PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.784
|
čitano: 7.237.887
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
10 godina
Re: PlayStation 4
Ghost of Tsushima

Graficki mi jako lose djeluje, sivo, tmurno, mutno, cak i kad ima boje, boja djeluje isprano. Pogledajte kako izgleda godinama star horizonZD.

Gameplay
Parry i block preuzeti iz Sekira i Assassins Creed ali Sekiro je to bolje odradio. Dolje imate kuglice koje se pune svakim uspjesnim blokom, kad se napune 3 imate pravo na neki finisher. Prazne se kad primis udarac.

Svida mi se istrazivanje ali mislim da ce svijet biti dosta prazan i jednoličan.

Sve u svemu nisam odusevljen, combat je previse pojednostavljen ali opet ce biti onih kojima je igra teska jer neznaju pravovremeno stisnuti block ili parry. Laksa verzija Sekira cisto da se izbjegnu usporedbe.
U sekiru je bilo super lokacija punih boja.

Neznam, nisu me kupili, boss bitke ce se svoditi na parry nekoliko puta i to je to. Obicni protivnici padaju nakon samo jednog parrya 😟
Moj PC  
2 4 hvala 0
16 godina
hummer0 kaže...

Ghost of Tsushima - State of Play | PS4

Lijepo izgleda kupujem.

Dobro izgleda, da. A i gameplay mi se sviđa.

Nešto kao Assassin's Creed u Japanu.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
5 godina
odjavljen
PlayStation 4

Napokon nešto bez mrtvaca, zombija i zmajeva. Izgleda dosta dobro i svježe. Samo nek ne pokupe grind i dosadne questove iz Assassins Creeda.

Have no fear, Vlad is here
Poruka je uređivana zadnji put čet 14.5.2020 22:41 (VladimirLem).
Moj PC  
3 1 hvala 0
14 godina
Gogy7 kaže...
. Sve u svemu nisam odusevljen, combat je previse pojednostavljen ali opet ce biti onih kojima je igra teska jer neznaju pravovremeno stisnuti block ili parry. Laksa verzija Sekira cisto da se izbjegnu usporedbe.

Neznam, nisu me kupili, boss bitke ce se svoditi na parry nekoliko puta i to je to. Obicni protivnici padaju nakon samo jednog parrya 😟

Ne mora svaka igra biti kao souls igre da bi bila dobra. I uopće ne vidim čemu te usporedbe sa Sekirom.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put čet 14.5.2020 22:45 (antimadridista).
12 godina
protjeran
hummer0 kaže...

Lijepo izgleda kupujem.

Vrh, nisam se nadao da ce mi se ovako svidjeti. Jedva cekam da je zaigram.

16 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
Gogy7 kaže...
. Sve u svemu nisam odusevljen, combat je previse pojednostavljen ali opet ce biti onih kojima je igra teska jer neznaju pravovremeno stisnuti block ili parry. Laksa verzija Sekira cisto da se izbjegnu usporedbe.

Ne mora svaka igra biti kao souls igre da bi bila dobra. I uopće ne vidim čemu te usporedbe sa Sekirom.

Prijatelju,souls igre su ti ovdje pojam savrsenosti.Nema nista sladje nego kad igras istog bossa 4 mjeseca i 12 dana i  napokon ga ubijes te onda dobijes taj osjecaj slican vrhuncu seksa.To se rijecima ne da opisati.Samo ne daj boze da takav combat nazoves pizdarije jer odmah ce te razapeti na križ hardcore igrači.

Salu na stranu,mrzim te igre i hvala Bogu sto Ghost Of Thushima nije u tom stilu.Jedva čekam zaigrati.Za mene je to komotno mogao biti nastavak AC serijala po viđenom gameplayz

┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
15 godina
PlayStation 4

mrzis kad neznas

Nebi te jebo ni za bjdo kajameja
Moj PC  
6 2 hvala 2
7 godina
PlayStation 4

Nadan se da ce Ghost of Tsushima imat sistem za odredivanje tezine igre i da je ovo sta su pokazali bija "easy". Ovo sta san vidija me nije odusevilo, necu je sigurno kupit po izlasku, a ako se ne bude moglo igrat na "hardu", ne virujen da cu je uopce kupit. Svida mi se sta audio nije na eng.

PSN - ediholic

0 0 hvala 0
9 godina
big_guy kaže...
antimadridista kaže...
Gogy7 kaže...

Prijatelju,souls igre su ti ovdje pojam savrsenosti.Nema nista sladje nego kad igras istog bossa 4 mjeseca i 12 dana i  napokon ga ubijes te onda dobijes taj osjecaj slican vrhuncu seksa.To se rijecima ne da opisati.Samo ne daj boze da takav combat nazoves pizdarije jer odmah ce te razapeti na križ hardcore igrači.

Salu na stranu,mrzim te igre i hvala Bogu sto Ghost Of Thushima nije u tom stilu.Jedva čekam zaigrati.Za mene je to komotno mogao biti nastavak AC serijala po viđenom gameplayz

To što tebi treba 4 i po mjeseca za jednog bossa govori puno više o tebi nego o igri.

16 godina
Cansee kaže...

To što tebi treba 4 i po mjeseca za jednog bossa govori puno više o tebi nego o igri.

Tooooo! Izvrijeđaj ga :-) Seljačina nesposobna :-)

Pametnom dosta!

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
16 godina
Gogy7 kaže...

Snimio sam pol sata gameplaya nove free to play igre, mogu reći da igra djeluje zanimljivo, igra se svodi na to da očistite područje, nahranite zivotinje i od njih pokupite novac i onda otkljucate nova podrucja. Svida mi se, jedna od boljih F2P indie igara.

Igra izlazi sutra, teška je samo 1.6GB. Klinci će ju sigurno igrati. 

Bio si u pravu. Klinci su odusevljeni.

Battletag - Gobac#2782; PoE:G0bac; Cypher: Ignorance is bliss.
9 godina
Tututuru kaže...

Nadan se da ce Ghost of Tsushima imat sistem za odredivanje tezine igre i da je ovo sta su pokazali bija "easy". Ovo sta san vidija me nije odusevilo, necu je sigurno kupit po izlasku, a ako se ne bude moglo igrat na "hardu", ne virujen da cu je uopce kupit. Svida mi se sta audio nije na eng.

ja se isto nadam da će biti nekog izazova, ali ću definitivno igrati igru jer su mi predobre te samurajske fore da ovo ne bi odigrao. Ali ne znam da ću uzimati po izlasku, imam još igara koje nisam odigrao, a Ghost mi je toliko lijepa igra da bi je možda čak i odigrao na PS5

12 godina
protjeran
Chaky kaže...
Gogy7 kaže...

Snimio sam pol sata gameplaya nove free to play igre, mogu reći da igra djeluje zanimljivo, igra se svodi na to da očistite područje, nahranite zivotinje i od njih pokupite novac i onda otkljucate nova podrucja. Svida mi se, jedna od boljih F2P indie igara.

Igra izlazi sutra, teška je samo 1.6GB. Klinci će ju sigurno igrati. 

Bio si u pravu. Klinci su odusevljeni.

I kod mene isto. 

Kako me cudi ova raja sto voli ds igre, cim neko napise da mu se ne svidja taj tip igre ili nesto negativno za njih odmah slijede uvrede 

14 godina
Ne dirajte mi ravnicu i Dark Souls.
Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
16 godina
arnes_king kaže...

Kako me cudi ova raja sto voli ds igre, cim neko napise da mu se ne svidja taj tip igre ili nesto negativno za njih odmah slijede uvrede 

Kad misle da su oni alfa-gameri. Kao da za nijednu drugu igru ne trebaju skillovi i refleksi.

Poruka je uređivana zadnji put pet 15.5.2020 10:02 (Bitanga).
16 godina
neaktivan
Ja sam nekoliko puta razmisljao uzeti ds3 svaki put kad je bio na akciji i svaki put idem gledat malo gameplay na jubitou i jednostavno me odbija.
Ajd sto se combat svodi iskljucivo na dodgeanje ali to je tolko bedasto napravljeno da si ne mogu pomoci. Npr cijela faking bestija te napada da uzme cijeli ekran prostora a lik napravi dodge kroz nju? Tocbo vidim kako cijelo tijelo i krilo ide kroz tvoj character al dodge je uspio? Normalno da cu izgubiti zivce kad je mehanika neintuitivna.
pr0n lesbians Y U NO EXIST IRL?! ლ(ಠ益ಠლ)
Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
AA-d00d kaže...
Ja sam nekoliko puta razmisljao uzeti ds3 svaki put kad je bio na akciji i svaki put idem gledat malo gameplay na jubitou i jednostavno me odbija.
Ajd sto se combat svodi iskljucivo na dodgeanje ali to je tolko bedasto napravljeno da si ne mogu pomoci. Npr cijela faking bestija te napada da uzme cijeli ekran prostora a lik napravi dodge kroz nju? Tocbo vidim kako cijelo tijelo i krilo ide kroz tvoj character al dodge je uspio? Normalno da cu izgubiti zivce kad je mehanika neintuitivna.

Pa da, meni su to jako gadne igre. Netko se kune da je Bloodbourne prekrasan, meni je užasno gadan, u 30 FPSa, sa chromatic aberationom i vignettingom. Plus je morbidan.

Pa FIFA mi zahtjeva stoput veći skillset nego DS igre. Teške su jedino jer te forsa da tisuću puta replayaš isti dio dok ne naučiš ko papagaj što moraš napraviti.

16 godina
arnes_king kaže...
hummer0 kaže...

Lijepo izgleda kupujem.

Potpisujem.

Samurajska vibra pogodena.

Pejsazi i lokacije izgledaju lijepo (pa mi nejde u glavu jedan od ranijih komentara o sivilu  ).

Roach je tu. Super pozicija kamere dok jases. Dva moda igranja (samuraj/ghost). Zbog toga mi je i Deus super sjeo.

I secer na kraju. Japanski s titlovima i crno/bijeli mod.

Sranje. Zelim igrati to vec danas.

Battletag - Gobac#2782; PoE:G0bac; Cypher: Ignorance is bliss.
12 godina
protjeran
Chaky kaže...
arnes_king kaže...
hummer0 kaže...

Lijepo izgleda kupujem.

Potpisujem.

Samurajska vibra pogodena.

Pejsazi i lokacije izgledaju lijepo (pa mi nejde u glavu jedan od ranijih komentara o sivilu  ).

Roach je tu. Super pozicija kamere dok jases. Dva moda igranja (samuraj/ghost). Zbog toga mi je i Deus super sjeo.

I secer na kraju. Japanski s titlovima i crno/bijeli mod.

Sranje. Zelim igrati to vec danas.

Ja uopste nisam bio nahajpan i mislio je igrati tek na PS5 jer imam trenutno backlog nezavrsenih igara ali nakon sto sam vidio ovaj video mislim da cu je nabaviti odmah. Izgleda mi kao tip igre koji ce mi se svidjeti u svim segmentima 

14 godina
Normalno da su ljudi ljuti kad takvi ko ti koji očito nikad nisu igrali neku Souls igru pišu gluposti.

Zadnja FIFA za koju je trebalo skilla je bila '98.
Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
9 godina
AA-d00d kaže...

Svi vi znate kak je to sa youtube videa.

Combat se ne svodi iskljucivo na dodge. Sve ovisi o buildu koji radis. Mozes i blokirat, a mozes i parry radit kod udarca.
Hitbox u Souls igrama je odlican, no kamera kod tih velikih bosseva nije bas idealna i moze se dogodit clipping.
Orzuja ima brdo i vecina je jedinstvena. Znaci razliciti moveset + specijani napadi. Nije ko u recimo Witcher 3 gdje je cist svejedno koji mac imas svi su isti samo su druge brojke.
Tu imas brdo razlicitih napada jednim oruzjem-----  R1 i R2 klasicni su light i heavy napadi pa onda imas trcanje +R1 ili trcanje +R2 napad, roll + R1/R2 napad... itd. Svaka kombinacija ti daje drugaciji napad i to mozes iskoristit u svoju korist.
Bloodborne je to digao na visu razinu i ima jos vise kombinacija.

Ne kuzim kaj je tu nije intutivno ? Napadnes i ak pogodis neprijatelja napravit ces damage. Samo ga ti moras pogodit. Nece ti to igra sama napravit.

Nitko ne tvrdi da su to savrsene igre, al nekom kome je moderan dizajn igra dosadan (znaci automatizacija svega i sve ti mora bit nacrtano) ovo je dusu dalo. Level dizajn je fantastican. Dark Souls 1 i BB su iznad drugih po tom pitanju.
Online je dobar. Coop i PVP. Cak bi reko da je jedinstven.

Uglavnom ne vidim bas neke alternative.

I kak nebi ljudi reagirali kad se gluposti pisu. Ne sviđa ti se, oke. Nist cudno jer nije za svakoga kao i svaka igra, al ostavi se detalja molim te.

If Microsoft ever made a product that didn't suck ... it would be a vacuum cleaner.
Poruka je uređivana zadnji put pet 15.5.2020 10:47 (Santana).
9 godina
Bitanga kaže...
AA-d00d kaže...

Pa da, meni su to jako gadne igre. Netko se kune da je Bloodbourne prekrasan, meni je užasno gadan, u 30 FPSa, sa chromatic aberationom i vignettingom. Plus je morbidan.

Pa FIFA mi zahtjeva stoput veći skillset nego DS igre. Teške su jedino jer te forsa da tisuću puta replayaš isti dio dok ne naučiš ko papagaj što moraš napraviti.

zapanjujuće je koliko si tu gluposti sad nadrobio i očito je da nemaš blage veze o čemu pričaš, barem što se tiče soulsa

9 godina
Cansee kaže...
Bitanga kaže...
AA-d00d kaže...

zapanjujuće je koliko si tu gluposti sad nadrobio i očito je da nemaš blage veze o čemu pričaš, barem što se tiče soulsa

Ma joj pusti ga. Cim se DS spomene on je tu prvi, a nema pojma nit malo.

If Microsoft ever made a product that didn't suck ... it would be a vacuum cleaner.
5 godina
protjeran
PlayStation 4

Ja nisam jos stigao pogledati trailer za got, ali sam uzivao u njihovom infamous-u 

koliko god je na trenutke bio repetitivan bila je zabavna igra.

Na stranu souls igra meni su super, zabavne. Al nemam nista protiv njihovog hejtanja.

Ni meni se ne svidaju neki vrhunski AAA naslovi kao GoW i Witcher npr.

No takve igre respectam pa ih ne pljujem. Mogu popljuvat doduse death stranding 😂

Neke igre jednostavno respectam neke ne.

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
PlayStation 4

Ja bi jos soulsborn igara. Ali ne moze, ne prodaju se kao casual igre.

Poruka je uređivana zadnji put pet 15.5.2020 11:14 (Spacecraft).
Moj PC  
0 0 hvala 0
7 godina
PlayStation 4

Mene je Ghost of Tsushima za sada ostavio dosta ravnodušnim. O ovom traileru mi nije bilo nijedne stvari koja mi je ostavila wow efekt. No pričekat će se završni proizvod pa ćemo onda prosuditi. 

1 0 hvala 1
9 godina
Spacecraft kaže...

Ja bi jos soulsborn igara. Ali ne moze, ne prodaju se kao casual igre.

Prodaju se sasvim solidno, te su igre preporodile FromSoft. Prodale su se daleko bolje nego sto su ocekivali i daleko bolje nego bilo koja druga njihova igra prije tih, no Myazaki je reko da je dosta Dark Souls-a

5 godina
protjeran

True Myazaki nije bas veliki fan sequela.

9 godina
bloodborne kaže...

ali je za Bloodborne rekao da je on raspoložen ako Sony bude htio, a Sony će htjeti. Uvjeren sam da ćemo za nekoliko godina dobiti Bloodborne 2 na PS5. Kako dobro zvuči

A do tada ćemo pičiti Eldeeeeen Riiiiing

9 godina
Cansee kaže...
bloodborne kaže...

ali je za Bloodborne rekao da je on raspoložen ako Sony bude htio, a Sony će htjeti. Uvjeren sam da ćemo za nekoliko godina dobiti Bloodborne 2 na PS5. Kako dobro zvuči

A do tada ćemo pičiti Eldeeeeen Riiiiing

Kaj je s tom igrom, pa nema nicega o njoj
inace su znali bit leakovi za prijasnje igre, dok kod ove bas nista.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice