Dakle,radi se o SCPH-70004 modelu. Kada stavim bilo koji CD/DVD unutra pojavi se PS2 logo i dalje nista...samo crni ekran. CD se i dalje vrti. Probao sam ga vec ispuhati kompresorom i ocistiti laser sa stapicem za uho i alkoholom. Ima ko kakva rjesenja?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ok,rijeseno. Morao sam resetirati PS da se obrise nakupljena memorija sa čipa.
da ne otvaram novu temu samo me zanima da li ovaj laser PVR-802W KHS-430 odgovara na model scph 70004 jer na slikam nije isti kao moj a procitao sam da bi trebao odgovarati evo slike i jednog i drugog da pogledate
ovakav je trenutno
a ovaj mogu da kupim
da lli neko zna meni izgleda nemoguce da i jedan i drugi odgovaraju ako neko zna neka se javi bio bi mu zahvalan
http://chip.tut.su/=ps2/pstwo_parts/v12,13,14=SPU3170-MECH3.jpg
ako neko moze nek pogleda ove slike gde se vidi da nisu isti jer ovaj moj ima i sa jedne i druge strane onu malu sipkicu dok je kod ovog drugog to drugacije jer ide uz lim od kucista za laser
Taj koji želiš kupiti ti neće raditi. Imaš Philips SPU-3170 laser koji je rijedak a assembly je nekompatibilan sa ostalim laserima.
Iako ti model odgovara to nije jedini uvijet pošto ti je laser assembly drukčiji.
Morat češ kupiti ovaj skuplji ili nači "SPU-3170 replacement laser".
Taj koji želiš kupiti ti neće raditi. Imaš Philips SPU-3170 laser koji je rijedak a assembly je nekompatibilan sa ostalim laserima.
Iako ti model odgovara to nije jedini uvijet pošto ti je laser assembly drukčiji.
Morat češ kupiti ovaj skuplji ili nači "SPU-3170 replacement laser".
znaci moram ipak poruciti ovaj laser da bi to funkcionisalo
hvala na odgovoru pun si mi pomogao samo jos da nadjem gde kupiti ovakav laser jer ovaj sam nasao da kupim a ovakav nzm gde da nadjem...
Ma. Možda se netrebaš ni zamarati s tim. Na Slim PS2 možeš pokretati PS2 igre sa PC-a preko LAN-a.
Ako ti laser još koliko toliko radi, možeš instalirati FreeMcBoot na memorijsku karticu, a
nakon toga pogledaj moj guide za igranje igri sa PC-a putem mreže.
Ako gdje zapneš slobodno postavi pitanje u toj temi.