pr0n lesbians Y U NO EXIST IRL?! ლ(ಠ益ಠლ)
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
pr0n lesbians Y U NO EXIST IRL?! ლ(ಠ益ಠლ)
Pozzz,,danas stigla pleyka i igram Dirt 5 i dosta puta mi se rusi igra dali ima i jos neko takav problem
Pozzz,,danas stigla pleyka i igram Dirt 5 i dosta puta mi se rusi igra dali ima i jos neko takav problem
Koja Plejka, PS5?
Vjerojatno ti nije sve updeatano PS5, DS, Dirt 5.
Igra mali Dirt 5 uredno zadnjih tjedan dana. Nije se zalio da nesto ne stima.
Ja jednostavno ne mogu vjerovati da se već tjednima u cijeloj Europi ne može kupiti PS5 DualSense Charging Station! Što su retardirani pa ne mogu to napraviti???
Ja jednostavno ne mogu vjerovati da se već tjednima u cijeloj Europi ne može kupiti PS5 DualSense Charging Station! Što su retardirani pa ne mogu to napraviti???
Same here, a ovi svi ostali aftermarket rade preko usb-c konektora. Ne hvala!
Samo original i to je to
5-ica da,,sve azurirano.tipa igram zavrsim utrku i onda me izbaci van igre i onda moras opet uc u igru.A igram Horizon zero sve normalno a ma cudno
A to je problem jer...?
5-ica da,,sve azurirano.tipa igram zavrsim utrku i onda me izbaci van igre i onda moras opet uc u igru.A igram Horizon zero sve normalno a ma cudno
Provjeri koju ti je verziju instaliralo, da nije PS4.
Digitalna ili disk verzija?
Disk verzija je
Inace mi baca ovu gresku CE-108255-1
ja isto budala ne provjerim ps store i nabavu.
nasao je na nabavi za 150kn u mobisu.
Zar nije bilo priča kako Stranded Deep dolazi na PS Now?
A to je problem jer...?
Jer ga moraš gađati, jer možeš oštetiti etc. Koja je prednost takvog docka naspram USB c kabela kojeg sad koristim?
Igram danas Spidermana, idem bacit konzolu u rest. Sve se zamrzne,kontroler i plej. Palim drugi,nema učinka. Držim power tipku dok nije zakmečala i izgasila plej. To mi se nije dešavalo dok sam igrao u fidelity modu. Da nije Corona, su nce mu .ebem 🤔
Zar nije bilo priča kako Stranded Deep dolazi na PS Now?
Ja ju već imam na PS Now. Da nisi pomiješao PS+ i PS Now? Jer ako imaš PS Now trebao bi imati igru.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Disk verzija je
Inace mi baca ovu gresku CE-108255-1
A onda je izguglaj sigurno ima rijesenja.
Ja ju već imam na PS Now. Da nisi pomiješao PS+ i PS Now? Jer ako imaš PS Now trebao bi imati igru.
Imam i PS+
PS NOW je nov servis sa 20 igra za PS5...
Ja ga "ne vidim" tj nema mi ga.....
Imam i PS+
PS NOW je nov servis sa 20 igra za PS5...
Ja ga "ne vidim" tj nema mi ga.....
Ne, pomiješao si. PS Now je streaming servis igara koji nije dostupan u Hrvatskoj. Ovo na što misliš je PS Plus Collection. Stranded Deep je na PS Now, ne na PS Plus Collection
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Fortnite sa novim updateom radi u 120 fps na PS5, 1440p rezolucija.
Ne, pomiješao si. PS Now je streaming servis igara koji nije dostupan u Hrvatskoj. Ovo na što misliš je PS Plus Collection. Stranded Deep je na PS Now, ne na PS Plus Collection
onda moja isprika.... 
Ta 1440p podrška na PlayStation-u je katastrofa. 1440p se smatra optimalnom za performance i kvalitetu slike, ali hej Sony ne proizvodi 1440p monitore pa zašto bi bila podrška.
Ta 1440p podrška na PlayStation-u je katastrofa. 1440p se smatra optimalnom za performance i kvalitetu slike, ali hej Sony ne proizvodi 1440p monitore pa zašto bi bila podrška.
Doći će i to sa vremenom. I tak je konzola namijenjena igranju na TV-u a ne vidim baš puno 1440p televizora.
Stigao znak isprike od tele 2
sad im pošalji da su se mogli ispričat sa ghost of tsushimom 
E to si u pravu hehe
Fortnite sa novim updateom radi u 120 fps na PS5, 1440p rezolucija.
Jučer mi je klinac pokazao split screen u Fortniteu, predobro radi.
Smiješno mala cijena za Ps5 igru
Immortals Fenyx Rising u mobisu.
Ja sam dobio Gran Turismo sport za PS4.