Prva konzola

poruka: 112
|
čitano: 32.525
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Prva konzola

neki komodore na kazetice imo je i neku palicu i puno puno igrica pa onda ps2 koi sam kupio malo kasnije nego sto je izasao zato sam ga platio 2.800 kn a sada imam ps3 kupio sam ga u 2008 za 3.200 kn

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Prva konzola

Moja prva konzola je bila NES tga se još sječam imao sam 3 godine igrao sam super mario bros. dan i noć

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Prva konzola

NES.

Koja brija od konzole... Imao sam kazetu na kojoj su bile tri igre: Super Mario, World Cup (nogometni) i Tetris. Izvitoperili mi se prsti od igranja.

Kasnije nabavio još par igara, igrao, igrao, igrao...

Onda sam se prestao igrati, jerbo se konzola otopila, ili već koji joj se vrag dogodi kad više neće radit'. Poslije toga je uslijedio PS1, a onda kupio PC i odustao od konzola.

Kad sve ostalo propadne, pročitajte upute.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Prva konzola

SNES

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Prva konzola

Rambo -konzola nad konzolama

neki super nintendo

pa onda još onih na žute kazete

pa preporod

PSOne.!!!!!!!!!!!!!! mmmm... Medal Of Honor na njemu (jedinica) prošao sto puta, savršenstvo od igre....poslije toga ništa više nije bilo zanimljivo kao to...MoH Underground je bio približno dobar jedinici...al su zeznuli s onim vitezovima na kraju i zombijima

xFire-->ddoxy When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Prva konzola

Micro Genius, tu se španao Super Mario World satima - ovaj da se ispravim, danima. Onda ZX Spectrum ali uzbuđenje je trajalo kratkog vijeka. Najljepša igračka sjećanja iz djetinjstva su mi bila - Micro Genius! 

16 godina
neaktivan
Prva konzola

onaj nintendo koji je izašao 1991. Dobio ga još davne 1995. pola djetinstva pootrošio na njemu

I sega za koju imam oko 100 igara.

Oba dvojcu ih zaigram ponekad da se sjetim dobrih starih vremena.

AMD 6000+ 3,1 GHz ATI Club 3D3850 512 ddr3 WD 640 GB , Maxtor 80 GB Chieftec 400 W 4 GB DDR2 1000GHz Muskin red line monitor LG FLATRON ez T710BH 17" (crt)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Prva konzola

terminator,sega,nintendo,super sega,ps1,ps2

q6600(3.4ghz )+cooler ThermalRight Ultra 120....2x2gb corsair xms2...hdd320gb....sapphire 3870x2...asus maximus formula

0 0 hvala 0
16 godina
Prva konzola

ps2

phenom II x3 720, 4 GB DDR2, GA-MA78G-DS3H, HD 4870

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Prva konzola

Dobio sam playstation 1 s svoje 2 godine...... :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

sa 2 god. sam se igral na NES-u 1985.e Cool

mario bross nrafsky ;)

C2D E4300@3.0(333*9),Gigabyte 965P-DS3,2*2+2*1Gb Kingmax /Super talent DDR2 OC 888,HDD Seagate 200GB,Sapphihe HD 4850 512Mb OC 740/2490,CHIEFTEC PFC -550W,Samsung SM931BW + Pany-42PV80P,Windows Vista x64 Ultimate SP1/Win 7
Poruka je uređivana zadnji put uto 3.3.2009 12:08 (4mal).
17 godina
neaktivan
Prva konzola

Neka Segina konzola, sjećam se Sonica kojeg sam prešao milijun puta.

Kućište: Coolermaster CosmosS/ PSU: Corsair TX650W/ MB: Asus P5Q Pro/ CPU: Intel C2D E8500/ GPU: XFX Nvidia GTX 260 black edition/ Memorija: 3X 1GB KINGMAX PC6400/ Monitor: Samsung T200/ HDD 1. WD 120 GB, 2. Seagate 320 GB, 3. Samsung 1 TB
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Prva konzola

ja sam imo nesto di su bile kazete zute i sive ja mislim i sve je bilo 2d ili od gore

igro sam spidermana,super maria(ja se zovem mario),batman onda tamo neki sto leti sa jet packom

Moja konfa: :AMD Phenom X3 8450 :2 gb ram :ATI HD4650 1024mb :ASUS M2N68 Motherboard
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Prva konzola

moja ljubav GameBoy Advance

na kraju mi ga je otac sakrio i dan danas je negdje u kuci ja ga pokusavan naci al nista :(

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Prva konzola

PS1 :))) Crah B.

loser1296

1 0 hvala 0
16 godina
Prva konzola

NES

Inter pedes virginum gaudium est iuvenum
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Prva konzola

Onaj prvi GameBoy, debeli bijeli Smijeh

The ONE and ONLY!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
PLASMAorLCD kaže...

Onaj prvi GameBoy, debeli bijeli Smijeh

Da,da....ma to je to :))

loser1296
17 godina

psx

Life will kill you, even if you're in a rock and roll band
15 godina
Prva konzola

hmm, mislim gameboy color (još uvjek radi)

Bilo bi zgodno... Ali nije potrebno.
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Prva konzola

Ona kineska sa žutim kazetama,otac ju je kupio 1995 kada nisam bio rodjen,on je rasturao super maria i tenkića,tada sam i ja prvi put zaigrao,rasturali smo one patke i super maria po čitav dan,eh to su bili dani,onda ps1,odlican,najbolja konzola,ja i moj tata smo znali u po noći se probudit i utrkivat u nekoj rally igrici,onda mi je dosao pc...

Da li mi neko može reći kako se zvala ona konzola sa žutim kazetama,onda kineska?

harry
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Captain.Price kaže...

Ona kineska sa žutim kazetama,otac ju je kupio 1995 kada nisam bio rodjen,on je rasturao super maria i tenkića,tada sam i ja prvi put zaigrao,rasturali smo one patke i super maria po čitav dan,eh to su bili dani,onda ps1,odlican,najbolja konzola,ja i moj tata smo znali u po noći se probudit i utrkivat u nekoj rally igrici,onda mi je dosao pc...

Da li mi neko može reći kako se zvala ona konzola sa žutim kazetama,onda kineska?

imaš ih mali milijun različitih

15 godina
neaktivan
Prva konzola

ako ih ima milijun razlicitih onda mi reci ime jedne vrste

harry
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Captain.Price kaže...

ako ih ima milijun razlicitih onda mi reci ime jedne vrste

evo recimo moj frend je imao Nitnendo Super Computer, i da nisam se zeznio zvala se baš Nitnendo

16 godina
neaktivan
Prva konzola

AHAHAHAHA PSone uz kojeg sam dobio i originalnu igru Hugo 3 ahahahah nikad neću taj dan zaboravit

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Prva konzola

Kopija Atari 2600. :)

A prva prava konzola je PS1 (debeli). 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Prva konzola

Prva je bila kopija NES-a mislim i imao sam fakat puno onih disketa,joj kad se sjetim

.

To su bila vremena,danas svi samo grafiku gledaju,sjećam se dok je moj frend prvi nabavio PS1 u kvartu,svi smo visili kod njega na prvom Tekkenu. Osmijeh

When the power of love overcomes the love of power the world will know peace. Music is my religion.
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina

Redom kako su poslagane jos naravno hrpa kinskih na zute diskete sto su mi starci kupovali u mađarskoj :-)

My Life Is A Very Serious Game...
14 godina
neaktivan
Prva konzola

Moja prva konzola je bila PS one  i to onaj debeli primjerak ali nažalost nisma znao s njim uživat tak oda sam ga sve zajedno od 7god vlasništva igro sve zajedno oko 1 mjesec pa ga prodo i evo sad imam xbox 360

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Prva konzola
Ps one

Prije toga samo neka kineska
lijepo li je Hrvat biti,majko hvala ti
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail: