PS3 - Pitanja i odgovori

poruka: 6.165
|
čitano: 2.363.480
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TUTORIAL: Spajanje PS3-a na monitor, TUTORIAL: Filmovi s titlovima na ps3-u
14 godina
PS3 - Pitanja i odgovori

Nisi me skužio.

Znam sve na DS3, ali sam mislio kako promijniti funkcije tipka daljniskog (od Samsung TV-a) kojeg koristim kao daljinski za PS3 preko onog Anynet+.

Pretražio sam sve, i ovu temu, ali nisam ništa našao pa sam pitao.

Eh šta volim ovaj režim... Sunce sija, a ja ležim...

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

Dugo sam trazio al nisam siguran jel ovo pitanje ide u ovu temu.

Moje pitanje je mozete li mi dati ime nekih trgovina koje imaju najjeftiniji PS3 sa 250-500gb i da nije rabljeni.

Drugo pitanje i jako vazno.  Posto sada ima PS4 hoce li uskoro (u mjesec dana ili 2) pasti cjena ps3 i koliko otprilike?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

isplati li se kupiti PS3 Fat 80Gb,2 mjeseca garancije -1320kn i mogu li zamjeniti hard u ps3(od ovog od 80Gb)?

0 0 hvala 0
16 godina
Re: PS3 - Pitanja i odgovori
ilyaz97 kaže...

isplati li se kupiti PS3 Fat 80Gb,2 mjeseca garancije -1320kn i mogu li zamjeniti hard u ps3(od ovog od 80Gb)?

Neisplati se..

★★★★★ ako sam ti pomogo stisni HVALA!!!★★★★★
13 godina
neaktivan
ilyaz97 kaže...

ne, bježi od toga :D

14 godina
PS3 - Pitanja i odgovori

Ekipa ovak spojio sam PS3 na net i sad idem se logirat i traži update,znači nemogu se logirat bez da ažuriram konzolu,sad me zanima što će biti ako ja ažuriram konzolu?

evilmage007@gmail.com skype evilmage007
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
kruskar kaže...

Ekipa ovak spojio sam PS3 na net i sad idem se logirat i traži update,znači nemogu se logirat bez da ažuriram konzolu,sad me zanima što će biti ako ja ažuriram konzolu?

Ako upadateaš ode jailbreak :)

\/\/ F1des911 \/\/ Champion of the Underworld
Poruka je uređivana zadnji put pet 22.11.2013 21:56 (AbeDomeNuS).
14 godina
AbeDomeNuS kaže...
kruskar kaže...

To jedino znam,e sad mene zanima hoće li oni banat konzolu? i što će se dogoditi s svim podacima koji su na HDDu?

evilmage007@gmail.com skype evilmage007
12 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

Pozdrav svima, imam u planu kupiti ps3, vjerojatno neki polovni preko njuskala i trebao bi malu pomoc od nekoga. Znaci ciljam na verziju od 250gb, no vidim da ih ima dosta od 160, a koliko sam citao, jedina je razlika u hardu? Neka me netko ispravi ako sam u krivu. I sada, dvoumim se da li da ga modificiram ako nije, il ne. Malo sam citao po netu o modifikaciji, ali nisam previse skuzio. Cini mi se da mora biti neka odredena verzija software-a na njemu npr 3.55 inace se ne moze modificirati? Navodno da se cak i moze preko interneta igrati, no to mi se cini riskantno. Pa bi zamolio nekoga da li bi mi mogao to poblize objasniti, na sto da pazim prilikom kupnje u slucaju da nije modificiran, i da li se to isplati. Ukoliko da, koliko bi kostalo, i donekle taj postupak, sto bi se sve moralo napraviti, citao sam od jailbrake-u, downgrade, al kazem, nisam skuzio previse, znam da sam ps2 odnio nekom majstoru i on ga je cipirao, i to je bilo to :D , ovo nisam stigo sve shvatiti u jednom danu. Hvala :)

Some of the worst mistakes of my life have been haircuts.
Poruka je uređivana zadnji put sub 23.11.2013 3:14 (KSE).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
kruskar kaže...
AbeDomeNuS kaže...
kruskar kaže...

To jedino znam,e sad mene zanima hoće li oni banat konzolu? i što će se dogoditi s svim podacima koji su na HDDu?

Koliko sam ja upoznat od prije, neće ti banat konzolu, samo će ti biti OFW i nećeš više moći igrati backup igre jelte, svi podaci na HDD bi trebali biti i dalje tu ako se ne varam....

\/\/ F1des911 \/\/ Champion of the Underworld
16 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

kupio sam ps3 super slim konzolu od 12gb pa bih htio u njega staviti veći disk pa me interesira da li mi treba onaj adapter za disk ili ne

1 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
robi64 kaže...

kupio sam ps3 super slim konzolu od 12gb pa bih htio u njega staviti veći disk pa me interesira da li mi treba onaj adapter za disk ili ne

izvadiš ovaj i staviš drugi, sata 2,5", 5400 rpm i GB koliko hoćeš

16 godina
HDesignz kaže...
robi64 kaže...

ajd molim te ;) ovo boldano,jel si to napravio koji puta pa iz iskustva to kazes ili

moras kupiti taj brecket,oko 100kn ti je

http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=2260909
13 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

jesam, sry nisam registrirao da se radi o najnovijoj inačnici PS3 :)

0 2 hvala 0
12 godina
neaktivan
dart_tom kaže...
HDesignz kaže...
robi64 kaže...

ajd molim te ;) ovo boldano,jel si to napravio koji puta pa iz iskustva to kazes ili

nikakakav brecket nije potreban. možeš bez ikakvih problema ugraditi disk od 500, 640, 750 ili 1000gb. diskovi iznad 1tb bi možda mogli stvarati probleme jer su deblji od diskova manjeg kapaciteta. kada već kupuješ novi disk obrati pažnjuna na okretaje (7200rpm) ili ako hoćeš najbolji omjer brzine i kapaciteta onda uzmi hibridni disk. moja preporuka seagate 500gb sshd st500lm000, može naći po cijen već od 520kn.

tutorial promjene diska na ps3 ss konzoli:

http://faq.en.playstation.com/app/answers/detail/a_id/7776

16 godina
iberlauf kaže...
dart_tom kaže...
HDesignz kaže...
robi64 kaže...

nikakakav brecket nije potreban. možeš bez ikakvih problema ugraditi disk od 500, 640, 750 ili 1000gb. diskovi iznad 1tb bi možda mogli stvarati probleme jer su deblji od diskova manjeg kapaciteta. kada već kupuješ novi disk obrati pažnjuna na okretaje (7200rpm) ili ako hoćeš najbolji omjer brzine i kapaciteta onda uzmi hibridni disk. moja preporuka seagate 500gb sshd st500lm000, može naći po cijen već od 520kn.

tutorial promjene diska na ps3 ss konzoli:

http://faq.en.playstation.com/app/answers/detail/a_id/7776

ajmo ponovno

on ima 12gb super slim koji nema hdd vec 12gb ssd

znaci on nema gdje ugraditi novi veci hard disk,tj ima samo rupu di on dolazi

i sada da bi stavio bilo koji hdd unutra moras imati breket u koji ces staviti hdd i ugurati unutra

stavio si krivi video,na njemu tip vec ima hdd unutra i stavlja drugi veci

ovo je pravi video koji njemu treba

ima jos nekih kemijanja kako ugraditi hdd bez tog breketa ali to je vec za.ebancija

nesto ovako

http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=2260909
Poruka je uređivana zadnji put ned 24.11.2013 13:24 (dart_tom).
12 godina
neaktivan

joj da, nisam se sjetio da sony NE ISPORUČUJE BRACKET CECH-ZCD1 u 12gb konzolama! sorry! problem je u tome što se taj bracket teško nađe u slobodnoj prodaji. ima ga na ebay-u za 5 dolara: http://www.ebay.com/itm/Super-Slim-Hard-Disk-Drive-HDD-Mounting-Bracket-For-PS3-System-CECH-400x-Series-/370936380957?pt=US_Video_Game_Hard_Drives&hash=item565d87fe1d

može se disk ugraditi bez bracketa, nije tako teško kao što se čini, samo moraš dobro naciljati, zatim pogoditi sata i power konektor. praznina između diska i kućišta riješi se karticama ili kartonom, ugl. disk ne smije "plesati" u kućištu.

15 godina
neaktivan

Znači kupio bi sad u 12 mj. PS3 od 12 gb, i sad mene zanima za što su meni uopće ti gb važni? Mislim ako koristim bluray diskove dali mo je hard uopće važan? Igro bi onako GoW i CoD i još ekskluzive.

Dafaq?
13 godina
odjavljen
sackboy kaže...

Znači kupio bi sad u 12 mj. PS3 od 12 gb, i sad mene zanima za što su meni uopće ti gb važni? Mislim ako koristim bluray diskove dali mo je hard uopće važan? Igro bi onako GoW i CoD i još ekskluzive.

je vazan je jer se kod dosta igara dio igre instalirava na HDD radi brzeg ucitavanja

13 godina
protjeran
PS3 - Pitanja i odgovori

Koja je razlika između PS3 Slim i PS3 Super Slim? Koji je bolji/kvalitetniji i zašto?

Imao sam onaj stari PS3 davnih dana, pa ne znam o ovim novima ništa.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
bill_jobs kaže...

Koja je razlika između PS3 Slim i PS3 Super Slim? Koji je bolji/kvalitetniji i zašto?

Imao sam onaj stari PS3 davnih dana, pa ne znam o ovim novima ništa.

Super Slim ti je najnoviji model ps3-a ima 2 verzije, jedna od 12GB i jedna od 500GB , malo drugačiji izgled(ne guta diskove, već ih staviš nešto slično PS1 ili Slim Ps2, a Slim verzija je novija od Fata i jelte starija od Super Slima, meni najbolja, najmanje se grije i najmanje se čuje, imaš verzije od 160GB 320 GB i ne znam dal ima neka od 200 GB ili tako nešto, uglavnom ja ju koristim od kad je izašla i nikad nikakvih problema, ne znam koliko ima da je izašla, 2-3 godine možda. samo promjeniš termalnu pastu, malo očistiš i radi ko nov :)

"Who are you to judge the life I live? I know I'm not perfect -and I don't live to be- but before you start pointing fingers... make sure you hands are
16 godina
PS3 - Pitanja i odgovori

Svi koji imaju PSN+ pretplatu, igre koje su ovaj mjesec u IGC-u za PS4, se mogu kupiti, samo treba gledati pod PS4 igre.

GET TO DA CHOPPAAA!!!!!!!!!!
Moj PC  
1 0 hvala 1
12 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

moze li mi netko objasnit postupak spajanja dualshocka 3 na pc???

0 0 hvala 0
16 godina

instaliraj si program s ove stranice http://www.motioninjoy.com

Poruka je uređivana zadnji put sri 27.11.2013 18:42 (Matoje).
16 godina
neaktivan
stolic kaže...

moze li mi netko objasnit postupak spajanja dualshocka 3 na pc???

spajanje-ps3-kontrolera-pc

yIn nI' yISIQ 'ej yIchep
13 godina
protjeran
PS3 - Pitanja i odgovori

Mogu li se na PS3 igrati igre s PSone i kakav je postupak?

Konkretno me zanima Front Mission 3.

Ako može, da li baš treba kupiti fizički disk ili se da nekako skinuti na PS3?

Vidim da ovdje ima ali ne znam kako to funkcionira: http://us.playstation.com/games/front-mission-3-ps3-psp.html

0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
PS3 - Pitanja i odgovori

ili disk ili kupis sa PSN storea 

nikakve mudrolije  

Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

Pošto mi je slika na starom televizoru nikakva(ne vidim nista sta je manjim slovima procitat kad igram) jel bi mi se isplatilo tj. jel bi slika bila bolja ako bi ps spojio na monitor koji ima samo VGA utor?

Keopi shikgido jeone wonsyas ttaerineun sana-i

0 0 hvala 0
13 godina
PS3 - Pitanja i odgovori

da li se isplati uzeti sada ps3 ili je bolje sacekat ps4..??

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
tomislavivic kaže...

da li se isplati uzeti sada ps3 ili je bolje sacekat ps4..??

Godinama igram samo na PC-u, nikad nisam posjedovao konzolu, ali ozbiljno razmišljam uzeti PS3 sada kad izlazi PS4. Nadam se da će cijene pasti, a ponuda igara za PS3 je i više nego odlična. 

Mirno more nikad nije stvorilo dobrog mornara
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TUTORIAL: Spajanje PS3-a na monitor, TUTORIAL: Filmovi s titlovima na ps3-u
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice