God of War još nije bio dostupan kao free igrica u PS+ članstvu? Osim u onoj PS+ 20 Collection promociji za PS5??
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
God of War još nije bio dostupan kao free igrica u PS+ članstvu? Osim u onoj PS+ 20 Collection promociji za PS5??
Da,sve tocno sto si napisao ako mislis na najnoviji. Remastered je bio na ps+
Mogu li dobiti i na koji način zatražiti povrat novca za kupljenu igru preko PS Storea?Igra je kupljena preko PS App te ju nisam niti počeo skidati na konzolu.
Ček nema onog da nisi igrao više od par sati, dovoljno ju je skinuti i možeš se pozdraviti s refundom??
Ček nema onog da nisi igrao više od par sati, dovoljno ju je skinuti i možeš se pozdraviti s refundom??
Na žalost, prije par godina uzeo Vice City, zaželio se odigrati na velikom TV-u. Kad ono, 0 truda od Sonya, stretched HUD, štekanja, input lag (nemam blage kako to emuliraju, ali smijurija). Nisu htjeli refundirati jer sam skinuo/igrao (a isti dan tražio refund). Ne znam kako je sada, ali onda je bio stvarno loš policy prema kupcima za razliku od Steama recimo gdje sam već X igara refundirao bez ikakvih dodatnih pitanja.
Situacija gdje kupljena igra dođe free na PS+ nedugo kasnije je nešto sasvim drugačije.
Još par dana traje akcija na indi igre sa ps storu. molim preporuke nekih za dječaka od 8 godina. uzeo sam mu zasad guacamole 2 i sviđa mu se prilično. imena mi ništa ne znače pa ako je netko igrao koju da zna da valja nek napiše par preporuka pa ču pogledat. Hvala
Dobar dan
Molio bi vas za pomoć. Desilo mi se ti da sam se izlogirao iz acaunta i kada se želim ponovno ulogirati trazi mi verification cod a taj kod mi nestiže na mobitel. Pise da mogu uzeti back up cod ali nemogu doči do accaunt management jer sam izlogiran iz profila. Da li netko zna šta napraviti da mi se vrati accaunt?
Logiraj se pomoću aplikacije za mob i ugasi Two step verification.
Još par dana traje akcija na indi igre sa ps storu. molim preporuke nekih za dječaka od 8 godina. uzeo sam mu zasad guacamole 2 i sviđa mu se prilično. imena mi ništa ne znače pa ako je netko igrao koju da zna da valja nek napiše par preporuka pa ču pogledat. Hvala
Thumb down: Origin of the Tale.
Thumb down: Origin of the Tale.
ne postoji igra takog imena. ne kužim
Jedva cekam Ragnarok, savrsena igra, uživaj
Ekipa,imam sljedeći problem.Naime kupio sam igru Dishonored:Death od the outsider deluxe koji se sastoji od Dishonored 2 i Dishonored Death od outsider.Stavio sam skidati obje no kraj Death of Outsider je simbol lokota,odnosno igra je zaključana i u PS store ne Pise da je kupljena igra.Također nije vidljiva niti u Library pod Purchased opcijama.Dishonored 2 je skinut i radi uredno ali ga takodjer nema pod Purchased igrama u Library, medjutim Death of Outsider je zaključa kompletno.Restore Licenses ne pomaže.Molio bih vas za pomoć i ako imate mail kontakt direktno za PS Hrvatska SZK.Hvala.
Pozdrav raja, mozda vec ima negdje odgovor na ovo moje pitanje, ali previse je stranica sad da listam i trazim ponovo.
Da li neko zna kako da smanjim input lag na PS4. Ukljucio sam miš i tastaturu pa zato, pa ako neko isto tako igra a rijesio je taj problem bio bi zahvalan
Pozdrav raja, mozda vec ima negdje odgovor na ovo moje pitanje, ali previse je stranica sad da listam i trazim ponovo.
Da li neko zna kako da smanjim input lag na PS4. Ukljucio sam miš i tastaturu pa zato, pa ako neko isto tako igra a rijesio je taj problem bio bi zahvalan
Vjerojatno ti je input lag uzrokovan TVom, samo se na kontroleru nije tolko kužilo.
Valjda će onim suludim bundleovima doći kraj, da naručim ko čo'ek.
i moj prije godinu..promjenio napajanje..300 kuna..i peglam dalje..daj ga u servis..možda nije skupo šta..
Možeš li nam zaljepiti sliku plejke nakon "eksplozije"?
Neki imaju problema sa PS4 nakon firmware updatea 9.00
Nadam se da će Konami uskoro službeno najaviti
The collection will presumably include the three Castlevania games released for Game Boy Advance from 2001 to 2003: Castlevania: Circle of the Moon in 2001, Castlevania: Harmony of Dissonance in 2002, and Castlevania: Aria of Sorrow in 2003.
Castlevania Advance Collection rated for PS4, Xbox One, Switch, and PC in Taiwan
Ekipa isplatili se uzet polovni Ps4 Pro sa 6 mjeseci garancije za 1800kn sa 3 igre (god of war,fifa 20 i GT sport) ili da uzmem novi Xbox Series S za 2400 sa fifom 22?
Vise naginjem na Ps4 zbog 4k tva i igara koje bih igrao.
Neki imaju problema sa PS4 nakon firmware updatea 9.00
https://www.pushsquare.com/news/2021/09/ps4_users_report_issues_after_downloading_firmware_update_9_00
meni ps4pro steka..tj trza u menu, dok mi u igrama zvuk zna prekidati
nabijem ih