PS3 JAILBREAK - Sve što trebate znati

poruka: 1.997
|
čitano: 725.926
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina

Jel mi može netko preporučiti nekoga za ugradnju Cobra ODE modifikacije? Čuo sam se sa super_marijom al on više ne ugrađuje ODE modifikacije.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

pozz slika na ps3 skace i treperi dali neko zna koji je problem....sve radi normalno.....osim toga...

mika
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

novi sam na forumu, pa pozzz sviju {#}

sto se tice jb sve mi je jasno, sam postupak sta i kako, al me zanimaju 2 stvari:

1. recimo da ne zelim preko HDD pokretat igre (ni externi ni interni) mogu li igre jednostavno przit na DVD/BD i preko njih igrat?

2. shvatio sam da svako na svoj rizik igra preko neta ako ima jb konzolu, al me zanima jel se to odnosi samo na originalne igre? jel se i igre skinute s neta mogu igrat preko neta, tj. da li kod igara skinutih s torenta radi multiplayer?

Poruka je uređivana zadnji put sub 22.2.2014 21:37 (nedim_makaveli).

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Pozdrav svima,

Evo iskoristio bih ovu priliku za pohvalu i preporuku člana super_marijo, koji mi je danas u vrlo kratkom roku downgradao slim sa OFW 4.55, na 3.55 OFW, te izvršio JB i digao novi Rogero 4.55. Sve je napravljeno profesionalno, dakle mogu ga samo još jedanput pohvaliti, kao i ostali članovi koji su to učinili prije mene na ovoj temi i temeljem čijih pohvala sam ga kontaktirao i odlučio se na downgrade. Kontakt i usluge koje nudi su na http://www.njuskalo.hr/servis-uredjaja/ps3-downgrade-oglas-8352327

Pozz

2 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: PS3 JAILBREAK - Sve što trebate znati
mikaps3 kaže...

pozz slika na ps3 skace i treperi dali neko zna koji je problem....sve radi normalno.....osim toga...

To ti je do RSX-a ili njegove memorije isto kao i sa PC GPU-om, možeš sam napraviti reflow trenuto će popraviti ili rebal koji će kvar na duže vremena otkloniti samo je problem što to kod nas neće baš netko napraviti kvalitetno.. 

16 godina

imam problem s igrom, max payne 3, kad pokrenem vraca me na pocetni ekran, znaci ko da je neki error, probao sam izbrisat pa opet prebacit al nista. igra se nece upalit, zna neko rjesenje mozda?

Moj PC  
0 2 hvala 0
11 godina
neaktivan

ti imas problem???

1 2 hvala 0
14 godina

Ekipa gdje se da naći za slim verziju 12gb CFW 4.50,trebam ga jailbreakati,no nigdje naći taj file za update konzole.

evilmage007@gmail.com skype evilmage007
Moj PC  
0 2 hvala 0
14 godina
kruskar kaže...

Ekipa gdje se da naći za slim verziju 12gb CFW 4.50,trebam ga jailbreakati,no nigdje naći taj file za update konzole.

Kak misliš nema nigdje?

Ima gdje god hočeš

A i nemožeš to napravit pošto je superslim konzola (zaključio po 12 gb)

14 godina
neaktivan

Namjeravam update-at svoj ps3 sa 4.46 na 4.55 cfw pa me zanima sljedece prije nego sto pokusam.

Igre i save gameovi ...pretpostavljam da to sve ostaje i nebi smilo bit problema da nesto nestane?

Takodjer svi ostali dodatci (multiman,showtime,fan control center...itd),oce li oni moci radit na novoj verziji il ce se svaki trebat updateat pojedinacno?I dali ih je moguce update-at putem ps3 ili sve mora preko usba?

sup
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina

Sve ti ostaje i sve če radit, možeš instalirat i sa hdd, nisam siguran jedino za Multiman pošto je on

od jednog trenutka prestao podržavat starije verzije CFW-a, ne sječam se od koje.

Iako je sam postupak vrlo jednostavan opet se mogu dogodit problemi, zato backup glavu čuva{#}

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
mar123 kaže...

imam problem s igrom, max payne 3, kad pokrenem vraca me na pocetni ekran, znaci ko da je neki error, probao sam izbrisat pa opet prebacit al nista. igra se nece upalit, zna neko rjesenje mozda?

Probaj jednostavno staviti neki bluray da ti emulira disk i onda preko njega pokreni, trebalo bi raditi bez problema ili jednostavno stavi zadnji mm i neki 4.55 CFW.

12 godina
neaktivan
hexx kaže...

Namjeravam update-at svoj ps3 sa 4.46 na 4.55 cfw pa me zanima sljedece prije nego sto pokusam.

Igre i save gameovi ...pretpostavljam da to sve ostaje i nebi smilo bit problema da nesto nestane?

Takodjer svi ostali dodatci (multiman,showtime,fan control center...itd),oce li oni moci radit na novoj verziji il ce se svaki trebat updateat pojedinacno?I dali ih je moguce update-at putem ps3 ili sve mora preko usba?

Ovisno o mm na 4.55 cfw ti neće raditi ili ćeš imati problema sa BD emulacijom ali stavi si zadnji mm i zadnji 4.55 CFW. Control fan ti neće raditi pošto je taj koji imaš napravljen samo za 4.46 ili niži, pa ćeš morati i novi control fan staviti, ostalo bi trebalo raditi. Svakako provjeri MD5 prije nego napraviš update na 4.55 CFW da nije neki lažni. poz.

Poruka je uređivana zadnji put sri 12.3.2014 17:20 (donzega).
11 godina
neaktivan

ako neko ima iskustva moze li mi reci koji je cfm jednostavniji za upotrebu sto se tice pokretanja igara, vidim neki cfm podrzavaju externi hdd u ntfc neki ne, neki podrzava iso fajlove neki samo folder format pa treba konvertovat itd. koliko sam saznao Rogero 4.46-Cobra7-CFW dosta toga podrzava???

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Samo da pomognem ako ima neko slican problem, danas mi je stigao ovaj kabal http://www.ebay.com/itm/400216189891?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649

Radi se o kablu PS3 (AV) na VGA ( od monitora npr )...Znaci s kablom mozete spojiti svoj PS3 s bilo kojim monitorom koji ima VGA ulaz, a nema DVI ( ako imate monitor s DVI ulazom koristite HDMI to DVI kabel )...Kabel uredno radi, vrti sliku u 720p na mom 19inch monitoru( Philips 190SW ), a na boljim monitorima moze podrzati i do 1080i te 1080p rezolucije...Ja sam ga kupio prek ebaya iz engleske, cijena oko 150kn s dostavom i cisto sam zadovoljan

4 doors for more whores
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
odjavljen
SoaD123 kaže...

Samo da pomognem ako ima neko slican problem, danas mi je stigao ovaj kabal http://www.ebay.com/itm/400216189891?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649

Radi se o kablu PS3 (AV) na VGA ( od monitora npr )...Znaci s kablom mozete spojiti svoj PS3 s bilo kojim monitorom koji ima VGA ulaz, a nema DVI ( ako imate monitor s DVI ulazom koristite HDMI to DVI kabel )...Kabel uredno radi, vrti sliku u 720p na mom 19inch monitoru( Philips 190SW ), a na boljim monitorima moze podrzati i do 1080i te 1080p rezolucije...Ja sam ga kupio prek ebaya iz engleske, cijena oko 150kn s dostavom i cisto sam zadovoljan

nema teorije da s tim kablom mozes imat sliku 1080p

11 godina
neaktivan

A eto baš ti se hrpa naslova za PS3 vrti na 1080p...

Moj PC  
0 1 hvala 0
12 godina
odjavljen
damn kaže...

A eto baš ti se hrpa naslova za PS3 vrti na 1080p...

netkome ps3 nesluzi samo za igranje...

11 godina
neaktivan

A ne spaja na monitor sigurno da gleda serije/filmove.

Moj PC  
0 1 hvala 0
12 godina
odjavljen
damn kaže...

A ne spaja na monitor sigurno da gleda serije/filmove.

ne zanima me di spaja,,samo sam ispravio gresku koju je napisao "da se s tim kablom moze vrtit 1080p" ali zapravo se nemoze.. tako da ako zelis bit pametan napisi nes korisnije.

11 godina
neaktivan

A na što ćeš spajat s VGA ulazom, neće sigurno na projektor lol. A kad spajaš PS3 na monitor spajaš valjda zato jer ne želiš ometat druge ukućane s svojim igranjem. A i neki random jefitni dvojezgreni proc-najjeftinja grafa-krš od kompa koji sada posjeduje svaka osoba je u stanju vrtit 1080 rezu za serije/filmove bilo kojeg formata. Tako da to što nemože vrtit 1080p i nije neki minus. Makar se za te novce (malo više) nađe i neki pošteni adapter.

Moj PC  
0 2 hvala 0
12 godina
odjavljen
damn kaže...

A na što ćeš spajat s VGA ulazom, neće sigurno na projektor lol. A kad spajaš PS3 na monitor spajaš valjda zato jer ne želiš ometat druge ukućane s svojim igranjem. A i neki random jefitni dvojezgreni proc-najjeftinja grafa-krš od kompa koji sada posjeduje svaka osoba je u stanju vrtit 1080 rezu za serije/filmove bilo kojeg formata. Tako da to što nemože vrtit 1080p i nije neki minus. Makar se za te novce (malo više) nađe i neki pošteni adapter.

Nije bitno jel minus ili plus,, samo sam reko da taj kabal nemoze prenosit 1080p..urazumi se, lol

11 godina
neaktivan

Ok, to stoji. Al meni nije jasno zašto onda taj seller u opisu kaže da podržaje.

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Robilad je totalno skrenuo s teme, iskreno nemam pojma jel moze ili nemoze izbaciti van 1080p ezoluciju, ali u opisu sellera pise da moze, ja iskreno imam 19inc monitor koji ima samo VGA ulaz stoga ovaj kabal mi jako dobro koristi i kabal radi odlicno na 720p, na 1080i radi takodjer ali zbog premalog ekrana slika je tu negdje ili nema razlike zapravo, tako da moguce je da stvarno nekak moze 1080i, za 1080p neznam ali na vecim monitorima ofc...A da se vratim na pocetak neznam zast je uopce zapocela rasprava o tom kablu, ja sam samo htio pomoci ljudima u situaciji kao ja, ne da nemam TV u sobi, dapace imam ga ali nema HDMI ulaz i max sta mogu na njega spojit je 567p tak nesta...A druga stvar monitor sam isto kupio prije 2 godine i neda mi se sad kupovat novi neki koji ima HDMI ili DVI ( imam i HDMI to DVI kabal doma koji sam provjerio kod bratica i radi u punih 1080p)...Toliko o tome, ako netko ima slican kabal ili zeli naruciti jedan ovakav nek mi se obrati na PM pa moze dobiti upute kako sta i zasto (najvise zbog konfiguracije jer za prvi puta treba i monitor i TV)

4 doors for more whores
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Seller to nije rekao. On kaže da PS3 podržava tu rezoluciju.Ne možeš se sa analognim kablom dobiti HD rezolucija samo sa digitalnim. 

robild je 100% u pravu jer nekoga može dovest u zabludu to što si napisao.

Ali poanta tvog posta je da se može PS3 spojiti na monitor i igrati bez problema što je super stvar. ;-)

Poruka je uređivana zadnji put sub 15.3.2014 15:42 (hummer0).
11 godina
neaktivan

Pozdrav znalcima :)!!!

Eto, ja bez glave i bez pameti kupila PS3 12 GB :))

I sad gledam igrice...DIRT 3 complete edition, Last of Us, GTA V ...God of War 3...i shvatim da na ovih jadnih 12 GB neću moći učitati/pokrenuti niti jednu novu dobru igricu....mislim da sam za GTA V pročitala da je velika 32 GB ;), a da za "skidanje" treba barem 80 GB slobodnog prostora....no da, što da radim s ovom plejkom ???

0 0 hvala 0
16 godina
donzega kaže...
mar123 kaže...

Probaj jednostavno staviti neki bluray da ti emulira disk i onda preko njega pokreni, trebalo bi raditi bez problema ili jednostavno stavi zadnji mm i neki 4.55 CFW.

ma stalno mi je bluray unutra, i updateo sam igru, al nista, samo se ekran zacrni i vrati me u xmb. cito sam nesto da je problem u ebootu, al neznam ni kako to zamjenit ni nista.

16 godina
jazzzzz kaže...

I sad gledam igrice...DIRT 3 complete edition, Last of Us, GTA V ...God of War 3...i shvatim da na ovih jadnih 12 GB neću moći učitati/pokrenuti niti jednu novu dobru igricu....mislim da sam za GTA V pročitala da je velika 32 GB ;), a da za "skidanje" treba barem 80 GB slobodnog prostora....no da, što da radim s ovom plejkom ???

mozes ti pokrenut igru, mislim da gta v zahtheva 8 gb slobodno za instalaciju. jedino nemozes skidat s psn-a. rjesenja postoje dva, ili prodaj plejku ili kupi disk.

11 godina
neaktivan

Bok mar123! Hvala ti na brzom odgovoru :)!

Ok, nije da se nisam uopće potrudila...čitala sam ranije postove i naišla na tu temu, no, sve je to za mene malo puno info, moj CPU u glavi i RAM su već zahrđali :))

Ok, mislila sam prvo da mogu kupiti neku vanjsku memoriju-neku memorijsku karticu kao za PS2, .., no to ne pomaže za  pokretanja igre,..., 

Plejku još nismo ni raspakirali, ali glavno da je tu :)(, već cca 2 mj.., tako da je ne mogu ni zamijeniti, mislim da se ne isplati niti prodavati...A bilo bi me sram nekome pokloniti ...kakav disk bih mogla kupiti, gdje i što napraviti s tim diskom :)) ? 

11 godina
neaktivan
mar123 kaže...
jazzzzz kaže...

mozes ti pokrenut igru, mislim da gta v zahtheva 8 gb slobodno za instalaciju. jedino nemozes skidat s psn-a. rjesenja postoje dva, ili prodaj plejku ili kupi disk.

Hvala ti još jednom! Malo sam proguglala i pročitala sljedeće: 

Need even MORE storage? We have an HDD Upgrade Solution

If you would like to expand your storage space for your PlayStation®3 system, you may purchase the Officially Licensed 500 GB HDD Kit* upgrade. No need to modify your PS3 system— The upgrade kit provides everything you need to just plug in the hard disk drive and game on.

*Available at select retailers.

oni preporučuju:

Rocketfish™ - 500GB Hard Drive for PlayStation 3 (CIJENA 99$)...ali toga kod nas nema ..ili ja ne mogu naći...drugim riječima, imam pitanje:

KOJI HDD da kupim ;) ? ...tj. GDJE?

Hvala unaprijed!!!{#}

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice