Mene je glavni voditelj SD odjela kontaktirao medu prvima 25.01. oko 14:00h hocu li napraviti prijenos s digitalne na BR verziju (naravno da sam rekao
kako hocu) uglavnom mislim da bi i mi ostali trebali danas/sutra dibiti mailove.
Mene je glavni voditelj SD odjela kontaktirao medu prvima 25.01. oko 14:00h hocu li napraviti prijenos s digitalne na BR verziju (naravno da sam rekao
kako hocu) uglavnom mislim da bi i mi ostali trebali danas/sutra dibiti mailove.
Joj kako me to nervira, opet sve naopačke, nikakvog reda, očito da se ne mogu naučiti obaviještavat ljude redosljedom, ja isto niš nisam dobio, 5.10 naručeno
Možda idu abecednim redom
Upravo dosla poruka. AJMO LJUDI!!!!! Napokon
Evo i ja dobio mail da mi stiže paket od sancta domenice sa pouzećem od 749 kn (dobio nadoplatu za BR), sutra izmedju 8-17 sati! wuhuuu :D
Ja i dalje ne mogu vjerovati, ali neka, napokon da smo i mi došli na red, želim svima ugodno igranje i što lakše zaboravljanje trolova, iščekivanja i negativnog refreshanja foruma s ciljem da li netko ima pravu informaciju. Let's fckn go!!!!!
Upravo dosla poruka. AJMO LJUDI!!!!! Napokon
Mozes li navesti koji model PS5, gdje si narucio i kojeg datuma?
Thx.
Još ništa 25.09 Harvey Norman BR
Ajde nek su konačno krenule! Znam kako vam je bilo kad sam i ja svoju tak čekao... ko zna možda se vidimo u online svijetu....
Za datum isporuke mi pise 18.02.2021
Jel imaju gdje trenutno otvorene prednaruzbe? Nije mi problem čekati mjesec dva dana posto imam xbox series s. Jel ce sancta možda otvarati uskoro jel pitao tko?
Soriii, moja greška
preorder sam napravio 17.11.2020.
uplacena puna cijena za digitalnu verziju.
Uplatio si 2 mjeseca prije mene i nećeš je dobiti do 4og mjeseca. Znači na jesen je plejka moja
Možda prvo rješavaju BR jer njih ima najviše, pa onda nas sa digitalnima, ali nema veze, najbitnije od svega je da su održali riječ i kako mi je čovjek još početkom mjeseca rekao 17.02. će biti i da je tako i bilo, točno u dan.
Ekipa, jesu dostave krenule samo za blu ray ili digitalku isto?
6.10. naručena i plaćena digitalka u SD, u mom slučaju. Još ništa od maila.
Strpite se malo ljudi svi (znam, meni je lako govorit jer sam ja mail dobio), ali zbilja je njima danas ludnica svima koji su dobili veliku pošiljku i treba to sve odraditi tako da će mailovi biti poslani, a paketi isporučeni.
Ja 5.10. naručio digitalku u SD i također još ništa od maila.
Naravno da ću odmah po primitku maila izvjestiti vas ovdje na forumu.
Drago mi je zbog vas koji ste dobili potvrdu da vam stiže ovih dana konzola.
U SD-u si prednaručio?
Čudno da te nisu kontaktirali za mogućnost nadoplate, odnosno prijelaza s DE na BR. Neznam fkt
Ja sam pito za nadoplatu kad me lik zvao i reko mi da me nisu kontaktirali pošto su za mene osigurali digitalnu, ma vjerojatno i je kak sam reko, prvo BR, onda digital dobiva obavijest, jer vidim da još nitko od digital nije dobio. Ma bit će, još koji dan i tu je, vjerojatno su već i sati u pitanju tak da nije bed sačekat.
HG Spot, naruceno 17.11.2020., dosao mail da su pripremili PS5 za mene, nadoplata za BR