neki komodore na kazetice imo je i neku palicu i puno puno igrica pa onda ps2 koi sam kupio malo kasnije nego sto je izasao zato sam ga platio 2.800 kn a sada imam ps3 kupio sam ga u 2008 za 3.200 kn
NES.
Koja brija od konzole... Imao sam kazetu na kojoj su bile tri igre: Super Mario, World Cup (nogometni) i Tetris. Izvitoperili mi se prsti od igranja.
Kasnije nabavio još par igara, igrao, igrao, igrao...
Onda sam se prestao igrati, jerbo se konzola otopila, ili već koji joj se vrag dogodi kad više neće radit'. Poslije toga je uslijedio PS1, a onda kupio PC i odustao od konzola.
SNES
Rambo -konzola nad konzolama
neki super nintendo
pa onda još onih na žute kazete
pa preporod
PSOne.!!!!!!!!!!!!!! mmmm... Medal Of Honor na njemu (jedinica) prošao sto puta, savršenstvo od igre....poslije toga ništa više nije bilo zanimljivo kao to...MoH Underground je bio približno dobar jedinici...al su zeznuli s onim vitezovima na kraju i zombijima
Micro Genius, tu se španao Super Mario World satima - ovaj da se ispravim, danima. Onda ZX Spectrum ali uzbuđenje je trajalo kratkog vijeka. Najljepša igračka sjećanja iz djetinjstva su mi bila - Micro Genius!
onaj nintendo koji je izašao 1991. Dobio ga još davne 1995. pola djetinstva pootrošio na njemu
I sega za koju imam oko 100 igara.
Oba dvojcu ih zaigram ponekad da se sjetim dobrih starih vremena.
terminator,sega,nintendo,super sega,ps1,ps2
ps2
Dobio sam playstation 1 s svoje 2 godine...... :D
sa 2 god. sam se igral na NES-u 1985.e
mario bross nrafsky ;)
Neka Segina konzola, sjećam se Sonica kojeg sam prešao milijun puta.
ja sam imo nesto di su bile kazete zute i sive ja mislim i sve je bilo 2d ili od gore
igro sam spidermana,super maria(ja se zovem mario),batman onda tamo neki sto leti sa jet packom
moja ljubav GameBoy Advance
na kraju mi ga je otac sakrio i dan danas je negdje u kuci ja ga pokusavan naci al nista :(
PS1 :))) Crah B.
NES
Onaj prvi GameBoy, debeli bijeli
Onaj prvi GameBoy, debeli bijeli
Da,da....ma to je to :))
psx
hmm, mislim gameboy color (još uvjek radi)
Ona kineska sa žutim kazetama,otac ju je kupio 1995 kada nisam bio rodjen,on je rasturao super maria i tenkića,tada sam i ja prvi put zaigrao,rasturali smo one patke i super maria po čitav dan,eh to su bili dani,onda ps1,odlican,najbolja konzola,ja i moj tata smo znali u po noći se probudit i utrkivat u nekoj rally igrici,onda mi je dosao pc...
Da li mi neko može reći kako se zvala ona konzola sa žutim kazetama,onda kineska?
Ona kineska sa žutim kazetama,otac ju je kupio 1995 kada nisam bio rodjen,on je rasturao super maria i tenkića,tada sam i ja prvi put zaigrao,rasturali smo one patke i super maria po čitav dan,eh to su bili dani,onda ps1,odlican,najbolja konzola,ja i moj tata smo znali u po noći se probudit i utrkivat u nekoj rally igrici,onda mi je dosao pc...
Da li mi neko može reći kako se zvala ona konzola sa žutim kazetama,onda kineska?
imaš ih mali milijun različitih
ako ih ima milijun razlicitih onda mi reci ime jedne vrste
ako ih ima milijun razlicitih onda mi reci ime jedne vrste
evo recimo moj frend je imao Nitnendo Super Computer, i da nisam se zeznio zvala se baš Nitnendo
AHAHAHAHA PSone uz kojeg sam dobio i originalnu igru Hugo 3 ahahahah nikad neću taj dan zaboravit
Kopija Atari 2600. :)
A prva prava konzola je PS1 (debeli).
Prva je bila kopija NES-a mislim i imao sam fakat puno onih disketa,joj kad se sjetim
.To su bila vremena,danas svi samo grafiku gledaju,sjećam se dok je moj frend prvi nabavio PS1 u kvartu,svi smo visili kod njega na prvom Tekkenu.
Moja prva konzola je bila PS one i to onaj debeli primjerak ali nažalost nisma znao s njim uživat tak oda sam ga sve zajedno od 7god vlasništva igro sve zajedno oko 1 mjesec pa ga prodo i evo sad imam xbox 360
Prije toga samo neka kineska