Upravo ovo što si napisao, Chaky.
Ova je tema odlična.
Upravo ovo što si napisao, Chaky.
Ova je tema odlična.
Ali da se laprda ovdje o BF2 (sta je uopce BF2?) mozda bi netko jos cuo za igru, pa bi igrao.
Te bih uz put mozda nesto i naucio o BF2, bez obzira sto ne igram.
Slazen se s tobon. Ne igran trenutno GT Sport, al mi je gust citat vase postove i mozda se neko zainteresira za igru. Ako se napravi posebno rasprava za svaku igru, dobro je Bitanga reka, ostat ce samo pitanja kako uparit konzole i obavijesti o saleovima.
Ma ja sam za da se ovdje slobodno piše o svemu vezano na PS4 jel da ovdje recimo nisam pročitao o Bloodbornu sigurno nebi počeo igrat igru iako su neki pisali da je teška ,a drugi su je obožavali.
Lijepo je kad svaki dan ovdje možeš pročitati nešto novo i zanimljivo.
A i ekipa je ok nema dosadnih postova.
Meni je sasvim ok da se na ovom topicu pise i o igrama, pogotovo onima koje su ps ekskluziva.
Ionako se rasprava o nekoj igri svede na svega par stranica dok netko ne pita kako da kupuje igre na americkom store-u. I onda krene rasprava o sasvim desetoj igri. Meni je to ok.
Ovo nije reddit i community je dosta malen, stoga nije potrebno dodatno raslojavanje.
A nismo već dugo o motionflowu, baš bi mogli, gdje je Bitanga?
Trebali bi administratori napraviti poseban podforum pod nazivom "Playstation" i da onda mogu ljudi otvarati različite teme.
Ima užasno puno Playstation korisnika i nepregledno je kad sve sva moguća pitanja, komentari i najave trpaju u istu temu.
Mislim da ću uzet pauzu od igranja, tolko sam se naigrao ovih zadnjih par mjeseci da mi se već sve gadi :-)
Razmazile su me igre koje se razvijaju godinama i koje imaju ogroman i razrađen community da ne mogu više igrati ove igre koje se pojave, odigraju, obrišu i nestanu iz pamćenja.
Mislim da ću uzet pauzu od igranja, tolko sam se naigrao ovih zadnjih par mjeseci da mi se već sve gadi :-)
Razmazile su me igre koje se razvijaju godinama i koje imaju ogroman i razrađen community da ne mogu više igrati ove igre koje se pojave, odigraju, obrišu i nestanu iz pamćenja.
Čuj ga. Pauza od igranja. To ne postoji, when you're in, you're in.
Ne treba tebi pauza, nego samo pažljiviji odabir što ćeš igrati. Prestani vitlati kreditnom karticom bez kontrole i kupuj samo ono što stvarno misliš igrati.
A sad kad sam to rekao, idem se i ja probati držati tog pametnog savjeta.
nema dosadnih postova.
evo jedan dosadan post
Nije to toliki problem napraviti FAQ temu, samo bojim se da će se ona izgubiti u konzolaškim temama.
Ovako da imamo baš Playstation podforum i da onda imamo FAQ temu, PSN temu, temu za pojedinu PS ekskluzivu...to bi bilo vrhunski.
Niste ga razumjeli htio je reći pauzu od igranja na PS4 više će igrat na PC-u
Gotov Dark Souls 2 nakon 60 sati. Ostali su mi jos DLC - ovi. Fenomenalna igra, al iskreno ocekiva san teze boss fightove pri kraju. Ako smin primjetit igra je jednako teska od pocetka do kraja, s tin da ima laksih i tezih bossova. Triba se prilagodit nacinu igranja, bez srljanja i razmisljat sta se radi, i naravno naucit mehaniku borbe. Osobno gusta san vise u ovoj igri, nego u HZD koji me takoder odusevija, al jednostavno osjecaj zadovoljstva nakon sta se prode neki teski dio je neopisiv.
Gotov Dark Souls 2 nakon 60 sati. Ostali su mi jos DLC - ovi. Fenomenalna igra, al iskreno ocekiva san teze boss fightove pri kraju. Ako smin primjetit igra je jednako teska od pocetka do kraja, s tin da ima laksih i tezih bossova. Triba se prilagodit nacinu igranja, bez srljanja i razmisljat sta se radi, i naravno naucit mehaniku borbe. Osobno gusta san vise u ovoj igri, nego u HZD koji me takoder odusevija, al jednostavno osjecaj zadovoljstva nakon sta se prode neki teski dio je neopisiv.
Imao sam neopisivi osjećaj zadovoljstva nakon što sam ga obrisao na još samom početku :-) Nemaš pojma kako mi je bio gušt obrisat ga :-)
Imao sam neopisivi osjećaj zadovoljstva nakon što sam ga obrisao na još samom početku :-) Nemaš pojma kako mi je bio gušt obrisat ga :-)
Haha, to isto nije losa taktika.
Ekipa kako je moguce da imam full igru koju nikad nisam kupio.Cackao tamo po library i vidim fifu 17 a nisam nikad skinuo ni demo i reko idem skinut probat demo jer inace igram samo nba.I sve si mislim kad udjem pisat ce da je demo medjutim skinulo onih prvih 11 gb i mogu igrat samo jednu tekmu a u meniju pise kao cekajte dok se ne skine cijela igra da mozete igrati sve modove.Nigdje ne vidim da pise da je demo jer da je demo pisali odmah na loadingu igre ili nakon loadinga zar ne?
Prva DLC zona je poprilično genijalna onak po sjećanju.
Što se tiče boss fajtova, u pravilu što ideš prema kraju tih soulsborn igara idu lakše. Počne dosta teško, ali čim pohvataš mehanike i malo se ozbiljnije gearaš, easy peasy.
DS2 DLC zone su poprilično teže u odnosu na osnovnu igru.
Inače, Sony je patentirao nove kontrolere za PSVR.
Nadam se da sa PS5 dolazi i unaprijeđeni PSVR.
Pozdrav ekipa, uglavnom imam Ps4 Pro i sad sam ga htio malo zaigrat, kad ono nece se upalit, tj upali se, ali nema slike na telki, kaze no siganl, probao ga odspojit i vratit sve nazad i svejedno ništa, upali se, svijetli plavo i onda prestane plavo svijetlit i počne svijetlit bijelo. Power tipka uopce ne reagira, diska nema u plejci. Dali se netko susreo s tim?
Nove glasine procurile za iduće dvije igre za PS+ memberse - FarCry 4 i Dark Souls 2: Scholar of the First Sin remaster. Kako su i prošle glasine bile točne, sasvim bi bilo vjerojatno da su i ove... osobito ako uzmemo u obzir da FC5 izlazi za cca mjesec i pol a i dugo očekivani remaster Dark Soulsa (koji bi trebao u 5. mj).
Tako je pred par god i FC3 izašao kao PS+ igra...
Za one koji već nemaju - odlično! (i specijalno za kolegu Bitangu Dark Soulsi 2, za novi početak) :P
Pozdrav ekipa, uglavnom imam Ps4 Pro i sad sam ga htio malo zaigrat, kad ono nece se upalit, tj upali se, ali nema slike na telki, kaze no siganl, probao ga odspojit i vratit sve nazad i svejedno ništa, upali se, svijetli plavo i onda prestane plavo svijetlit i počne svijetlit bijelo. Power tipka uopce ne reagira, diska nema u plejci. Dali se netko susreo s tim?
Bijelo i treba svijetliti dok radi. Plavo je samo dok se boota i gasi.
Koju telku imaš? Možda imaš isti problem kao i ja s SONY android telkom da ju moram povremeno resetirati (telku ne playku) dok se desi ovo kao i tebi.
Probaj i prebacit na drugi HDMI port na telki pa vidi što će se dogoditi.
Ako ti ni to ne pomogne upali playku u safe modu pa vidi dal onda imaš slike, čisto da eliminiraš problem s kablom ili hdmi izlazom iz playke. Tamo se može promijeniti rezolucija.
https://www.playstation.com/en-gb/get-help/help-library/system---hardware/power---system-stability/safe-mode-on-playstation-4/
Nove glasine procurile za iduće dvije igre za PS+ memberse - FarCry 4 i Dark Souls 2: Scholar of the First Sin remaster. Kako su i prošle glasine bile točne, sasvim bi bilo vjerojatno da su i ove... osobito ako uzmemo u obzir da FC5 izlazi za cca mjesec i pol a i dugo očekivani remaster Dark Soulsa (koji bi trebao u 5. mj).
Tako je pred par god i FC3 izašao kao PS+ igra...
Za one koji već nemaju - odlično! (i specijalno za kolegu Bitangu Dark Soulsi 2, za novi početak) :P
Ma DS2 imam na PCu iz nekog Humble Bundlea. Skoro sam se ispovraćao dok sam vidio tu ružnu grafiku. :-)
DS 2 SoFS... 115h na PC-u iskreno ni do koljena prvom dijelu po level designu i ne sviđa mi se što su neki likovi bili petrified, a u igri si imao ograničen broj Fragrant Branch of Yore.
Međutim ipak je to Dark Souls... tako da shut up and take my money...
Ma neznam svaki mjesec novo gatanje iz graha što će biti i onda bude neko sranje.
Dolazi ovo, dolazi ono, i onda 2 mjeseca za redom imamo that is you, plus vr igre.
@Bitanga HEREZA!!!!!!!! Zapaliti ćemo ti bonfire ispred kuće :D
Evo jedno malo glupo pitanje ali ajde.
gdje vi sjedite, odnosno kako igrate ps ili bilo koju konzolu.
imam malo veci boravak, i fotelja mi je predaleko od tva da bi mogao normalno igrat s nje.
prvo sam poceo premjestat obicnu blagavonsku stolicu ispred tva, ili probat sjedit na tepihu ali tako mogu najvose sat vremena izdrzat, pa sam krenuo micat fotelju blize tvu, ali je jako teska i vec vidim tragove na parketu od stalnog micanja a i kak je krenulo rasklimat cu ju totalno od stalnog pomicanja.
i sad vise neznam sta da radim. Mislio sam kupit onu vrecu sa stiropolom, ima u lesnini ali su po 800+ kuna sve one koje nisu za klince i koje imaju potporu za leda ali mo se to malo previse cini za to.
DS 2 SoFS... 115h na PC-u iskreno ni do koljena prvom dijelu po level designu i ne sviđa mi se što su neki likovi bili petrified, a u igri si imao ograničen broj Fragrant Branch of Yore.
Međutim ipak je to Dark Souls... tako da shut up and take my money...
Ma neznam svaki mjesec novo gatanje iz graha što će biti i onda bude neko sranje.
Dolazi ovo, dolazi ono, i onda 2 mjeseca za redom imamo that is you, plus vr igre.
@Bitanga HEREZA!!!!!!!! Zapaliti ćemo ti bonfire ispred kuće :D
DS 2 sam mogao igrat dok je bio aktualan. Odigrao sam DS3 cim je izasao isto tak i BB i nikak se vise ne mogu naviknut na tu tromost DS 2
Leveli su isto dosta losiji nego u DS1 i DS3. Na DLC-u ipak ima dobrih lokacija.
Sad sam ponovo uzeo DS3 tak da odigram DLC. Vrhunska igra i najpristupacnija novim igracima.
Odlican mi je quest gdje postanes Hollow koji ide kroz cijelu igru i upotpunjuje pricu.
Sjedim na podu ispred TV-a ili ležim bočno naslonjen na oveću kožnu medicinku.
Sad sam ponovo uzeo DS3 tak da odigram DLC. Vrhunska igra i najpristupacnija novim igracima.
Meni je DS3 prilično teška igra. Da mi je to bio prvi susret sa Soulsima, ne bih se baš naigrao tih igara.
Sjedim na podu ispred TV-a ili ležim bočno naslonjen na oveću kožnu medicinku.
Meni je DS3 prilično teška igra. Da mi je to bio prvi susret sa Soulsima, ne bih se baš naigrao tih igara.
Al ta igra ima najpristupacniju pricu i najmanje kaznjava smrt igraca, uz jos neke druge stvari. Pogotovo to kaj nisi hollow.