osmislio bi drugačiji sustav prodaje. Ni meni se ne sviđa što svatko može naručiti 100 komada konzola ili što su se trgovci sjetili bundle-ati konzolu s igrama neke od kojih me apsolutno ne zanimaju, ali što je, tu je.
Potencijalno najzanimljiviji bundle (disk verzija + dodatni kontroler, sa ili bez jedne igre) nitko ne nudi, jer je veća zarada posebno naplatiti konzolu + naplatiti dodatni kontroler.
Danas sam gledao na nabavi i PS5 s 2 igre i kamerom košta 6000 kn. Zašto nema bez bundlea? Ove scalperi manje kupuju ili?
Scalperi kupuju sve recimo Bundle sa kontrolerom i novim COD om ti je u DE 639Eura. Ali Scalperi prodaju odvojeno kontrolere i igre a odvojeno konzolu najcesce, jako puno konzola iz DE ide za Dansku i Svedsku jel oni jos vise placaju.

Da li se nekome desilo, da je kupio ps5 bundle sa 2-3 igre ali su igre posebna stavka na racunu?
Jel bi se moglo, u toj situaciji , pozvat na pravo povrata unutar 14 dana ali samo na igre?
Kolega uzeo u nekoj trgovini u KA prije mjesec dana, i sve su stavke posebno, jbg znam da je proslo pravo od 14 dana
Ako je kupio u trgovini onda ne. Vrijedi samo za online narudžbe. Da je kupljeno preko web shopa i svaka igra na računu ima naznačenu cijenu onda bi to moglo proći.

Kome je potrebna i voli taj nacin zabave nije mu ni 8k puno dati...Citam nedavno preporuke konfe, covjek trazi 1080p gaming konfu za 20k kuna. Nezamisliva cifra prije 18 mjeseci. Tako da su konzole jos ok s obzirom sto nude. Osobno nisam niti nebi dao preko 4k za konzolu (xbox imam).
Kome je potrebna i voli taj nacin zabave nije mu ni 8k puno dati...Citam nedavno preporuke konfe, covjek trazi 1080p gaming konfu za 20k kuna. Nezamisliva cifra prije 18 mjeseci. Tako da su konzole jos ok s obzirom sto nude. Osobno nisam niti nebi dao preko 4k za konzolu (xbox imam).
Mislim da je 470€ sa 2 joysticka skroz dobra cijena kad vidim po oglasniku cijene. Iz Slovenije stiglo jucer
ja kada sam prodavao konzola + dodatni kontoler, PS 5 punjač (onaj za dva kontrolera), PS4 RDR2, prodao sve skupa za 5,500kn
Otišla konzola niti 4 minute od objave oglasa.
Komentari na sinocnji State of play/GT7 show off?
Po meni, apsolutno su ispunili sva očekivanja. Poprilicno me zanima kako adaptiv triggeri rade uzivo u smislu kocenja i sl..
Sada se samo treba strpiti jos mjesec dana i onda lagano nabijati virtualnu kilometrazu..
Ovaj GT7 state of play je točno onako kako bi trebala svaka veća igra biti prikazana u najavi. Konkretno naveli sve featurse i podijelili ih po sektorima, sa brdo gameplaya i bez bullshita. Bio sam nabrijan na GT7 i prije ovoga, ali sad još duplo više.

Dupli...

Gledam video pa ne kužim što je točno novo u odnosu na GT Sport.
Čini mi se kao da su najviše vremena posvetili nebu i oblacima (nešto što Forza ima odavno), i stickerima.
No, to je svakako igra koja se kupuje day one.
Mala pomoć.
Prodajen PS4 slim sa 6 igrica na hard disku.
Jeli moguće izbrisat account da igrice ostanu?
Hvala.
Pa vratili su feature koje su imali svi GT do GTSa. Prije svega nekakva smislena kampanja, ako je tako mozemo uopce nazvati. Tuning, vizualni tuning, used car dealership....
Promjena dana/noći i vremenskih prilika je napokon implementirana u igru.
Poboljsan je livery editor i scapes mode, sto me takodjer veseli.
Nije bilo rijeci o AI, sto je najslabija tocka GTSa, iskreno se nadam da ce biti bolji. Kao ni detalji o online utrkama, odnosno Daily races modu. Pitanje je i kakva je situacija sa penalizacijom u online utrkama sad kad se FIA povukla kao partner (barem kako se cini, naime nije nigdje spomenuta u niti jednom materijalu koji je do sada izasao).
Ima tu i gluposti - onaj music rally je zesca idiotarija.
S nestrpljenjem cekam 4.3. Svaku plejku sam do sad kupovao iskljucivo zbog GTa, iskreno se nadam da me nece razocarati (a sve upucuje da nece).
Mala pomoć.
Prodajen PS4 slim sa 6 igrica na hard disku.
Jeli moguće izbrisat account da igrice ostanu?
Hvala.
Nije moguće, vlasništvo digitalne igre je vezano za account.
Čini mi se kao da su najviše vremena posvetili nebu i oblacima (nešto što Forza ima odavno), i stickerima.
Osim kaj dobivamo ray tracing, simulaciju vremenskih prilika. Promjena situacije na stazi prema sektorima i vremenskim prilikama u sektoru.
Sama pomisao da ce racing linija nakon prestanka kise bit suha je pobjeda sama za sebe.
Ocito nisi gledo video kad ne vidis nista novo.

Osim kaj dobivamo ray tracing, simulaciju vremenskih prilika. Promjena situacije na stazi prema sektorima i vremenskim prilikama u sektoru.
Sama pomisao da ce racing linija nakon prestanka kise bit suha je pobjeda sama za sebe.
Mislim, ne vidim ništa revolucionarno što nisam viđao u igrama još prije 5-6 godina. Forza Motorsport ima to sve odavno.
Kad je krenuo u videu objašnjavati kruženje vode u prirodi izgubilo mi je dozu ozbiljnosti.
No lijepo je da će GT postati bolja igra nego što je bila.
Mislim, ne vidim ništa revolucionarno što nisam viđao u igrama još prije 5-6 godina. Forza Motorsport ima to sve odavno.
Kad je krenuo u videu objašnjavati kruženje vode u prirodi izgubilo mi je dozu ozbiljnosti.
No lijepo je da će GT postati bolja igra nego što je bila.
Joj nemoj mi tu Forzu nit spominjat.
Oni imaju puno vise posle od PD da svoju igru dovedu u red. Prvo treba krenut sa voznim modelom koji nema veze bas s nicim i voznjom sa volanom, onda sa online, pit stop koji prakticki ne postoji,a s tim nit strategije u online utrkama.
S obzirom da postoji Forza Horizon nek se okrenu malo simulaciji i ozbiljnosti.

Ove godine bi se morala pojavit nova Forza Motorsport igra.
A niti je GT simulacija niti Forza.
To su Asseto Corsa i sl. igre.
Nije sve 0 ili 1
GTsport je oke sim za GT4, GT3 automobile malo se taj dozivljaj simulacije raspada kod F1, LMP klasa dok Forza uopce nema veze s vezom. U zavoju ako prođes sa dva kotaca po travi dobis ubrzanje inace normalna pojava kod nje.
Igram Assetto Corsa Competizione i to je mozda trentno najbolja simulacija za GT3/4 automobile i GTsport nije jako daleko od toga. (imas slipstream, dirty air, ciste i neciste djelove staze, temperaturu guma i kocinica... ACC naravno ima jos toga i jos detaljnije i realnije) no zvat GTsport arkadom je smijesno.
Naravno to je igra i mora bit zabavna i ne smarat previse pa rubnjaci nisu tolko izrazeni i slipstream je jak u GTsport da lakse dostignes nekog u online-u.
U Forza slipstream uopce ne postoji. Voznja volanom je banana.
Online je banana, tu su debelo ispod GTSport.
Kvantitetu ima, ali fali tu kvalitete.
Ti vremenski uvjeti su bili oke kad je igra izasla, al sad ce to morat poboljsat. One lokve koje se pojavljuju bezveze na stazi nadam se da ce maknut tj. stavit da se pojavljuju tam gdje treba.
Jedva cekam da vidim kaj ce FM8 imat za ponudit. Nadam se da ce bolji vozni model i online. Malo pravog motorsporta u taj njihov motorsport :)
Nije sve 0 ili 1
GTsport je oke sim za GT4, GT3 automobile malo se taj dozivljaj simulacije raspada kod F1, LMP klasa dok Forza uopce nema veze s vezom. U zavoju ako prođes sa dva kotaca po travi dobis ubrzanje inace normalna pojava kod nje.
Igram Assetto Corsa Competizione i to je mozda trentno najbolja simulacija za GT3/4 automobile i GTsport nije jako daleko od toga. (imas slipstream, dirty air, ciste i neciste djelove staze, temperaturu guma i kocinica... ACC naravno ima jos toga i jos detaljnije i realnije) no zvat GTsport arkadom je smijesno.
Naravno to je igra i mora bit zabavna i ne smarat previse pa rubnjaci nisu tolko izrazeni i slipstream je jak u GTsport da lakse dostignes nekog u online-u.
U Forza slipstream uopce ne postoji. Voznja volanom je banana.
Online je banana, tu su debelo ispod GTSport.
Kvantitetu ima, ali fali tu kvalitete.
Ti vremenski uvjeti su bili oke kad je igra izasla, al sad ce to morat poboljsat. One lokve koje se pojavljuju bezveze na stazi nadam se da ce maknut tj. stavit da se pojavljuju tam gdje treba.
Jedva cekam da vidim kaj ce FM8 imat za ponudit. Nadam se da ce bolji vozni model i online. Malo pravog motorsporta u taj njihov motorsport :)
Ma Forzu sam samo naveo kao primjer prekrasne grafike i vremenskih uvjeta. U Forzi izgledaju nenadjebivo. GT Sport mi je bio nekako dosadnjikav nakon Forze. Nadam se da će sad biti bolji.
Naravno, to je samo moje mišljenje. Niti sam neki zagriženi racer, volana sam prodao dva puta jer mi je skupljao prašinu i zauzimao mjesto, niti patim na grafiku u vožnjama, jer nemaš niti vremena gledati ništa osim horizonta i auta oko tebe, a kišu ne volim na cesti ni u real-lifeu.
No, kupit ću GT7, ionako nemam šta za igrat na PS5.
Jadan, bas mi ga je zao