PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.787
|
čitano: 7.479.942
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
17 godina
Re: PlayStation 4
omomomomoomm kaže...

Nakon kupovine VR-a sad sam u potrazi za playseat challenge-om. Pronasao sam neku trgovinuu zagrebu koja ga kao drzi i poslao im mail pa cu vidjeti sto kazu. Na stranici je oglasen za 1899kn.

igra tko od vas na kakvom playseatu ili rinoseatu? Na koji nacin ste se snasli i smjestili volan vi koji igraze sa volanom??

ovaj playseat challenge mi se cini odlican jer se brzo sklopi i pospremi i ne zauzima puno prostora.

Moj gaming setup je trenutno ovakav :-)

Volan otpustim i stavim u sredinu dok vozim, a kasnije opet pomaknem ulijevo.

Pedale pod nogama ne smetaju. Jedino me muči što mi klize dole po parketu zbog prašine pa to sad smišljam kako najbolje riješiti.

I drugi problem je što ne mogu koristiti stolicu na kotačićima (kao inače) nego za vožnju uzmem običnu, inače se stalno odguruješ dok stišćeš kočnicu.

Ali nemam mjesta u stanu za playseat, vjerojatno bih ga inače isto nabavio, tako bi sigurno bilo praktičnije. No onda bi mi ovaj cijeli setup bio drugačiji.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
Poruka je uređivana zadnji put sri 29.11.2017 21:14 (Bitanga).
17 godina
madafaka85 kaže...

Garantiram ti da je problem u Bnetu/Vip jer sam i sam imao problema na Amis/Vip i sa party chatom i sa igrama. Zadnje sta mi je prekipjelo sta Destiny 2 nije radio jer sam imao technicolor ruter zvao ih da mi zamjene i nista. Presao u T-com/HT nikad nikakvih problema.

Btw imam D3 pa me dodaj pa da probamo... 

Yup, CG-NAT. T-com nema tih problema jer imaju masu IP adresa. Ovi ostali operateri štede.

Opet kažem, na PCu ne bi imao tih problema. Ali PSN je užasno smeće od platforme.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
14 godina

To je taj zvuk sto se kod mene cuje. Samo malo jasnije, lose je snimljeno.
PSN Tokioplastic292
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
PlayStation 4

Ako nekom trebaju PSN USA bonovi ja sam kupio ovdje cijena je bila ok. 17 eura preko paypala za bon od 20 USD da sam koristio karticu bilo bi jeftinije, al ovo je išlo preko Paypala.

https://www.g2a.com/playstation-network-gift-card-20-usd-psn-united-states-i10000067097012

Na amazonu nisam našao jeftinije.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
LordSnow kaže...

Pa ovo ko da je ventilator?

14 godina
hummer0 kaže...
LordSnow kaže...

Cuje se tacno kod hdd, iza konzole u lijevom dijelu, odnosno desno kada se gleda od zada. I to najvise kad igram fife :S

PSN Tokioplastic292
16 godina
Može li se istovremeno na konzoli imat hr i us account i ako može kako to izvesti?

0 0 hvala 0
13 godina
PlayStation 4

Shema ide da ja slozim US Account, nafilam sa bonovima i uzimam igre. On je slozen kao primary a ja se ulogiram preko svojeg RH racuna i igram igre tamo preko nasih, ajmo rec, EU servera ? Spremam se za ove blagdane ako budu kakve igre pa da piknem.

http://forum.pcekspert.com/showthread.php?p=3105649#post3105649
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
SimeKZ kaže...

Shema ide da ja slozim US Account, nafilam sa bonovima i uzimam igre. On je slozen kao primary a ja se ulogiram preko svojeg RH racuna i igram igre tamo preko nasih, ajmo rec, EU servera ? Spremam se za ove blagdane ako budu kakve igre pa da piknem.

Tako je, ja sam uzeo fifi 18 preko US acc a igram preko UK bez problema.

PSN Tokioplastic292
17 godina
shunqino kaže...
amd freak kaže...
shunqino kaže...

Pozz ekipo,

razmišljam o kupovini ps4 pa me zanima koja je razlika između PlayStation 4 Pro 1TB A chassis i PlayStation 4 Pro 1TB B chassis?

Snimio video kratki, na kraju ces dobit odgovor :D

Hvala :)

Al znači A je ipak malčice kvalitetniji od B varijante

Hmm bas i ne, bas naprotiv, hladenje je bolje rijeseno na novijoj verziji jer bolje hlade memorijske chipove. Sto ne znaci da imamo manj buke i manje temperature globalno. Ako uzimas novo uzmi b.

15 godina
Ghost777 kaže...

Igre za 12. mjesec su Darksiders II i kung fu panda. Moglo je bit bolje, valjda ce se isprsit sa 12 days of giveaways. 

Comment s Eurogamera

"Nothing says Merry Christmas like a rehashed PS3 game and a children's movie tie in. Happy holidays everyone!" 

MadeInCroatia
9 godina
neaktivan
tintin kaže...
Može li se istovremeno na konzoli imat hr i us account i ako može kako to izvesti?

Moze,napravis 2 accounta jedan HR ,drugi US .

Nikad se ne raspravljaj sa budalom neko sa strane nece primjetiti razliku!
17 godina
Bitanga kaže...
omomomomoomm kaže...

Nakon kupovine VR-a sad sam u potrazi za playseat challenge-om. Pronasao sam neku trgovinuu zagrebu koja ga kao drzi i poslao im mail pa cu vidjeti sto kazu. Na stranici je oglasen za 1899kn.

igra tko od vas na kakvom playseatu ili rinoseatu? Na koji nacin ste se snasli i smjestili volan vi koji igraze sa volanom??

ovaj playseat challenge mi se cini odlican jer se brzo sklopi i pospremi i ne zauzima puno prostora.

Moj gaming setup je trenutno ovakav :-)

Volan otpustim i stavim u sredinu dok vozim, a kasnije opet pomaknem ulijevo.

Pedale pod nogama ne smetaju. Jedino me muči što mi klize dole po parketu zbog prašine pa to sad smišljam kako najbolje riješiti.

I drugi problem je što ne mogu koristiti stolicu na kotačićima (kao inače) nego za vožnju uzmem običnu, inače se stalno odguruješ dok stišćeš kočnicu.

Ali nemam mjesta u stanu za playseat, vjerojatno bih ga inače isto nabavio, tako bi sigurno bilo praktičnije. No onda bi mi ovaj cijeli setup bio drugačiji.

Zvučnik na konzoli?

Uh 

PSN: Muskarcina77
17 godina
Virty kaže...

Zvučnik na konzoli?

Uh 

Morao bih ih montirati na zid, al za sad je dobro i ovako :-P

Problem je što moraju biti udaljeni od zida bar 20cm. A ne smeta konzoli ništa, niti obrnuto.

Poruka je uređivana zadnji put čet 30.11.2017 9:02 (Bitanga).
14 godina
LordSnow kaže...
hummer0 kaže...
LordSnow kaže...

Cuje se tacno kod hdd, iza konzole u lijevom dijelu, odnosno desno kada se gleda od zada. I to najvise kad igram fife :S

je li moze savjet, da li da saljem na servis zbog ovog? 

cuje se kad se priblizi konzoli, kad je tisina. vi koji imate ps4 pro jel ne cujete nesto ovako tokom igranja? 

strah me da vremenom nece preci u neki veci problem...

PSN Tokioplastic292
12 godina

Otvori konzolu na gornjem poklopcu, ispuši malo od prašine pa ćeš vidjeti.

Ako problem ostane, igraj se dok ne bude blizu isteka garancije i onda pošalji na servis.

PSN - DeniZg80, Youtube channel: https://www.youtube.com/channel/UCtuFx5BN99qQpv72xmEvAYQ
14 godina
DeniZg kaže...

Otvori konzolu na gornjem poklopcu, ispuši malo od prašine pa ćeš vidjeti.

Ako problem ostane, igraj se dok ne bude blizu isteka garancije i onda pošalji na servis.

konzolu sam kupio prije 3 dana, ne vjerujem da je moguce da se skupilo prasine. uzeo sam i produzeno jamstvo. necu onda slati jos uvijek, ako vremenom postane glasnije, bucnije, ili neki drugi problem onda cu.

PSN Tokioplastic292
12 godina

Ako je 3 dana stara i ako imaš čudne zvukove u svim igrama, probaj u dućanu ili servisu zamijeniti za drugu.

Morali bi ti izaći u susret.

PSN - DeniZg80, Youtube channel: https://www.youtube.com/channel/UCtuFx5BN99qQpv72xmEvAYQ
12 godina

Bitanga , koliko je velik taj telkač koji imaš na zidu? Čini mi se da spomenuo 43", ali ne čini se prevelik? Možda zato jer je na zidu?

Jesi probao PC gaming u 4K/30FPS sa Motionflow na 60 FPS? 

Sorry na OT.

9 godina
neaktivan
DeniZg kaže...

Ako je 3 dana stara i ako imaš čudne zvukove u svim igrama, probaj u dućanu ili servisu zamijeniti za drugu.

Igram fifu 17-18 ,Last of as ,GTA 5 ,necujna konzola ,uzmem Hitmena nekog besplatnog buci kao luda.

Sve je od igre do igre ....

Nikad se ne raspravljaj sa budalom neko sa strane nece primjetiti razliku!
Poruka je uređivana zadnji put čet 30.11.2017 10:23 (goust78).
14 godina
goust78 kaže...
DeniZg kaže...

Igram fifu 17-18 ,Last of as ,GTA 5 ,necujna konzola ,uzmem Hitmena nekog besplatnog buci kao luda.

Sve je od igre do igre ....

da, jasno mi je to, kad ventilator brze, slabije vrti. meni je konzola dosta tiha (neporedivo tisa nego stari ps4) ali me brine to lupkanje, kao sto sam gore u linku postavio. i do sad sam probao fifu, bf1 i gt sport i cuje se na sve tri. danas cu otici do SD snimio sam na mobitel, pa da cujem i njihovo misljenje. a konzolu sam inace kupio sad na black frida

PSN Tokioplastic292
17 godina
DeniZg kaže...

Bitanga , koliko je velik taj telkač koji imaš na zidu? Čini mi se da spomenuo 43", ali ne čini se prevelik? Možda zato jer je na zidu?

Jesi probao PC gaming u 4K/30FPS sa Motionflow na 60 FPS? 

Sorry na OT.

Da, taj je 43''. Možda je nekad čak i mrvicu prevelik, al u 4k je sve jebeno pa je uživancija svejedno.

Probao sam to što pitaš, i očekivao sam slične rezultate kao na playki. Međutim, nisu ni blizu.

Probao sam AC Origins i Destiny 2 na PCu zalockat na 30FPSa na 4k i upalit motion smoothing (sa Animation picture modeom) i katastrofa je.

Ne sjećam se više što je bio problem, ali slika je trzava skoro podjednako + što ima input lag vidljivi. Malo manje se skuži u AC Originsu jer ga igram s kontrolerom, ali u Destiny 2 se vidi opako kod pomicanja s mišem.

Ne znam što playka radi, ali radi puno bolje nego PC, nažalost ili nasreću, ovisi s koje strane gledaš. :-D

Tako da sam odustao od tog motionflowa na PCu, smanjim detalje da postignem 4k@60FPS i tako igram.

Ali HDR radi ok na PCu u Win10 od zadnjeg Fall Creators updatea.

Ima čak i već dosta igara koje ga podržavaju.

Poruka je uređivana zadnji put čet 30.11.2017 10:56 (Bitanga).
7 godina
PlayStation 4

Jel pise negdje na kutiji serijski broj ili nesto kako mogu provjerit da je racun-garancija bas od tog ps-a

danas kupujem preko oglasnika pa da se ne opečem.

i jel moram pazit na jos nesto?

0 0 hvala 0
12 godina
Bitanga kaže...

Ne sjećam se više što je bio problem, ali slika je trzava skoro podjednako + što ima input lag vidljivi. Malo manje se skuži u AC Originsu jer ga igram s kontrolerom, ali u Destiny 2 se vidi opako kod pomicanja s mišem.

Ne znam što playka radi, ali radi puno bolje nego PC, nažalost ili nasreću, ovisi s koje strane gledaš. :-D

Da, to je problem sa PC-em što se treba potruditi sa pomoćnim programima da se ispegla ne samo framerate, nego i frametime.

PS4 to ima riješeno u većini igara po defaultu.

Ovdje je LINK, ako nekog zanimaju tehnikalije.

13 godina
bitmap kaže...

Jel pise negdje na kutiji serijski broj ili nesto kako mogu provjerit da je racun-garancija bas od tog ps-a

Ako je konzola zapakirana nemas se cega bojat. Cak mislim da na racunu ni ne pise serijal numb. Neka me netko ispravi ako sam u krivu. 

Ako je otvaran, pogledaj jel sve unutra i datum na racunu. To je ono najbitnije.

7 godina
PlayStation 4

Ima neki tip na "njuski" nudi igrice za ps4 u pol cijene u "digitalnom" obliku. Kada sam ga pitao da mi objasni na koju shemu to ide, kaze prvo plati. Ne ispada mi se bas naivac pa ako neko zna kako to ide,molio bih da javi

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
CROatVU kaže...

Ima neki tip na "njuski" nudi igrice za ps4 u pol cijene u "digitalnom" obliku. Kada sam ga pitao da mi objasni na koju shemu to ide, kaze prvo plati. Ne ispada mi se bas naivac pa ako neko zna kako to ide,molio bih da javi

Ma to sigurno kao i kod nas na olx sto prodaju, imas 3 varijante, najjeftinija je ta neka da mozes igrati samo offline i ne smijes se povezivati na net. Ono preko njegovog acc skines igru i cim se povezes na net ili nesto gotovo nema vise. A skuplje varijante imaju jos 2 tu ti isto da acc pa nastimas sebi kao primarni ....

13 godina
CROatVU kaže...

Bjezi od toga. Nema tu nicega. Bolje se sa nekim frendom dogovori i sherajte jedan US account na kojem kupujete po pola igre. 

17 godina
SimeKZ kaže...
bitmap kaže...

Ako je konzola zapakirana nemas se cega bojat. Cak mislim da na racunu ni ne pise serijal numb. Neka me netko ispravi ako sam u krivu. 

Ako je otvaran, pogledaj jel sve unutra i datum na racunu. To je ono najbitnije.

Meni na računu iz Svijeta-Medija piše serial number.

Na SD računu mislim da nema, bar prije nije bilo dok sam prvi PS4 kupovao.

17 godina
PlayStation 4
Moj PC  
7 0 hvala 4
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice