PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.785
|
čitano: 7.318.633
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
14 godina
Re: PlayStation 4
PSN: Carlikaa
Moj PC  
1 0 hvala 0
7 godina
PlayStation 4

Ja sam si uzeo Detroit Become Human za 99kn iz SD-a. Kada završim RDR2 onda se bacam na to. Napokon sam si otvorio američki acc, previše me žuljalo to što imaju povoljnije cijene. Odmah sam si uzeo ps+. 

Netko je pitao gdje je sigurno kupovati psn bonove - ja sam ih uzeo preko Amazona. Sve je prošlo brzo i jednostavno, kodove sam dobio kroz minutu od kupovine. Kupovao sam sam VISA karticom, žiro račun. 

2 0 hvala 0
14 godina
PlayStation 4

Društvo triba mi mala pomoć dali se isplati uzeti Ps4 pro iako već iman ps4 slim verziju od 1tb i neman 4k televizor il monitor,dali ću vidjeti ikakve pomake na ps4 pro konzoli na 1080p tv u odnosu na ps4 slim hvala na pomoći

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
crosshair kaže...

Društvo triba mi mala pomoć dali se isplati uzeti Ps4 pro iako već iman ps4 slim verziju od 1tb i neman 4k televizor il monitor,dali ću vidjeti ikakve pomake na ps4 pro konzoli na 1080p tv u odnosu na ps4 slim hvala na pomoći

Ne isplati se.

12 godina
protjeran
crosshair kaže...

Ima razlike i na 1080p TV-u ali ti se ne isplati prelazak samo radi toga.

Sa supersamplingom dobijes malo bolju sliku, a sa ugasenim u dosta igara imas mogucnost veceg fps. Opet kazem, nisu to neke razlike da bi vrijedilo mijenjati.

https://www.youtube.com/c/gamex1423/
Poruka je uređivana zadnji put uto 27.11.2018 12:01 (arnes_king).
13 godina
PlayStation 4

Kako to da nije bilo nista za cyber monday na storeu? Kako HR tako US. 

Ciljam si uzet RDR2. Al ocito da nece biti nista popusta. 

http://forum.pcekspert.com/showthread.php?p=3105649#post3105649 - GEARBEST POPUSTI, AKCIJE, KUPONI, GIVEAWAY
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
SimeKZ kaže...

Kako to da nije bilo nista za cyber monday na storeu? Kako HR tako US. 

Ciljam si uzet RDR2. Al ocito da nece biti nista popusta. 

Pa bio je jucer neki Flash Sale na HR storu.

Battletag - Gobac#2782; Cypher: Ignorance is bliss.
Poruka je uređivana zadnji put uto 27.11.2018 13:58 (Chaky).
10 godina
odjavljen
Flash sale je do kraja mjeseca.
13 godina
PlayStation 4

Jel ima netko iskustva sa servisiranjem DS4 kontrolera (koliko se otprilike čeka i sl.)? L1 mi u zadnje vrijeme uopće ne lovi...konzola je pod jamstvom još mjesec dana pa ću ga nositi u SD na popravak

Poruka je uređivana zadnji put uto 27.11.2018 14:35 (Purger155).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ja ti imam iskustva..

Pred 45 dana poslao svog sunset orange-a k njima na servis. Analog je škljocao i preskakao kod nježnijih i sporijih pokreta gore dolje. 

Zvali su me neki dan da je po njihovom sve  u redu i da to tako mora biti. Da trebam đojstika dulje i grublje koristiti. Bio je 48 sati an testeru i njima nije bacio grešku. 

Još dan danas mi ga nisu poslali.

Još jedna stvar.. ovaj black friday ekipa koja je naručila đojstike u raznim bojama među kojima sam  i ja, sad zovu da nemaju te razno razne boje u ponudi. Mogu poslati crnoga ili storno transakcije.

Za sad Sanckta Domenika mi je dno dna.

Steam: nuketown | PSN: berologic | Facebook: Bernard Šaško
7 godina
Osobno se i ne mogu požaliti, dulje čekam PS iz Malla nego što sam dvije igre iz SD, a naručio sam ih skoro tjedan dana nakon PS-a.

I sad sam u banani da imam dvije igre koje nemam na čemu igrati :D
14 godina
PlayStation 4

I mene su zvali za joypad, nisam baš oduševljen, ali sam prihvatio zamjenu za ceni jer je cijena ok.  Samo ne znam kada mi dolazi paket jer  je tip koji me zvao rekao kako je samo na BF zaprimljeno  preko 6000 narudžbi. Jučer sam dobio poruku i mail od GLS-a kako mi paket stiže sutra (28.11.), ali čisto sumnjam pošto su me tek danas oko 16h zvali iz SD-a... 

BattleTag - Yovitssa-2302; PSN - Yovitssa; Steam - jovica0106
Moj PC  
1 0 hvala 0
7 godina
neaktivan
PlayStation 4

Fck, znači i ja se mogu oprostiti od Sunset Orange  Ali po cijeni od 230kn uzmem i crni, samo se nadam da se neće odmah pojaviti u prodavaonicama sve te boje nakon što se cijena vrati na prvotnu.

Ne kužim kako mogu prodavati nešto što nemaju u dovoljnoj količini. Pa i na aliexpressu postoji counter koji po kupovinu zadnjeg artikla prikaže oznaku "rasprodano".

Najradije bi sad to slao zaštiti potrošaća kao što sam već jednom učinio, ali mi se uz posao i sve obaveze ne zeza s time.

0 0 hvala 0
16 godina
PlayStation 4

Ja ne kužim zašto vi toliko gledate te kontrolere. Ja imam jedan bijeli i dva crna :-)

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
PlayStation 4

Propustio sam Black Friday, jbg, špara se još do plaće idući petak pa me zanima dal ima kakvih blagdanskih popusta tokom prosinca? Ili je black friday bio vrhunac do kraja ove godine? Kako je bilo s božićnim popustima prošle godine?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
PlayStation 4

I meni je žao kako nisam uspio ugrabit Project cars 2 limited za ps4 za 99kn :(

Sad je opet na 299.

Mislim da je to bila najniža cijena igre ikada u europi.

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
Neznam ni ja, imam 2, jedan koristim dok se drugi puni i što će mi više
11 godina
neaktivan
PlayStation 4

I dalje nema glasa od SD šta se tiče dolaska naručene konzole :/

1 0 hvala 0
8 godina
lukaXXkralj kaže...

I dalje nema glasa od SD šta se tiče dolaska naručene konzole :/

Ja san im posla na fejsbuk poruku u inbox da san kupija ps+ i kad mogu ocekivat da ce mi poslat kod priko maila, ovo su mi odg: Poštovani, zahvaljujemo se na narudžbi. Ljubazno Vas molimo za malo strpljenja i razumijevanja s obzirom na Black Friday akcije imamo iznimno veliki broj narudžbi koje se obrađuju redoslijedom. Kada Vaša narudžba dođe na red poslati čemo vam kodove na vaš e-mail.

11 godina
neaktivan
PlayStation 4

i meni je stiga mail slicnog sadrzaja,ali brate mili vec san nestrpljiv,najjace bi mi bilo da mi za 3-4 dana napisu da nemaju zalihe vise i da mi je naruzdba stornirana,onda bi tek popizdia

0 0 hvala 0
14 godina
Imperijas kaže...

Propustio sam Black Friday, jbg, špara se još do plaće idući petak pa me zanima dal ima kakvih blagdanskih popusta tokom prosinca? Ili je black friday bio vrhunac do kraja ove godine? Kako je bilo s božićnim popustima prošle godine?

Biti će opet popusti za Božić ne brini.

Isto se nađe dobrih stvari na Store-u za fizičke kopije nisam siguran.

15 godina
PlayStation 4

Na kojoj stranici ove Teme se nalazi detaljno kako 1 račun, tj. 1 igra u mom slučaju FIFA 19 može se igrat na dvije ps4 konzole?

Sve sam odradio kako treba, uspješno mu predam račun, krene skidat igru i igrat, al meni se na mom ps4 zaključa igra? da li ova metoda vrijedi samo za offline igranje, tj. samo ps4 s tim računom koji je podešen kao primaran  može ići online, dok drugi ps4 s tim računom samo funkcionira bez interneta? da li postoji metoda da oba ps4 budu spojena na internet a da se igra ne zaključa? 

0 0 hvala 0
8 godina
serlok kaže...

Na kojoj stranici ove Teme se nalazi detaljno kako 1 račun, tj. 1 igra u mom slučaju FIFA 19 može se igrat na dvije ps4 konzole?

Sve sam odradio kako treba, uspješno mu predam račun, krene skidat igru i igrat, al meni se na mom ps4 zaključa igra? da li ova metoda vrijedi samo za offline igranje, tj. samo ps4 s tim računom koji je podešen kao primaran  može ići online, dok drugi ps4 s tim računom samo funkcionira bez interneta? da li postoji metoda da oba ps4 budu spojena na internet a da se igra ne zaključa? 

Bas suprotno, bez interneta taj kome konzola nije oznacena ka primarna za taj acc mora imat internet. Das svon prijatelju svoje login podatke i on se ulogira u tvoj acc, oznaci svoju konzolu kao primarnu za taj acc, stavi skidat tvoje igre koje zeli i vrati se na svoj acc i igra normalno. On tebi da svoje login podatke i ti napravis to isto i vratis se na svoj acc.

13 godina
serlok kaže...

sin i ja share-amo acc na slijedeći način:

Tatin PS4 - tatin acc secondary, sinov acc primary
Sinov PS4 - tatin acc primary, sinov acc secondary

primjer: tata igra igre na svojoj konzoli i na svom acc (secondary). Ako tata želi da igra igru koju je sin kupio na svom acc, ulogira se na sinov acc (primary) na svojoj konzoli, te u library izabere i downloadira igru. Zatim, ode na svoj acc i igra igru koju je downloadao iz library-a sa sinovog acc. 

nadam se da će ti biti jasnije, ne znam kako da jednostavnije to objasnim. 

PSN Tokioplastic292
Poruka je uređivana zadnji put sri 28.11.2018 10:33 (LordSnow).
7 godina
neaktivan
PlayStation 4

Dali HDMI kabal spada u PS4 garanciju jer je rikno pa mi stalno izbacuje provjerite signal a sve sam HDMI ulaze probao i opet isto cak i na kompijuteru ne radi ne baca signal pa ako spada pod garanciju da nosim da mi zamjene, ako ne gdje kupiti dobar i kvalitetan kabel za PS4 Pro a tv mi je sony xf 9005

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
REDDEVILS kaže...

Dali HDMI kabal spada u PS4 garanciju jer je rikno pa mi stalno izbacuje provjerite signal a sve sam HDMI ulaze probao i opet isto cak i na kompijuteru ne radi ne baca signal pa ako spada pod garanciju da nosim da mi zamjene, ako ne gdje kupiti dobar i kvalitetan kabel za PS4 Pro a tv mi je sony xf 9005

Kupi si HDMI kabel 

Battletag - Gobac#2782; Cypher: Ignorance is bliss.
10 godina
PlayStation 4

Nemoj baš najveći škart kupiti, meni je sad jednim kablom bacalo black screen, probao s drugim, s njime je u redu. (ovaj origigi mi je prekratak kad sam postavio tv na nosač i kablove u vodilicu)

Poruka je uređivana zadnji put sri 28.11.2018 11:57 (Karlek_19).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
PlayStation 4

Zna netko koje su igre na plusu za 12.mjesec?

┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
Moj PC  
0 0 hvala 0
7 godina
big_guy kaže...

Zna netko koje su igre na plusu za 12.mjesec?

Playstation igre.

U 5:30 ce reci o kojim igrama se radi.

14 godina
Nije bilo nikakvih leakova dosad. Vidjet ćemo kroz par sati.
Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice