Gale, to za registrirati karticu da možeš direktno tako preko ps US store kupovati. Mislio sam da nikako ne može tako. Ja uvijek uzimam bonove od 10,20 dolara. Malo gnjavaža, ali brzo se to obavi kad se nauči.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Gale, to za registrirati karticu da možeš direktno tako preko ps US store kupovati. Mislio sam da nikako ne može tako. Ja uvijek uzimam bonove od 10,20 dolara. Malo gnjavaža, ali brzo se to obavi kad se nauči.
Ma mislim da ne možeš sa karticom ni paypal-om iz Europe.
P.S jel igra neko For Honor na popustu je samo 115 kn? (US Store)
https://store.playstation.com/en-us/product/UP0001-CUSA05218_00-FHGAMEPS40000001
Može pomoć. Novi vlasnik PS4.
Prvi put kupujem sa ps storea i nevidim kako plačati sa pay palom mada na njihovim stranicama piše da je moguće.
Prvi put kupujem sa ps storea i nevidim kako plačati sa pay palom mada na njihovim stranicama piše da je moguće.
Ne možeš samo karticama paypale 0 bodova.
Hvala.
Moguće je amerikancima na američkom PSNu.
Nama nikako.
Najbolji NFS od zadnja 3, pa ti vidi!!!
Ovaj Rime je FPS hell, a grafika je 10 godina zastarjela. Dobro da dijele igru besplatno.
Najbolji NFS od zadnja 3, pa ti vidi!!!
Kupio malome Payback DayOne misleci da je kao Fast and Furious. Jao koja prevara od igre.
Rivals je puno bolji i zabavniji.
Kupio malome Payback DayOne misleci da je kao Fast and Furious. Jao koja prevara od igre.
Rivals je puno bolji i zabavniji.
Je, probao sam na PCu 10h trial. Izdržao sam 1h. Užasno loša igra.
Može mala pomoc za tuduma od oca koji se vise ne kuzi u tehniku?
Dakle kupio sam djeci ps4 pro djeci i trebam odgovore na par pitanja:
1) da li mogu uzeti igru od susjeda na cdu i snimit je na svoj playstation i vratit cd susjedu?
2) gdje je najpovoljnije kupovati igre?
3) da li postoji dobar zamjenski kontroler za njega?
4) da li se direktno moze spojiti ps4pro sa lan kabelom sa ruterom?
Hvala puno
1) da li mogu uzeti igru od susjeda na cdu i snimit je na svoj playstation i vratit cd susjedu?
Hvala puno
1. Ne možeš. DVD mora biti u čitaču dok se igra pokreće i dok ju igraš.
2. U HR imaš zelda.hr i Sancta Domenica a vani imaš base.co.uk, game.co.uk, amazon. Cijene možeš pratiti na ps4pricecheck.com. Na samom PS Storeu su isto tako super popusti. Ili jednostavno kupiš rabljene.
3. Za zamjenske ne znam. Mislim da ima ali nisu bežični, nemaju motion senzor i vjerojatno zvučnik.
4. Može.
- Puno hvala.
Znaci cd igrice ne mogu se snimati, na hard disku jedino mogu biti one koje se skinu i plate sa webshopova
Hvala puno
2) https://store.playstation.com/en-hr/grid/STORE-MSF75508-BLACKFRIDAY17PS4/1
2) https://www.njuskalo.hr/index.php?ctl=search_ads&keywords=ps4+igre&categoryId=12944
- Puno hvala.
Znaci cd igrice ne mogu se snimati, na hard disku jedino mogu biti one koje se skinu i plate sa webshopova
Možeš ju kupiti online u digitalnom obliku na PSN storu i ne treba ti CD ili kupiš CD u dućanu ili preko njuškala.
Naravno može ti susjed posuditi igru CD ako više ne igra pa kad se klinci izigraju vratiš mu.
MAFIA III. FAMILY KICK-BACK 3 EXCLUSIVE.
Deni legendo ahahahaha.
Prati njuskalo, cesto se znaju naci igre dosta povoljno, ekipa uzme dok je vruce, odigra, i onda u pola cijene prodaje. Tisak media ti isto zna imati dobre popuste i rasprodaje povremeno.
svaki put kad netko napise igrice mi dođe zlo
zakaj se onda ne veli znas kak sam dobru pjesmicu danas cuo il da znas koji filmić sam danas gledao ufff
btw, isto tako sam dosta puta procitao DVD, alo ljudi jos od PS3 u konzolu ide bluray medij, kakav vrazji DVD
svaki put kad netko napise igrice mi dođe zlo
zakaj se onda ne veli znas kak sam dobru pjesmicu danas cuo il da znas koji filmić sam danas gledao ufff
btw, isto tako sam dosta puta procitao DVD, alo ljudi jos od PS3 u konzolu ide bluray medij, kakav vrazji DVD
A jbg lakše je izgovoriti DVD nego jezik lomiti sa "BlureJoM"
U Sancta Domenici 15% popusta uz kod "VALENTINOVO15"
evo prilike da mariclius počasti ženu jednom lijepom uštedom od 15% na njegove igre
evo prilike da mariclius počasti ženu jednom lijepom uštedom od 15% na njegove igre
A ako kupi 7 komada to je ušteda od preko 100%.
zanima me vase misljenje, kupujem ps4 pro, vjerojatno rabljeni, mislio sam da su malo jefitnije al negdje 2400 se mogu nac, dal se isplati tak kupovat, il prodaje ko jefitnije?
imam jos jedno pitanje, xim4, dal korisit ko? gdje se moze kupiti? ima li nesto jeftinije ili?
Spoji konzolu i router kabelom ili prebaci wifi na 5 ghz