Ps2 zagonetka

poruka: 7
|
čitano: 3.062
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
protjeran
Ps2 zagonetka

ovako kupio sam ps2 prije 4 ili 5 g novi i koristio sam ga oko 7 dana 

te tjekom igranja mi je bio pao sa tv, oko 60 cm je bio pad, i pao je na bok od onda vise ne vrti dvd ili cd kak ocete nez za laser jel radi ili neradi ali znam da se disk uopce ne pokrene, 

sada kad mi je pao nisam imo novaca za laser i spremio sam ga ,pa sad mi je malo  dosadno pa da vidim jel se to moze ikako slozit ( bez servisa to znam i ja ) jel mozda koji konektor otiso ili sta vec nisam neki za konzole pc je moja konzola ali ako se moze slozit zasto ne pa ako je neko imo slicni problem ili zna koko se to rijesiti puno hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Ps2 zagonetka

Pretpostavljam da o slim verziji govoriš.

Jednostavan test:

Stavi DVD u PS2 i zapamti kako je stajao. Zatvori cover te slušaj zvuk motora.

Da li se DVD okretao (stanje nakon otvaranja covera)?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Re: Ps2 zagonetka

da je slim verzija je nesto se cuje da radi ali kad otvorim poklopac dvd je na istom mjestu kak sam ga i ostavio

sta dalje  hvala!

15 godina
neaktivan
Ps2 zagonetka

Ovako na prvu, izgleda da je motor neispravan (ili ištekan).

Trebalo bi otvoriti PS2 (6 vijaka ukupno) i pogledati da li je laser spojen kako spada (3 flat kabela).

Ali, prije nego što to napraviš, probaj rukom povući laser do sredine i onda pokrenuti CD/DVD, nekima je pomoglo.

Poruka je uređivana zadnji put pet 9.11.2012 22:01 (Alkaline).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

jesam i svi su spojeni ali izgleda onaj vijak od motora ono dugacko nije na mjestu ili moza tak i treba bit ili ne

15 godina
protjeran

nemogu vjerovat radi eto skoro 5 godina se odmaro nemos vjerovat samo ono od motorica ono sto sve vrti nije bilo na mjestu pa nemogu vjerovat.e care hvala ti puno

12 godina
neaktivan
Ps2 zagonetka

trebam broj od nekog ko ima igrice za ps2

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice