UPDATE
Stigao PS5 od A1.
Eto ima konzola.
UPDATE
Stigao PS5 od A1.
Eto ima konzola.
Prije će Nico Rosberg dobiti C2 nego mi PS5
Joj nemoj molim te. Jos zalim za bacenim novcima zbog kupovine OneS (kupljen samo iz radoznalosti) koji je okupno 3 puta upaljen. Cim cujem xbox vec mi muka. Ps je ipak ps😂
Radim u hp expressu. Prvi ps5 sto sam dostavio a tih dana ih je bila tona od njih je bio iz A1 i to je bilo oko 20. Ili 21. 11. Oni su ih kolko sam ja primjetio prvi poceli slati i bilo ih je tone. Sad mozete zamislit moju bol nosit svih ovih mjeseci ljudima ps a nemogu svog docekat hahaha
Radim u hp expressu. Prvi ps5 sto sam dostavio a tih dana ih je bila tona od njih je bio iz A1 i to je bilo oko 20. Ili 21. 11. Oni su ih kolko sam ja primjetio prvi poceli slati i bilo ih je tone. Sad mozete zamislit moju bol nosit svih ovih mjeseci ljudima ps a nemogu svog docekat hahaha
"I guide others to a treasure I cannot possess"
brate nabacit cemo kombu ja sam 5 min od novog centralnog skladista u gorici preprodat plejke podijelit zaradu.
ma evo tebi 60% meni 40% znam par maličkih koje tam rade, top mačke sredim ti koju još kao dodatni bonus :D
brate nabacit cemo kombu ja sam 5 min od novog centralnog skladista u gorici preprodat plejke podijelit zaradu.
ma evo tebi 60% meni 40% znam par maličkih koje tam rade, top mačke sredim ti koju još kao dodatni bonus :D
E jbg ja sam u splitu a i sretno ozenjen xD
Pa nije lud pristati na to, jos da mu prigovara sto je na novoj plejci umjesto s njom da vodi "dubokoumne" razgovore. 😂
Ma zena je vrh jedva ceka ps ja mislin i od mene xD dubokoumne razgovore smo davno prosli xP
Ma zena je vrh jedva ceka ps ja mislin i od mene xD dubokoumne razgovore smo davno prosli xP
meni moja prvo branila, sad pita kad će stić da igra simse
Uopće do sada nisam od tome razmišljo, pa meni je 23.2. rođendan, lako je moguće da baš taj dan stigne plejka, kakav će to poklon bit 😅😆
Meni 25.02.
A meni 25.03. Tak da taman kad vase stignu samo mi
prosljedite jednu 😃
Gledajući situaciju baš smo sjebana država.
Dakle konzolu možeš imati prije preko teleoperatera nego ljudi koju su PLATILI prije skoro pola godine u prednarudžbi.
Sramota za uvoznika i Sony.hr koji je to omogućio.
Koliko je tek influencera konzolu dobilo badava neću ni komentirati. Ljudi koji nemaju veze sa gamingom.
Razni vikend gameri, kežualci i novootvoreni portali.
Najgore od svega da te konzole ovi zametnu u neki kraj sobe ili preprodaju.
Sramota jednostavno, eto da nisam produživao net nebi imao konzolu sada.
Doduše jednu sam prekucao na launch day i dobio 16.12.2020. te ostavio za brata. To je bila sreća.
Xbox Series X uspio nabaviti izvana.
Trebali ste prije sve prijaviti ali badava, prevelik je to biznis i svako bude zažmirio na jedno oko.
Za kuvertu ili konzolu. Tako stvari rade kod nas.
Na štetu malih ljudi.
Gledajući situaciju baš smo sjebana država.
Dakle konzolu možeš imati prije preko teleoperatera nego ljudi koju su PLATILI prije skoro pola godine u prednarudžbi.
Sramota za uvoznika i Sony.hr koji je to omogućio.
Koliko je tek influencera konzolu dobilo badava neću ni komentirati. Ljudi koji nemaju veze sa gamingom.
Razni vikend gameri, kežualci i novootvoreni portali.
Najgore od svega da te konzole ovi zametnu u neki kraj sobe ili preprodaju.
Sramota jednostavno, eto da nisam produživao net nebi imao konzolu sada.
Doduše jednu sam prekucao na launch day i dobio 16.12.2020. te ostavio za brata. To je bila sreća.
Xbox Series X uspio nabaviti izvana.
Trebali ste prije sve prijaviti ali badava, prevelik je to biznis i svako bude zažmirio na jedno oko.
Za kuvertu ili konzolu. Tako stvari rade kod nas.
Na štetu malih ljudi.
U principu se slažem s tobom ali ne i sa zadnjom recenicom. Ispada da smo mi ovdje jadnici bez kinte u dzepu samo jer smo vjerovali da cemo dobit na vrijeme svoju konzolu i jer nismo nekom besposlicaru dali novaca za uslugu.
Drzava nam nije jadna nego ljudi u njoj koji glume bogove i mi koji svakom jadniku (policija, inspektori razni, tehnicki pregled i sl) koji nas malo zajebavaju odma placamo da nas ostave na miru jer je tako brze i lakše sredit neugodnu situaciju. Pa iz principa nebi lipe nikom dala, radije cu jos 6 mj.cekati
Vidiš sad kako si pogrešno shvatila post.
Zadnja rečenica odnosi se na podmićivanje inspektora od strane ovih koji prodaju i uvoze, ne nas kupaca.
Vidiš sad kako si pogrešno shvatila post.
Zadnja rečenica odnosi se na podmićivanje inspektora od strane ovih koji prodaju i uvoze, ne nas kupaca.
OK, moja greška. Kad se ljudi tipkaju umjesto uzivo razgovaraju lako protumačiti neku od recenica na razlicite nacine.