Playstation Store

poruka: 5
|
čitano: 3.742
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Playstation Store
pitanje

Da li postoji šansa da se iz Hrvatske spojim na Playstation Store? Zanima me Tekken 5: Dark resurrection, a koliko znam ta postoji samo kao download na store-u.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Playstation Store

Ne postoji šansa da se spojiš jer Hrvatska nema mogućnost pristupa servisu . Do ps store-a možeš doći ako upišeš neku drugu zemlju ali opet neznam dali ćeš je moći kupit, jer moraš dati broj kreditne kartice i razna sranja koja traže e, a ako napišeš da si iz neke druge zemlje a, ti iz hrvatske neznam, kako će to funkcionirat .Jedina opcija ti je čekati da dođe u Hrvatsku,  moraš imati kreditne kartice da bi to mogao kupit sa Storea. Kad će doći tu, ko zna.Namigiva

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Playstation Store
autorov komentar

Evo kaj sam ja pronašao: http://playstation.bloger.hr/post/poceo-sa-radom-playstation-store-za-pc/533752.aspx , tu vele da je moguće kupovati ali da treba imati nekoga vani sa kreditnom karticom u zemlji koju odabereš za login.

Sad još samo da saznam PAL/NTSC kompatibilnost storea u ameriki...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Playstation Store
prihvaćeno rješenje

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Playstation Store

kako da se spojim na playstation network,aveć sam stavio us adresu isve ostalo.i kad ću bit spojen dal mogu sa playstation stora igrat ili vidjet demoe.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice