PS3 - Pitanja i odgovori

poruka: 6.165
|
čitano: 2.344.927
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TUTORIAL: Spajanje PS3-a na monitor, TUTORIAL: Filmovi s titlovima na ps3-u
13 godina
odjavljen
Re: PS3 - Pitanja i odgovori
Historix kaže...
Arnold Layne kaže...
Historix kaže...

Može li se povećat kvaliteta videa više od 240p na youtubu na ps3 browseru?

nisam siguran jer nemam konzolu vise ,ali preporucam ti da si skines youtube aplikaciju sa US psn store-a

Jel onda moram radit novi racuna na US da bi skinuo tu aplikaciju ili se može na trenutnom promijeniti?

moras radit novi ,al neka vjerojatno ces zatrebat US account u buducnosti 

Ja sam imo US ,UK ,CRO ,JP i HK accountove :D
jer naravno nisu svi isti  

12 godina
PS3 - Pitanja i odgovori

Gdje mogu nabaviti ovakav kabel u zagrebu? Naravno mislim na ovaj ženski AV cinc sa 3.5 mm

Prodajem Sapphire HD 7870 za 900 kn, zainteresirani PP
Poruka je uređivana zadnji put sub 22.2.2014 21:40 (Vuk15).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Vuk15 kaže...

Gdje mogu nabaviti ovakav kabel u zagrebu? Naravno mislim na ovaj ženski AV cinc sa 3.5 mm

svaki elektroshop, košta cca 15 kn :)

11 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

pozdrav.

kupija san ps3 slim 120gb cipiran.

uglavnom nemogu pokrenit igre sa torrenta a neznan u cemu je problem.

ima u internal hdd vec jedna pirate igra od prije koju mogu igrat.

uglavnom pribacin torrent igru na int.hdd, vidi se slika igre, kad je iden pokrenit - nemoze???

0 1 hvala 0
11 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

a

0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
PS3 - Pitanja i odgovori

http://www.bug.hr/forum/topic/igrace-konzole/ps3-jailbreak-sve-sto-trebate-znati/180547.aspx

Pročitaj ovo. Tebi je važan ovaj dio sa multiman-om. Ali ako imaš poteškoća, slobodno tamo pitaj.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
frenky88 kaže...

pozdrav.

kupija san ps3 slim 120gb cipiran.

uglavnom nemogu pokrenit igre sa torrenta a neznan u cemu je problem.

ima u internal hdd vec jedna pirate igra od prije koju mogu igrat.

uglavnom pribacin torrent igru na int.hdd, vidi se slika igre, kad je iden pokrenit - nemoze???

Nemoj se ustručavat, pitaj modove ak te kaj zanima o piratluku, oni ti znaju i hoće pomoć! {#}

12 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

Planiram uzet PS plus kupon ubrzo pa me zanima ocu li trebat dat sonyju podatke sa kartice prilikom aktiviranja pretplate? Pitam jer su me to trazili kod besplatne pretplate od 14 dana.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

Pa ako uzimaš kupon onda dobiš i kod, znači kreditna ti ne treba, kreditna ti treba samo ako hoćeš 14dana free, ili kod kupnje digitalnog i ostalog sadržaja sa PSN-a.

Ako kupuješ bonove, ili pretplatu prek koda onda ti kreditna ne treba, kad ionak platiš u trgovini!

Moj PC  
0 0 hvala 1
12 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

Pozdrav, zanima me sljedeće. Imam PS3 Superslim 500 GB, ali kako živim u studentskom domu gdje treba određen program kako bih se spojio na internet, ne mogu ga spojiti. Mogu li kupiti i skinuti igre s Playstation Storea na računalo pa ih na USB-u prenijeti na konzolu ili možda postoji neko drugo rješenje?

Hvala unaprijed

0 0 hvala 0
15 godina
marlowe kaže...

Pozdrav, zanima me sljedeće. Imam PS3 Superslim 500 GB, ali kako živim u studentskom domu gdje treba određen program kako bih se spojio na internet, ne mogu ga spojiti. Mogu li kupiti i skinuti igre s Playstation Storea na računalo pa ih na USB-u prenijeti na konzolu ili možda postoji neko drugo rješenje?

Hvala unaprijed

Jel se možda radi o SecureWay2 programu?

možeš napraviti hotspot ako imaš komp sa wifi-jem i onda preko toga spojiti ps3 na net.

Guns don't kill people... lasers do
11 godina
neaktivan
marlowe kaže...

Hvala unaprijed

skini Ultra Surf

Iron Maiden
12 godina
neaktivan

Ovo sam tek sad vidio pa nisam ni pokušavao, ali uspio sam prema ovom postupku na linku, ako još nekog zanima nešto slično. Dakle ovime se od računala napravi hotspot (morate biti spojeni na net žično jer wireless mora bit slobodan) i uspio sam spojiti i PS3 i mobitel, tako da radi sve što meni treba. Onaj obični hotspot, to jest ad hoc mreža, koji se može napraviti bez softvera mi nije radio ni za mob ni za PS3.

http://www.askvg.com/wi-host-freeware-to-turn-your-windows-pc-or-laptop-into-wi-fi-host-spot-to-share-internet-connection/

11 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

pozdrav zanimam me kako mogu na svoju ps3 konzolu prebcit neke igre na hardd ili dali postoji mogucnost da prikljucim svoj dodatni prijenosni hardd i gdje ga mogu pronac u postavkama svoje konzole 

0 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
dadobj kaže...

pozdrav zanimam me kako mogu na svoju ps3 konzolu prebcit neke igre na hardd ili dali postoji mogucnost da prikljucim svoj dodatni prijenosni hardd i gdje ga mogu pronac u postavkama svoje konzole 

samo ako je modificiran ps3

11 godina
neaktivan
gdje i kako da ju modificiram
14 godina
dadobj kaže...
gdje i kako da ju modificiram

"Bračo moja mila" pa jel problem malo pročitat?

Najlakše je samo postavit pitanje i čekat odgovor

http://www.bug.hr/forum/topic/igrace-konzole/ps3-jailbreak-sve-sto-trebate-znati/180547.aspx

sve ljepo piše od A do Ž

12 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

imam ps+ automatic update ukljucen. Sve osim Download recomended games and videos je ukljceno, a ps mi svejedno skida game trialse. kako da to iskljucim?

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

ima li netko da igra fifu 14 na ps3?

cvek
12 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

Pozdrav, igrao sam kod prijatelja igru Buzz - Mozak Hrvatske i u njoj se moglo izabrati neku kao vrstu igre, ne sjećam se više naziva, al čini mi se da je jedno bilo brza igra ili tako nekako. Onda sam sebi kupio Buzz, ali u mojem se može birati samo područja iz kojih će biti pitanja i ima jedna opcija u kojoj su sva područja. Pretpostavljam da se radi o različitim verzijama igre, ali ne znam kako da znam koja bi bila ta koju nemam? Gdje god gledam, kutije i diskovi su jednaki kao ovaj moj.

Nadam se da će netko znati o čemu se radi. Hvala unaprijed

0 0 hvala 0
13 godina
PS3 - Pitanja i odgovori

poZz ljudi ako moze neko pomoc bio bih jako zahvalan..:))))

znaci kupio sam si pretplatu za ps4 ali sada posto mogu dobiti i stvari za ps3 zanima me kako bih mogao dobiti cijele ove igrice jel ono tamo su sve full trial od po 1h igranja e sad me zanima jeli moze to nekako zauvjek jel ako se ne varam bilo je price da moze..??

i dali s tom igricom koju dobim kao original mogu igrat i multiplayer ili samo sp..??

Hvala unaprijed..

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
PS3 - Pitanja i odgovori

Pozdrav svima imam par pitanja u vezi PS3

1.zanima me dali se treba brisati u folderu igrice datoteku PS3_Update, da mi se nebi slucajno instalirao novi software

2. Dali se moze igrati online sa CFW 4.50 v1.01

3.Jucer sam isao pokrenuti Rambo The Game i kada sam u Multimanu stisnuo X izbacio mi je poruku da trenutno imam verziju software 4.50, a za tu igru treba 4.53 i bile su mi ponuđene opcje yes i no valjda je htjeo da nadogradim software

4.Dali je itko probao dali Last of us radi na prijenosnom hardu?

Poruka je uređivana zadnji put sub 29.3.2014 14:11 (Xboxn00b).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

Ako hoću koristiti cheats u RDR-u, dal trebam biti povezan sa R* Social clubom? 

Imam 12GB flash memorije (nemam hdd). Kad instaliram npr. Gta IV, RDR ili koju drugu veću igru, ne dobivam max FPS nego se osjeća blago lagganje. Dal to ima veze s  tim dal je igra instalirana na HDD/flash memoriju ili je to jednostavno do PS-a. Iako mislim da bi igre trebale raditi fluidno s obzirom da su napravljene za PS.

Iron Maiden
Poruka je uređivana zadnji put čet 3.4.2014 14:30 (imaiden322).

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

Dobar dan,zanima me posto po prvi put hocu kupit PS3,do sada koristio x360,ako imam rogero 4.55 mogu pokrenit sve igre jel tako,sta je ono multiman 4.55?

0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan

1. ne trebaš brisati PS3_Update - ne može se instalirati bez tvoga odobrenja.

2. moglo se ali nije bilo baš sigurno

3. nemoj nadograđivati na taj način, jednostavno skini novu verziju rogera i instaliraj i sve probleme riješiš

4. ne može ti radit pošto su mu folderi veći od 4 gb pa se moraju splitat, možeš ih splitat i snimit na hard ali onda kad spojiš na ps3 moraš kopirat na interni hard.

11 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

Dal je moguće igrati 1 igru na 2 PS-a sa 1 accountom? (game sharing)

I dal igra treba biti u digitalnom ili fizičkom obliku da bi mogao skinuti na svoj PS? (npr ako frend i ja kupimo gta v pa u isto vrijeme imamo igru, da ne kupuje svaki posebno)

Iron Maiden

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori
Da li netko zna kakav se kabel za napajanje dobije ako se ps3 naruči sa zavvija, tj. iz UK-a? Pročitao sam da su im drugačije utičnice od naših pa me zanima jel se nekakav konverter/adapter da kupiti kod nas ako je stvarno to slučaj.
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
imaiden322 kaže...

Dal je moguće igrati 1 igru na 2 PS-a sa 1 accountom? (game sharing)

I dal igra treba biti u digitalnom ili fizičkom obliku da bi mogao skinuti na svoj PS? (npr ako frend i ja kupimo gta v pa u isto vrijeme imamo igru, da ne kupuje svaki posebno)

možeš i 1 igru na 4 konzole šerati samo ako znaš što treba raditi ;)

13 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

Ima li tko od ekipe bežične slušalice za ps3? Kakva su iskustva, cijene?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

Imam ih ja i mogu reci da su extra. Zvuk je vrlo kvalitetan i imas osjecaj surround efekta. Vrlo udobne za nositi i nisu teske za glavu. Jastucici stvarno odraduju posao kako treba. Skliznut nece osim ako glavu ne nagnes skroz prema dolje, tada ce se malo maknut s mjesta ali nece pasti. Baterija traje nesto krace nego ona od DS3 joysticka. E sad, ne znam jel to puno ili malo, ali ocekuj da ih punis svaka 3-4 dana s umjerenim igranjem. Cijenu ti ne mogu reci jer sam ih dobio uz ps3 na njuskala.

Jedina zamjerka je sto plasticno kuciste lagano skripati svaki put kad ih skidas sto s vremenom pomalo iritira. Nista strasno po meni, ali eto da ne mislis da su 'besgresne'. :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TUTORIAL: Spajanje PS3-a na monitor, TUTORIAL: Filmovi s titlovima na ps3-u
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice