PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.787
|
čitano: 7.447.168
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
13 godina
protjeran
Re: PlayStation 4
sober kaže...
Ako koristis punjac od mobitela, pazi da nije tzv brzi punjac jer ce zaribati bateriju gamepada.

To sam ja uradio pa baterija otisla, sreca u Austriji u Mediamarkt odmah dobio novi gamepad i to onaj pro model a bio mi obicni :) sad znam zahvaljujući tebi i do cega je a nisam bio 100% siguran.  Hvala, znaci obicni punjac samo da nije fast moze?

A i ja drzim i igre i gamepade u ladici ispod a kad jedan koristim drugi stoji pa kad se istrosi samo zarotiram i punim prazni

15 godina
JozoBozo121 kaže...

Svaki uređaj s baterijom ima vlastiti IC čip koji kontrolira punjenje. Isto tako onda ne bi smio koristiti punjač od dva ampera jer se kontroler smije puniti samo s 0.8A. Također, brzi punjači mogu brzo puniti mobitele jer komuniciranju s njima i pomoću tih informacija određuju snagu punjenja, kad tih informacija nema onda nema ni brzog punjenja.

Možeš koristiti bilo koji punjač, kad se punjenje završi kontroler će sam zaustaviti punjenje. 

To je i moja logika bila, daj mu 5V, a on će si uzeti struje koliko treba. Međutim u praksi izgleda da nije tako. Mođda čak i čip za punjenje pregori jer ne može disipirati toliko topline. Nije mi se dogodilo ali pratim na redditu ps4 subreddit i vidio sam da je masa ekipe imala problema.

16 godina
neaktivan
PlayStation 4

Kako bi kupio nba live 18 sa us storea jer je tamo vidim 83 kn a kod nas duplo skuplje?

┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
big_guy kaže...

Kako bi kupio nba live 18 sa us storea jer je tamo vidim 83 kn a kod nas duplo skuplje?

http://lmgtfy.com/?q=how+to+buy+from+US+PSN

I onda malo čitaš, studiozno.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
Poruka je uređivana zadnji put pon 1.1.2018 13:27 (Bitanga).
15 godina
big_guy kaže...

Tu kupiš PlayStation Network Gift Card 20 USD PSN UNITED STATES nađi najeftiniju opciju na amazonu su bile veće cijene pa sam ja ovdje kupio.

https://www.g2a.com/playstation-network-gift-card-20-usd-psn-united-states-i10000067097012

Registriraš se na PSN store USA navedeš neku adresu u US u nekoj državi koja nema poreza.

ukucaš PSN card od 20 USD ili koliko treba za igru i kupiš ju.

Logiraš se na Plejki sa US acc. i označiš konzolu kao primarnu.

Vratiš se na EU PSN acc. downoload-aš igru i igraš. (možeš igrat i na US acc.)

Par stranica prije tu na forumu imaš detaljnije upute ovo sam malo pisao na brzinu. 

15 godina
PlayStation 4

Ovo se ne čini kao loša ponuda? Prodam gt sport jer ga već imam za kojih 300 tinjak kn i dobijem ps4 pro za 2400 kn. Ovo je B Chassis, vidim da je A nešto skuplji, jel imaju kakve velike razlike?

http://trakt.tv/user/MjezZza
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
PlayStation 4

Za vas koji imate PRO modele. Koji 4k HDR10 tv prepirucate za cijenu od 6-7 tisuca kuna. Moze li se uopce za taj novac dobiti dobar televizor?  Mislim si sad uzet PRO ali bi prvo uzeo TV. Koje marke uopce kupovati? Trenutno imam panasonic i samsung full hd televizore i zadovoljan sam sa oba. 

PSN:Tomislav025

0 0 hvala 0
17 godina
omomomomoomm kaže...

Za vas koji imate PRO modele. Koji 4k HDR10 tv prepirucate za cijenu od 6-7 tisuca kuna. Moze li se uopce za taj novac dobiti dobar televizor?  Mislim si sad uzet PRO ali bi prvo uzeo TV. Koje marke uopce kupovati? Trenutno imam panasonic i samsung full hd televizore i zadovoljan sam sa oba. 

Sony XE8005.

Samsunge i Panasonice baš ne pratim.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
9 godina

Da to je dobar izbor za PRO, pogotovo jer je bolji za gaming nego za gledanje filmova. Više nego solidan HDR prikaz, 60Hz s odličnom interpolacijom, input lag dobar, do nekih 35ms bez obzira na rezu ili HDR, dobar prikaz boja, jedino slab kontrast i crna, ali igre (pogotovo s HDR-om) izgledaju super. 

17 godina
NathanDrek kaže...

Da to je dobar izbor za PRO, pogotovo jer je bolji za gaming nego za gledanje filmova. Više nego solidan HDR prikaz, 60Hz s odličnom interpolacijom, input lag dobar, do nekih 35ms bez obzira na rezu ili HDR, dobar prikaz boja, jedino slab kontrast i crna, ali igre (pogotovo s HDR-om) izgledaju super. 

Stvarno ne znam što fali kontrastu. Za gledanje filmova je taj TV vrhunski. Jedan pogled na 4k youtube sampleove ili netflix 4k serije i to je instant ljubav.

HDR je trenutno glupost ako ćemo iskreno i na to se ja ne bih fokusirao. Treba tu još puno razvoja i standardizacije na svim platformama.

A i HDR jako narušava kontrast na LED ekranima (pogotovo bez local dimminga) jer nafrlji brightness na maximum, što nikad ne bi koristio inače.

7 godina
omomomomoomm kaže...

Ja sam od 7.1.2017 god, vlasnik televizora Philips 55 PUS 6501, 4K, HDR, Android Tv, kupljenog u Pevecu po cijeni 6999, a od Black Friday-a i Playstation 4 Pro iz santa domenice kupljenog po 2,499. Ono sto mogu reci i za tv i za plejku je da sam VRLO, VRLO zadovoljan i sa jednim i sa drugim, a na opce odusevljenje inih koju su vidjeli navedeno !

Poruka je uređivana zadnji put uto 2.1.2018 7:48 (CROatVU).
14 godina
neaktivan

HDR je glupost na tom TV jer ima kontrast 1000:1 u skladu sa IPS panelom, očajnu svjetlinu i samim tim ga ne može ni približno ispravno prikazati.

4k Sampleovi na youtubeo izgledaj hebeno na Vivaxu i Tesla televizorima.

Zato to i služe da navuku kupca u dućanu i kupi nešto u tom rangu ili Filipsa.

Za PS4 pro i gledanje filmova se obavezno kupuje VA panel nikako IPS.

11 godina
protjeran
PlayStation 4

Molim jedno objašnjenje 

Da li ja kada napravim novi user na ps4 mogu igrati istu igru kao i klinac tj. da li se moje napredovanjie,snimanje i sl. bilježi neovisno o njegovom profilu (nadam se da ste shvatili što je pisac htio reći:) 

Ako da da li trebam nešto prije uraditi u postavkama jer mrzim kad mi mali krene igrati neku igru pa ja stalno moram odpočetka popravljati ono što je propustio 

Hvala

0 0 hvala 0
10 godina
yaqyaq kaže...

Molim jedno objašnjenje 

Da li ja kada napravim novi user na ps4 mogu igrati istu igru kao i klinac tj. da li se moje napredovanjie,snimanje i sl. bilježi neovisno o njegovom profilu (nadam se da ste shvatili što je pisac htio reći:) 

Ako da da li trebam nešto prije uraditi u postavkama jer mrzim kad mi mali krene igrati neku igru pa ja stalno moram odpočetka popravljati ono što je propustio 

Hvala

Da, svaki user ima svoj save.

11 godina
protjeran

i kad ja napravim svoj user vidim kao i on sve igre koje su instalirane na hard?

15 godina
yaqyaq kaže...

i kad ja napravim svoj user vidim kao i on sve igre koje su instalirane na hard?

Da. Svaki user na konzoli vidi sve igre, a može igrati one koje je/su kupio/kupili user/useri za kojeg/koje je konzola postavljena kao primarna.

PSN - darklydexter
12 godina
PlayStation 4

Hvala vam na odgovorima za TV. Koliko vidim misljenja su podijeljena. Nesto moram izabrati. Sony mi se svida i misljenja sam da su najbolji pogotovo za gamng. Kupio bi nesto za 6-7tkn i da mogu uzivati u ps4 PRO nekih dvije tri godine bez brige

PSN:Tomislav025

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Samsung 55MU6400. ili neki Panasonic.

https://www.nabava.net/search.php?q=samsung+55mu6402

Tv ima 20 ms imput lag, Va panel i nemaš brrige. više je ujednačen tv od Sonya i jeftiniji je.

https://www.rtings.com/tv/reviews/samsung/mu7000

https://www.rtings.com/tv/reviews/sony/x800e

Ako baš želiš sony onda uzmi ovaj jeftiniji 55xe7005 jer on ima Va panelom, samim time i bolju sliku ali nema WCG.

https://www.svijet-medija.hr/art/televizor-sony-kd-55xe7077-led-smart-uhd-4k-tv-t2s2/81761?utm_source=nabava.net&utm_campaign=nabava.net&utm_medium=click

Dosta na Sony forumu čitam da se korisnici bune na Sony IPS modele TV da im je HDR slika užasno isprana i da je crna siva. 

13 godina
PlayStation 4

Bok, ima li tko ovih dana problema s kupovinom igara preko store.playstation.com/en-hr?

Registrirao sam 3 različite kartice (2 Vise, 1 MasterCard) i prekjučer mi je prošla kupovina jedne igre preko defaultne Vise (tekući račun).

Od jučer imam problema, javlja mi stalno error "card data not valid" i preko store-a na samom Playstationu i preko onog kojem pristupam na stolnom računalu, za sve 3 kartice.

Pokušao sam dodati sredstva i u wallet, no javlja mi error "Currently unable to add funds to your account. Please try again later."

Jutros sam uspio doći do checkout-a, no kod sve kartice zapnu kod Verify Credit/Debit Card prozora koji stoji upaljen stalno upaljen i ništa se ne odvija.

U Transaction History imam tonu navoda "Missed Charges", ima tko ideje o čemu je ovdje riječ?

Probao sam u međuvremenu nešto naručiti s Amazona preko dotičnih kartica i sve štima s karticama....

Iritira me problem jer ne kužim problem, a htio bi ovo finalizirati do ovog petka dokad je akcija.

Ima tko kakvu ideju kako ovo riješiti ili u čemu je riječ? Postoji li još koji način plaćanja koji mi je promaknuo?

Unaprijed hvala 

Endure...and in enduring grow stronger
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
PlayStation 4

stigle igre 

Moj PC  
3 0 hvala 1
15 godina
PlayStation 4

I jednu i drugu sam kupio prošle godine

Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
PlayStation 4

FIFA 18 na akciji u SD...uz promo kod od 10% (koji se dobije za bilo koji mail) ispada 359 kn...

Poruka je uređivana zadnji put uto 2.1.2018 13:01 (Purger155).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Purger155 kaže...

FIFA 18 na akciji u SD...uz promo kod od 10% (koji se dobije za bilo koji mail) ispada 359 kn...

230kn na PS Store. Al' naravno, ko voli fizicku kopiju, to je to.

http://forum.pcekspert.com/showthread.php?p=3105649#post3105649
13 godina
SimeKZ kaže...
Purger155 kaže...

230kn na PS Store. Al' naravno, ko voli fizicku kopiju, to je to.

Da, recimo meni je takav tip igrice više za fizičku kopiju jer je pred izlazak npr. FIFE 19 prodam preko oglasa...Digitalne su mi više za GTA, The Last of Us i novi Red Dead Redemption (one koje se "ne prodaju")...jbga,ukusi :)

17 godina
Grga1984 kaže...

Samsung 55MU6400. ili neki Panasonic.

https://www.nabava.net/search.php?q=samsung+55mu6402

Tv ima 20 ms imput lag, Va panel i nemaš brrige. više je ujednačen tv od Sonya i jeftiniji je.

https://www.rtings.com/tv/reviews/samsung/mu7000

https://www.rtings.com/tv/reviews/sony/x800e

Ako baš želiš sony onda uzmi ovaj jeftiniji 55xe7005 jer on ima Va panelom, samim time i bolju sliku ali nema WCG.

https://www.svijet-medija.hr/art/televizor-sony-kd-55xe7077-led-smart-uhd-4k-tv-t2s2/81761?utm_source=nabava.net&utm_campaign=nabava.net&utm_medium=click

Dosta na Sony forumu čitam da se korisnici bune na Sony IPS modele TV da im je HDR slika užasno isprana i da je crna siva. 

Kod Samsunga i VA panela treba jako paziti kut na gledanja, jer često imaju očajan kut gledanja, pogotovo na 55'' TVima gdje ako se mrvicu pomakneš od sredine se već gube boje na slici.

Sony nema tih problema. Radije ću kompletno otpisati HDR nego imati loš kut gledanja. Jer slika na Sonyu bez HDRa je savršena.

Tako da sve ima prednosti i nedostatke. Po meni je očajan viewing angle više distracting za gledanje filmova i igre. HDR sam ionako otpisao za neko buduće vrijeme dok OLEDi debelo ne pojeftine i dok ne postane standard u filmu i gamingu.

Poruka je uređivana zadnji put uto 2.1.2018 14:27 (Bitanga).
17 godina
Pixie_st kaže...

Bok, ima li tko ovih dana problema s kupovinom igara preko store.playstation.com/en-hr?

Registrirao sam 3 različite kartice (2 Vise, 1 MasterCard) i prekjučer mi je prošla kupovina jedne igre preko defaultne Vise (tekući račun).

Od jučer imam problema, javlja mi stalno error "card data not valid" i preko store-a na samom Playstationu i preko onog kojem pristupam na stolnom računalu, za sve 3 kartice.

Pokušao sam dodati sredstva i u wallet, no javlja mi error "Currently unable to add funds to your account. Please try again later."

Jutros sam uspio doći do checkout-a, no kod sve kartice zapnu kod Verify Credit/Debit Card prozora koji stoji upaljen stalno upaljen i ništa se ne odvija.

U Transaction History imam tonu navoda "Missed Charges", ima tko ideje o čemu je ovdje riječ?

Probao sam u međuvremenu nešto naručiti s Amazona preko dotičnih kartica i sve štima s karticama....

Iritira me problem jer ne kužim problem, a htio bi ovo finalizirati do ovog petka dokad je akcija.

Ima tko kakvu ideju kako ovo riješiti ili u čemu je riječ? Postoji li još koji način plaćanja koji mi je promaknuo?

Unaprijed hvala 

Pročitaj postove unazad, već smo pričali stoput o tome. Kupuj preko playke isključivo, a ne preko weba.

14 godina
neaktivan

Ja sam prvo kupio taj Sony i nakon par mjeseci korištenja sam ga prodao.

Nije mi bio problem toliko HDR koliko kontast i prikaz crne, znači sveukupna kvaliteta slike.(crna je siva i kontrast je očajan).

Kut gledanja mi nije toliko bitan jer sam nabavio pomičan stalak i montirao ga na zid, tako da gdje sjednem u sobi tako si  okrenem TV.  I nije baš da se odma gubi boja, na mom se gubi boje tek na cca 35stupnjeva, a i to nije problem jer ne volim gledati iz kosa.

Ugl sa Samsungom sam oduševljen, kvaliteta slike je značajno bolja i više nikada ne bi mjenjao VA za IPS da ima ne znam kakav kut gledanja.

Doduše nije Sony loš tv ali mene te stvari smetaju. Sony ima nešto bolji motion tj sport je nešto bolji.

Poruka je uređivana zadnji put uto 2.1.2018 14:44 (Grga1984).
13 godina
Bitanga kaže...
Pixie_st kaže...

Bok, ima li tko ovih dana problema s kupovinom igara preko store.playstation.com/en-hr

Pročitaj postove unazad, već smo pričali stoput o tome. Kupuj preko playke isključivo, a ne preko weba.

Nažalost, kupovina preko plejke isto šteka. Pogledati ću prošle postove.

Endure...and in enduring grow stronger
17 godina
Grga1984 kaže...

Ja sam prvo kupio taj Sony i nakon par mjeseci korištenja sam ga prodao.

Nije mi bio problem toliko HDR koliko kontast i prikaz crne, znači sveukupna kvaliteta slike.(crna je siva i kontrast je očajan).

Kut gledanja mi nije toliko bitan jer sam nabavio pomičan stalak i montirao ga na zid, tako da gdje sjednem u sobi tako si  okrenem TV.  I nije baš da se odma gubi boja, na mom se gubi boje tek na cca 35stupnjeva, a i to nije problem jer ne volim gledati iz kosa.

Ugl sa Samsungom sam oduševljen, kvaliteta slike je značajno bolja i više nikada ne bi mjenjao VA za IPS da ima ne znam kakav kut gledanja.

Doduše nije Sony loš tv ali mene te stvari smetaju. Sony ima nešto bolji motion tj sport je nešto bolji.

TBH, gluposti pričaš. TV ima super crnu boju. Nisi ga znao podesiti jednostavno jer out of the box ima aktivirane gluposti, dinamičke kontraste i sl što moraš pogasiti.

14 godina
neaktivan

Ne pričam gluposti Vjeruj mi da sam ga znao namjestiti i kalibrirati. to je prvo šta sam napravio kada sam ga montirao.

To što si ti kupio taj tv ne znači da je dobar. I po svemu sudeći ne vidiš dobro.

Niže su ti testovi koje su napravili profesionalci i mjere sa instrumentima, a ne sa naočalama.

Znaši taj Sony ima očajnu kvalitetu slike i ja se ne sramim se priznat grešku što sam ga kupio..

Radije sam ga prodao i izgubio par kuna nego gledao lošu sliku.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice