PSP za budale

poruka: 38
|
čitano: 15.866
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
PSP za budale

Dali bi mogao neko da meni objasni kako da ubacim igre u PSP, moja verzija je 6.60, skinuo sam neku NAruto igru sa ebay-a i nigdej nmgu da nađem iso file koji bi ubacio u ISO folder koji se nalazi u mom PSP-u. Ovu igru sto sam skinuo jedino sam nasao .sfo fajl mozda to nema vezze, ali bi mi bilo jako drago da mi pomognete.

HVALA

Edit: I da znate da ne skidam putem usb kabla nego sam memorijsku karticu ubaio u onaj citac kartica, msm to ej isto, ali eto da naglasim az svaki slucaj.

Poruka je uređivana zadnji put sri 20.3.2013 21:27 (Kezualac).

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
PSP za budale

BRUNO03 DALI MOZDA ZNAS ODGOVOR NA MOJE PITANJE KOJE GLASI:KAKO DA PREBACIM IGRICU SA KOMPJUTERA NA PSP

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: PSP za budale

Pa skini neki ISO sa torrenta ili odakle vec, zasto se mucit sa time kad vec nije pravi. Il da nisi dobio mozda u RAR dijelovima? Onda trebas extractat ISO iz njih pa stavit tamo u ISO folder na memorijskoj kartici.

13 godina
PSP za budale

dali je memory kartica za PSP ista kao i druge odn. micro sd card ili je to neki njihov standard od., podržava samo sony kartice. Znam da je pitanje glupo ali PLIZ

Poruka je uređivana zadnji put uto 14.5.2013 13:10 (dar01).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
PSP za budale

PSP koristi Memory Stick PRO DUO kartice koje su sad rijetke i jako skupe. Ali, mozes koristiti adapter iz MS PRO DUO u micro SD i onda u njega stavljas obicne micro SD kartice.

Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
PSP za budale

a znate gdje ima za kupiti taj adapter. Želim nećaku pokloniti psp polovni a da ima tih piratskih igrica čim više na memory kartici pa bih čim veći kapacitet uzeo.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: PSP za budale
dar01 kaže...

a znate gdje ima za kupiti taj adapter. Želim nećaku pokloniti psp polovni a da ima tih piratskih igrica čim više na memory kartici pa bih čim veći kapacitet uzeo.

Imas ga kupiti ovdje, sumnjam da ima to kupiti po našim trgovinama

No matter how far we are, we are always looking at the same sky!
15 godina
neaktivan
PSP za budale

Ja sam isto sebi prije neka 2-3 tjedna narucio iz Kanade preko E-baya, trebalo bi doc za koji dan pa cu micro SD karticu uzet ovdje, u Centro.hr imaza 85 kuna od 32 GB-a.

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice