Onak ocu si uzeti neku konzolicu da odigram GTA V i jos neke igre ovako. I lik mi racuna FAT 40gb 1200kn reko WTF... Genijalci na kubni metar...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Što kažeš na one koji prodaju YLOD konzole BEZ ikakve opreme za 600-700kn... mislim da su takvi manijaci za svaku osudu.
Osim ovakvih nerealnih ponuda, onaj tko prodaje njemu je uvijek malo, a onaj koji kupuje njemu je uvijek puno.
najbolje kad mi kazu pa ja sam to prije 2 godine platio 2000 kn.
Što kažeš na one koji prodaju YLOD konzole BEZ ikakve opreme za 600-700kn... mislim da su takvi manijaci za svaku osudu.
Osim ovakvih nerealnih ponuda, onaj tko prodaje njemu je uvijek malo, a onaj koji kupuje njemu je uvijek puno.
to oni računaju sve ksupa jer misle da u dijelovima mogu toliko dobiti...
@simekz
zar ti nisi imao prije PS3 i prodao ga da bi kupio mob?
da, samo što je fora u tome da ne prodaju u dijelovima. da rastarančiraju konzolu mogli bi dobiti te noFce... ali za nekoliko mjeseci.
Jel cujete zvuk pucketanja plastike na PS3 kad ga ugasite nakon duzeg igranja ?
na kojem modelu f,s,ss ?
Naravno.
Pucketa dok se grije i dok se hladi.
Nakon igranja, ostavi ga u XMB izborniku da se ispuse (ohladi) nekih 20min, prije nego sto ga ugasis do kraja.
@others
Ne znam sto vas zivciraju preskupi oglasi, jednostavno ih preskoci.
yup..meni to na slimu bude...pogotovo sad preko zime
Takoder imam slim. Ovo sto je Chaky naveo pomaze skroz.
@simekz
zar ti nisi imao prije PS3 i prodao ga da bi kupio mob?
Imo sam, ali su mi trebali novci pa sam utopio za dobru lovu i sad sam takoder sakupio pa da uzmem nesto za GTA V...
Evo sad mi lik sa pokvarenim HDMI izlazom, FAT konzola, 40gb - 1000kn trazi... klanjam se ovakvima, veli on da nova dode 2000kn i da je ovo ultra povoljno.
Naravno.
Pucketa dok se grije i dok se hladi.
Nakon igranja, ostavi ga u XMB izborniku da se ispuse (ohladi) nekih 20min, prije nego sto ga ugasis do kraja.
@others
Ne znam sto vas zivciraju preskupi oglasi, jednostavno ih preskoci.
a zbog cega da se ostavi?? :S ja nakon igranja odmah iskljucim..
da se konzola ohladi kak spada
kad nakon igranja ugasis konzolu onda naravno gasi i hlađenje pa ti onda cipovi koji su na 60C i vise ostanu ugrijani ,a jedino sto ih hladi je zrak u sobi sto naravno nije bas idealno ...
ja imam fan controler i samo nakon igranja ukljucim, za par sekundi snizim temperaturu ispod 60 i ugasim.
A gdjevidite temperaturu?! il to nagadjate..
Ček ček, a nije to samo US?
Sad je FC3 i Dragons dogma na PSN+
A gdjevidite temperaturu?! il to nagadjate..
pise mi u multimanu i u fan controleru temperatura cpu i gpu.
Bok ljudi,
posudio sam od frenda PS3. Problem je slijedeći, naime,
ne mogu igrati nista dok je gamepad otspojen od usb kabela, dakle čim ga ištekam, ne radi, dead. Probao sam restirati na onom malom utoru iza, opet ništa, čim ga otkopčam od kabela više ne svijetli odozada na oznaci 1 ili bilo kojegm drugom broju ako podesim da je na 2 ,3 ili 4.
Probao sam razne varijante, no nigdje ne nalazim riješenje.
Je li možda baterija ošla u k? Mogu li nekakav resync napraviti ili nešto?
Nešto treće?
Koje slusalice za ps3, sto jeftinije nemoraju biti bluetooth samo da je na usb, i da pasu na ps3.
LP
Jednostavno pitanje. Pouzdan covjek prodaje polovnu cipovanu konzolu FAT, za nekih 150 eura,cak i manje. Pa me zanima da li se isplati uzeti jer cuo sam dosta ruznih prica o fat konzolama.Molim vasa iskustva??
Jednostavno pitanje. Pouzdan covjek prodaje polovnu cipovanu konzolu FAT, za nekih 150 eura,cak i manje. Pa me zanima da li se isplati uzeti jer cuo sam dosta ruznih prica o fat konzolama.Molim vasa iskustva??
NE! bježi od toga
Bok ljudi,
ne mogu igrati nista dok je gamepad otspojen od usb kabela, dakle čim ga ištekam, ne radi, dead. Probao sam restirati na onom malom utoru iza, opet ništa, čim ga otkopčam od kabela više ne svijetli odozada na oznaci 1 ili bilo kojegm drugom broju ako podesim da je na 2 ,3 ili 4.
Nešto treće?
Najvjerojatnije baterija! ja imam jedan takav! baterija mu je osla, ali na kablu funkcionira normalno!
Bok ljudi,
Nešto treće?
Najvjerojatnije baterija! ja imam jedan takav! baterija mu je osla, ali na kablu funkcionira normalno!
jesi mozda probao mijenjati?
NE! bježi od toga
uf znaci istina je. Mada mi on daje 3 mjeseca garancije ali bjezi necu uzimati. Isto tako ima u ponudi slim 120gb cipovan,polovan cijena 240 eura. je li to skupo?
Kako da stavim titlove na filmu kada gledam sa ps3,tj preko media servera pa sa kompa?
Kako da stavim titlove na filmu kada gledam sa ps3,tj preko media servera pa sa kompa?
Moraju ti biti u istom folderu i zvati se isto kao film.
pozdrav svima,
kupio sam cipovan nov ps3 slim od 120gb. instaliran je cfw rogero 4.31. eh sada doslo mi je nekih par igrica na hdd-u pes 14, fifa 14, gta v, last of us, nba 2k14. ali samo se pes 14 instalirao bez problema, a ove ostale zastopaju pri instalaciju (crni ekran) osim kod gta v gdje stane na 500 od 8000mb. mislim da je do igara jer je ps3 nov.
skinuo sam neku igru sa interneta ali ne znam kako da ubacim sa eksternog hard diska na internu memoriju od ps3?? ps3 ima instalira multiman
hvala unaprijed