http://www.game.co.uk/Games/PlayStation-3/Action-Adventure-Adventure/Battlefield-Bad-Company-2-Limited-Edition/~r341729/?s=bad+company&d=1z13mmt
Ja ću si ga isto uzeti.
http://www.game.co.uk/Games/PlayStation-3/Action-Adventure-Adventure/Battlefield-Bad-Company-2-Limited-Edition/~r341729/?s=bad+company&d=1z13mmt
Ja ću si ga isto uzeti.
Ali trenutno nemaju
Ali trenutno nemaju
ima rabljeni
Ali trenutno nemaju
ima rabljeni
Ima neko iskustva s time?
Ima neko iskustva s time?
meni je nedavno došao fallout 3 korišteni i nemam apsolutno nijednu primjedbu.
Sto je ovo? Stavis oko PS3 da svijetli? lol
http://www.game.co.uk/Accessories/PlayStation-3/Controllers-and-Accessories/Gioteck-Lume-N8-Light-Bar/~r350586/?d=1z13mmtZ68g
Sto je ovo? Stavis oko PS3 da svijetli? lol
to je stalak i dodali su svijetlo nista posebno
Mene zanima kako u AVI format za PS3 ubacit titlove. Znam da je jedini način "zaljepit" ih i probao sam jedan program, mislim da je AVIaddSubs i meni nikako uz pomoć njega ps3 ne prikazuje titlove. Pa evo ako itko zna neki program u kojem mogu samo zaljepiti te titlov bez da moram video konvertirat. I tražio sam po guglu al jednostavno, rekoh ako netko od vas zna, čemu gubt vrijeme!
Mene zanima kako u AVI format za PS3 ubacit titlove. Znam da je jedini način "zaljepit" ih i probao sam jedan program, mislim da je AVIaddSubs i meni nikako uz pomoć njega ps3 ne prikazuje titlove. Pa evo ako itko zna neki program u kojem mogu samo zaljepiti te titlov bez da moram video konvertirat. I tražio sam po guglu al jednostavno, rekoh ako netko od vas zna, čemu gubt vrijeme!
ucitat ce ti ih preko ps3media server i jedini nacin ti je ono da ih zaljepis
a programi ko aviaddsubs ti ne rade jer oni ne zaljepe neg ko da linkaju titlove sa videom,a posto ps3 ne podrzava titlove nece ih ucitat
a programi ko aviaddsubs ti ne rade jer oni ne zaljepe neg ko da linkaju titlove sa videom,a posto ps3 ne podrzava titlove nece ih ucitat
aviaddxsubs radi sa ps3-om :D
On ubaci titlove u taj container i sve je 5.
Kad počne film kojeg smo "prošli" sa aviaddxsubs-om (ubacili titlove) na ps3-u moramo stisnuti trokut i onda subtitle nešto.
aviaddxsubs radi sa ps3-om :D
On ubaci titlove u taj container i sve je 5.
Kad počne film kojeg smo "prošli" sa aviaddxsubs-om (ubacili titlove) na ps3-u moramo stisnuti trokut i onda subtitle nešto.
Da i on mi nudi kao opciju Other koju ja odaberem i titla naravno nema :(
Probo ja skoro sve!
Probo ja skoro sve!
ma nemoguće.
Jesi siguran da sve si išao dobro.
btw, na kompu ti se neće vidjeti titlovi, ali ne ps3 će ti se vidjeti.
Probo ja skoro sve!
ma nemoguće.
Jesi siguran da sve si išao dobro.
btw, na kompu ti se neće vidjeti titlovi, ali ne ps3 će ti se vidjeti.
hm hvala za ovo nisam znao da radi (drugi puta trebam provjerit )
aha, a za hd filmove možete koristiti mkv2vob kako bi napravili usb avchd i njega stavite na usb i eto opet softsubova :D
ali ja jos uvijek ocu mkv player :D
btw
PS3 Acid CFW – XMB Custom Firmware – XML Hack
hmm bas me zanima kakvo ce ovo bit
zato ja sad gledam preko wdtv-a sve
a jbg meni neda davat novce jos za to a nadam se da sad bar nekakav homebrew za to doc
zbog čega? cfw-a?
EDIT: zaboravi na ovo :D
nope ovo dvoje nema veze jedno s drugim :P ovo sam samo posto ko news :D
zbog čega? cfw-a?
EDIT: zaboravi na ovo :D
ma tocno u sekundu je editiro kad sam ja citiro...odgovarno sam na ovo prije "btw"
bok ekipa, može savjet? pokušavao sam googlat ali mi baš ne ide..
skinuo sam par filmova u m2ts formatu i sad bih trebao nekako nakeljiti titlove..? koliko znam, trojka ne čita obični srt?!
nope zaboravi tako nece ici trojka ne cita eksterne titlve a m2ts ne podrzava intergrirane u njega tako da ce morati nekim media serverom il npravit avchd
media server spika mi ne šljaka, jer mi je ruter jako udaljen od trojke i lod aptopa.. a što znači ovo drugo?
media server spika mi ne šljaka, jer mi je ruter jako udaljen od trojke i od laptopa.. a što znači ovo drugo?
pa ja sam razvlacio 20m kabela i jos ti ps3 ima wirless pa mozes i tako ako oces a evo ti za ovo
http://www.bitburners.com/articles/create-avchd-discs-with-subtitles-using-tsmuxer/4047/
za hd filmove plus titlove (može i m2ts) koristite tsmuxer, jako je jednostavan. Ako zapneš negdje, pitaj. Uživaj!
EDIT: evo sad sam vidio da je razor napisao već.
Neš zanimljivo: uzeo sam od frenda gta4 i imam spojen ps3 na tv sa komponentnim kabelom i namješteno je da podržava sve rezolucije. Kad tako pokrenem pokrene mi igru u "samo" 720p, onda sam izašao iz igre i onemogučio rezolucije 720p i 1080i na postavkama i onda mi je pokrenuo u normalnom 1080p-u.
Probao sam još koji put i:
kad su sve uključene-720p
kad je 720p i 1080i isključen-1080p :D
za hd filmove plus titlove (može i m2ts) koristite tsmuxer, jako je jednostavan. Ako zapneš negdje, pitaj. Uživaj!
filmovi mi nisu u mkv formatu nego u m2ts, dakle ne želim ih enkodirati niti ih želim spržiti na dvd. samo želim dodati titlove i prebaciti filmove na vanjski hard spojen na ps3.. da li ima opcija na tom tsmuxeru da se samo dodaju titlovi u m2ts film, i koji će se vidjeti na ps3?
filmovi mi nisu u mkv formatu nego u m2ts, dakle ne želim ih enkodirati niti ih želim spržiti na dvd. samo želim dodati titlove i prebaciti filmove na vanjski hard spojen na ps3.. da li ima opcija na tom tsmuxeru da se samo dodaju titlovi u m2ts film, i koji će se vidjeti na ps3?
ima opcija, neznam dali će se vidjeti na ps3-u, probaj. tsmuxer ne enkodira nego transkodira.
filmovi mi nisu u mkv formatu nego u m2ts, dakle ne želim ih enkodirati niti ih želim spržiti na dvd... da samo želim dodati titlove i prebaciti filmove na vanjski hard spojen na ps3 li ima opcija na tom tsmuxeru da se samo dodaju titlovi u m2ts film, i koji će se vidjeti na ps3?
jel ti citas moje postove?NEMOZE jedino sta mozes napravit je stream ili AVCHD koji kolko znam mozes pokrenut i bez diska al mi se neda sada trazit sve to googlaj malo a ako slucajno imas jailbroken ps imas AVCHD manager pa ga instliraj na ps3