PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.787
|
čitano: 7.477.138
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
15 godina
Re: PlayStation 4
GSP kaže...
Santana kaže...
GSP kaže...

krenio igrat bloodborne i nemogu preci prvog vukodlaka u onoj klinici hahaha koji sam ja skill :D

nije to igra za mene, bolje odustao sada nego kasnije

a šteta...setting brutalan

Ponata i je da te on ubije pa da dođes u glavni hub igre gdje dobijes oruzje.
Moze ga se i ubit kad ga prvi put vidis, al nije potrebno.

probat cu opet sutra kad dodem nadrkan sa posla umrijet jos jedno 100 puta haha...ja mislio da ga moram dobiti na šake a skoro i uspio jednom

Opa Miki nemoj je slučajno počinjat igrat nadrkan jer bi mogao zabiti kontroler u zid. 

15 godina
amd freak kaže...

sancta domenica popust 30 posto na igre i opremu kod je ARGENTINA30

Super deal je cod ww za 139kn ili 209kn igra i neka kolekcionarska kutija sa casama i slicno...

Gdje si saznao za taj popust ako nije tajna jer ga nigdje nisam vidio osim tu a često kupujem u sancti?

12 godina
PlayStation 4

Prošla baba sa kolačima , popust je traja do 25.6. 

ja napravija Dragon Quest XI preorder ispalo 255 kn xd

Not funny dude
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
GSP kaže...

krenio igrat bloodborne i nemogu preci prvog vukodlaka u onoj klinici hahaha koji sam ja skill :D

nije to igra za mene, bolje odustao sada nego kasnije

a šteta...setting brutalan

Ja sam ga na kraju i ubio bez weapona, i onda uzeo mjesec dana pauze jer me nazivcirala igra. Pogledaj si guide dva za begginere, ali stvarno osnovno, ima toliko toga za saznati sam i prouciti, da je zaista steta ako si negdje drugdje otkrijes stvari.

I kako su kolege gore navele, nemoj odustati, may the good blood guide your way!

“In every crowd there are certain persons who seem just like the rest, yet they bear amazing messages.” Antoine de Saint-Exupery, Night Flight
10 godina
odjavljen
PlayStation 4

Jel neko uzimao plejku sa alzashopa? Zanima me radi garancije, da li je ostvariva kod nas ili se njima šalje? Treba mi za kumovog klinca, a dobra je ponuda, ps4 slim 1tb i god of war za 313€ i još dodatno fifa 18 i far cry 5, ispadne 409€.

0 0 hvala 0
12 godina

Ponuda baš ne zvuči pre-spektakularno.

A za garanciju, ja mislim da bi ti morali priznati u cijeloj EU, ali nećeš biti siguran dok ne nazoveš našeg zastupnika i pitaš.

PSN - DeniZg80
10 godina
odjavljen
Nije spektakularna, ali kod nas najjeftinije kaj sam našao je 3k na ekupi, plejka + far cry 5 i fifa 18. Za iste pare na alzi dobije još jednu igru.
12 godina
PlayStation 4

jel prodaje tko GOW za neku normalnu cijenu cca 250kn

0 2 hvala 0
14 godina
GSP kaže...

jel prodaje tko GOW za neku normalnu cijenu cca 250kn

Može i meni jedna za 150kn ako nije problem. Hvala.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
12 godina
PlayStation 4

gle prije 2 tjedna bio na popustu u SD 350 i sad tko je preso sta je nebi dao 100 kn jeftinije...gori ste nego oni pacijenti na grapickama...kupio prije 3 godine 1080 za 3500 sad je je prodaje za 4000 nakon sto je odigrala i odmajnala boga dragog

1 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
GSP kaže...

gle prije 2 tjedna bio na popustu u SD 350 i sad tko je preso sta je nebi dao 100 kn jeftinije...gori ste nego oni pacijenti na grapickama...kupio prije 3 godine 1080 za 3500 sad je je prodaje za 4000 nakon sto je odigrala i odmajnala boga dragog

Što je bitno koliko je koštala prije dva tjedna kad sad košta 550 kuna.

Bolje biti ratnik u vrtu nego vrtlar u ratu!
17 godina
GSP kaže...

Zast bi dao za 100kn jeftinije?
Evo ja upravo stavio na njuskalo za 325 i prodao za pol sata po toj cijeni. A nisam ni odigrao dalje od prvog chaptera!!!

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
15 godina
JozoBozo121 kaže...
GSP kaže...

Što je bitno koliko je koštala prije dva tjedna kad sad košta 550 kuna.

ahahaha nek si ti njemu rekao Jozo.

P.S. ljudi jel nosite plejku na more ili je to samo za ovisnike 

9 godina
neaktivan
Ponuda-potražnja diktira cijenu u ovome kapitalističkome svijetu.Ja sam prošle godine bez problema prodao X1 verziju GTA 5 za 300kn.
God of War je bio nedavno na akciji za 35 funti na PS Store-u.
15 godina
PlayStation 4

Evo kome treba kompletna oprema.

Bundle TV Sony KD-55XF8096 + PS4 500GB slim black + FIFA 18 PS4 + SD PS4 W3Y

https://www.sancta-domenica.hr/bundle-tv-sony-kd-55xf8096-ps4-500gb-slim-black-fifa-18-ps4-sd-ps4-w3y.aspx

9.499,00 kn

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
PlayStation 4

4K TV i PS4 Slim nema smisla. 

Moj PC  
7 0 hvala 0
15 godina
PlayStation 4

Evo jedna umjetnička instalacija za našeg prijatelja sa foruma.

Probaj se ursuse zapitat zašto ti nitko nije htio odgovoriti na tvoje lijepo postavljeno pitanje.

Moj PC  
15 1 hvala 3
8 godina
PlayStation 4

Hoce li ove godine biti Summer sale na store-u? Niđe ne pronalazim info. 

0 0 hvala 0
14 godina
Vandit kaže...

https://blog.us.playstation.com/2018/07/03/ps-stores-mid-year-sale-750-games-up-to-50-off/

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
17 godina
neaktivan
Hexfire kaže...
Vandit kaže...

https://blog.us.playstation.com/2018/07/03/ps-stores-mid-year-sale-750-games-up-to-50-off/

Meni je jucer u jednom trenu na HR storeu ponudilo hrpu novih popusta, steta sto nisam lupio SS.

Vjerojatno ce aktivirati kad isteknu trenutni popusti. 

Battletag - Gobac#2782; Cypher: Ignorance is bliss.
17 godina
neaktivan
ursusc355 kaže...

Molim preporuke prijenosnog hard diska za ps4 , 2 tb , po mogučnosti što jeftiniji i molim iz koje trgovine da kupim...hvala

Gledaj da je USB3.0

https://www.adm.hr/ehdd-2tb-maxtor-m3-portable-usb-30-stshx-m201tcbm/09763/product/?utm_source=nabava.net&utm_campaign=nabava.net&utm_medium=click

2TB je oko 600kn.

4TB je oko 900kn

https://www.protis.hr/products/details/hdd-eksterni-seagate--maxtor-m3-portable-254tbusb-30-stshxm401tcbm/112645 

Battletag - Gobac#2782; Cypher: Ignorance is bliss.
12 godina
PlayStation 4

Playstation Plus Dobule Discounts Sale na EU PSN-u.

Persona 5 za 249.50 kn i Dishonored Complete Collection 179.70 kn su igre koje treba kupiti i zaigrati (ako već niste).

PSN - DeniZg80
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
DeniZg kaže...

Persona 5 za 249.50 kn i Dishonored Complete Collection 179.70 kn su igre koje treba kupiti i zaigrati (ako već niste).

Jesi igro Personu ?

Ja igram lagano i negdje sam na pola igre. Odlicna je za sada. Jedina mana je kaj zna bit malo dosadna sa hrpom teksta.

13 godina
protjeran
PlayStation 4

Valja li SP u Ghost Recon Wildlands?

https://www.youtube.com/c/gamex1423/
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Santana kaže...
DeniZg kaže...

Jesi igro Personu ?

Ja igram lagano i negdje sam na pola igre. Odlicna je za sada. Jedina mana je kaj zna bit malo dosadna sa hrpom teksta.

Jesam, prešao sam peticu i pre-genijalna mi je igra. Kad bude previše čavrljanja, to se lako preskoči, pogotovo pred kraj kada mi pada motivacija.

U zadnje vrijeme igram Persona 3 FES preko PCSX2 i imaju jako puno sličnosti, da ne kažem da su na isti kalup, nešto kao Dark Souls igre.

Kad bi starije Persone dobile remaster da vizualno izgledaju kao Persona 5, kupio bi ih bez razmišljanjaa.

PSN - DeniZg80
13 godina
DeniZg kaže...

Ja bih svakako preporučio Alien: Isolation, ako netko nije igrao, za smiješnih 45 kuna. U zadnjih ohoho godina nema igre koja je tako dobro pogodila horror atmosferu.

12 godina
PlayStation 4

kad će opet neka akcija u SD npr kad je GoW bijo 350kn

0 0 hvala 0
15 godina
arnes_king kaže...

Valja li SP u Ghost Recon Wildlands?

Ako volis ganjat gamad koja unistava svoj narod i drzavu pod paravanom da radi za njihovo dobro na kojekakve kreativne nacine to je igra za tebe... Ne znam zasto mi to zvuci poznato...

Meni toliko zabavno bilo da sam ga presao na svom "potato masher" PC-u bez patnje za boljim settignsima ili FPS-om. Ako imas frendove jos je masu zabavnije.

MadeInCroatia
7 godina
neaktivan

Super je igra i SP i MP

ja sam više igrao Ghost War jer sam imao tim od 4 player-a pa je bilo super. Valjda nastavimo kad ljeto prođe ako ne zaglavimo u BF V

PS4 account - nattvindens
17 godina
neaktivan
GSP kaže...

kad će opet neka akcija u SD npr kad je GoW bijo 350kn

GoW je bio 350 kn jer je morao  to je bila Sony akcija Days of Play. Ne ocekuj takve stvari u Hrv bez Sony inicijative..

Why so serious???
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice