PS3 - Pitanja i odgovori

poruka: 6.165
|
čitano: 2.352.278
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TUTORIAL: Spajanje PS3-a na monitor, TUTORIAL: Filmovi s titlovima na ps3-u
14 godina
neaktivan
Re: PS3 - Pitanja i odgovori
danijel206 kaže...
MorskiMacak kaže...

Ljudi jel itko od vas igra plejku na monitoru i koliko bi me koštao jedan fullHD monitor?

Ja igram na Samsung B2330HD-u, platio sam ga oko 1800 kn i prezadovoljan sam. {#}

Jel ima taj monitor ugrađene zvučnike? ako nema kako se spoje zvučnici na ps3 jer nema iste ulaze kao pc

I ako itko zna gdje mogu u Hrvatskoj nabaviti komponentni AV kabel?

17 godina
neaktivan
MorskiMacak kaže...
danijel206 kaže...
MorskiMacak kaže...

Ljudi jel itko od vas igra plejku na monitoru i koliko bi me koštao jedan fullHD monitor?

Ja igram na Samsung B2330HD-u, platio sam ga oko 1800 kn i prezadovoljan sam. {#}

Jel ima taj monitor ugrađene zvučnike? ako nema kako se spoje zvučnici na ps3 jer nema iste ulaze kao pc

Jesi pogledao ovu temu?

http://www.bug.hr/forum/topic/igrace-konzole/tutorial-spajanje-ps3-monitor/52861.aspx

Cypher: Ignorance is bliss.
Poruka je uređivana zadnji put pon 30.1.2012 14:30 (Chaky).
14 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

Zasad mi je najvažniji komponentni AV kabel, gdje ga mogu nabaviti u hrvatskoj? Jer sam gledao u merkura i chipoteci gdje nema takvog kabela

0 0 hvala 0
15 godina
PS3 - Pitanja i odgovori
Jel' igra netko ovdje TDU2 ili GTA IV? PS3 mi brzo dolazi sa servisa pa planiram kupit TDU2, a GTA IV mi je dosadan u singleplayeru.
Ne vjeruj sjaju u njenim očima! To je samo svjetlost što joj prolazi kroz šuplju glavu!- Albert Einstein

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

JEL IMAS HEADSET DA PRICAMO I IGRAMO GTA MULTIPLAYER

maxy
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Nemam. Gledao sam da ću uzet Tritton AX720, ali sam na kraju odustao. EDIT: Mislio sam otvorit nekakvu temu koja će se zvat "PSN Zajednica" pa da u njoj pišem imena i igre koje igramo, a možemo i organizirati npr.; GTA IV večeri. Znači, sve na jednom mjestu(ako već takva tema ne postoji, tražio sam ali nisam našao ništa). Šta mislite?
Ne vjeruj sjaju u njenim očima! To je samo svjetlost što joj prolazi kroz šuplju glavu!- Albert Einstein
Poruka je uređivana zadnji put uto 31.1.2012 7:16 (dturko).
15 godina
neaktivan

U zadnja 2 - 3 dana su mi se počele po ekranu nasumićno poljavljivati bijele točkice, nešto kao "snijeg". Jel to nešto problem u PS3 ili u kabelu ili nečem trećem ??

Samsung Galaxy S, Firmware: CyanogenMod 7 , Version: 7.1 stable, Android: 2.3.7, Modem: XXJVT, Kernel: Stock-2.6.35.12, Launcher: Launcher pro, Theme: Rover's Cyan
13 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

moj frend ima ps3 i nakon2-3 minute kad ga upali piše da se pregrijava i da ga treba ugasiti. dal da ga odnese na popravak ili ?

Tetoviram kurve lemilicom:)
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
PS3 - Pitanja i odgovori
Očito nešto ne valja, jer ništa se ne pregrije nakon 2 min...
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

Evo par   pitanja

1.)Jer moguće negdje u RH kupiti Playstation Network Cards?

2.)Ako ne,mogu li napraviti novi PSN acc i staviti zemlju npr. Austriju,pa da mi vrijede njihove PSN kartice?

The only thing I feel when I kill is the recoil from my rifle
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
NFSPredator0010 kaže...

Evo par   pitanja

1.)Jer moguće negdje u RH kupiti Playstation Network Cards?

2.)Ako ne,mogu li napraviti novi PSN acc i staviti zemlju npr. Austriju,pa da mi vrijede njihove PSN kartice?

1.Da u svim Sony trgovinama,Algoritam,itd...150 i 300 kn

2.Možeš-samo pošto ti je prvi potvrdan nema potrebe

Believe those who are seeking the truth. Doubt those who find it!
14 godina
protjeran
gave233 kaže...

moj frend ima ps3 i nakon2-3 minute kad ga upali piše da se pregrijava i da ga treba ugasiti. dal da ga odnese na popravak ili ?

To bi trebao biti YLOD-ako ima garanciju odma na servis,ako nema popravak 300kn al ti ne garantira dugotrajnost,nova matična oko 1500kn

14 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

Može li se vanjski HDD (3,5") koristiti kao HDD za PS3 (spremanje igara itd)? Interni HDD već imam. Koji je postupak da koristim i ovaj ili mogu imati samo jedan?

Poruka je uređivana zadnji put pet 3.2.2012 15:26 (TracerCPP).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
PS3 - Pitanja i odgovori

Ja koristim vanjski hard od 320gb 2.5 koji se spaja na USB.formatiran je u FAT 32-mislim da u ntfs neće raditi

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Znam da neće u nfts-u. Mora biti FAT32. No mene zanima kako da dodam 3.5" disk da ga PS3 prepozna i koristi kao i ovaj interni.

14 godina
protjeran
PS3 - Pitanja i odgovori

Daj pojasni?ne kužim te!

Imaš 3.5 disk(normalni iz kompa koji ide na sata konektor i treba napajanje)?i to želiš spojiti na play???

ili vanjski 3.5 koji se spaja preko usb?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Pa naravno, vanjski 3.5 preko usb-a.

14 godina
protjeran
PS3 - Pitanja i odgovori

Pa onda nebi trebao imati problema,niti sa prepoznavanjem niti sa pokretanjem igara.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
PS3 - Pitanja i odgovori

Zna li netko mozda radi li igra Buzz na hrvastkom jeziku na 3.55 softwareu?

nine

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
MorskiMacak kaže...
danijel206 kaže...
MorskiMacak kaže...

Ima zvučnike.

[url=http://eu.playstation.com/psn/profile/danijel26/] [img]http://mypsn.eu.playstation.com/psn/profile/danijel26.png[/img] [/url]
15 godina
neaktivan

Kako danijel zna :D

Samsung Galaxy S, Firmware: CyanogenMod 7 , Version: 7.1 stable, Android: 2.3.7, Modem: XXJVT, Kernel: Stock-2.6.35.12, Launcher: Launcher pro, Theme: Rover's Cyan
14 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

l3 analog mi je nekak utegnut i dok ga vrtim imam cudan osjecaj i cuje se zvuk dok ga micem a desni je normalan u vem je problem

maxy
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
PEXer kaže...

l3 analog mi je nekak utegnut i dok ga vrtim imam cudan osjecaj i cuje se zvuk dok ga micem a desni je normalan u vem je problem

Problem je u igranju.

Igraš plejku > koristiš joystick > poznaju se znakovi korištenja.

Lijevi te muči jer 3X više koristiš lijevi stick nego desni.

dont tač prekidač, bi koz struja going tu kil!
14 godina
protjeran
PS3 - Pitanja i odgovori

Meni nekakva mast curi iz desnog sticka(sixaxis)dobio ga sa prvim fat-modelom,osjetim da se potrošio ali dokle god radi nezabrinjava me.

Jel ima ko kakvu ideju kaj bi to moglo biti?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

Evo ljudi, pošto ja imam UK account, pošto na našem PSNu nema određen proizvod koji ja želim kupiti, potrebne su mi funte, točnije Pre-Paid kartice za PSN. Ne znam gdje se to kod nas još da nabaviti, ja sam gledao u SophosLabu i oni vele da ne uvoze više, a sad jeli se još gdje da naći nezz... Molim vas za pomoć, ja se nalazim u ZGu i trebala bi mi pre-paid kartica od 20 funti.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

Razmisljam dali da kupim ps3, i dvoumim se zato sto neznam dali je moguce nornalno igrat crackane igre i da isto mogu bez nekakvih backupova igrat i orginalne igre?

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
PS3 - Pitanja i odgovori

Ako misliš na bezumno igranje kao na starom PS2 zaboravi!

Piratizacija Ps3 nije uspjela do kraj baš zbog vrlo kompliciranog načina,i još se izlažeš banu,

+ kad tad ćeš mora updatat konzolu,zbog toga što svaka novija igra na sebi nosi firmwere i traži te da updejtaš,inače ti neće dati da igraš

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Dajte netko molim vas!

17 godina

ebay

You got to lose to know how to win
15 godina
neaktivan
trapatonex kaže...

Razmisljam dali da kupim ps3, i dvoumim se zato sto neznam dali je moguce nornalno igrat crackane igre i da isto mogu bez nekakvih backupova igrat i orginalne igre?

Ne preporučam ti da crackaš jer ćeš se svako malo morati zafrkavati sa tim updateanjem softwera,a često prođe nekoliko tjedana ili mjeseci dok se ne crackira nova verzija koja ti je recimo potrebna da bi igrao novije igre.Bolje ti je kupovati polovne igre preko raznih oglasa,nisu skupe i isplati se.

The only thing I feel when I kill is the recoil from my rifle
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TUTORIAL: Spajanje PS3-a na monitor, TUTORIAL: Filmovi s titlovima na ps3-u
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice