PSP3000 ili PS2

poruka: 26
|
čitano: 4.779
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
PSP3000 ili PS2

Evo svi ste slobodni dati svoja mišljenja, pa se nadam da će mi to pomoć kod odluke.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: PSP3000 ili PS2
mesomeone kaže...

Evo svi ste slobodni dati svoja mišljenja, pa se nadam da će mi to pomoć kod odluke.

ja bih uzeo ps2..imao sam ga i prezadovoljan sam...

u raju je lijepo,ali u paklu je ekipa...
17 godina
neaktivan
PSP3000 ili PS2
evo ovako.prednost pspa je sto ima podrsku za wifi konekciju i dosta veliki ekran koji omogucava ugodnu igru uz to mozes si i nabavti razne konektore za tv pa mozes igrati i preko tv-a.baterija u prosjeku traje 8 sati sto je dosta za neki put ili tako nešto.moj izbor bi bijo psp.iz razloga sto ce za psp svaki dan izlaziti novi dodatci i igrice.psp ima i mikrofon pa mozes chatati preko skype-a.ne samo to ima i podršku za UMD filmove koje mozes gledati i sa memorijske kartice.ps-2 mislim da je njemu isteklo vrijeme.došao je ps3 za 2 vise ni ne izlaze tolike igrice svi se orijentiraju na 3 i on polako izumire.međutim još uvijek je dobar.ima najviše igrica ali,više ih nece toliko dobivati...

cijene iz oglasnika:

psp 1000-1200 kn u prosjeku
dok ps2 mozes naci i do 200-500 kn u prosjeku
što se ducana tice
psp košta 1600 kn u prosjeku ovisi o paketu

dok ps2 košta 1 000 kn i vec je na raznim snizenjima...

imas razne web shopove za konzole,preporucujem
http://webshop.sophoslab.hr/

3 0 hvala 4
16 godina
neaktivan
PSP3000 ili PS2

E sad... PS2 mi je bolji samo zato što ga možeš igrati na tv i igre imaju dobru grafiku... a psp mi je super samo se bojim da mi se neće grafika svidjet, da je sve malo, a i ne mogu se igrat igre skinute sa interneta ( znam da na psp 2000 slim i lite može, ali ja jednostavno hoću 3000 ) Sad tu stavljat neke hakirane firmware mi je nekako za tih 1600 kuna malo glupo, a onda ga ne možeš vratit na original... UMD filmovi.... to mi se neda kupovat... ne znam

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
PSP3000 ili PS2
i ako niej dozvoljeno pričati o tome na forumu ispravit cu te u par stvari.

na pspu je grafika ocaravajuca,odlicna nema što.gotovo jednak je osjecaj igrati tamo i na ps2.psp mozes igrati na tv-u preko kabela koji košta 50-etak kuna.filmove mozeš gledati sa memory sticka.igre skinute sa interneta mozes igrati na bilo kojem psp-u samo ako je downgradan.to košta kojekakvih 150 kuna.

0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
ivan-zd kaže...
i ako niej dozvoljeno pričati o tome na forumu ispravit cu te u par stvari.

na pspu je grafika ocaravajuca,odlicna nema što.gotovo jednak je osjecaj igrati tamo i na ps2.psp mozes igrati na tv-u preko kabela koji košta 50-etak kuna.filmove mozeš gledati sa memory sticka.igre skinute sa interneta mozes igrati na bilo kojem psp-u samo ako je downgradan.to košta kojekakvih 150 kuna.
Hvala... eto ja se ispričavam na piratima... iskreno i nebi ih niti igrao zato što nemam neograničen internet, pa ih nebi niti mogao skidat, ali svejedno ja se ispričavam. Hvala. Pomogo si puno.
Poruka je uređivana zadnji put sri 5.8.2009 22:19 (mesomeone).
16 godina
PSP3000 ili PS2

PSP3000 prenosiv je i jednostavniji za korištenje ja si ga isto planiram kupit.......

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
PSP3000 ili PS2

to je opet tema koja je stvar mišljenja

pošto sada ja pišem baš me briga za vaše mišljenje ja kažem idi za PS2

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
PSP3000 ili PS2

Ja ti predlažem da si kupiš Ps2 prvenstveno zbog ugodnosti uporabe(igranja) a onda i zbog puno kvalitetijeg kataloga igara za Ps2,npr. Metal Gear serija,Final Fantasy X i XII,Ratchet i Clankitd,Jack and Dexter,Dark Cloud 1 i 2,Ico,Shadow of Collosus,God of war 1 i 2,Onimusha,itd

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
PSP3000 ili PS2

PS2 puno bolji.. kralj konzola..  Cool

1 2 hvala 0
17 godina
neaktivan

Hm... A mozda da pricekas malo i skupis para pa uzmes PS3? ne znam koliko ti je isplativo uzeti sada ps2, igara ce biti sve manje.. Imam ps2 i psp, na ps2 igram samo pes, dosadio mi je i gran turismo.. a na psp-u trenutno igram god of war.. Ali ako bas između samo te 2 biras pa normalno ps2, osim ako cesto ne putujes, onda psp..

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
16 godina
neaktivan
PSP3000 ili PS2

možda psp imam ps2 jedno 4-5 godina jedno 3 godine ga nisam upalio to sve govori

0 0 hvala 0
17 godina
PSP3000 ili PS2

Moraš neke stvari i sam odvagnut, npr. PSP je prijenosna konzola, uz PS2 si prikovan za kauč. Izbor igara je definitivno na strani PS2, a budući da sam imao obje (PSP imam još uvijek) mogu ti reć da je to definitivno stvar tvog slobodnog izbora.

Mogu ti samo reći da se duboko kajem što sam prodao PS2, a prema PSP-u sam čisto ravnodušan, eto prosudi sam.

Heal The World

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Skywalker kaže...

Moraš neke stvari i sam odvagnut, npr. PSP je prijenosna konzola, uz PS2 si prikovan za kauč. Izbor igara je definitivno na strani PS2, a budući da sam imao obje (PSP imam još uvijek) mogu ti reć da je to definitivno stvar tvog slobodnog izbora.

Mogu ti samo reći da se duboko kajem što sam prodao PS2, a prema PSP-u sam čisto ravnodušan, eto prosudi sam.

Ja se kajem što sam kupio ps2,ima na njemu nekoliko dobrih igara (GoW,PeS,Cod3,TDU,Hitman BM,RE4,DMC,)ali nakon što sam to prešao sad ugl. kupi prašinu:)

17 godina
neaktivan

Ja sam za PSP.

Hakiranje je umjetnost a ne zločin.
16 godina
neaktivan
warhed kaže...
Skywalker kaže...

Ja se kajem što sam kupio ps2,ima na njemu nekoliko dobrih igara (GoW,PeS,Cod3,TDU,Hitman BM,RE4,DMC,)ali nakon što sam to prešao sad ugl. kupi prašinu:)

lol..na PS2 imaš mali miljun dobrih igara.. nabrojil si dobre ali si izostavil velike hitove poput Metal Geara Solida 2 i 3, Gran Turisma 4, Burnout serijala, Blacka, Killzonea, Silent Hilla, Manhunta 1 i 2... o Final Fantasyma da niti ne pričam.. ako su ti samo te dobre slabo si informiran čovječe,, ja igram PS2 već 5 godina i još uvijek dolaze igre na njega.. sad čekam Silent Hill Shatered Memories i novi PES na jesen.. ne bih ga dao niti za miljun kuna.. najbolja igraća konzola..

16 godina
protjeran
Figo kaže...
warhed kaže...
Skywalker kaže...

lol..na PS2 imaš mali miljun dobrih igara.. nabrojil si dobre ali si izostavil velike hitove poput Metal Geara Solida 2 i 3, Gran Turisma 4, Burnout serijala, Blacka, Killzonea, Silent Hilla, Manhunta 1 i 2... o Final Fantasyma da niti ne pričam.. ako su ti samo te dobre slabo si informiran čovječe,, ja igram PS2 već 5 godina i još uvijek dolaze igre na njega.. sad čekam Silent Hill Shatered Memories i novi PES na jesen.. ne bih ga dao niti za miljun kuna.. najbolja igraća konzola..

Pola ovdje navedenih igara ima i PSP...A sad ću vam nabrojati igre koje vrijede za PSP:Metal Gear Solid od Acida! pa do Metal Gear Solid Portable,Burnout Legends i Dominator,Manhunt 2,Final Fantasy 2,7 i sada novi Dissidia,PES od 2006-2009,Fifa 2007-2009,Silent Hill:Origins,Def Jam:Fight For New York,Jackass:The Game,God of War:Chains of Olympus,GTA od Liberty City Storiesa pa do Chinatown Warsa koji će izaći,Tekken:Dark Ressurection(odlična igra) i Tekken 6 (koji će također izaći za PSP),Novonajavljeni Assasins Creed za PSP(dolazit će bundle pack dakle PSP+igra) zatim najnoviji Soul Calibur izlazi,onda imamo DBZ Serijal,Ressistance:Retribution,Toca Race Driver serijal itd...itd..

Ovo su samo neke od igara koje vrijede ali ovo je čisto da pokažem da i na PSP-u je zabava zagarantirana i da može konkurirati PS2 u svakom pogledu..Grafika PSP je odlična-ista poput PS2 samo u manjem formatu,zvuk je odličan također a kvaliteta video zapisa je očaravajuća(pogledajte samo video zapis iz igre Final Fantasy 7:Crisis Core na PSP-u i sve će vam biti jasno),jedini nedostatak u odnosu na PS2 je što nema drugog analog sticka pa su FPS igre malo teže za igrati....

16 godina
neaktivan
Figo kaže...
warhed kaže...
Skywalker kaže...

Imaš pravo,slabo sam imformiranIzlanuo se

Poruka je uređivana zadnji put sri 26.8.2009 10:30 (warhed).
16 godina
neaktivan
PSP3000 ili PS2

Ja samo znam da bih ja stedio za PS3, imam ga i super mi je...

http://spaceforum.forumsmotion.com Gmail: ivan.stoposto@gmail.com MSN: ivan_babic_95@hotmail.com
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
4ucker kaže...

Ja samo znam da bih ja stedio za PS3, imam ga i super mi je...

isto stanje....PS3 rulezzz

I Dont need to Get a life...I am a Gamer I have lots of lives...
16 godina
neaktivan
PSP3000 ili PS2

Uzeo bi i ja ps3 da igre nisu 500 kuna

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
PSP3000 ili PS2
ovako ja ti imam i jedno i drugo i savjetovao bih ti ako imaš malo više para uzmi trojku i da nemoraš biti glup i kupovati igrice u algoritmu i tim mutavim trgovinam nego si je naručiš prek neta i onda te ispadne neki 250 kn...a ako nemaš para za trojku uzmi dvojku jer je meni bolja a i puno više vremena sam proveo na dvojci neko na portabelu....sad tio odluči?
SILVER...MY BEST FRIEND!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
PSP3000 ili PS2

Podržava li PS2 DVD-RW medije??

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
mesomeone kaže...

moj ne.

EDIT: Ti to sam trebas odluciti sto ces kupiti svaka konzola ima svoju prednost psp je prijenosan ps2 nije psp mozes spojiti na monitor kako bi ti bila veca slika,na pspu mos ic na internet na ps2 ne mos, da bi na psp mogao igrati piratske igre trebas ga modificirati,za ps2 se igre sve manje proizvode izađu 1-2 igra mjesecno najvise ako ne racunas one za djecu,a za psp nisam siguran mozda ih izađe mozda cak i vise.

Ako imas dosta jak comp kupi psp a igre za ps2 igraj na pcu preko emulatora imas i emulator za psp isto samo sto e radi bas kako treba.

I X360 arcade u vemila ti dođe isto koliko i PSP

http://trackmill.com/free-rider-2/Tracks/796682
Poruka je uređivana zadnji put sub 9.1.2010 12:25 (SUPER :)).
16 godina
neaktivan
SUPER :) kaže...
mesomeone kaže...

moj ne.

EDIT: Ti to sam trebas odluciti sto ces kupiti svaka konzola ima svoju prednost psp je prijenosan ps2 nije psp mozes spojiti na monitor kako bi ti bila veca slika,na pspu mos ic na internet na ps2 ne mos, da bi na psp mogao igrati piratske igre trebas ga modificirati,za ps2 se igre sve manje proizvode izađu 1-2 igra mjesecno najvise ako ne racunas one za djecu,a za psp nisam siguran mozda ih izađe mozda cak i vise.

Ako imas dosta jak comp kupi psp a igre za ps2 igraj na pcu preko emulatora imas i emulator za psp isto samo sto e radi bas kako treba.

imaš čip ili ne?

16 godina
protjeran
mesomeone kaže...
SUPER :) kaže...
mesomeone kaže...

moj ne.

imaš čip ili ne?

Imam

http://trackmill.com/free-rider-2/Tracks/796682
Poruka je uređivana zadnji put sub 9.1.2010 13:47 (SUPER :)).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice