PLAYSTATION 5 - dostava

poruka: 4.538
|
čitano: 1.079.745
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
PLAYSTATION 5 - dostava

UPDATE

Stigao PS5 od A1.

Eto ima konzola.

4 0 hvala 3
16 godina
Re: PLAYSTATION 5 - dostava

Prije će Nico Rosberg dobiti C2 nego mi PS5

4 godine
neaktivan
m4st4 kaže...
Jel ima neki thread za dostavu Serije X? Da spojimo tuge, dvije ekipe, ujedinjene u jednoj birtiji.

Joj nemoj molim te. Jos zalim za bacenim novcima zbog kupovine OneS (kupljen samo iz radoznalosti) koji je okupno 3 puta upaljen. Cim cujem xbox vec mi muka. Ps je ipak ps😂

4 godine
neaktivan
Nighty zezam se za XSX, jos nam samo treba dodatne napetosti. 😜

Lilith, kuzim te, zadnji Box koji sam imao bio je 360 i bio mi je odlican, ali proslu generaciju su me izgubili. Da ne govorim kako jos nemamo sluzbenu MS podrsku ovdje, presmijesno.

Svejedno, uzet cu za par godina Seriju X, kad se nakupi naslova. Super mi je dizajn, jaka je po specifikacijama i bit ce dobrih naslova kad svi ti kupljeni studiji krenu isporucivati AAA produkcije.

Ova isporuka od A1, je li to njihova prva? Dobili i oni milostinju neku. 😄

1 0 hvala 0
4 godine
neaktivan
m4st4 kaže...

Lilith, kuzim te, zadnji Box koji sam imao bio je 360 i bio mi je odlican, ali proslu generaciju su me izgubili. Da ne govorim kako jos nemamo sluzbenu MS podrsku ovdje, presmijesno.

Svejedno, uzet cu za par godina Seriju X, kad se nakupi naslova. Super mi je dizajn, jaka je po specifikacijama i bit ce dobrih naslova kad svi ti kupljeni studiji krenu isporucivati AAA produkcije.

Radim u hp expressu. Prvi ps5 sto sam dostavio a tih dana ih je bila tona od njih je bio iz A1 i to je bilo oko 20. Ili 21. 11. Oni su ih kolko sam ja primjetio prvi poceli slati i bilo ih je tone. Sad mozete zamislit moju bol nosit svih ovih mjeseci ljudima ps a nemogu svog docekat hahaha

Poruka je uređivana zadnji put pet 5.2.2021 18:54 (Neocide021).
6 godina
Neocide021 kaže...
m4st4 kaže...

Radim u hp expressu. Prvi ps5 sto sam dostavio a tih dana ih je bila tona od njih je bio iz A1 i to je bilo oko 20. Ili 21. 11. Oni su ih kolko sam ja primjetio prvi poceli slati i bilo ih je tone. Sad mozete zamislit moju bol nosit svih ovih mjeseci ljudima ps a nemogu svog docekat hahaha

"I guide others to a treasure I cannot possess" 

6 godina
protjeran
Neocide021 kaže...
m4st4 kaže...

brate nabacit cemo kombu ja sam 5 min od novog centralnog skladista u gorici preprodat plejke podijelit zaradu.

ma evo tebi 60% meni 40% znam par maličkih koje tam rade, top mačke sredim ti koju još kao dodatni bonus :D

Poruka je uređivana zadnji put pet 5.2.2021 19:35 (bloodborne).
4 godine
neaktivan
bloodborne kaže...
Neocide021 kaže...
m4st4 kaže...

brate nabacit cemo kombu ja sam 5 min od novog centralnog skladista u gorici preprodat plejke podijelit zaradu.

ma evo tebi 60% meni 40% znam par maličkih koje tam rade, top mačke sredim ti koju još kao dodatni bonus :D

E jbg ja sam u splitu a i sretno ozenjen xD

4 godine
neaktivan
bloodborne kaže...
Neocide021 kaže...
m4st4 kaže...

Pa nije lud pristati na to, jos da mu prigovara sto je na novoj plejci umjesto s njom da vodi "dubokoumne" razgovore. 😂

4 godine
neaktivan
PLAYSTATION 5 - dostava

Ma zena je vrh jedva ceka ps ja mislin i od mene xD dubokoumne razgovore smo davno prosli xP

1 0 hvala 0
6 godina
protjeran
Neocide021 kaže...

Ma zena je vrh jedva ceka ps ja mislin i od mene xD dubokoumne razgovore smo davno prosli xP

meni moja prvo branila, sad pita kad će stić da igra simse 

Discord za BUG-ovce https://discord.gg/Yu9aTxk
4 godine
neaktivan
Neocide, ako je netko zaslužio Plej 5 što prije, za pretrpljene boli, to si ti!

0 0 hvala 0
4 godine
neaktivan
SvijetMedijasi. Digital od 25.9.

1 0 hvala 1
4 godine
neaktivan
Sony je zeznuo launch mjesece, ali još više Digital isporuku. Dali ljudima primamljivu jeftiniju alternativu, pa ju izmaknuli u zadnji čas.

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Hah čuj, neslužbeno... Sve "smrdi" kao poruke iz prosinca za siječanj. Znači da je 3. ili 4. mjesec realan. Kad se sjetim da smo svi popljuvali uniballa jer nam je vjerojatno rekao istinu 😏
4 godine
neaktivan
Realan, za daljnje valove prodaje (čitaj: nove prednarudžbe) i treći za dobar dio digitalnih.

Ali me više ne zanima. Veljača je jedina realnost za mene i vjerujem sve blurejevce i rane digitalce. Čekam do 22.2. a onda ih ne puštam do konzole u rukama. Fuck it.
Poruka je uređivana zadnji put sub 6.2.2021 1:25 (m4st4).

2 0 hvala 0
4 godine
neaktivan
Jednako. Ne bude li do 16.02. sms da stize... Majke ce se spominjat, sony ce se kontaktirat i svi redom. Nejebem vise nikoga... 5 mjeseci od prednarudzbe. Na ponos i Sancta Domenicae i Sonya.
6 godina
neaktivan
Neznam da li si pročitao moju poruku par stranica prije, ali SD očekuje oko 17.2. dolazak konzola, te isporuka ide u zadnjem tjednu ovog mjeseca, sve prednarudžbe koje je SD uzela će biti ispunjene osim digitalnih koje su naručene 7.,8., i 9.10., čovjek koji me zvao iz SD mi je to potvrdio jer zna koje količine im dolaze.
4 godine
neaktivan
Renato, tvoj post onaj dan je umirio dobar dio foruma. Samo pušemo na hladno dok čekamo.

Ali bit će sve okej ovoga puta, siguran sam. Polako si dopuštam planirati dalje financije oko igara za ovaj mjesec. Pikiram Hitmana 3 i možda neke pulsice, samo ih nigdje još ne vidim.

2 0 hvala 0
4 godine
neaktivan
Dakle, 6.10. digital. Ajde da i to vidimo. Pulse 3D dostupne na SD webahopu.
4 godine
neaktivan
Starblack, hvala puno stari, upravo naručio pulsice iz SD! 🤩
*nadam se da se neće raspasti nakon tri mjeseca kao Goldice iz prošle generacije.

1 0 hvala 1
4 godine
neaktivan
I ja... Sve spremno osim ps5 😔
Ali zanimljivo je da je SD dobila Pulse 3D pred par dana, ispraznilo se stanje do jucer... Danas opet napunjeno u vecini poslovnica... Moguce da su i plejke stigle
4 godine
neaktivan
Hmmm... 🤔 Heh. Moguće, da.

Idem vanka na zrak, vikend je počeo. 😅

0 0 hvala 0
6 godina
neaktivan
PLAYSTATION 5 - dostava

Uopće do sada nisam od tome razmišljo, pa meni je 23.2. rođendan, lako je moguće da baš taj dan stigne plejka, kakav će to poklon bit 😅😆

1 0 hvala 0
7 godina
neaktivan

Meni 25.02.

6 godina
protjeran
PLAYSTATION 5 - dostava

A meni 25.03. Tak da taman kad vase stignu samo mi

prosljedite jednu 😃

Discord za BUG-ovce https://discord.gg/Yu9aTxk
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
PLAYSTATION 5 - dostava

Gledajući situaciju baš smo sjebana država.

Dakle konzolu možeš imati prije preko teleoperatera nego ljudi koju su PLATILI prije skoro pola godine u prednarudžbi.

Sramota za uvoznika i Sony.hr koji je to omogućio.

Koliko je tek influencera konzolu dobilo badava neću ni komentirati. Ljudi koji nemaju veze sa gamingom.

Razni vikend gameri, kežualci i novootvoreni portali.

Najgore od svega da te konzole ovi zametnu u neki kraj sobe ili preprodaju.

Sramota jednostavno, eto da nisam produživao net nebi imao konzolu sada.

Doduše jednu sam prekucao na launch day i dobio 16.12.2020. te ostavio za brata. To je bila sreća.

Xbox Series X uspio nabaviti izvana. 

Trebali ste prije sve prijaviti ali badava, prevelik je to biznis i svako bude zažmirio na jedno oko.

Za kuvertu ili konzolu. Tako stvari rade kod nas.

Na štetu malih ljudi.

2 0 hvala 0
4 godine
neaktivan
Strelok kaže...

Gledajući situaciju baš smo sjebana država.

Dakle konzolu možeš imati prije preko teleoperatera nego ljudi koju su PLATILI prije skoro pola godine u prednarudžbi.

Sramota za uvoznika i Sony.hr koji je to omogućio.

Koliko je tek influencera konzolu dobilo badava neću ni komentirati. Ljudi koji nemaju veze sa gamingom.

Razni vikend gameri, kežualci i novootvoreni portali.

Najgore od svega da te konzole ovi zametnu u neki kraj sobe ili preprodaju.

Sramota jednostavno, eto da nisam produživao net nebi imao konzolu sada.

Doduše jednu sam prekucao na launch day i dobio 16.12.2020. te ostavio za brata. To je bila sreća.

Xbox Series X uspio nabaviti izvana. 

Trebali ste prije sve prijaviti ali badava, prevelik je to biznis i svako bude zažmirio na jedno oko.

Za kuvertu ili konzolu. Tako stvari rade kod nas.

Na štetu malih ljudi.

U principu se slažem s tobom ali ne i sa zadnjom recenicom. Ispada da smo mi ovdje jadnici bez kinte u dzepu samo jer smo vjerovali da cemo dobit na vrijeme svoju konzolu i jer nismo nekom besposlicaru dali novaca za uslugu.

Drzava nam nije jadna nego ljudi u njoj koji glume bogove i mi koji svakom jadniku (policija, inspektori razni, tehnicki pregled i sl) koji nas malo zajebavaju odma placamo da nas ostave na miru jer je tako brze i lakše sredit neugodnu situaciju. Pa iz principa nebi lipe nikom dala, radije cu jos 6 mj.cekati

14 godina
PLAYSTATION 5 - dostava

Vidiš sad kako si pogrešno shvatila post.

Zadnja rečenica odnosi se na podmićivanje inspektora od strane ovih koji prodaju i uvoze, ne nas kupaca.

0 0 hvala 0
4 godine
neaktivan
Strelok kaže...

Vidiš sad kako si pogrešno shvatila post.

Zadnja rečenica odnosi se na podmićivanje inspektora od strane ovih koji prodaju i uvoze, ne nas kupaca.

OK, moja greška. Kad se ljudi tipkaju umjesto uzivo razgovaraju lako protumačiti neku od recenica na razlicite nacine. 

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice