PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.787
|
čitano: 7.477.462
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
15 godina
Re: PlayStation 4
Dann3R kaže...
Čemu rasprava o kablovima i udaru groma na 5 stranica u ovoj temi?

Ko si ti?

16 godina
neaktivan
PlayStation 4

Ljudi isprike na offtopicu sa xboxom ali znam da je tu provjerena ekipa od koje cu dobiti odgovor.Kako vam se cini ponuda;xbox one prvi model(dakle nije S),500 gb,4 igre quantum break,titanfall2, forza h3 i forza ms7 za 1250 kn?

┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Isto kao i o kablovima.
15 godina
big_guy kaže...

Ljudi isprike na offtopicu sa xboxom ali znam da je tu provjerena ekipa od koje cu dobiti odgovor.Kako vam se cini ponuda;xbox one prvi model(dakle nije S),500 gb,4 igre quantum break,titanfall2, forza h3 i forza ms7 za 1250 kn?

Ma najbolje da ovdje pitaš.

https://www.bug.hr/forum/topic/igrace-konzole/xbox-360-pitanja-odgovori/49811.aspx

10 godina
PlayStation 4

Tema o 1 accountu na dva ps-a za 3, 2, 1:

Znam da je tema 200 puta ispeglana i pročitao sam sve što sam našao ali mi je ostalo nekoliko nedoumica.

Dakle, ukratko, imam acc sa ps+, dao bi ga frendu pa bi ga koristili skupa.

1.) Najbezbolnije riješenje je (ako sam dobro shvatio), ja stavim njegov acc na svoj ps4 i postavim svoju konzolu kao primarnu za njega, on to napravi sa mojim accom. Kako onda funkcionira PS+?

2.) Možemo li oboje igrati online u isto vrijeme?

3.) Hoće li biti problema sa save-ovima igara ili samo nastavim sve koristiti kao prije?

4.) I koliko sam shvatio, ako ja kupim neku digitalnu igru onda ja moram prebaciti konzolu primarnu za svoj acc i kada završim instalaciju vraćam kako je bilo (moja konzola primarna za frendov acc)?

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
interist89 kaže...

Znam da je tema 200 puta ispeglana i pročitao sam sve što sam našao ali mi je ostalo nekoliko nedoumica.

1.) Najbezbolnije riješenje je (ako sam dobro shvatio), ja stavim njegov acc na svoj ps4 i postavim svoju konzolu kao primarnu za njega, on to napravi sa mojim accom. Kako onda funkcionira PS+?

3.) Hoće li biti problema sa save-ovima igara ili samo nastavim sve koristiti kao prije?

4.) I koliko sam shvatio, ako ja kupim neku digitalnu igru onda ja moram prebaciti konzolu primarnu za svoj acc i kada završim instalaciju vraćam kako je bilo (moja konzola primarna za frendov acc)?

1.) Da, i onda ako jedan racun ima PS+ i drugi ima privilegije.

2.) Mozete

3.) Nece, jedino sto ne radi cloud save kada je ovo nastimano, ali save fajlovi su spremljeni na konzoli i svako ima svoje.

4.) Ne, ne moras nista vracati, jednom kada uradis korak pod pitanjem br. 1 to vise ne diraj. Kada kupite neku novu igru, mora se samo sa te konzole gdje je kupljeno i racuna prvo staviti na download, a ti onda na svojoj konzoli nakon toga udjes na njegov acc i pokrenes download, kasnije se izlogujes i vratis na svoj i tu se nastavlja.

https://www.youtube.com/c/gamex1423/
8 godina
PlayStation 4

Jel ko naručivao sa base.com ? Za koliko dođe igra i koliki su dodatni troškovi?

0 0 hvala 0
15 godina
arnes_king kaže...
interist89 kaže...

1.) Da, i onda ako jedan racun ima PS+ i drugi ima privilegije.

2.) Mozete

3.) Nece, jedino sto ne radi cloud save kada je ovo nastimano, ali save fajlovi su spremljeni na konzoli i svako ima svoje.

4.) Ne, ne moras nista vracati, jednom kada uradis korak pod pitanjem br. 1 to vise ne diraj. Kada kupite neku novu igru, mora se samo sa te konzole gdje je kupljeno i racuna prvo staviti na download, a ti onda na svojoj konzoli nakon toga udjes na njegov acc i pokrenes download, kasnije se izlogujes i vratis na svoj i tu se nastavlja.

Samo da se nadovežem na ovo 3. ja sa vremena na vrijeme manualno uplodam save file u cloud.

16 godina
PlayStation 4

Opet meh igre....

GET TO DA CHOPPAAA!!!!!!!!!!
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina

Prvi put otkad imam PS+ da neću nijednu od poklon igara ni dodati u library.

10 godina
neaktivan
PlayStation 4

heavy rain je klasa, ali to su vjerojatno svi igrali

CAUSE BABY I COULD BUILD A CASTLE OUT OF ALL THE BRICKS THEY THREW AT ME
Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
hanteed kaže...

Ma to su rekli i za Beyond Two Souls, a vrijedi taman toliko koliko je koštao u PS+ :-)

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
13 godina
Bitanga kaže...
hanteed kaže...

Ma to su rekli i za Beyond Two Souls, a vrijedi taman toliko koliko je koštao u PS+ :-)

Ma ja to ne mogu igrati. Odigrao sam dva sata i više se ne mogu natjerati da pokrenem i igram dalje. Što mi vrijedi grafika i priča kad je gameplay za debile. Da želim gledati film, gledao bih film. Ako su htjeli napraviti film, što nisu uzeli te iste glumce i snimili film umjesto da su se zajebavali s motion captureom. Sad stisni krug, pa sad stisni krug zajedno sa kvadratom, pa vrti desnu gljivu da otvoriš vrata. Ma daj me nemoj jebat, to je onaj minimum minimuma nekakve interakcije da se ipak ne osjećaš kao totalni kreten što sjediš pred ekranom, gledaš radnju, ne radiš ništa i proklinješ 500 kn koje si za to dao ako si kupio day one. Pretpostavljam da je i Detroit isti takav.

17 godina
Q-Tip kaže...
Bitanga kaže...
hanteed kaže...

Ma ja to ne mogu igrati. Odigrao sam dva sata i više se ne mogu natjerati da pokrenem i igram dalje. Što mi vrijedi grafika i priča kad je gameplay za debile. Da želim gledati film, gledao bih film. Ako su htjeli napraviti film, što nisu uzeli te iste glumce i snimili film umjesto da su se zajebavali s motion captureom. Sad stisni krug, pa sad stisni krug zajedno sa kvadratom, pa vrti desnu gljivu da otvoriš vrata. Ma daj me nemoj jebat, to je onaj minimum minimuma nekakve interakcije da se ipak ne osjećaš kao totalni kreten što sjediš pred ekranom, gledaš radnju, ne radiš ništa i proklinješ 500 kn koje si za to dao ako si kupio day one. Pretpostavljam da je i Detroit isti takav.

Yup. Ja sam još daleko i došao, al ne mogu više upaliti jer točno znam da ću samo ko budala sjediti i blejati samo da vidim priču kako će s rasplesti. Ko što rekoh, rađe pogledam novu epizodu Expansea :-)

I patiti se s kontrolama jer su užasne. Nema trčanja, lik se prešetava kao da je na plaži. I onda, opa, 4 opcije za odabrati, guess what? Koju god klikneš bude isto!!! I onda opa, ajmo malo jahati konja do watermilla koji se zaglavio da bi tamo kliknuo dva gumba da ga oslobodim i išao nazad. Danas se svakaj naziva igrama :-P

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
Poruka je uređivana zadnji put sri 27.6.2018 23:41 (Bitanga).
12 godina
Ja isto popizdio s tim Heavy Rainom i obrisao igru malo nakon prologa.
Ali Beyond Two Souls mi je strava igra.
Vjerujem da je i Detroit odličan.
PSN - DeniZg80
16 godina
neaktivan

Ja sam kupio desetak igara i dvije memorijske kartice s base.com i uvijek je sve bilo u redu. Dostava je oko jedan ili dva eura, piše ti kad odeš na košaricu, a sve igre sam kupio na akcijama, jer base.com malo-malo daje dobre popuste. Primjerice, Fallout 4 mjesec dana nakon izlaska sam kupio za oko 250 kuna. Final Fantasy XV sam kupio za oko 150 kuna, Gran Turismo Sport za 170 kuna u studenom prošle godine (isto oko mjesec dana nakon izlaska).

Igre su mi uvijek dolazile unutar 8 dana i nikad nikakvih problema.

10 godina
neaktivan
PlayStation 4

Ja što sam stariji to više volim igre poput Beyonda i Heavy Raina. Detroit još nisam kupio zbog manja vremena, ali sad preko ljeta ću uhvatiti. Jednostavno me takve igre daleko jače navuku ja sebe nego nešto poput Assassins Creeda, GTA ili nekog Call of Dutya. Za njima jednostavno izgubim volju, a ovdje je to sve lijepo linearno, priča je vrhunska u svim igrama i to je ono što mi je bitno, da se mogu spojiti i uživiti u doživljaje likova.

Da bi dušu da izlazi sve više igara poput Quantic Dreamovih.

Bolje biti ratnik u vrtu nego vrtlar u ratu!
Moj PC  
6 0 hvala 1
14 godina
PlayStation 4

Igre tog tipa ili voliš ili ne voliš jbg. U par navrata sam bio blizu da kupim taj Heavy Rain + Beyond pack, ali eto dobio sam obje u PS+. Farenheit/Indigo Prophecy mi je bio jako dobar pa znam otprilike što očekivati. Detroit ću isto nabaviti kad cijena padne.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
5 0 hvala 0
8 godina
PlayStation 4

Iako mi je Beyond Two Sould bio vrlo dobra pa čak i na trenutke odlična igra, mislim da nemam snage za Heavy Rain. Dvije igre zaredom takvog tipa su malo previše za čovjeka u godinama poput mene. :D 

S druge strane Detroit se neće propustiti. 

1 0 hvala 0
16 godina
PlayStation 4

Da li je netko imao problema da mu je call of duty ww2 ne radi, odnosno nije se htio instalirati? Dođe do 5.7 gb i stane, probano na više plejki, igra izvađena iz originalnog omota.

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
Matoje kaže...

Da li je netko imao problema da mu je call of duty ww2 ne radi, odnosno nije se htio instalirati? Dođe do 5.7 gb i stane, probano na više plejki, igra izvađena iz originalnog omota.

Disk ne valja.

16 godina
pqweasdyxc kaže...
Matoje kaže...

Disk ne valja.

Sigurno? Nisam još čuo il vidio da nova zapakirana igra ne radi

10 godina

Proizvode se milijuni kopija igara, tako da mora biti nekoliko pokvarenih. Niti jedna tvornica nije savršena.

17 godina
elva1 kaže...

Dali neko ima neku ideju šta da radim?

LP

Znači ako ti nitko ne odgovori nećeš ništa raditi? Pa odnesi konzolu u ovlašteni servis neka pogledaju što je. Možda nije ništa a možda je svašta.

11 godina
Steam ID: MasterG ; Origin ID: MasterGCro
13 godina
protjeran
PlayStation 4

Molim preporuke prijenosnog hard diska za ps4 , 2 tb , po mogučnosti što jeftiniji i molim iz koje trgovine da kupim...hvala

Moj PC  
0 11 hvala 0
12 godina
PlayStation 4

krenio igrat bloodborne i nemogu preci prvog vukodlaka u onoj klinici hahaha koji sam ja skill :D

nije to igra za mene, bolje odustao sada nego kasnije

a šteta...setting brutalan

0 0 hvala 0
10 godina
GSP kaže...

krenio igrat bloodborne i nemogu preci prvog vukodlaka u onoj klinici hahaha koji sam ja skill :D

Ponata i je da te on ubije pa da dođes u glavni hub igre gdje dobijes oruzje.
Moze ga se i ubit kad ga prvi put vidis, al nije potrebno.

17 godina

Definitnivno nemoj odustat 

12 godina
Santana kaže...
GSP kaže...

Ponata i je da te on ubije pa da dođes u glavni hub igre gdje dobijes oruzje.
Moze ga se i ubit kad ga prvi put vidis, al nije potrebno.

probat cu opet sutra kad dodem nadrkan sa posla umrijet jos jedno 100 puta haha...ja mislio da ga moram dobiti na šake a skoro i uspio jednom

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice