PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.787
|
čitano: 7.479.024
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
10 godina
Re: PlayStation 4
Chaky kaže...
DeniZg kaže...

Jel netko planira kupiti Monster Hunter: World? 

40 recenzija. Sve pozitivne. 91% prosjek. 1 ocijena 75%. 

Namjeravao sam uzeti na prvom popustu, ali sad vise nisam siguran.

Nista, bacam se na pretrazivanje cijena i steelbuca. 

Ja sam se odlucio cim sam vidio da ima pravi raznovrsan sistem borbe (tj. cim sam vidio da lici na souls :D)

16 godina
neaktivan
Maddog_HR kaže...

Dobri prijedlozi...ima ih gomila i na Redditu i GT Planetu.

Ali bojim se da ništa od toga neće biti implementirano iz razloga koji sam već naveo - broj igrača bi masovno pao, a samim tim i prodaja.

Činjenica je da je PD izbacio poludovršen proizvod i da im prodaja na svim tržištima zbog toga pada - par mjeseci nakon izlaska igru možeš kupiti u pola cijene kakva je bila kad je releasana. To ti sve govori....

Jbga -  volim GT, igrao sam ih sve do sad. Igrat ću i dalje. Ali razočaran sam GTSom - igra je prekrasna, model vožnje je dobar, ali me izrazito smeta ekstreman nedostatak sadržaja, pa čak i odnosu na GT6 koji je isto bio lagano razočarenje. Nakon toliko godina razvoja su fakat napravili žešći fail...iskreno se nadam da će ispraviti nedostatke Sport moda, i dodati nove sadržaje (prvenstveno staze, ali i aute i druge feature koje smo imali u prethodnim GTima)....ili će uvidjeti pogrešku pa izbaciti GT7 koji bi bio klasični GT, sa dodanim Sport modom.

Možda je tržište jednostavno zasićeno, gle, nije da baš puno ljudi strastveno tjera aute. Većina ljudi voli casual igranje, a da bi bio kompetitivan u online trkama itekako se moraš namučiti i to je već recept da igru ne igraju mase koje igraju "prati priču ubij sve što se kreće, sejvaj, prati priču ubij sve što se kreće". Npr., od driver ratinga E do B sam napredovao prilično brzo, jer sam bio solidno brz u Project Carsu (koji je daleko teži za upravljanje od ovog) pa mi nije trebalo dugo da se naviknem na GT Sport. Sad u A driver ratingu imam problema, vozači su sekundu do sekundu i pol brži od mene u kvalifikacijama i do pola sekunde po krugu su brži od mene u utrci. Sad vježbam da konzistentno vozim bolja vremena, da bih bio kompetitivan u A ranku. Većina ljudi nema volje za takvo nešto i zato s vremenom pada broj igrača, trkaju se jedno vrijeme, počnu gubit, vježbat im se ne da i prestaju igrat. To je normalno za simulacije, tako je sa svakom.

To što se može kupiti u pola cijene nije baš tako neuobičajeno. Ja sam kupio Fallout 4 za 270 kuna preko base.com nekih 2 mjeseca nakon izlaska igre - bila akcija svega tri dana. Tako sam kupio sve igre koje imam, na akcijama, uvijek čekam i u pravilu nisam ni jednu morao čekati dugo nakon izlaska da padne cijena značajno. Kupio sam Witcher 3 za 315 kuna, kod nas je svuda bio 450-650.

Da je GT Sport poludovršen proizvod - za sve one koji su se nadali da će GT Sport biti sve ono na što su se tradicionalno navikli u Gran Turismo igrama (vozi, kupuj dijelove, nadograđuj aute, kupuj aute, grindaj) plus online sustav natjecanja, slažem se da je za takve igrače igra nekompletna. Meni je ovakav GT Sport baš odličan. Igra je napravljena za online utrkivanje, točka. Ovo što su sad dodali neke solo player kupove mi uopće nije privlačno i vjerojatno to neću ni igrati. Ono što bi MENI dodatno popravilo igru je da pored Daily Races, Nations Cup i Manufacturers Cup (koji su odlično zamišljeni, ali me u Nations Cup smetaju normalni auti na trkaćim stazama) dodaju još dva ili tri sustava natjecanja, konkretno, jedno natjecanje samo u Gr3 i jedno samo u Gr4 i eventualno jedno u onim koncept autima. Da to ima, meni bi GT Sport bio savršen, samo bih vozio Gr3 utrke i bog te veseli.

Ovo što si napisao da će PD uvidjeti pogrešku pa izdati GT7, sa svim sadržajima od prije, to bi vjerojatno riješilo potrebe ljudi da voze solo utrke, ali sumnjam da će se to desit, prije da će ovako dodavat sadržaje u GT Sport kao što su dosad radili.

Ima PD većih problema od toga što nema solo kampanje. BoP, premda super stvar i premda se primjenuje i u stvarnim trkama, nije dobro balansiran u igri. Prije su u Gr4 dominirali Megani, sad dominira BMW M4 - ako ne voziš M4, nećeš ni pobijedit, pod uvjetom da se utrkuješ s podjednako vještim vozačima. U Gr3, ako ne voziš Porsche, ne voziš uopće, bar ne za pole position, što me neopisivo živcira. Ovdje ne računam izvanzemaljce, likove koji uzmu bilo koji auto i pobjeđuju te za dvije sekunde po krugu na stazi za koju si uvjeren da rasturaš. Baš sam gledao završnicu Manufacturers Cupa, neki lik Jomas je snimio video ono što bude na kraju natjecanja, 24 superstars, ukratko, ko da je utrka s One Make autom, a ne Manufacturers Cup. Deset prvih vozača vozi Porsche. Ja iz inata vozim Mercedes AMG GT '16, džaba, Porsche je daleko upravljiviji i jednostavno je ko raketa. Drugo, counter steering assistance treba izbacit ili ga onemogućit u utrkama u kojima je BoP na snazi. Counter steering je cheatanje, nemože me nitko razuvjerit, auto sam radi korekcije.

Ono što je GTS-u najveći adut je da u konzolaškim simulacijama trenutno nema konkurenciju što se tiče online sustava utrkivanja. U Project Carsu (i 1 i 2) je crash festival - ako nemaš private lobby. U Forzi još gore. Većinu utrka se utrkujem s dobrim vozačima koji se sportski ponašaju. U svakoj trci ima bar jedan debil. Jebiga, statistički među 20 vozača mora bit jedna budala. Tako je i u stvarnom svijetu. A za tog jednog debila nadaš se da neće roknit tebe.

Da igra uvede sustav bilježenja pretjecanja, koliko si pretjecanja obavio bez kontakta s drugim vozilom (što nije neki problem bilježiti, pretpostavljam) pa da recimo pored DR i SR ima još i to, pa te igra u Daily Race spoji sa vozačima koji kao i ti imaju stotinjak čistih pretjecanja i desetak s kontaktom, to bi te dovelo u konkurenciju s ljudima koji su skloni voziti kao i ti. To bi bio biznis.

Najjače mi je kad mi neko uleti u unutarnju stranu zavoja sa stelarnom brzinom s kojom pet krugova prije toga nije ni pokušavao proći taj zavoj, ali eto, pretekao sam ga pa ide odma to riješit. Da znam kako to napravit, hackiro bi mu i playstation i router i mamu i spojio ga u Koreju, neka tamo igra.

10 godina
PlayStation 4

Bas tak druga su vremena. Nije za ocekivat da ce prodaja bit kao kod starijih naslova. Pa Forza 7 je valjda najslabije prodavana forza i daleko ispod GT Sport po prodaji, tj. GT sport je najprodavanija aktualna racing igra. 

Sport mod koji je glavni adut ove igre zahtjeva vrijeme, veliku koncentraciju i trud. Naravno da ce puno ljudi odustat jer je to za HC racing fanove, a takvih nema bas puno.  

Auti dolaze, nadam se  da ce i staze doc. 

Poruka je uređivana zadnji put čet 25.1.2018 12:35 (Santana).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Santana kaže...

Bas tak druga su vremena. Nije za ocekivat da ce prodaja bit kao kod starijih naslova. Pa Forza 7 je valjda najslabije prodavana forza i daleko ispod GT Sport po prodaji, tj. GT sport je najprodavanija racing igra. 

Sport mod koji je glavni adut ove igre zahtjeva vrijeme, veliku koncentraciju i trud. Naravno da ce puno ljudi odustat jer je to za HC racing fanove, a takvih nema bas puno.  

Ma problem je i vremena i obveza. Imam 36 godina, posao, obitelj, a nisam baš za to da svako kod kuće ima svoju elektroničku zabavu i niko s nikim ne priča, nego svi igramo svoje. I onda šta se može, igram kad svi zaspu, što je super dovoljno za igrati solo igru, neki dobar RPG, sat - dva, priča se razvija ko da film gledaš, odeš spavat. S GTS-om ne ide to, de ti braco tjeraj krug za krugom dok ne skineš pola sekunde. Pa sutra još pola. Pa preksutra stotinku. Za mjesec dana ukupno dvije sekunde.

Ovo što kažeš za staze - da polyphony digital oće napravit DLC "Real Tracks" pa fino dat Monzu, Imolu, Brno, Hockenheim, Spa... i još dodat strukturirana natjecanja kakva ima sad, ali za pojedinačne klase, pa da na te prave staze ideš s pravim autima (Gr3 i Gr4), dao bih im za takav DLC koliko sam dao za igru. Vjerujem da bi mnogi.

Poruka je uređivana zadnji put čet 25.1.2018 12:32 (shrikehyp).
10 godina
shrikehyp kaže...
Santana kaže...

Bas tak druga su vremena. Nije za ocekivat da ce prodaja bit kao kod starijih naslova. Pa Forza 7 je valjda najslabije prodavana forza i daleko ispod GT Sport po prodaji, tj. GT sport je najprodavanija racing igra. 

Ma problem je i vremena i obveza. Imam 36 godina, posao, obitelj, a nisam baš za to da svako kod kuće ima svoju elektroničku zabavu i niko s nikim ne priča, nego svi igramo svoje. I onda šta se može, igram kad svi zaspu, što je super dovoljno za igrati solo igru, neki dobar RPG, sat - dva, priča se razvija ko da film gledaš, odeš spavat. S GTS-om ne ide to, de ti braco tjeraj krug za krugom dok ne skineš pola sekunde. Pa sutra još pola. Pa preksutra stotinku. Za mjesec dana ukupno dvije sekunde.

Da bas to, dok sam bil na godisnjem isto sam odvozit kvalifikacije kao par krugova pa onda idem utrku... vraga valjda sam sat i pola vozil kvalifikacije, no dobro uvijek sam bio među prva 3. 
Tek u S ranku sam pocel padat prema sredini. 

Al kad pogledas rekord staze i kasnis za njim 2-3 sec, a vozis najbolje sto mozes. Gledo sam replay od tih likova i voze savrseno. Ja ne vjerujem da bi ikad mogo doc na taj nivo voznje.

16 godina
neaktivan

Ako nije problem, koji ti je nick na PSN-u, da te dodam pa da mogu usporediti vremena kad su trke?

Ja sam Shrike005.

Mislim da su ta najbolja vremena malo i zbog dobrih volana i pedala. Ja vozim na kontrolem i sposoban sam vozit smooth and fast, ali svejedno, na kontroler dok skreneš s lijeva na desno treba vremena, na volanu je to instant pa je posljedično i lakše radit korekcije; o usporedbi pedala i analognih tipki na kontroleru da ne pričamo.

12 godina
Santana kaže...
Chaky kaže...
DeniZg kaže...

Ja sam se odlucio cim sam vidio da ima pravi raznovrsan sistem borbe (tj. cim sam vidio da lici na souls :D)

Da, mene jedino muči što igra navodno ima samo 12GB.

Ne znam koliko možemo očekivati ne-repetitivnog sadržaja.

EDIT: Vidim da igra ima 30 bosseva. Nije loše.

PSN - DeniZg80, Youtube channel: https://www.youtube.com/channel/UCtuFx5BN99qQpv72xmEvAYQ
Poruka je uređivana zadnji put čet 25.1.2018 12:52 (DeniZg).
10 godina
shrikehyp kaže...

Ako nije problem, koji ti je nick na PSN-u, da te dodam pa da mogu usporediti vremena kad su trke?

Ja sam Shrike005.

Mislim da su ta najbolja vremena malo i zbog dobrih volana i pedala. Ja vozim na kontrolem i sposoban sam vozit smooth and fast, ali svejedno, na kontroler dok skreneš s lijeva na desno treba vremena, na volanu je to instant pa je posljedično i lakše radit korekcije; o usporedbi pedala i analognih tipki na kontroleru da ne pričamo.

tst4nic

Samo nebum ti sad ove dane vozil jer nemam vremena bas, a moram i vrazji PS+ obnovit
Mozda iduci tjedan :)

Igraci sa volanom lakse odrzavaju racing line, no ima jako dobrih vozaca sa kontrolerom tak da barem meni nije to neka isprika kad su voznju sa kontrolerom odlicno slozili.

14 godina
PlayStation 4

I mene su malo šokirale ocjene ovog Monster Huntera. Nemam nikakve susrete s tim serijalom dosad, ali po par filmića koje sam vidio nije mi izgledalo posebno zanimljivo. Očito ima nešto u tome. Da slučajno ima split screen coop onda bi sigurno uzeo, a ovako možda na nekom sniženju tokom godine. 

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
PlayStation 4

Sve stoji ekipa....ja sam 39...i nemam vremena nego isto ovako navečer ili kad žena i dijete odu negdje (a i onda radije ubacim nekakvo šetanje psa, bicikliranje ili hiking, nego pleyku). Ali dobro, skupi se i navečer 1 - 2 sata igranja...ne svaki dan, naravno.

Neka ubace 10ak staza, još 50ak automobila i onda je to već nešto. Sport mod mi zbog svega nije i neće biti prioritet, tu i tamo ću ga definitvno odigrati kad se zaželim kompetitivnog igranja (jbga traži vremena)....ali dovoljan mi je gušt i ganjanje različitih auta po stazama. Ali samo neka daju još staza, real life po mogućnosti.

...zato sam predložio da se skupimo i organiziramo nekakvu HR ekipu i Lobby natjecanje, mislim da bi bilo zanimljivo. Kao što smo nekad imali BUG BF server, najbolji fajtovi su bili na njemu....

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
DeniZg kaže...
Santana kaže...
Chaky kaže...
DeniZg kaže...

A sve su igre vise manje repetitivne. Gather, craft, develop, hunt, eat, kill boss.

Bossovi bi trebali biti razliciti, tj. ne padaju svi na istu taktiku, ali nije punishing kao Souls igre. Ovdje imas 3 zivota. Ako riknes treci puta, failao si hunt.

Mene je ocaralo koliko svijet djeluje ziv. A to isticu i recenzijama koje sam do sada procitao. Predatori napadaju biljojede, predator vs predator. Napadaju i tebe, ako nisi pazljiv i sl. Vremensko ogranicenje za zavrsiti hunt me sputavalo, jer sam zelio svrljati po dzungli.

Eksta kontent ce sigurno dolaziti. Mislim da jedan od prvih evenata koji dolazi, za nagradu daje Aloy skin (iz Horizon ZD) i skin za Peta da izgleda kao robot.

https://www.vg247.com/2018/01/24/monster-hunter-world-how-to-get-aloy-armour-and-bow/

edit01 - 15:51h

Sto vise citam, vise me svrbi da kupim.

http://www.gamesradar.com/5-big-potentially-endless-games-to-treat-as-a-second-home-in-2018/

Dark Souls + a bit of Far Cry + Destiny + Jurassic Park = Monster Hunter. That’s what you want to know.

Battletag - Gobac#2782; Cypher: Ignorance is bliss.
Poruka je uređivana zadnji put čet 25.1.2018 15:56 (Chaky).
14 godina
PlayStation 4

Je imao još netko problema sa Shopto.net zadnjih par mjeseci? Druga pošiljka zaredom mi nije stigla, prva prije 4 mjeseca i druga sad. Slana je par dana nakon Božića pa nije baš ni upala u najveću gužvu. U teoriji možda još i dođe, ali prošlo je skoro mjesec dana od slanja pa ne vjerujem. Vratili su mi odmah pare za prošlu pa ne mislim da će tu biti nekog problema, ali baš iritantno. Ne znam dal je to samo loša sreća ili koji vrag. Uredno su mi došli paketići iz Kine u međuvremenu recimo.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Evo stize nam Monza i nekoliko layouta Lago Maggiorea

https://www.gran-turismo.com/us/news/00_5021814.html

...barem nešto.

Poruka je uređivana zadnji put čet 25.1.2018 18:01 (Maddog_HR).

3 0 hvala 2
15 godina
Hexfire kaže...

Je imao još netko problema sa Shopto.net zadnjih par mjeseci? Druga pošiljka zaredom mi nije stigla, prva prije 4 mjeseca i druga sad. Slana je par dana nakon Božića pa nije baš ni upala u najveću gužvu. U teoriji možda još i dođe, ali prošlo je skoro mjesec dana od slanja pa ne vjerujem. Vratili su mi odmah pare za prošlu pa ne mislim da će tu biti nekog problema, ali baš iritantno. Ne znam dal je to samo loša sreća ili koji vrag. Uredno su mi došli paketići iz Kine u međuvremenu recimo.

Ja sam naručio kontroler 09.01.2018 drugi dan 10.01. su napisali da su poslali, a poštar ga donio 12.01 ujutro.

13 godina
DeniZg kaže...

Igra jednoglasno dobiva fenomenalne ocjene.

Ne mogu, japansko je, jednostavno ne mogu. Kad vidim tipično japanski dizajniran UI i borbene mačiće s veeeelikim okicama, tu za mene završava svaka priča. Uostalom nisam igrao nijedan nastavak dosad.

17 godina

Monster Hunter sam igrao na wii-ju. Dobro ne baš igrao nego brljavio. Nije mi se svidjela. Dođeš u nekakvo ribarsko selo i tamo apsolutno nikakve priče. Ništa ne znaš, ništa ne možeš i tutorilala od nikuda

Fora je bila u tome da si s wii kontolerom mogao kao mačevati po zraku i to bi bilo tako i u igri (nije baš funkcioniralo). Igra mi je bila dosadna jer nisam kužio što trebam napraviti te sam ubrzo odustao.

Nisam čak došao do prve veće zvijeri, nego sam se zaustavio na nekakvim malim beštijama.

13 godina
protjeran
DeniZg kaže...
Santana kaže...
Chaky kaže...
DeniZg kaže...

Jeste li igrali open betu? Ja sam odigrao 2 questa, na beti su bili ograniceni sa po 20 min igranja po questu. Uspio sam i na intermediate ubiti bosa u zadnji cas :D cak sam i snimao gejmplej, ima na youtube (jedini video monster hunter koji nije na stranom jeziku), meni se svidjela.

10 godina
Hexfire kaže...

Da meni GTsport nije dosao, narucio sam onda kad si ti stavio post tu da je snizen na 17 funti.
Jos bolje, vratit ce mi novce ovak bi dve igre imao :D

Nego kaj si morao bas cekat tih 28 radnih dana ?

To mi je sad drugi put da mi paket nije stigao (od njih 5-6). U pravilu ak ne stigne za 2 tjedna nit nece.

Poruka je uređivana zadnji put čet 25.1.2018 22:12 (Santana).
14 godina
Santana kaže...

Da meni GTsport nije dosao, narucio sam onda kad si ti stavio post tu da je snizen na 17 funti.

To mi je sad drugi put da mi paket nije stigao (od njih 5-6). U pravilu ak ne stigne za 2 tjedna nit nece.

Onda sam vjerojatno i ja naručio. Na webu im piše da treba čekati 28 radnih dana da napraviš "lost parcel claim", ali danas sam poslao mail pa ću vidjeti je li to baš uvjet. Za prošlu pošiljku koja nije došla sam baš čekao 28 radnih dana (tj. čak i 2 dana dulje) i onda je kao trebala biti omogućena opcija da napravim claim, ali ništa od toga. Pa sam opet morao kontaktirati support na uobičajen način. Onak po sjećanju, odgovorili su kroz dan dva i odmah mi vratili novac. S te strane me ne brine, ali jednostavno mi je više glupo naručivati od njih. Dat ću vjerojatno šansu simplygames jer mislim da su im cijene tu negdje. Shopto je sitno jeftiniji pa sam uzimao kod njih, ali đabe mi znači ak ne dobijem igru.

10 godina
Hexfire kaže...
Santana kaže...

Onda sam vjerojatno i ja naručio. Na webu im piše da treba čekati 28 radnih dana da napraviš "lost parcel claim", ali danas sam poslao mail pa ću vidjeti je li to baš uvjet. Za prošlu pošiljku koja nije došla sam baš čekao 28 radnih dana (tj. čak i 2 dana dulje) i onda je kao trebala biti omogućena opcija da napravim claim, ali ništa od toga. Pa sam opet morao kontaktirati support na uobičajen način. Onak po sjećanju, odgovorili su kroz dan dva i odmah mi vratili novac. S te strane me ne brine, ali jednostavno mi je više glupo naručivati od njih. Dat ću vjerojatno šansu simplygames jer mislim da su im cijene tu negdje. Shopto je sitno jeftiniji pa sam uzimao kod njih, ali đabe mi znači ak ne dobijem igru.

Da narucivo sam sa TheGamecollection i nikad problema, neki sa jednog drugog foruma narucivaju sa Base.com i isto bez problema. 
Ko da te tjeraju da uzmes shipping sa trackingom. 

Btw. uz aute sutra i Monza dolazi u GT SPORT

https://www.gtplanet.net/gt-sport-1-11-update-arrives-january-26-brings-10-cars-monza-circuit/

Znaci Monza i jos neke stvari

• 2002 Dodge Viper GTS Coupe (N500)
  • 1967 Ferrari 330 P4 (Gr.X)
  • 1976 Ferrari 512BB (N400)
  • 2006 Ford GT (N600)
  • 1966 Jaguar XJ13 (Gr.X)
  • 2000 Lamborghini Diablo GT (N600)
  • 1994 McLaren F1 (N600)
  • 1967 Toyota 2000GT (N200)
  • 2014 Toyota FT-1 (N500)
  • 1997 Toyota Supra RZ (N300)
Poruka je uređivana zadnji put čet 25.1.2018 22:32 (Santana).
7 godina
neaktivan
PlayStation 4

Ekipo a da si napravite topic o GTsport pa tamo laprdate?

PS4 account - nattvindens

7 8 hvala 0
14 godina
Nattvindens kaže...

Da, slazem se, ima vas vec poprilicno koji vozite GTS, pa zasto ne posebna tema i tam rokajte sve o stazama, apdejtima, vremenima, meet-ovima, volanima i tak daje 

17 godina
neaktivan
Yunfy-man kaže...

Monster Hunter sam igrao na wii-ju. Dobro ne baš igrao nego brljavio. Nije mi se svidjela. Dođeš u nekakvo ribarsko selo i tamo apsolutno nikakve priče. Ništa ne znaš, ništa ne možeš i tutorilala od nikuda

To su sve dodali u World. Kvalitetan tutorijal i pricu. Premda prica nije nikad bila nesto vazno za Monster Hunter.

Nattvindens i Spike1983 

Ne vidim problem da se pise o GTS-u i sl.

Kad bi se micali za svaku igru u posebni topic, sto bi ostalo u ovoj temi?

Sale i firmware update?

Poruka je uređivana zadnji put pet 26.1.2018 9:10 (Chaky).
16 godina
neaktivan
Nattvindens kaže...

Ti možda s nekim laprdaš, samo nije jasno s kim.

16 godina
neaktivan
PlayStation 4

Uzeo sam si playstation slim i mafiu 3. Skužio sam recimo kad mi se  murija  zaleti u reket  postane apsolutni kaos i ulična pucnjava. Naravno kad se to dogodi dolazi do pada fps-a na playki što je i razumljivo pošto je igra 2016 godina.

Pošto sam veliki fan Red dead redemption, jedva čekam da dvojka dođe na proljeće ali se bojim da nebi dolazilo do pada fps-a kao na mafiji. Pa me sad užasno pere to dali da  si uzmem pro da mogu igrati red dead sa užitkom li da ostanem pri slimu? ali opet to je rockstar studio pa se nadam da će optimizirati igru za ps4 bolje nego što je to napravio 2k, bez da dolazi do pada fps-a ili barem da bude lock na 30 fps-a . 

Chill
Poruka je uređivana zadnji put pet 26.1.2018 10:59 (ris).

0 0 hvala 0
12 godina

Mafia 3 je užasno optimizirana igra na svim platformama.

RDR1 je radila prilično dobro na starim konzolama.

GTA 5 radi OK na običnom PS4, a na Pro-u još bolje.

RDR2 će procesorski (što je najveća boljka konzola ove generacije) sigurno biti manje zahtjevna igra od GTA 5.

PSN - DeniZg80, Youtube channel: https://www.youtube.com/channel/UCtuFx5BN99qQpv72xmEvAYQ
15 godina
shrikehyp kaže...
Nattvindens kaže...

Ne podrzavam kolegin izbor rijeci, ali ako Deni moze mjesecima pricat sam sa sobom u BF2 temi ne vidim razloga zasto vas par entuzijasta ne bi mogli slicno u GT temi.

MadeInCroatia
17 godina
neaktivan
Ghost777 kaže...
shrikehyp kaže...
Nattvindens kaže...

Ne podrzavam kolegin izbor rijeci, ali ako Deni moze mjesecima pricat sam sa sobom u BF2 temi ne vidim razloga zasto vas par entuzijasta ne bi mogli slicno u GT temi.

Ali da se laprda ovdje o BF2 (sta je uopce BF2?) mozda bi netko jos cuo za igru, pa bi igrao.

Te bih uz put mozda nesto i naucio o BF2, bez obzira sto ne igram.

17 godina
Chaky kaže...
Ghost777 kaže...
shrikehyp kaže...
Nattvindens kaže...

Ali da se laprda ovdje o BF2 (sta je uopce BF2?) mozda bi netko jos cuo za igru, pa bi igrao.

Te bih uz put mozda nesto i naucio o BF2, bez obzira sto ne igram.

Slažem se, ionako ovdje dolazimo radi PS4 igara i akcija za igre.

A ne radi pomaganja drugima kako da shareaju igre s frendom :-)

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
10 godina
Ghost777 kaže...
shrikehyp kaže...
Nattvindens kaže...

evo 

https://www.bug.hr/forum/topic/igre-konzole-prijenosne-konzole/gran-turismo-sport/256163.aspx

nadam se ce se od sad ta tema koristit 

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice