PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.787
|
čitano: 7.477.124
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
13 godina
Re: PlayStation 4
LordSnow kaže...
Najveci je problem sto bhtelecom zakljucava svoje routere. Ne daju username i password :/

Username i pass su vecinom Admin/Admin, Administrator/Administrator ili User/User. 

Prvi puta cujem da netko ne moze u svoj router uc.

http://forum.pcekspert.com/showthread.php?p=3105649#post3105649
13 godina
neaktivan
Uzeo sam ps4 pro sutra mi dolazi. Ogranicen sam s parama i zanima me jeli bolje uzest ps plus (ako dobivam svako mj dana 2 igre free) ili neku ono malo skuplju igru (tipa assass,ww2...?) za pocetak . Hvala
Suba
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Save kaže...
Uzeo sam ps4 pro sutra mi dolazi. Ogranicen sam s parama i zanima me jeli bolje uzest ps plus (ako dobivam svako mj dana 2 igre free) ili neku ono malo skuplju igru (tipa assass,ww2...?) za pocetak . Hvala

Bez PS+ nemas multy, to valjda znas. Tako da onda uzmi AC ako ne planiras uzet PS+. Jer dati 400kn za WW2 nema smisla, kampanja je 8h.

http://forum.pcekspert.com/showthread.php?p=3105649#post3105649
9 godina
PlayStation 4

Možeš si kupiti za 350kn i 3-4 starije igre, pa si miran pola godine, a možeš polako skupljati lovu za dalje...

0 0 hvala 0
17 godina
LordSnow kaže...
Najveci je problem sto bhtelecom zakljucava svoje routere. Ne daju username i password :/

Pa nema veze, promijeni u mrežnim postavkama playstationa.

Upiši mu fixni IP i DNS.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
15 godina
PlayStation 4

može mala pomoć vezana za eu/us accounte.

Kako mi žena udara samo po Rock Band4, imam eu verziju igre (duuh) i zapeo joj je za oko AC/DC Live pack sa pjesama koji je praktički nemoguće nabaviti po nekoj simboličnoj cijeni za EU verziju

(cca 5$ je US code preko amazona/ebaya :/ )...

da ne kemijam sa nabavkom ps3 konzole i igre (isto upitno za nabaviti, a i skuplje ), napravio bih  US account i nabavio code.

googlanje ne pomaže previše jer rijetko tko to radi u dvije različite regije, jer je pack/igra navodno region locked, odnosno ako kupim US kod, možda neće raditi.

Da li netko ima takvih iskustava da EU igra šljaka sa US kodom , jer pretpostavljam da se ne računa kao DLC ili addon, jer se zapravo radi o kompletoj igri, odnosno pjesme su portane na Rock Band4 te se mogu besplatno

skinut ukoliko si prije imao ps3 account i AC/DC Live igru (uz koju se dobiva taj code).

Help?!

I dont know you. I dont know what you want. If you leave, that will be the end. I wont look for you, I wont pursue you. But if you dont, I will look for you, I will find you and I will ignore you.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
SimeKZ kaže...
LordSnow kaže...

Username i pass su vecinom Admin/Admin, Administrator/Administrator ili User/User. 

A ovisi, HTovi ruteri npr imaju šifru koja piše na poleđini uređaja.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
13 godina
neaktivan

Na koje igre mislis ? ako moze preporuka i di ih je najbolje uzest 

Suba
9 godina
neaktivan
PlayStation 4

Halo ekipa... Probala ovih dana PS4 VR i doslovno mi pozlilo. :( Prije PS4 VR-a sam probala one jeftinije VR tipa cardboard ili slično i isto mi je bilo muka, pa sam mislila da je to do loše reze i sličnih stvari. Ali potpuno je isto i na PS4 VR.. Čudno je da nikada u životu nisam imala motion sickness, ni u autu/busu, ni na brodu, ne patim od tih mučnina kod vožnje, ali kako napravim koji korak u VR-u, odmah paklena mučnina. Isprobala sam ga na običnom PS4 (nije Pro) i u igrama gdje se ne krećem je sve ok, ali Robinson je npr pakao, ne mogu ni koraka u igri napraviti da mi ne pozli... 

Inače imam savršen vid cijelog života, pa me zanima koliko vas koji NE nosite naočale izdržava VR, a da vam nije muka? Jer tražim razlog zašto mi je muka u VR, iako ne patim od motion sickness u RL... izguglala sam da i dobar vid može biti problem, pa zato to pitanje postavljam... :/ 

I ne, ne vrijedi da se polako navikavam na VR jer meni je muka doslovno odmah čim napravim par koraka u VR (znači ako je uključeno kretanje, 5-10 sekundi u igri i već mi se povraća i to onda osjećam još bar sat dva poslije)... :( 

Poruka je uređivana zadnji put pon 27.11.2017 1:53 (barfuss).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Save kaže...

stari moj uzmi BF 1 umjesto COD-a, ako si uopce mislio kupovati COD...BF je puno sadrzajniji i zanimljiviji...ali ti treba PS+ pretplata...ja da sam na tvome mjestu uzeo bih ps+ pretplatu, sigurno ces dobiti dobre igre sljedeci mjesec, ili onaj iza...a do tada mozes kratit vrijeme sa npr. PES 2018 LITE, FORTNITE ili World of tanks koji su besplatni naslovi...to je moj savjet

11 godina
neaktivan

@barfuss  

Jedino sta je logicno da pad FPS jako uzrokuje mucninu kod VR-a,  pa bih ti preporucio da probas u nekoj trgovini na PRO. Inace mucnina se stvara kad VR kroz tvoje oci salje mozgu informaciju da si staticna, a tvoja osijetila salju mozgu da se kreces, a trebalo bi biti obratno. Probaj sjediti ili prije igranja uzeti/popiti nesto sta ima dumbir ili sam dumbir... 

PSN - brdjanin85
Poruka je uređivana zadnji put pon 27.11.2017 8:32 (madafaka85).
17 godina
PlayStation 4

Danas Vam mall hr ima besplatnu dostavu na sve artikle.

Isplati se uzeti witcher 3 goty za 168kn ukljucujuci postarinu.

Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
Save kaže...

Imas masu igara trenutno na ps storu za ispod 75 kn  + black fridaj sale.

Ne znam sto voliš ili sta si vec igrao ali evo moj osobni izbor za prvi puta:

Metal Gear Solid V - 61 kn ps store

Dragon Age Inquisition GOTY - 76 kn ps store

Witcher 3 GOTY - 140 kn ps store

Ratchet and clacnk - 108 kn ps store 

Uncharted the nathan drake collection - 115 kn ps store 

Darkest dungeon (nije za svakog igra) - 61 kn

Imas i na game co uk izbor i novijih naslova po nizim cijenama, pogotovo pre-owned igara. Ja sam sebi bas jucer uzeo novi Wolfenstien i Rabljeni Horizon zero dawn za 370 kn.

Novi fallout 4 steel book - 85 kn

Doom - 85 kn, rabljeni 70 kn

Prey novi - cca 110 kn

Imas ogroman izbor i za 500 kn se mozes igrat mjesecima.

MadeInCroatia
17 godina
PlayStation 4

E a kako funkcionira postarina preko tog game co...jel se placa bez obzira na iznos i koja je cifra? Koliko se otprilike ceka od dana narudzbe? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
PlayStation 4
PSN:Tomislav025

3 0 hvala 1
11 godina
PlayStation 4

Pošto sam novi sa PS+ account-om, da li kupljene igre preko ps store-a ostaju (mogu se igrati) i nakon isteka pretplate a samo one sa mjesečnih ponuda ostaju blokirane do ponovne obnove pretplate?

0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
PlayStation 4

Big Bang.si ima akciju PS4 PRO 1TB W+DESTINY 2 za one koji nisu ugrabili u Sancta Domenici. 

3 0 hvala 0
15 godina
amd freak kaže...

E a kako funkcionira postarina preko tog game co...jel se placa bez obzira na iznos i koja je cifra? Koliko se otprilike ceka od dana narudzbe? 

Postarina je 2.95 ili 3.95 £,  ja sam uvijek narucivao do 50 £ i uvijek je cijena bila ista. Dostava pise 7-11 radnih dana, jedna narudjba pre owned igara mi je dosla za 4. Ili 5 dana dok je prednarucenom crashu  trebalo 14 dana. Bio sam malo raspi*en s prednarudjbom koju sam mogao igrati tek nakon dva tjedna ali generalno isporuka je tu negdje tjedan, dva. 

MadeInCroatia
14 godina
Reef kaže...

Pošto sam novi sa PS+ account-om, da li kupljene igre preko ps store-a ostaju (mogu se igrati) i nakon isteka pretplate a samo one sa mjesečnih ponuda ostaju blokirane do ponovne obnove pretplate?

Ove koju su kupljene da, naravno da ostaju dostupne. Nemaju veze s pretplatom. U suprotnom bi praktički svatko morao imati PS+. Znači, istekom pretplate gubiš pristup tim igrama koje si dobio u sklopu PS+ i pristup multiplayeru.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
14 godina
Amd freak, evo ja si naručio;) Jedva čekam da zaigram. Nadam se da će mi se svidjeti the witcher.
13 godina
protjeran
SimeKZ kaže...
LordSnow kaže...

Da, zakljucavaju ali evo log in:

user/user nisam sada siguran da li ide veliko prvo slovo.

Moras znati da sve sto promijenis od postavke vrijedi samo do restarta modem-a jer tad ponovo povuce automatske postavke.

17 godina
mariclius kaže...
Amd freak, evo ja si naručio;) Jedva čekam da zaigram. Nadam se da će mi se svidjeti the witcher.

I ja sam uzeo nisam htio prije bas zbog te postarine a znam da svako malo imaj takava dan kad je besplatno.

Gle za tu cijenu je igra no brainer.

Ima uzasno puno sati za igrati, a ljudi je rabljenu prodaju po 200-250kn.

13 godina
protjeran
PlayStation 4

Moze li mi neko navesti sve linkove stranica gdje vi narucujete online igre, koje su po vasem misljenju najsigurnije, najjeftinije i koliko brzo dostavljaju?

Ja sam iz Bosne pa bih placao ili putem paypal-a ili direktno preko kartice, ukoliko je uopste moguce naruciti u Bosnu?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

base.com, simplygames, game.co.uk

xFire: rebelsy | steam: rebelsy | origin: rebelszuka | battlenet: rebelsy#21796
13 godina
neaktivan
amd freak kaže...
mariclius kaže...

I ja sam uzeo nisam htio prije bas zbog te postarine a znam da svako malo imaj takava dan kad je besplatno.

jel moze netko objasniti tocno o kojoj se trgovini radi?? jer meni rijec mall ne sugerira bas gdje tocno da pogledam hmm

14 godina
tomko kaže...
amd freak kaže...
mariclius kaže...

jel moze netko objasniti tocno o kojoj se trgovini radi?? jer meni rijec mall ne sugerira bas gdje tocno da pogledam hmm

Mall.hr

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
14 godina
9 godina
neaktivan
barfuss kaže...

Halo ekipa... Probala ovih dana PS4 VR i doslovno mi pozlilo. :( Prije PS4 VR-a sam probala one jeftinije VR tipa cardboard ili slično i isto mi je bilo muka, pa sam mislila da je to do loše reze i sličnih stvari. Ali potpuno je isto i na PS4 VR.. Čudno je da nikada u životu nisam imala motion sickness, ni u autu/busu, ni na brodu, ne patim od tih mučnina kod vožnje, ali kako napravim koji korak u VR-u, odmah paklena mučnina. Isprobala sam ga na običnom PS4 (nije Pro) i u igrama gdje se ne krećem je sve ok, ali Robinson je npr pakao, ne mogu ni koraka u igri napraviti da mi ne pozli... 

Inače imam savršen vid cijelog života, pa me zanima koliko vas koji NE nosite naočale izdržava VR, a da vam nije muka? Jer tražim razlog zašto mi je muka u VR, iako ne patim od motion sickness u RL... izguglala sam da i dobar vid može biti problem, pa zato to pitanje postavljam... :/ 

I ne, ne vrijedi da se polako navikavam na VR jer meni je muka doslovno odmah čim napravim par koraka u VR (znači ako je uključeno kretanje, 5-10 sekundi u igri i već mi se povraća i to onda osjećam još bar sat dva poslije)... :( 

Moj decko je bas na infogameru probao VR i isto je osjecao blagu mucninu, a nije igrao ni 5min. Inace ima dioptriju ali ne nosi naocale jos.. vjerojatno je oko 0,75.
Ja nisam probala jer me to bas ne interesira, ali sam probala preko clipboarda i isto tako osjecaj naginje prema mucnini 

17 godina
madafaka85 kaže...

@barfuss  

Jedino sta je logicno da pad FPS jako uzrokuje mucninu kod VR-a,  pa bih ti preporucio da probas u nekoj trgovini na PRO. Inace mucnina se stvara kad VR kroz tvoje oci salje mozgu informaciju da si staticna, a tvoja osijetila salju mozgu da se kreces, a trebalo bi biti obratno. Probaj sjediti ili prije igranja uzeti/popiti nesto sta ima dumbir ili sam dumbir... 

Da, slicno tome. Mozak vidi kroz VR da se krećeš, a senzor za akceleraciju u srednjem uhu javlja da si statičan.

Nema to veze s dioptrijom toliko.

Ja isto nikad nemam mučnine od auta, ali nisam se nikad vozio u brodu pod palubom za vrijeme nevremena pa ne znam što bi bilo (obrnuto od ovog problema sa VRom, ali ista problematika). U DriveClub VRu sam doslovno skoro pao sa stolca, morao sam ga skinuti isti tren i muka mi je bila ostatak dana kad sam se toga prisjetio. Eve valkyrie mi je bio s druge strane ok.

Zato me i strah kupovati VR, a pogotovo sto je rezolucija fest loša, nikakva imerzija mi to ne moze popraviti. Nakon 3 dana pocetnog odusevljenja bih vec pizdio na rezoluciju, jer sad skoro sve igram u 4k.

Poruka je uređivana zadnji put pon 27.11.2017 12:00 (Bitanga).
14 godina
PlayStation 4

Game.co.uk nakon 5 (radnih) dana ni-bu ni-mu za refund...tako da ih definitivno krizam za daljnju kupovinu...

Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice