Što je PMP II ("Tehničke karakteristike: 100 učitanih igara, 3,0 inčni TFT zaslon, raspolaže s 1 GB flash tvrdog diska, mogu se gledati filmovi, crtići, slike, čitavati e-knjige i slušati glazba, podržava GBA + SFC/SNES + SEGA + FC/NES igre, podržava glazbene datoteke MP3/MP4/WMA, učitano je više jezika, punjenje putem AC punjača ili s računala, podržava SD memorijske kartice do 32 GB"), u čemu je razlika u odnosu na PSP (to mi sin silno želi) i isplati li se kupiti ga za 300 kuna? Niti jedna ova kratica mi nije poznata :/
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
To je jeftina imitacija PSP-a. Vecina igara su zapravo emulatori za stare konzole.
Po mom misljenju nije isplativa nasparm PSP-a. PSP je ipak prava i originalna konzola sa pravim igrama (pod pravim mislim na relativno nove, svih zanrova, pravljene za PSP i poznatih developera). Da se i modificirati te se igre mogu skinuti s interneta i spremiti ih na karticu (najbolje je kupit microSD adapter koji se stavlja u PSP buduci da su originalne kartice dosta skupe), ali se mogu i koristiti originalne sa PS Storea i UMD-ova.
PSP e1004 (koji se jedini moze upiti novi) je po nekim stvarima losiji od starijih verzija (mono zvucnik, nema podrsku za internet)
Mislim da je najbolje uzeti rablejni 3004 (nekad se moze naci i za manje od 400kn na njuskalu), microsd adapter za 2$ i natrpati hrpu igrica.