Imam verziju 3.71 M33 firmware-a, i sve je radilo normalno 2 mjeseca, i sad PSP radi jako usporeno...
PLS HELP!!!
Kad udjem u igru onda je OK, al na menu-u katastrofa
Imam verziju 3.71 M33 firmware-a, i sve je radilo normalno 2 mjeseca, i sad PSP radi jako usporeno...
PLS HELP!!!
Kad udjem u igru onda je OK, al na menu-u katastrofa
Stavi firmware od sony-a ne "hakerski" mi se cini da je 3.91, nisam siguran!
Pa da plaćam po 400 kn za igricu...
Da, 3.91 je novi, ja sam ga jucer instalirao, super je ima internet radio koji funkcionira odlicno i naravno skype, koji isto tako funkcionira odlicno, a igrice (simpsons) nisu uopce usporene. Jednom rjecju radi odlicno
Da, 3.91 je novi, ja sam ga jucer instalirao, super je ima internet radio koji funkcionira odlicno i naravno skype, koji isto tako funkcionira odlicno, a igrice (simpsons) nisu uopce usporene. Jednom rjecju radi odlicno
Sta ce ti "hakerski" firmware, kupi si ms od 2gb i baci na njega igre koje si skinuo sa neta, igraj preko ms-a (prijatelj mi ima isto psp sa sony-evim firmware-om 3,91 i igra igre preko memory sticka )!!!
Sta ce ti "hakerski" firmware, kupi si ms od 2gb i baci na njega igre koje si skinuo sa neta, igraj preko ms-a (prijatelj mi ima isto psp sa sony-evim firmware-om 3,91 i igra igre preko memory sticka )!!!
Vidio sam svojim očima kako igra preko sticka i vidio sam da nema umd-a unutra. Hakerski firmware-i su napravljeni za pokretanje igre preko sticka do firmware-a verzije 2.7, u toj verziji sony je napravio da se igre mogu pokretati preko sticka sa njihovim originalni firmware-om (ne hakerskim)!!!
P.S.: Ja se ne zelim sa nikim svađati, htio sam ti samo pomoci sa tvojim problemom i kao prvo zalutali smo sa glavne teme!
Orginalni firmware 1.50 može pokretat hakerske igre,ali vjeruj mi, pokušavao sam, sa verzijom 3.91 ne možeš igrat igre skinute s neta...
Jedino ako je demo...
I zašto bi Sony omogućio da netko ne mora kupovat igre za 300 kn nego ih samo skinut s neta free...
Gospodo i ja sam poprilično zainteresiran za dotičnu igračkicu, pa bih volio da mi tko odgovori na sledeće pitanje. Naime zanima me je li se svaka verzija PSP-a (i ona slim, njega bih kupio) može upgradeova ili bolje reći downgradat dotični firmware, kako bih mogao igrati hacknute igre? Jer znam davno nekad (možda prije godinu ili više) da kad je izašao odredjeni PSP Sony nije dao stavljati stariji firmware, eh stvarno ne znam kakva je sad situacija. Eto zahvaljujem.
Gospodo i ja sam poprilično zainteresiran za dotičnu igračkicu, pa bih volio da mi tko odgovori na sledeće pitanje. Naime zanima me je li se svaka verzija PSP-a (i ona slim, njega bih kupio) može upgradeova ili bolje reći downgradat dotični firmware, kako bih mogao igrati hacknute igre? Jer znam davno nekad (možda prije godinu ili više) da kad je izašao odredjeni PSP Sony nije dao stavljati stariji firmware, eh stvarno ne znam kakva je sad situacija. Eto zahvaljujem.
Uglavnom sam nazoveš tipa, dogovoriš se i on ti stavi najnoviju hakersku verziju sa kojom možeš sve isto ko i sa Sony-evom,
sam kaj možeš igrat i piratske igre
kako cu staviti igru sa neta na psp imam 3,95
verziju jel se moze kako
kako cu staviti igru sa neta na psp imam 3,95
verziju jel se moze kako
Da li postoje neke upute za downgradanje PSP(imam stariju verziju) koje su sigurne?Strah me je da ga ne smrznem kao neki.
Nista nije sigurno...
Moze ti se smrznut
To se zove kradja...
Ja ne kradem igre iz ducana...
To se zove kradja...
Ja ne kradem igre iz ducana...
Ja sam ponosni korisnik PSP-a i upucen sam u sve koristim PSP 3.80-3 M33 FW(piratski) nijednu igricu nisam kupio i PSP mi nikad nije radio sporo osim kad je image u CSO formatu pa treba prebaciti u ISO i onda sve radi super, probaj install novi 3.80 M33 i sve ce raditi odlicno a ovaj koji gore trabunja da je gledao kako mu prijatelj pokrece igrice sa sticka a igrice su full i da mu ne koristi hackerski FW top je velika LAŽ,jer mene niko nemoze glupostima ucit o PSP-u jer znam prvise o njemu.
Pozz
Ajde molim te pošalji i meni upute kako da napravim downgrade i ubacim novi čip.Imam stariji PSP.